AIRbrush je napisal/-a:POSEBNO OBVESTILO GLEDE DRAG-a v KRANJU:
Tistemu ki bo dosegel največ zmag bo AIRbrush (jaz osebno) zastonj naredil poslikavo pokrova za rezervar v vrednosti do 8.000 sit!
Mal nagrade mora pa tud bit.
AIRbrush je napisal/-a:POSEBNO OBVESTILO GLEDE DRAG-a v KRANJU:
Tistemu ki bo dosegel največ zmag bo AIRbrush (jaz osebno) zastonj naredil poslikavo pokrova za rezervar v vrednosti do 8.000 sit!
bobek je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:POSEBNO OBVESTILO GLEDE DRAG-a v KRANJU:
Sam kaj pa če bo več razredov,ker nemoreš primerjat avta z 100 KM al pa z 200KM, drgač pa vredi tale nagrada sam škoda k nimam šans in že mam pokrovček poslikan
maky je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:POSEBNO OBVESTILO GLEDE DRAG-a v KRANJU:
he he za zmago v dizel kategoriji mi ga tud nardniš ne??![]()
![]()
![]()
![]()
zdej me pa še bolj mika da bi šel jutri na dopust![]()
![]()
![]()
Tuningcar je napisal/-a:Bi blo treba narest vsaj 3 razrede (torej tri nagrade):
do 100KM
do 200KM
od 201KM naprej, dizli se prav tako razvrstijo v te razrede (sej pravijo da so konkurencni ali celo mocnejsi:)
AirBrush 3 slikce a bi slo?
LP,Sandi
Qwerty je napisal/-a:se ena ideja: vsem trem naredis/ponudis s popustom v skupni W 8kSIT? Ponudis, ker mogoce pa ne bi oni meli tega. Jaz se za tako poslikavo npr ne bi nikoli odlocla...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov