Srečanja avtomobilskih navdušencev...

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx So sep 01, 2007 5:00 pm

dežuje :?
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

freaky
Nov uporabnik

Napisal/-a freaky So sep 01, 2007 5:06 pm

prosim vse ki bi vedeli če bo slučajno odpovedana prireditev prosim da to sporočijo....

Hvala

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay So sep 01, 2007 5:14 pm

kak je to slabo, da nimajo enega informatora, ki bi malo obveščal na forumih. :)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So sep 01, 2007 5:23 pm

jay je napisal/-a:kak je to slabo, da nimajo enega informatora, ki bi malo obveščal na forumih. :)

V tehnologiji Wlana :lol:
Slika

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron So sep 01, 2007 5:43 pm

ce koga tako zelo muci... tukaj sem zbrskal kontakt (organizator)

NINO COKAN
TEL: 00386/41-346-346
ninocokan@gmail.com
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

toma18
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a toma18 So sep 01, 2007 7:19 pm

popoldne je bil dež :shock:

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Ne sep 02, 2007 7:50 am

kdaj se dans prične tekmovanje glavne vožnje me zanimajo,
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
A.Romeo
Nov uporabnik

Napisal/-a A.Romeo Ne sep 02, 2007 8:37 am

toma18 je napisal/-a:popoldne je bil dež :shock:

Kak dež, je sam en mal opral cesto. Če ste včer zvečer pozabl prit vam je lohk žal - žurka v noč.:pivo :yum

Ful dobr - za vsacga neki.
Dobri avti z noro musko - najboj je bla gužva okol enga Berlingota z po 4 zvočniki v vratih , 6 wooferji in ojačevalci v tovornem placu ... taprav masažn salon če pršou na vrsto in se not vsedu. :ue

Pa karvaš za tiste k majo rad zgoraj brez pa spod neč...:oops:

Ful sm se navdušu tut nad skoki z motornimi sanmi čez novga Hummerja - total odštekan... :clapclap

N O R O !!! pridte dans da bote si mal učke napasl :P

avto-moto-man
Nov uporabnik

Napisal/-a avto-moto-man Ne sep 02, 2007 2:59 pm

ka mi lahko gdo poslje slike in filme ki ste jih nardil na drag racu

Uporabniški avatar
MacAudio
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a MacAudio Ne sep 02, 2007 4:00 pm

Js sm bil dans, v nedeljo, pa mi je blo ful mim vse skupi. Premalo avtov, premalo motorjev... Nevem no, lansko leto mi je bilo bolj všeč! :(
TSI+DSG = T.N.T.!! ;-))

Uporabniški avatar
Doctor DJ
Nov uporabnik

Napisal/-a Doctor DJ Ne sep 02, 2007 4:08 pm

premaloooooo usega!!!!!!

in to naj bi blo letos namest drag race v SG????

razočaran

slike: http://doctordj1.photovillage.org/galle ... ,_02.09.07
Red Angel

CST Blacky
Novinec

Kraj: Ljubno ob Savinji

Napisal/-a CST Blacky Ne sep 02, 2007 4:21 pm

V kur*u letošnja prireditev..........polomija od polomije......stripizeta nej na nauči striptiz, napovedovalec mikrofon držat, organizatorji pa malo bolj resno spremljat potek dogajanja (ne da čakamo ko mutavi da se avti postavijo na štart) drgač pa styling pa to.......še doma na dvorišču mam več avtov če žlahto skup pokličem :P

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Ne sep 02, 2007 4:52 pm

Jaz ne morem drugega kot sqrcat celotno prireditev. Tako amaterske in slabo organizirane prireditve še nisem videl sploh.
Osnovnošolske proslave za 8. marec so biser organizacije proti temu kar se je včeraj(bil sem samo včeraj op.p.) dogajalo v Celju.

Samo nekaj hujših cvetk:
-urnik (če so se ga vsaj pribljižno držali) je bil stalno v zamudi; DR se je začel s skoraj 55min zamudo(nič nebi reku če bi organiziral to drugič ampak človek si mislim da bojo 4tič že pogruntal kako gre)
-če niso iskali voditelja(ki je bil bolj nesposoben kot tipa iz A JE TO v vseh oddajah skupaj) so iskali voznika varnostnega avtomobila...:bonk
-ozvočenje samo na začetku, od polovic tribun dalje se ni vedelo ne kje ne zakaj in kako....
-katastrofalno označeno dogodki nametani po prizorišču brez neke jasne vizije ali ureditve, styling in audio del je bil na pločniku, sama prezentacija in postavitev je bila prepuščena vsakemu posamezniku.
-urnik je bil brezveze ker so se stvari odvijale mimo njega
-varnostniki so svoje poslanstvo varovanja proge bolj izkoristili zato da so sami boljše videli
-neposkrbljeno je bilo za profesionalne reportje(kateri so zagotovilo da bo stvar ostala čimbolj ovekovečena in poročana) kateri so na mesto da bi jih dovolili slikanje od blizu morali slikat mimo najstnikov v flurescentnih jopičih ki so pozirali kot redarji in vsem kratili pogled na štart, ali pa se ilegalno šunjat čimbljižje in se potem kregat z vodjo redarjev...
-promocija vsaj kar se tiče izven Radia Fantasy in Celje je bila nična(vsaj jaz je nisem zasledil)
-nočni drag race je bil varnostni riziko 1. stopnje. Ker tam cesta visi je skupaj s hladno podlago in vlago to pomenilo da so avtomobili z zadnjim pogonom hitro padli v robnike (M6, Viper) Poleg tega pa ni bil "DR pod reflektorji" ampak DR pod svetlobo cestnih svetilk javne razsvetljave in tako je bilo praktično s celotno prireditvijo, ko si skoz moral pazit da ne boš sklecnu ne kakem pločniku.
-tribune so bile prenizke zaradi česar je bil zelo slab pregled nad pisto.

In potem se čudijo zakaj je vsako leto MANJ avtomobilov, MANJ tekmovalcev(kot rečeno ima povprečena slovenska poroka več porihtanih avtomobilov), MANJ atraktivnih avtomobilov, MANJ obiskovalcev in PRAKTIČNO NIČ medijskega odziva.
Prireditev tone in tone vedno nižje. Ko bi že stavil da so dosegli dno te vedno postavijo na laž.

Edina res dobra točka je bil show podjetja Ski&Sea pa še tega je organizator postavil na rob vsega dogajanja.

Jaz predlagam mestni občini Celje da ne da več dovoljenja za tako šlamastiko dokler tega ne organizira nekdo na nivoju ki ve kaj dela in ve kako more takšna prireditev izgledat. Trenutno je stvar bolj sramota kot karkoli drugega.
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
Crash
Nov uporabnik

Napisal/-a Crash Ne sep 02, 2007 5:09 pm

Doctor DJ je napisal/-a:premaloooooo usega!!!!!!

in to naj bi blo letos namest drag race v SG????

namest SG-ja?? Drag race v Celju je čisto za sebe in nima povezave z drag-om v SG!!

Je pa bil nočni kar zanimiv.............zato smo pa šli v soboto ponoči dol......sploh finale med tuševo hondo in golfom 1.......... :twisted:

avto-moto-man
Nov uporabnik

Napisal/-a avto-moto-man Ne sep 02, 2007 5:16 pm

hvala za slike

Uporabniški avatar
K@TJA
Novinec

Napisal/-a K@TJA Ne sep 02, 2007 5:33 pm

torej še dobr da nisem šla ,če je blo vse tak nezorganizirano,pa mal avtov pa organizatorji slabo prpravleni,fajn ,da ste povedl kak je blo.

Uporabniški avatar
[Psyho]
Novinec

Napisal/-a [Psyho] Ne sep 02, 2007 9:24 pm

Jaz sem bil tudi razočaran nad vsem....
Skoki s sanmi in kroskami niso bili nič atraktivni. Lahko bi vsaj kakšen trik pokazali, ne pa samo ravno skakali, če se že gredo nekaj. Aja, govorim za soboto zvečer.

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Ne sep 02, 2007 9:37 pm

meni pa je show bil kr vredu, edino strinjal bi se styling avtomobilov je bilo res hudo malo :? drag race pa več ali manj standart in zanimiv 8)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Legoless
Novinec

Napisal/-a Legoless Ne sep 02, 2007 9:41 pm

Se strinjam z Templarjem. Katastrofa od organizacije. Striptizete zamujajo, Hondaš cvre gume med publiko (ne na pisti) in še poškoduje druge avtomobile v tekmovanju stylinga. Napovedovalec ne loči Lambota Diabla od Gallarda, kršenje pravilnika..

Razočaran, razočaran.. Upajmo da bo naslednje leto boljše.

CST Blacky
Novinec

Kraj: Ljubno ob Savinji

Napisal/-a CST Blacky Ne sep 02, 2007 9:56 pm

Graja pa lahko gre tudi večini voznikov Drag Race-a......namreč stau sm čisto pri štartu pa lahko rečem da so večkrat prehitro štartali, kot pa pravi čas.......zdi se mi da so bli sami amaterji razn izjem (Tuš, Ribič, Medved, itd)

Podpis pod Templar-jev post :bow
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost