Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Kdo dobi AirBrush

RegY - Hyundai Getz 85
15
23%
Qwerty - R Clio 90
28
43%
Uno Turbo - Uno Turbo 140
3
5%
TechnnoBoY - Yugo 60
8
12%
lost1 - Vectra 115
1
2%
Corrado 1 brez tablic
5
8%
Corrado 2
1
2%
Kolja - Ford fiesta ??
1
2%
TuningCar - Hyunadi Accent ??
3
5%
še en član DRTK z beumu....nevem :)
0
Brez glasov

Skupaj glasov : 65

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Po avg 18, 2003 5:23 pm

jaz sem tud za... please do

tud s technotom bomo porihtat še enkrat morali...

drgač pa ti na privat pošljem en mail na katerega mi prosim sendaj...
Slika

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Po avg 18, 2003 5:50 pm

evo, poslano. 3M

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Napisal/-a RegY Po avg 18, 2003 6:04 pm

thnx qwerty
Slika

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Po avg 18, 2003 6:33 pm

Itak sem že po sobotnem večeru opazil, da se ne bo možno zmenit kdo ga bo dobil. Sej je blo za pričakovat, tko da kar naprej z komentarji prosim.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Po avg 18, 2003 6:42 pm

hehehehehe ko mala deca :twisted: .dj jst bi jst, ne jstttt...

kaj pa če vsakemu daš popusta 20%-30%-40% pa ma vsak en lep unikat od tebe gor :?: :wink:

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Po avg 18, 2003 7:22 pm

menjekul je napisal/-a:hehehehehe ko mala deca :twisted: .dj jst bi jst, ne jstttt...

kaj pa če vsakemu daš popusta 20%-30%-40% pa ma vsak en lep unikat od tebe gor :?: :wink:

Preberi si en topic v katerem sem pisal da poslikave pod 10.000 NE DELAM, ker se mi ne splača. Tolk poceni je samo za resne uporabnike foruma. Če dam pa še ceneje bom pa vsem še material častil zraven. Razumi to prosim, ker so Airbrush posli ful dragi.

Določil pa ne bom nobenega ker me bo ziher takoj kdo napadel da sem pristranski. Pa za nobenega ne navijem prav posebej da ne boste mislili.

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Po avg 18, 2003 7:36 pm

Kolja je napisal/-a:Tale airbrush naj bi sel tistmu, ki naj bi bil kao najucinkovitejsi(naj bi ful zmagval ane?)
Zakaj hudica mata pol technoboy in querty tolk glasov?!?!?!? vi ste munjeni! sam plastika gor plastika dol. fak of, se na dragih sam to... kolk je querty dragov zmagala a? bol mal kokr jst vem... kaj pa techno? enako! drugi, ki so bli pa velik bolj aktivni in ucinkovitejsi pa si nc ne zasluzjo a kaj? podn od podna je tole tukej...kaj pa uno turbo? zakaj nej bi ze un mel glasove?

Skoz to razlagam!!!
Pa kaj češ naslednič bo peder dobil nagrado, ker je edini peder štartal!
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Po avg 18, 2003 7:56 pm

AIRbrush je napisal/-a:Preberi si en topic v katerem sem pisal da poslikave pod 10.000 NE DELAM, ker se mi ne splača. Tolk poceni je samo za resne uporabnike foruma. Če dam pa še ceneje bom pa vsem še material častil zraven. Razumi to prosim, ker so Airbrush posli ful dragi.

Določil pa ne bom nobenega ker me bo ziher takoj kdo napadel da sem pristranski. Pa za nobenega ne navijem prav posebej da ne boste mislili.

ej starac na izi :wink: .sem prebral takoj,ko si objavil tisto ceno.vse vem.ampak veš kako delajo naši trgovci.ko so popusti gre to tako...nekaj stane 10.000 dvigne za čuka in spusti za 20% nova cena okoli 8.990.sit .in povsod veliki plakati nora akcija :!: :!: pizde jedne :lol: :lol:

samo predlog mal za hec :wink:

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Po avg 18, 2003 8:29 pm

Sej je kul. Sej glede airbrusha sem že 100x pisal in še enkrat napišem:

Vsi bi ga meli, dal pa zanj nebi nihče nič ali pa skoraj nič. Tist ki tega ni probal sploh ne ve kolk je dela vloženga v slike. Da o živcih sploh ne govorim.
Za primer vam dam leva ki sem ga narisal na Zoranov kestl:

2 dni zajebancije (beri cca. 12 ur dela). Ne zgleda pa nič posebnega ane pravite?

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Po avg 18, 2003 8:47 pm

a tok :?: :shock: pismu jaz pa nekaj študiram da mi mel napis čez celi avto (beri oboja vrata). matr to bi trajal :vc :vc

ti air mi lahko prosim poveš ali gre lahko ta "slikica" dol ob prodaji avtomobila :?: :shock:

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Po avg 18, 2003 8:53 pm

menjekul je napisal/-a:a tok :?: :shock: pismu jaz pa nekaj študiram da mi mel napis čez celi avto (beri oboja vrata). matr to bi trajal :vc :vc

ti air mi lahko prosim poveš ali gre lahko ta "slikica" dol ob prodaji avtomobila :?: :shock:

Nope!

To je bad point airbrusha. Je kot nakakšen trajni tattoo za avto.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Po avg 18, 2003 9:02 pm

uh pismu...potem je levček na tank pokrovčku od zorana še edino sprejemljiv :? (glede na to da ne gre dol in da je slikica očem prijazna).

pismu to pa res ni dobr.ti na kakšnih podlagah pa še ustvarjaš :?: samo na pločevini :?: nekaj me žulji :oops: pa me zanima kako je s temi poslikavami :?:

zanima me:na kaj vse se da risat,računaš na uro ali na velikost, kako garantiraš za natančnost (to zadnje je malo kilavo vprašanje :? hočem reči ali ti vsaka stvar izpade maximalno? ).

zaenkrat bo to vse

hvala na pažnji i doviđenja :mrgreen:

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Po avg 18, 2003 9:14 pm

menjekul je napisal/-a:uh pismu...potem je levček na tank pokrovčku od zorana še edino sprejemljiv :? (glede na to da ne gre dol in da je slikica očem prijazna).

pismu to pa res ni dobr.ti na kakšnih podlagah pa še ustvarjaš :?: samo na pločevini :?: nekaj me žulji :oops: pa me zanima kako je s temi poslikavami :?:

zanima me:na kaj vse se da risat,računaš na uro ali na velikost, kako garantiraš za natančnost (to zadnje je malo kilavo vprašanje :? hočem reči ali ti vsaka stvar izpade maximalno? ).

zaenkrat bo to vse

hvala na pažnji i doviđenja :mrgreen:

Garancije o kvaliteti ti pri tem žal ne more nihče dat. Računam pa pač po tem kolk materiala in truda je blo treba vložit.

Ustvarjam pa na vseš čuda možnih podlagah. Zdaj se ravno z steno v svoji sobi ukvarjam. Že 3 mesece jo rišem. Pa še kak mesec bo verjetno trajalo. Porabil sem pa že za najmanj 25 kSit materiala.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Po avg 18, 2003 9:25 pm

airbrush imaš pm

Uporabniški avatar
Tuningcar
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Tuningcar To avg 19, 2003 5:48 am

Sej je blo cool, ce je kdo pac slabse speljeval je njegov problem in ce je f in ne m je tut vseen, v glavnem dejte ze nehat. Kaj bi blo sele pol panika ce bi zacel dregat za denar (stave pa to), bi se po moje stepl...

Poslikavo dobi tisti/a kateri/a bo dobil vec glasov in to je to (najbrz Qwerty, saj je bla med bolj zagretimi, kar tudi steje:))

LP,Sandi
Slika

Uporabniški avatar
Kolja
Nov uporabnik

Napisal/-a Kolja To avg 19, 2003 9:52 am

qwerty: sj se ne pizdijo vsi, robantim se vec al manj sam jst. pa ne na tebe ampak na ostale. glede situacije z regyjem sm pol jst ocitno narobe razumel zadevo...se opravicujem... gre se sam zato ker so tuki sami coravi plasticarji, ki se na dragu gledajo na samo na plastiko(technoboy je dobu 6 glasov?!?!!??!).

sicer je pa brezveze se kregat, mi res ni jasn zakwa sm se sploh spet utaknu v tale forum k sm ze reku neki cajta da je brezveze...

se 1x: regy&qwerty nic osebnega....

lp

PS: ne robantim se zato, ker bi jst hotu airbrush, niti prblizn, ker ga niti nebi hotu tud ce bi ga dobu...
Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

lepo ste zemnili..

Napisal/-a menjekul To avg 19, 2003 12:02 pm

in potem svizec zavije čokolado..... :roll:

hočem vedet kdo to dobi,(če sploh bo kdo) in želim videt slikico 8)

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Re: lepo ste zemnili..

Napisal/-a AIRbrush To avg 19, 2003 2:08 pm

menjekul je napisal/-a:in potem svizec zavije čokolado..... :roll:

hočem vedet kdo to dobi,(če sploh bo kdo) in želim videt slikico 8)

Ko bo fertik se bo ziher dal vidt slikco na netu. Najprej je pa treba vidt kdo jo bo mel!

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Napisal/-a RegY To avg 19, 2003 3:36 pm

jaz predlagam, da temo zaklenem - oz. OBE, se nehamo vaginalno in penisialno kregat, pustimo še do konca tega tedna anketo, pa da vidimo kdo dobi največ glasov in tisti dobi airbrush...

ampak že zdaj povem, če ga slučajno dobim jaz (kar dvomim), bom tistih 8k za na tank raje vnovčil pri eni malo večji zadevici, o kateri se že nekaj časa pogovarjava z AIRbrush-om

povejte mnenje, če vas bo več kot polovica za, zaklenem temo(i)
Slika

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in To avg 19, 2003 3:38 pm

zaklen an... k je sam enkup kreganja.... :P
Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov