menjekul je napisal/-a:hehehehehe ko mala deca.dj jst bi jst, ne jstttt...
kaj pa če vsakemu daš popusta 20%-30%-40% pa ma vsak en lep unikat od tebe gor![]()
Kolja je napisal/-a:Tale airbrush naj bi sel tistmu, ki naj bi bil kao najucinkovitejsi(naj bi ful zmagval ane?)
Zakaj hudica mata pol technoboy in querty tolk glasov?!?!?!? vi ste munjeni! sam plastika gor plastika dol. fak of, se na dragih sam to... kolk je querty dragov zmagala a? bol mal kokr jst vem... kaj pa techno? enako! drugi, ki so bli pa velik bolj aktivni in ucinkovitejsi pa si nc ne zasluzjo a kaj? podn od podna je tole tukej...kaj pa uno turbo? zakaj nej bi ze un mel glasove?
AIRbrush je napisal/-a:Preberi si en topic v katerem sem pisal da poslikave pod 10.000 NE DELAM, ker se mi ne splača. Tolk poceni je samo za resne uporabnike foruma. Če dam pa še ceneje bom pa vsem še material častil zraven. Razumi to prosim, ker so Airbrush posli ful dragi.
Določil pa ne bom nobenega ker me bo ziher takoj kdo napadel da sem pristranski. Pa za nobenega ne navijem prav posebej da ne boste mislili.
menjekul je napisal/-a:uh pismu...potem je levček na tank pokrovčku od zorana še edino sprejemljiv(glede na to da ne gre dol in da je slikica očem prijazna).
pismu to pa res ni dobr.ti na kakšnih podlagah pa še ustvarjašsamo na pločevini
nekaj me žulji
ops: pa me zanima kako je s temi poslikavami
![]()
zanima me:na kaj vse se da risat,računaš na uro ali na velikost, kako garantiraš za natančnost (to zadnje je malo kilavo vprašanjehočem reči ali ti vsaka stvar izpade maximalno? ).
zaenkrat bo to vse
hvala na pažnji i doviđenja
menjekul je napisal/-a:in potem svizec zavije čokolado.....![]()
hočem vedet kdo to dobi,(če sploh bo kdo) in želim videt slikico
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov