Vas pridem pozdravit in upam, da bo do takrat ze moj avtič porihtan tako, da bo kej za videt. Mi je pa všeč, da boste povečali prizorišče.
Veliko uspehov pri organizaciji!
nasty girl je napisal/-a:Vas pridem pozdravit in upam, da bo do takrat ze moj avtič porihtan tako, da bo kej za videt. Mi je pa všeč, da boste povečali prizorišče. Veliko uspehov pri organizaciji!
Tut js želim velik sreče pri organiziranji emmm a je možno sodelovat z avtom k ma rjo? Saj bi ga ziher not postavu, ampak najbrž mi ne bo uspel porihtat dotedaj.
Tomo je napisal/-a:Tut js želim velik sreče pri organiziranji emmm a je možno sodelovat z avtom k ma rjo? Saj bi ga ziher not postavu, ampak najbrž mi ne bo uspel porihtat dotedaj.
Itaq da pridem pogledat tko al tko sm vsak dan v Velenkovacu :P če druga ne pridem v Mladost na hamburger no se vidmo tekmoval pa nebom ker moj krtek ni kej konkurenčen ostalim.
A ste mogoče premišljevali, da bi se poleg šova in tekmovanj med avti naredilo še neki za smeh. Nevem mogoče kakšno tekmovanje po poligonu z avtki na dalinca al pa kaj podobnega.
Drugače pa kot sme že rekla, želim da vam uspe in se vidimo, če se srečamo
pred Rdečo dvorano bo 11. 6. 2006
2.STREET STYLE SHOW VELENJE pomerite se v -BEST OF -BEST INSIDE -BEST OUTSIDE -STREET STYLE SOUND -BEST GERMAN STYLE -BEST FRENCH STYLE -BEST JAPAN STYLE -BEST CLEAR LOOK
OBETAJO SE TUDI NAGRADE A3M, PRO-CAR, XXX CARTATOO,...za zabavo bo poskrbjeno!!
SRT CLUB VELENJE
Zadnjič spremenil nanni, dne Če maj 25, 2006 3:35 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
Pridem pogledati, sej to je pa v mojem rajonu Glede mojega avteka pa, meni je všeč, nekaterim pa nič posebnega, to pa tistim ko še za burek nimajo v Mladosti pa se vozijo z razdrapanimi avteki z wooferji po Velenju pa mislijo da so glavni