De_Tomaso je napisal/-a:Alfisti nismo ravno za styling, tudi s te rdeče gredo ti odbijači dol in serijski nazaj. Bom pa prišel, da vidim tebe in nasploh, da vidim malo to sceno, pa ker mi je ravno pred nosom.
s12345 je napisal/-a:BMW 850i je napisal/-a:Škoda, da imate isti termin srečanja 25.08. kot v Avstriji. Ker smo tam na srečanju za vse znamke vozil
Kje to?
lp
BMW 850i je napisal/-a:s12345 je napisal/-a:BMW 850i je napisal/-a:Škoda, da imate isti termin srečanja 25.08. kot v Avstriji. Ker smo tam na srečanju za vse znamke vozil
Kje to?
lp
Pa nej daleč. Malo dale od Feldbacha - Fering. Srečanje je v Riegersburge pa pričakuje se prek 300 avtov. Bil že dve leti gori pa je cool.
http://www.avtoforumpomurje.mojforum.si ... t1700.html
Patrik_A3 je napisal/-a:je*bo vas,na totem travniku še bom jaz z meganom nasedo,kaj šele kaki nizki avto,na oni avtobusni postali ali kaj pač je že tisto,pa itak je placa samo za kakih 20 avtovmater bomo še plastiko pobirali s kakih hond ali pa oplov spušenih,na travniku
jay je napisal/-a:saj nima veze kolk je prisotnihsamo glejte, da nas nebo preveč
pa upam, da muzika ne bo motla sosedov
bkruh je napisal/-a:moj
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov