Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
HRIBERNIK24
Novinec

Kraj: žerjav

Napisal/-a HRIBERNIK24 Sr jun 06, 2007 9:05 am

kljukec je napisal/-a:
Drey #24 je napisal/-a:ma ti si mal čudn...
jst bom zihr pršou pogledat, pa svojo rapatulco prpelu pokazat... ko j**e mater slovnici i svemu, koda gre za tekmovanje u slovenščini.. mislm sej vas razumm da je tle spet štala... kaj pa loh pričakuješ od avtomobilizem.com vrjetn je glavna napaka organizatorja, da je objavu dogodek na tem forumu in ne slovnica in da je flyer v angleščini
8)

valda je slovenščina pomembna- zakaj predvidevate, da znamo vsi anglešk?
sej načeloma bi blo še bolš, da bi bil cel letak napisan v japonščini- celo bolj primerno bi bilo vsaj glede na poreklo avtomobilov- (če že ni v slovenščini)
in zakaj ni v japonščini- ker se zavedate da skoraj nihče nebi razumel
ker živimo v Sloveniji in je EDINI uradni jezik slovenščina sta tako japonščina ter angleščina uradno isto ''razumljiva''- torej nista

p.s. sicer bom verjetno prišel na prireditev, vendar se mi zdijo nekateri očitki glede plakatov utemeljeni
lp

tudi js se strinjam če je srečanje jap vozil naj bo napisano z japonskimi črkami saj dosti ker zna japonsko eni pač ne znamo tako dobr angleško in se malo pomatraš zakaj pa ne morta biti v slovenščini in angleščini taj lp
citroen berlingo 2,0 HDI

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Sr jun 06, 2007 1:46 pm

Drey #24 je napisal/-a:
matej mx3 je napisal/-a:ma ste konji :evil:
zdaj pluvate po nekom ki se je putrudo naredit eno srečanje, ga predstavo z plakatom. zdaj pa skoraj vse moti da ni v slovenščini. tak rečem če ti ne paše ga ne glej.

Ma ne sej ni fora u tem... fora je u tem da morš bit pač d****, da ti grejo take stvari v nos...
8)

Eni opozarjamo na stvari, ki bi lahko bile boljše in bi torej tudi dogodek bil boljši. Eni pa pljuvate po dobronamernih kritikih. Kdo je tu d****?

Uporabniški avatar
Drey #24
Uporabnik

Kraj: Mars, The City Of Vipers

Napisal/-a Drey #24 Sr jun 06, 2007 2:04 pm

Gdo je d****, dej si ti mal zračuni... kaj ma veze jezik v katerem je letak napisan, z dogajanjem samega eventa... ubistvu ma.. to nam pove da je možnost pričakovat, da bojo na tem dogodku tudi tujci? Prou uno iz fičota delate tank :lol:
Recimo zato k maš ti bedn avatar, morm jst sklepat da si ti bedn? Mislm to itq sklepam da si bedn, neglede na avatar :lol:
8)

8AK
Novinec

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a 8AK Sr jun 06, 2007 2:12 pm

ker živimo v Sloveniji in je EDINI uradni jezik slovenščina

Dej poglej si 11. člen ustave RS :roll:
Slika

Slika

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Sr jun 06, 2007 2:39 pm

Vprašala sem organizatorje, zakaj ni (še enkrat) tudi flayerjev v slovenščini (med ostali pomembnejšimi vprašanji, katera so se žal porazgubila v tej solati nepreimernega obnašanja) in ste začeli pluvat po meni, da pluvam po organizatorjih in da sem d****, ker mi gredo take reči v nos. Začeli ste s kregom (konec koncev je bilo vprašanje naslovljeno na organizatorje, ne na vas) in sedaj se razburjate, zakaj sem jaz začela s kregom? Vprašala sem, dobila pa cel kup nezrelega lajanja. Prosim ne sodite me, kajti sem eden največjih ljubiteljev japoncev, njihove kulture, filmov, igrač, tehnologije, njihovih vozil (si ga lastim) in sem se udeležila lanskoletnega eventa, ki je slišal z moje strani same pohvale, kot se bom tudi letošnjega. Vem pa, da veliko ljudi nima v Sloveniji angleščine kot prvi tuj jezik, niti ne kot drug in se mi zdi, da gre pač za manjšo obliko diskriminacije (pač mala nerodnost), zato sem to tudi omenila. Nič pa ne pljuvam po organizaciji, ker nimam osnove za to! In za razliko do vas ne sodim v naprej. Lansko leto so iz družabnega srečanja naredili letšnji že kar profi event in to je vsekakor za čestitat. Ali drugače: če imate super športnika z zanič gumami in vam rečem, imaš super avto, samo gume so pa zanič...kaj me boste pretepli s kiji in rekli, kak d**** sem, da si upam rečt, da ima avto zanič gume? In prosim, ne žalite me z debilom. Glede takih reči obstaja pravilnik uporabe foruma, mogoče si ga še enkrat preberite.
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Napisal/-a esem Sr jun 06, 2007 2:42 pm

Drey #24 je napisal/-a:...

Če se nisi sposoben pogovarjat brez otročjih pobalinskih izpadov, bodi raje tiho. Boš največ sebi pomagal...

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Če jun 07, 2007 12:02 am

8AK je napisal/-a:

se posipam s pepelom- sam za angleško manjšino pa prvič slišim ;)
drey #24- kljub temu, da voziš jap. avto in se tako glede tega meetinga hito počutiš napadenega- pomiri se
lp

Uporabniški avatar
Niva13
Uporabnik

Kraj: planet Vulcan

Napisal/-a Niva13 So jun 09, 2007 5:55 pm

Kljub 2 stranem kreganja okoli tega ali je primerna oz. neprimerna uporaba angleskega jezika na flyjerju, se vedno ni odgovora na Jorgijino vprasanje glede vstopnine. Se enkrat na kaj je ta vstopnina vezana?

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Napisal/-a esem So jun 09, 2007 6:05 pm

Poleg tega kljub dvem stranem ni niti minimalnih popravkov, niti odgovora na vstopnino, niti odgovora, zakaj ni poleg angleških tudi slovenski flajerjev. Ne vem, no....

Uporabniški avatar
Drey #24
Uporabnik

Kraj: Mars, The City Of Vipers

Napisal/-a Drey #24 So jun 09, 2007 6:09 pm

Vstopnina je 2€ za osebo, vstopnine za avtomobil ni
8)

8AK
Novinec

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a 8AK So jun 09, 2007 6:17 pm

kljukec je napisal/-a:
8AK je napisal/-a:

se posipam s pepelom- sam za angleško manjšino pa prvič slišim ;)
drey #24- kljub temu, da voziš jap. avto in se tako glede tega meetinga hito počutiš napadenega- pomiri se
lp

no problem :mrgreen:
Slika

Slika

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 So jun 09, 2007 6:39 pm

Drey #24 je napisal/-a:
zdaj pluvate po nekom ki se je putrudo naredit eno srečanje, ga predstavo z plakatom. zdaj pa skoraj vse moti da ni v slovenščini. tak rečem če ti ne paše ga ne glej.

Ma ne sej ni fora u tem... fora je u tem da morš bit pač d****, da ti grejo take stvari v nos...
8)

podpis :P :tomidelej:

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch So jun 09, 2007 7:16 pm

andrej86 je napisal/-a:
Drey #24 je napisal/-a:

8)

podpis :P :tomidelej:

Fora je v tem, da je nekdo d****, sam definitivno ni clovek, ki ga zanima zakaj letak ni v slovenskem jeziku. V casu MTVizacije naroda in mladine, je vse kar se je Slovenskega, je jezik. In mi ravno puca falus, ce zaradi tega izpade prireditev, letak ali nekemu tujcu vse tako to ne COOL. Edino kar je v tem topicu slovenskega, je to, da se kima angleščini, ter zaljenje ljudi, ki izrazijo svoje mnenje. Ne me narobe razumet, znam 3 tuje jezike, ampak na slovenski prireditvi pa hudicevo hocem vidt vsaj slovensko verzijo. Lep primer je res bil, zakaj ni v japonščini, bi vrjetno bil prekleto pameten takrat, ko ti nebi blo pol kurca nc jasno kaj gor piše.

To ni dlakocepstvo, ampak ohranjanje kulture in zgodovine, ker preden se zaveš to izgine kot nič, takrat ko se bo pa to zgudilo bo pa prepozno in bodo ljudje kot ti najbol glasni, how that happened?! :D

Uporabniški avatar
TomazK
Novinec

Kraj: Radomlje

Napisal/-a TomazK So jun 09, 2007 7:35 pm

S tem angleškim afnanjem je šlo že res mal predaleč :roll:

Uporabniški avatar
GapsoN
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GapsoN So jun 09, 2007 11:00 pm

Glavni in edini razlog za angleški flayer - letek je v tem, da MTV kot medijski sponzor določa obliko v kateri se letak lahko tiska. In seveda vse napise, fonte in tudi jezik.

To se odobri v Angliji in kolikor vem so odobrili samo to verzijo in druge ne smemo izdati.
GapsoN ™
Nobody else

Živim da vozim
Slika

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Ne jun 10, 2007 8:20 am

Hvala za pojasnilo, GapsoN.
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Ne jun 10, 2007 3:18 pm

8AK je napisal/-a:

Pojdi u celovec na občino in se probaj sporazumevat v slovenščini z uradniki, ali pa v trst? Dej ne nakladaj, čas je da imamo samo en in edini uradni jezik v sloveniji in to je slovenščina. Manjšinam pa se oduzame pravice na isti način, kot to delajo naši sosedje.

In če bomo to nardil, boš v prej kot v enem letu lahko na občini v celovcu res lahko govoril slovensko, pa te bodo razumeli, pa v trstu tudi.

Dokler pa jst pridem v Gorico, pa me tam postreže janez novak, ki ne zna slovensko ali pa noče govorit slovensko, bo pa tako sranje kot je.
Old subarus never die, they just get faster!

denyto
Nov uporabnik

Napisal/-a denyto Ne jun 10, 2007 7:48 pm

A j*** vas bog, tu je najva jap mettinga, vi pa nakladate o neki slovnici i slovensčini, a 80% vas srbijo posluša.Dajmo se pogovarjat o tem kako bo in kaj ne pa o tem v kerem jeziku je flyer.

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Po jun 11, 2007 8:38 am

Hehe... administratorji malo spijo? Najhitrejša spletna stran MyAss... :lol:

U glavnem, pridite in se bomo mel fajn. Za tapametne je pa en dan prej iber hud event, kjer verjetno spet nič ne bo štimalo... na Brnčičevi v Ljublajni.. :lol:

LP!

Pero
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Po jun 11, 2007 9:33 am

Jorgi je napisal/-a:Lansko leto so iz družabnega srečanja naredili letšnji že kar profi event in to je vsekakor za čestitat.

Si pomislila na to koliko stane sama organizacija enega takšnega dogodka? V primerjavi z lanskoletnim se z letošnjim poskuša zadevo še povečati in promovirati japonsko kulturo in sedevda še bolj kot to, avtomobile. Vsaka stvar pri takšnih dogodki pa stane in na koncu ugotoviš, da se bo izšlo kvečjemu z minimalno vstopnino. Ob dejstvu, da se pripravljajo nagradne igre pa se zna nekaterim vstopnina še kako povrniti. ;)

denyto je napisal/-a:A j*** vas bog, tu je najva jap mettinga, vi pa nakladate o neki slovnici i slovensčini, a 80% vas srbijo posluša.

Žalostno a resnično :lol: Mimogrede drag race v SG je imel napise o časih in uvrstvitvah v hrvaščini. na JAPmeetu se bo z obiskovalci komuniciralo po slovensko. :P

Skratka predlagam, da se v tej temi skoncentrirate na program ne pa na letake. Ni lahko organizirati takšne zadeve in tudi če ga, ne bo NIKOLI vsem všeč. Slovenija, od kje sprtosti tvoje. :roll:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost