Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Kraj: NG

Napisal/-a extreme N Sr maj 30, 2007 2:03 pm

ne, ni za to, sicer pa nism iz blizine tko da bom mogu kar neki prevozit za prit, bi pa rad prsu kr je kr razgiban seznam dejavnosti.

sm pa biu na full podobnih showih in lahko povem da glede night stylinga nimajo resnih meril, zato sm prasu.

in sm reku d mogoce bi se kej dosegu, nism reku d pridem samo ce bom. raje bolse preberite.
sploh pa nimam nevem kaj na avtu, prsu bi pa tui ce nebi tekmoval, tko da.. ja pridem.

lp
Extreme N

Uporabniški avatar
džonče
Nov uporabnik

Napisal/-a džonče Pe jun 01, 2007 9:16 am

Še enkrat vsi vabljeni na jutrišnji styling show! :D :D

Upam, da bo vreme zdržalo, da ne bo veliko dežja. :oops:

Se vidimo!

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Pe jun 01, 2007 8:18 pm

hostese bodo ? pa to iste kot lani, ker se še moram enkrat slikati :EE :EE :EE :EE

Pridemo...

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Pe jun 01, 2007 9:47 pm

ja se vidimo

lp jaka seles
Slika

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe So jun 02, 2007 9:07 pm

IN, so že kakšne slike, kakšni vtisi :D

Uporabniški avatar
neyc
Novinec

Kraj: Mb

Napisal/-a neyc So jun 02, 2007 9:57 pm

http://neyc.moj-album.com/album/7989254/

super blo... čeprav kaj več kot bograč bi pa lahk meli za jest... :roll:
Slika

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 So jun 02, 2007 11:09 pm

kaj si ti šou babo s joški pr popku slikat al avte? :lol: :lol: drugače pa koriđ bil spet glavna atrakcija :) prav tak :) drugače pa oni beli senik ne .... :har :har :har pa da si upaš s takim avtom se sploh vozit okol,kaj šele prikazat na taki zadevi morš bit pa res car,ker je odbijač res prfekten,zlo paše v linijo avtomobila,feltne so pa sploh klasa zase...zdj vem komu jit dol feltne pošraufat ko na karjoli gumo predrem :lol: :lol: aia še to...z onim rumenim meganom sta si kej v sorodu drugače? ker težko verjamem da mata lahko dve tuji osebi tko ogaben okus :?
Slika

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo So jun 02, 2007 11:15 pm

here we go again! :]

Mi lahko kdo pove kakšen je bil kaj kriterij za "clean look"
Courage mogoče lahko ti kaj več poveš okoli tega?

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Napisal/-a BaSe So jun 02, 2007 11:26 pm

baje da je dobo svoje :lol:

nisem se mogo pri slikah tukaj zaustavit... KAJ TO JE BIL GROUP BUY???????????

Slika
Slika
Slika

no samo vprašam, ali jih v MS kr v šparu prodajajo :D

LP

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo So jun 02, 2007 11:29 pm

BaSe hahahaha! Tudi sam sem pomislil na kaj takšnega...Ah ja kak se nasmejim ob takšnih slikah! :tomidelej:

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Napisal/-a rok46 So jun 02, 2007 11:37 pm

that is what im talking about :lol: :lol: razen to da sem spregledal corso :D pa rumeni je atraktiven s črnimi feltnami...ve keri mogoče kera ferma jih to dela? :lol:
Slika

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Napisal/-a torstorm So jun 02, 2007 11:59 pm

kaj opet nekaj bluzite tu gor, pa šinfate druge avte.Misliš da je od Courage-a avto cool,ko crkne air-ride ko to najbolj potrebuješ.Pa on si ziher ni zaslužil pokala za najnižje vozilo ,ker s takim avtom kot se meri se mora pripeljati na kraj merjenja, ne pa da ga tam spusti do konca ,potem pa sploh ne gre obračati volana ne premakniti ne meter naprej ne nazaj.
ČE je komu lep taki avto kot ga ma je mu pač lep pa se ne sekirajte vi za to .Avto mora biti všeč tistemu ki ga vozi, ne pa kaj si misli kdo drugi o avtu posebej ti Base.Meni se recimo VW,audiji sploh ne dopadejo pa se ne norčujem iz drugih avtov.
Najbojše da si zdaj vsi kupimo audije pa vsi iste spojlerje pa vse enako pa bomo vsi zadovoljni, potem pa gospod Base ki je uber pameten ne bo imel kaj povedati.

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Ne jun 03, 2007 12:25 am

Kdo pa je omenjal oziroma šimfal kakšno znamko :shock: ?
Gre se za styling...bilokaterega vozila.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Ne jun 03, 2007 12:26 am

Vsaka cast calnom kluba VRZ za primitivizem na nivoju.Sicer vrjamem da vas boli ce nekdo v svoji zgodnjih dvajsetih vozi avto ki si ga vi v celem zivljenju ne moste mogli pricsocit, in vrjamem da boli da pri svojih xx letih delovne dobe ne morete privoscit avta vrednega vec kot nekaj tisoc evrov .... ampak to se zdalec ne opravicuje vasega kretenskega obnasanja na showu.Upam da imate zaj vsi par cm vecjega kurca in boste mirno zaspali ko ste enemu "smrkavcu" pokazali kdo je pri vas galvni na vasi.
Slika

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Napisal/-a torstorm Ne jun 03, 2007 9:17 am

CockroaC je napisal/-a:Vsaka cast calnom kluba VRZ za primitivizem na nivoju.Sicer vrjamem da vas boli ce nekdo v svoji zgodnjih dvajsetih vozi avto ki si ga vi v celem zivljenju ne moste mogli pricsocit, in vrjamem da boli da pri svojih xx letih delovne dobe ne morete privoscit avta vrednega vec kot nekaj tisoc evrov .... ampak to se zdalec ne opravicuje vasega kretenskega obnasanja na showu.Upam da imate zaj vsi par cm vecjega kurca in boste mirno zaspali ko ste enemu "smrkavcu" pokazali kdo je pri vas galvni na vasi.

ne bluzi nekaj na pamet ,lahko si privoščimo take avte kot ti samo sanjaš lahko.Pa ne mi nekaj bluziti zaj o kvaliteti tega audija če pa poznam prejšnjega lastnika pa vem kako je vse narejeno.Primitiven nivo pa je pokazal lastnik tega pimped audija na showu ka se ven meče s tem air ride-om potem pa mu odpove vse,in ko misli da če ima ta avto da je boga za jace prijel da se bodo na 20 m vsi izogibali avta in se drli oh in oh kaka mašina je to.Tak audi ni vreden več kot 10k €.Privošči si ga lahko skoraj vsak.

Vi samo pišite gor kak vam paše, meni osebno je čistovseeno.Jaz sem z svojim avtom zadovoljen pa me boli za vas pametnjakoviče.

theday
Nov uporabnik

Napisal/-a theday Ne jun 03, 2007 9:28 am

Da še jaz dam svoje mnenje. Sam prihajam iz SZ slovenije in sem razočaran nad obnašanjem.

Katastrofa od katastrove članov vrz-ja HINAVŠČINA IN NEVOŠČLJIVOST na celi črti.
Potem se ne spraševat zakaj nihče ne pride na vaš avtoshow razen iz prekmurja. Zato ker vas je polna navoščljivost! Žal fantje z tem arogantnim obnašanjem neboste daleč prišli.

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Napisal/-a rok46 Ne jun 03, 2007 9:34 am

CockroaC je napisal/-a:Vsaka cast calnom kluba VRZ za primitivizem na nivoju.Sicer vrjamem da vas boli ce nekdo v svoji zgodnjih dvajsetih vozi avto ki si ga vi v celem zivljenju ne moste mogli pricsocit, in vrjamem da boli da pri svojih xx letih delovne dobe ne morete privoscit avta vrednega vec kot nekaj tisoc evrov .... ampak to se zdalec ne opravicuje vasega kretenskega obnasanja na showu.Upam da imate zaj vsi par cm vecjega kurca in boste mirno zaspali ko ste enemu "smrkavcu" pokazali kdo je pri vas galvni na vasi.

kaj je pa blo?
Slika

nejko307
Stalni uporabnik

Napisal/-a nejko307 Ne jun 03, 2007 10:05 am

[quote="rok46"][quote="CockroaC"]Vsaka cast calnom kluba VRZ za primitivizem na nivoju.Sicer vrjamem da vas boli ce nekdo v svoji zgodnjih dvajsetih vozi avto ki si ga vi v celem zivljenju ne moste mogli pricsocit, in vrjamem da boli da pri svojih xx letih delovne dobe ne morete privoscit avta vrednega vec kot nekaj tisoc evrov .... ampak to se zdalec ne opravicuje vasega kretenskega obnasanja na showu.Upam da imate zaj vsi par cm vecjega kurca in boste mirno zaspali ko ste enemu "smrkavcu" pokazali kdo je pri vas galvni na vasi.[/quote]

kaj je pa blo?[/quote]

tudi mene zanima.... :roll: .

namesto da bi srečanja rastla navzgor.....to vedno bolj tone...(žal samo v sloveniji..)..

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Ne jun 03, 2007 10:11 am

zdaj se boste o vsakem srečanju kregali? :lol:
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Ne jun 03, 2007 10:16 am

@torstorm jaz govorim na pamet?Če mi narediš taki avto za 10k€ jih vzamem 4 zdaj takoj, in ti ki ne govoriš na pamet bi tudi lahko vedel da na avtu ni niti ene stvari ki jo je naredil prejšnji lastnik torej dalec od tega da bi lahko sodil o kvaliteti izdelave.Zanimivo da si lahko privoščite vse to ko pa je povprečna vrednost vaših avtomobilov nekje tam kot vrednost kompleta flen z gumami na audiju.
Sicer pa pa to niti ni stvar debate, tudi ce imate vs dnar na svetu, si na zalost ne morete kupit nekaj zdrave pameti in kulture.

O nivoju lastnika avdija, bi se pa dalo debatirat, mislim da ni bil on tisti ki se je pijan, okreplejn z družbo pravtako okajenih prijateljlev dr po prizurišč "s***** smrkavec" in podobno.
Vsaka cast organizatorjem, njihvem klubu in še nekaterim prisotnim ki so prijazno punudili pomoč ko so videli da je pač prišlo do tehničnih težav.Lahko bi si vzeli vzgled po njih konec koncev so ta srečanja namenjna druženju in preživljanju časa s podobno mislečimi ljudmi, ne pa pijančevanju in dokazpvanju pred svojimi kolegi keri od vas je večji vaški frajer.
Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost