RegY je napisal/-a:itaq da lahko... vsi novinci dobrodošli!
samo da se pač razume.... brez norenja in tako dalje... za to imamo drag race v soboto
RegY je napisal/-a:ja... no.. pač hočem povedat, da ker jaz pač povabim sem jaz do neke mere odgovorna oseba in ko bodo prišli varnostniki zaradi ročnih pa različnih drugih načinov žganja gum, boste vsi pokazali name po moje, ko bo pač...
no, pa saj ni frke... tudi če... ena zadeva mora bit
bi po moje blo kr zanimivobi ga prosil, če mi lahko posname zadevo na cd pa bi pol objavil avtomobiliste v akciji na netu
![]()
![]()
ja... no.. pač hočem povedat, da ker jaz pač povabim sem jaz do neke mere odgovorna oseba in ko bodo prišli varnostniki zaradi ročnih pa različnih drugih načinov žganja gum, boste vsi pokazali name po moje, ko bo pač...
no, pa saj ni frke... tudi če... ena zadeva mora bit
bi po moje blo kr zanimivo bi ga prosil, če mi lahko posname zadevo na cd pa bi pol objavil avtomobiliste v akciji na netu
RegY je napisal/-a:po moje tud ne...
samo jaz ne bom mogel tekmovat, ker bom imel vse originalno še takrat in ne bom smel terat preko 4000 obratov še, če se ne motim...
bi pa bilo zanimivo slišat, ja
RegY je napisal/-a:po moje tud ne...
samo jaz ne bom mogel tekmovat, ker bom imel vse originalno še takrat in ne bom smel terat preko 4000 obratov še, če se ne motim...
Boxster je napisal/-a:RegY je napisal/-a:po moje tud ne...
Kakšnega pa si to naroču- 1.3 al 1.6? Drugače pa priporočajo, da prvih 1000 km voziš zmerno tm do en 140 km/h in ne preveč v obrate!
BaSe je napisal/-a:RegY je napisal/-a:po moje tud ne...
jojoj RegY, če ga neboš zaj kuro, ti bo hitro crkoval, spomni se malo starih 101, ko si jo iz tovarne prpelo, si jo mogo non-stop tišat, zato pa še ene zaj prek 700k držijo
Boxster je napisal/-a:RegY:
Si bil ti tisti ki je lansko leto bil s Pumax na dragu v MB?
Kocky je napisal/-a:RegY je napisal/-a:kocky... mi se tu pogovarjamo o srečanju na evroparku, ne o dragu...
aja... še eno dobro sporočilo:
verjetno bo avto pr bajti že pred junijem... tako, da se lahko kr zmenimo za prvi teden v juniju?
sobota, 6. jun.? ob 15:00?
komentarji?
kaj naj bi se dogajal tm?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov