sicer pa.... Pol najbol da se z ovcami fakamo, sej je tut prepovedan

dls1 je napisal/-a:Krizi nič ne serjem samo ne prenesem nakladanj 10 najlepse predelanih to mi res dvigne pritisk
Ali imate tak koncept podoben tistemu euro tuning, ki se je na veliko govorilo kako bo vecji kot avtoshow grosuplje? na koncu smo videli rezultat.
ZoranDD je napisal/-a:dBastardsi tudi nismo dobili povabila pa imamo najglasnejše avte v sloveniji![]()
B3NZ0 je napisal/-a:ZoranDD je napisal/-a:dBastardsi tudi nismo dobili povabila pa imamo najglasnejše avte v sloveniji![]()
Najglasnejše avte v Slo majo edino ECA Koper in pa Bine ter Cmoki (katera delata poštene rezultate in sta že postavila parkrat WR), če gledamo SPL sceno, pri SQju je Jaka zaenkrat še najboljši v SLO glede na rezultate in reference... Za vas nevem da bi delal rezultate v svetovnem merilu, kaj šele da bi bili najglasnejši v SLO... Tudi glasni dolenjc je pokazal, da se da z GZjem delati boljše rezultate kot vi z DDjem.... Tok o najglasnejših avtih... Pa brez zamere, ste u redu fantje, samo ne širiti laži...
LP, Boštjan
(Ales) je napisal/-a:Jaz imam v avtu škatlo za poslušat. S tem da imam samo 1x12 Atomic sub in 75Ah baterijo in sem bil manj kot 2dB za tvojim avtom na zadnjem dB dragu.
Sej ne rečem da je DD slab, samo ko mi pa napiše kdo da je DD najboljši me pa srat primer, pa ne zaradi tega, ker mislim, da je kakšna druga firma, ampak zmeraj boš našel nekje nekaj drugačnega, mogoče za koga bolj za drugega manj primernega.
ZoranDD je napisal/-a:(Ales) je napisal/-a:Jaz imam v avtu škatlo za poslušat. S tem da imam samo 1x12 Atomic sub in 75Ah baterijo in sem bil manj kot 2dB za tvojim avtom na zadnjem dB dragu.
Sej ne rečem da je DD slab, samo ko mi pa napiše kdo da je DD najboljši me pa srat primer, pa ne zaradi tega, ker mislim, da je kakšna druga firma, ampak zmeraj boš našel nekje nekaj drugačnega, mogoče za koga bolj za drugega manj primernega.
Nevem na zadnji tekmi sem imel dobra 2 kw na obeh DD 9515g tako da niti ni bil nevem kakšen rezultat. okoli 152-153 se lahko vedno dela če se hoče, če bi naredil spl škatlo bi bilo še 1-2 db več
Pavel_P je napisal/-a:Pollo je napisal/-a:pa kwa ma to veze s tuningshowom ...pejte u klet nabijat pa merte komu bl haubo odpira
Js pa ne vem kaj ma ta cela tema veze s tuning showom, če pa ni niti T od Tuninga tle zraven
dls1 je napisal/-a:Krizi o samem konceptu prireditve nimam kaj reči vse zelo dobro in pohvalno in mi je tudi vsec.
Zmoti me samo ker z lahkoto napises 10 najboljsih avtov.
Kdor koli ze določi ta vozila brca v tema, ker ti dam konkretni primer.
Npr: lansko leto so bili predstavljeni nekateri avti, ki recimo Slokarjevi golf 5 niso niti priblizek, pa recimo slokar ni dobil nikoli povabila ker ni tvoj prijatelj, prav tako ti lahko recem za barago, poljšaka, mirota,.. ki imajo avte na visokem nivoju in nihce ni dobil povabila.
To je vse lepo in prav samo ne mores pa napisat 10 najlepših.
Če ti še vedno ni jasno potem pa piši kar hočeš
Ne zameri mi sam sem ti moral povedat
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost