Jaz ne morem drugega kot sqrcat celotno prireditev. Tako amaterske in slabo organizirane prireditve še nisem videl sploh.
Osnovnošolske proslave za 8. marec so biser organizacije proti temu kar se je včeraj(bil sem samo včeraj op.p.) dogajalo v Celju.
Samo nekaj hujših cvetk:
-urnik (če so se ga vsaj pribljižno držali) je bil stalno v zamudi; DR se je začel s skoraj 55min zamudo(nič nebi reku če bi organiziral to drugič ampak človek si mislim da bojo 4tič že pogruntal kako gre)
-če niso iskali voditelja(ki je bil bolj nesposoben kot tipa iz A JE TO v vseh oddajah skupaj) so iskali voznika varnostnega avtomobila...
-ozvočenje samo na začetku, od polovic tribun dalje se ni vedelo ne kje ne zakaj in kako....
-katastrofalno označeno dogodki nametani po prizorišču brez neke jasne vizije ali ureditve, styling in audio del je bil na pločniku, sama prezentacija in postavitev je bila prepuščena vsakemu posamezniku.
-urnik je bil brezveze ker so se stvari odvijale mimo njega
-varnostniki so svoje poslanstvo varovanja proge bolj izkoristili zato da so sami boljše videli
-neposkrbljeno je bilo za profesionalne reportje(kateri so zagotovilo da bo stvar ostala čimbolj ovekovečena in poročana) kateri so na mesto da bi jih dovolili slikanje od blizu morali slikat mimo najstnikov v flurescentnih jopičih ki so pozirali kot redarji in vsem kratili pogled na štart, ali pa se ilegalno šunjat čimbljižje in se potem kregat z vodjo redarjev...
-promocija vsaj kar se tiče izven Radia Fantasy in Celje je bila nična(vsaj jaz je nisem zasledil)
-nočni drag race je bil varnostni riziko 1. stopnje. Ker tam cesta visi je skupaj s hladno podlago in vlago to pomenilo da so avtomobili z zadnjim pogonom hitro padli v robnike (M6, Viper) Poleg tega pa ni bil "DR pod reflektorji" ampak DR pod svetlobo cestnih svetilk javne razsvetljave in tako je bilo praktično s celotno prireditvijo, ko si skoz moral pazit da ne boš sklecnu ne kakem pločniku.
-tribune so bile prenizke zaradi česar je bil zelo slab pregled nad pisto.
In potem se čudijo zakaj je vsako leto MANJ avtomobilov, MANJ tekmovalcev(kot rečeno ima povprečena slovenska poroka več porihtanih avtomobilov), MANJ atraktivnih avtomobilov, MANJ obiskovalcev in PRAKTIČNO NIČ medijskega odziva.
Prireditev tone in tone vedno nižje. Ko bi že stavil da so dosegli dno te vedno postavijo na laž.
Edina res dobra točka je bil show podjetja Ski&Sea pa še tega je organizator postavil na rob vsega dogajanja.
Jaz predlagam mestni občini Celje da ne da več dovoljenja za tako šlamastiko dokler tega ne organizira nekdo na nivoju ki ve kaj dela in ve kako more takšna prireditev izgledat. Trenutno je stvar bolj sramota kot karkoli drugega.