koga zdaj to misles, da bi sla z njim na kavico? mene in mojo turbo zeto? al sem kaj zamudu, pa si koga druzga mislila, ce zaprav tud mene mal mot tista 13 nakonc tvojga nicka, sem se tud jest mal ustrasu da si tolk stara because you must be 18 or older to ride ne sej se hecam
Sedaj sem šla še enkrat prebirat napisano - ja, odpisala sem tebi, potem pa je nekako "uletel" Vladek in niti nisem opazila, da gre za drugo osebo. Površnost!
Oprosti...
Itak pa rada kofetkam in če imaš čas - naslednji teden, recimo, te vabim na kavo...?
---> Se zgodi, če se človek prijavi na forum samo zaradi tega, ker si želi vožnjo z avtomobilčkom svojih sanj...
hehe jah ni problema, samo ne bom mogu pridt s Zastavo turbo zeto, ker jo je fotr prodal jah za kavico se pa lohk zmenva, samo nimam TT ja ampak bi se mogla kr z meganom coupejem sprjaznt ...
hehe nene uno polovico nebi s sabo vzel ,ker pol se ne morm tolk sproscen pogovarjat aja glede let se pa zdej ze jest mal mlad pocutm, k bom zdele novembra 23! hehe mah k... prov starga se ze pocutim
hehe admin a mi u zele hods?! hehehe, kaj ko bi se forumovci itak enkrat skupi dobil na kaksni kavici, al pa percku?! bomo mogl en show skupi organizirat!...