Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Napisal/-a Pavel_P Pe jun 13, 2008 11:32 am

Jah, odvisno kako pogledaš. Je gledanje tistih bab res prepovedan sadež? Ker več itak nimaš od nje :)

sicer pa.... Pol najbol da se z ovcami fakamo, sej je tut prepovedan :EE

Sing
Nov uporabnik

Napisal/-a Sing Pe jun 13, 2008 11:51 am

dls1 je napisal/-a:Krizi nič ne serjem samo ne prenesem nakladanj 10 najlepse predelanih to mi res dvigne pritisk

Ali imate tak koncept podoben tistemu euro tuning, ki se je na veliko govorilo kako bo vecji kot avtoshow grosuplje? na koncu smo videli rezultat.

Kar se Euro Tuninga tiče Jaka je škoda pogrevat stvari za nazaj.

Če je pa kdaj kdo pluval čez Grosuplje pa to veš kdo je bil...

Sicer pa si bil lansko leto vabljen na night Tuning Show in si se ga tudi udeležil tako, da kolikor si sposoben in znaš razmišljat ter organizirat bi lahko vedel, da je koncept povsem drugačen od standardnih showov in pa EURO Tuninga za katerega pa nisem imel glavno roko čez.

Tukaj gre predvsem za to, da se v malo drugačnem konceptu predstavi vozila in da imajo fantje enkrat priložnost to predelavo pred publiko opisat.

Marsikoga zanima kaj več o samem vozilu pa ne ve kdo je lastnik ali pa nima poguma stopiti do njega in ga vprašati. Tukaj pa je vse na enem mestu zato se tudi avti pripeljejo na prizorišče z pol urnim razmakom, da ima posamezni lastnik dovolj časa opisat in povedat publiki, kar je po njegovem mnenju omembe vrednega. Tako se pripelje spet naslednji avto, predhodnik pa se parkira na posebno mesto rezervirano za nadaljno razstavo.
Da pa dodam še piko na I k vsej zadevi.

Tukej se ne gremo tekmovanja o Stylingu in niti ne tekmovanja o pitju piva!

BO PA POTEKALO ENO IN EDINO TEKMOVANJE, KI SE IMENUJE KDO DLJE DRŽI Z RAVNIMI ROKAMI KONKRETEN SUB IN GA TAKO TUDI ODNESE DOMOV.

Kdor je bil vsa tri leta do sedaj prisoten že ve o čem je govora le da so lansko leto tako odšla lita platišča 17col v Vrednost 800EUR.
Da pa je prišlo preko tisoč obiskovalcev na ogled v lanskem letu pa mislim da dovolj pove o atraktivnosti koncepta.

Toliko zaenkrat in še enkrat vabljeni vsi ljubitelji dobre zabave z predelanimi vozili od 18'00 dalje!

LP, KRIŽI

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Pe jun 13, 2008 12:16 pm

Krizi o samem konceptu prireditve nimam kaj reči vse zelo dobro in pohvalno in mi je tudi vsec.

Zmoti me samo ker z lahkoto napises 10 najboljsih avtov.

Kdor koli ze določi ta vozila brca v tema, ker ti dam konkretni primer.

Npr: lansko leto so bili predstavljeni nekateri avti, ki recimo Slokarjevi golf 5 niso niti priblizek, pa recimo slokar ni dobil nikoli povabila ker ni tvoj prijatelj, prav tako ti lahko recem za barago, poljšaka, mirota,.. ki imajo avte na visokem nivoju in nihce ni dobil povabila.

To je vse lepo in prav samo ne mores pa napisat 10 najlepših.

Če ti še vedno ni jasno potem pa piši kar hočeš

Ne zameri mi sam sem ti moral povedat
Slika

Uporabniški avatar
ZoranDD
Nov uporabnik

Napisal/-a ZoranDD Pe jun 13, 2008 1:02 pm

dBastardsi tudi nismo dobili povabila pa imamo najglasnejše avte v sloveniji :lol:

V kolikor bo dovolj prostora za avto parkirat pa da lahko malo nabijamo musko se pridemo tudi mi pokazat, ker nas je večina ravno blizu iz Litije.

Če pa nebo placa pa če bo varnostnik moril zaradi naglas muzke tako kot lansko leto potem nas pa raje ni, oder s predstavitivjo ali kaj boste imeli naj bo malo oddaljen od parkirišča recimo.

Lp

Zoran

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Pe jun 13, 2008 2:28 pm

brez avtoakustike ni šova :twisted:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

B3NZ0
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a B3NZ0 Pe jun 13, 2008 3:40 pm

ZoranDD je napisal/-a:dBastardsi tudi nismo dobili povabila pa imamo najglasnejše avte v sloveniji :lol:

Najglasnejše avte v Slo majo edino ECA Koper in pa Bine ter Cmoki (katera delata poštene rezultate in sta že postavila parkrat WR), če gledamo SPL sceno, pri SQju je Jaka zaenkrat še najboljši v SLO glede na rezultate in reference... Za vas nevem da bi delal rezultate v svetovnem merilu, kaj šele da bi bili najglasnejši v SLO... Tudi glasni dolenjc je pokazal, da se da z GZjem delati boljše rezultate kot vi z DDjem.... Tok o najglasnejših avtih... Pa brez zamere, ste u redu fantje, samo ne širiti laži...

LP, Boštjan

Uporabniški avatar
ZoranDD
Nov uporabnik

Napisal/-a ZoranDD Pe jun 13, 2008 4:06 pm

B3NZ0 je napisal/-a:
ZoranDD je napisal/-a:dBastardsi tudi nismo dobili povabila pa imamo najglasnejše avte v sloveniji :lol:

Najglasnejše avte v Slo majo edino ECA Koper in pa Bine ter Cmoki (katera delata poštene rezultate in sta že postavila parkrat WR), če gledamo SPL sceno, pri SQju je Jaka zaenkrat še najboljši v SLO glede na rezultate in reference... Za vas nevem da bi delal rezultate v svetovnem merilu, kaj šele da bi bili najglasnejši v SLO... Tudi glasni dolenjc je pokazal, da se da z GZjem delati boljše rezultate kot vi z DDjem.... Tok o najglasnejših avtih... Pa brez zamere, ste u redu fantje, samo ne širiti laži...

LP, Boštjan

Dej benzo skuliraj se, si videl moj avto, pa poglej še svojega, nič od nič, tudi kar te tekem tiče te ni nikoder zato ne piši kaj so drugi naredili, če imaš kaj pokazati se pripelji na tekmo pa se pomeriva!

Kar se tiče daily avtov imamo najglasnejše, poglej zadnje 3 tekme Krško, Ajdovščina, Kočevje, koliko projektov je bilo s Digital Designs opremo pa koliko s ECA, ali pa ECA demo avtov, niti enega za poslušat, sramota, tudi street b 157.2 mislim da si že pozabil ki je bil narejen s DD jem ;)

Glede glasnega dolenca pa ni še nič rečeno, sem ga premagal v krškem in to z 2x švohnejš opremo, s tem da mora on vsako tekmo menjati opremo, kaj bo pa do finala bomo pa še videli!

Lp

B3NZ0
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a B3NZ0 Pe jun 13, 2008 4:22 pm

V alfi 156 težko kej z muziko ustvarjaš :lol: se strinjaš? Drgač jest sm čist skuliran, ne skrbi ti zame, samo povem dejstva... V ajdovščini je dolenjc delal boljši rezultat od tebe za skoraj 3dB, prav tako drugi clio s samo eno 15". Glede na to da menja sube, je mel prej nuklearje SPL, kateri mu je en odletel sam veš zaradi česa - mu je letak potegnilo v magnet, sedaj pa ima plutoniuma - kaj ni to isti cenovni rang kot tvoji 9515 al kaj so že?
Na tekme sem vedno hodil samo gledat in pit, ni mi to pač veselje, če je tebi potem super zate... Nisem nikoli niti delal sistema za tekme, kolikor si opazil ampak za lastno veselje in poslušanje...
Res pa je da delate u redu rezultate, vendar v svetovnem merilu vam še nekaj manjka - glede na to da praviš da imate najglasnejše avtomobile v slo...
Jaz osebno pa kot sem že rekel nikoli nisem tekmoval, niti ne mislim, mam dosti drugega dela... Pa vzemi si ga bol na izi, ne vem kaj se kur*iš, samo na živce mi grejo te izjave (kot je enkrat prišel do mene tvoj sošolc in začel: DD je najjači... mislim kako pumpate folk, čisti idiotizem... Pa bolj ko mu dopovedujem, da ni najbolše firme, da imajo vsi slabe in dobre produkte in da v končni meri več pomeni montaža kot pa sama oprema, bolj je zatrjeval da DD je pa najjači...)

LP

Uporabniški avatar
(Ales)
Novinec

Kraj: Tržič

Napisal/-a (Ales) Pe jun 13, 2008 5:03 pm

Benzo ne se jezat, so danes že enkrat povedali na avtoakustika.com, da je DD najboljši, tako da svaka vam čast fantje.
Naslednja moja roba bo DD.... NOT !!!!
avto pa pes morata imeti nemške starše, baba je pa lah tud eksotična
got k-jet? Slika

Uporabniški avatar
ZoranDD
Nov uporabnik

Napisal/-a ZoranDD Pe jun 13, 2008 5:59 pm

No zdaj si pa že malo drugače napisal, kar je za prebavit.

DD ni najjači itd, je kar nekaj znamk k lahko konkurirajo, če pa pogledaš koliko fantov ima res hud sistem v sloveniji in to za vsakodnevno poslušanje in s tem seupom hodi na tekme, potem pa lahko iskreno poveš da največ konkretnih avtov skupaj je sestavljenih ravno z DD jem, torej kjer imajo zelo močno akustiko tudi za lastno veselje vsak dan!

Poznaš Gričarja s golfom iv, mojega golf V, cileta s peugojam, anzina s pando, benota s ibizo vsi imajo powercelll baterije, DD Z1a Z2a ampe, sube 95 serije itd

Seveda obstajajo lumine, big oki, spl avti itd... vendar to je show of avto ki je sestavljen samo za parkrat, zgoraj našteti pa uporabljajo avto vsaj dan za v sluzbo in nazaj ;)

Drugače se z dolenjcem odlično zastopimo, in kot mogoče vidiš smo vsi prešaltali na emmo spl kjer pobiramo prva mesta, ne morem dajati spl škatel v avto samo zato da bom nekoga na db dragu premagal, če pa ti tega ne vidiš da raje vidim da avto igra kot pa da dela samo na eno frekvenco ti pa ne morem pomagati.
mislim da je 152,4 v 200l škatli za poslušat s tuningam za poslušati dovol ;=

Lahko nadeljujemo prek pmov da nebom smetili tukaj teme ;)

Lp

Uporabniški avatar
(Ales)
Novinec

Napisal/-a (Ales) Pe jun 13, 2008 7:15 pm

Jaz imam v avtu škatlo za poslušat. S tem da imam samo 1x12 Atomic sub in 75Ah baterijo in sem bil manj kot 2dB za tvojim avtom na zadnjem dB dragu.
Sej ne rečem da je DD slab, samo ko mi pa napiše kdo da je DD najboljši me pa srat primer, pa ne zaradi tega, ker mislim, da je kakšna druga firma, ampak zmeraj boš našel nekje nekaj drugačnega, mogoče za koga bolj za drugega manj primernega.
got k-jet? Slika

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso Pe jun 13, 2008 7:20 pm

marsikdo govori da je toxic al pa infinity zakon pa mu tut ne moreš kaj. sam osebno poznam par oseb ;)

Uporabniški avatar
ZoranDD
Nov uporabnik

Napisal/-a ZoranDD Pe jun 13, 2008 9:00 pm

(Ales) je napisal/-a:Jaz imam v avtu škatlo za poslušat. S tem da imam samo 1x12 Atomic sub in 75Ah baterijo in sem bil manj kot 2dB za tvojim avtom na zadnjem dB dragu.
Sej ne rečem da je DD slab, samo ko mi pa napiše kdo da je DD najboljši me pa srat primer, pa ne zaradi tega, ker mislim, da je kakšna druga firma, ampak zmeraj boš našel nekje nekaj drugačnega, mogoče za koga bolj za drugega manj primernega.

Nevem na zadnji tekmi sem imel dobra 2 kw na obeh DD 9515g tako da niti ni bil nevem kakšen rezultat. okoli 152-153 se lahko vedno dela če se hoče, če bi naredil spl škatlo bi bilo še 1-2 db več ;)

Uporabniški avatar
(Ales)
Novinec

Napisal/-a (Ales) Pe jun 13, 2008 9:12 pm

ZoranDD je napisal/-a:
(Ales) je napisal/-a:Jaz imam v avtu škatlo za poslušat. S tem da imam samo 1x12 Atomic sub in 75Ah baterijo in sem bil manj kot 2dB za tvojim avtom na zadnjem dB dragu.

Nevem na zadnji tekmi sem imel dobra 2 kw na obeh DD 9515g tako da niti ni bil nevem kakšen rezultat. okoli 152-153 se lahko vedno dela če se hoče, če bi naredil spl škatlo bi bilo še 1-2 db več ;)

Ti si delal z 2x15 in 2kw 2dB več kot jaz z 1x12 + 2700W v slabšem avtu (limuzina) in isto v škatli za poslušat.
got k-jet? Slika

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Pe jun 13, 2008 9:33 pm

pa kwa ma to veze s tuningshowom ...pejte u klet nabijat pa merte komu bl haubo odpira :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Napisal/-a Pavel_P Pe jun 13, 2008 10:01 pm

Pollo je napisal/-a:pa kwa ma to veze s tuningshowom ...pejte u klet nabijat pa merte komu bl haubo odpira :roll:

Js pa ne vem kaj ma ta cela tema veze s tuning showom, če pa ni niti T od Tuninga tle zraven :roll:

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso So jun 14, 2008 3:41 pm

Pavel_P je napisal/-a:
Pollo je napisal/-a:pa kwa ma to veze s tuningshowom ...pejte u klet nabijat pa merte komu bl haubo odpira :roll:

Js pa ne vem kaj ma ta cela tema veze s tuning showom, če pa ni niti T od Tuninga tle zraven :roll:

ne govori če ne veš ;) tuning škatle je :D

dober sistem-glasen avto po mojem bol pritegne gledalca/obiskovalca ko pa tona plastike ;)

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Napisal/-a Pavel_P So jun 14, 2008 4:05 pm

Kaj je to tuning škatle :)

Js sm mel drugače v mislih pravi tuning, konji pa to,ne pa zdej k se že vsaki stvari reče tjunink, zato ker se boljše sliši, potem pa prideš pa gledaš plastiko pa zvočnike v poliestru :)

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay So jun 14, 2008 4:33 pm

Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Sing
Nov uporabnik

Napisal/-a Sing Po jun 16, 2008 9:42 am

dls1 je napisal/-a:Krizi o samem konceptu prireditve nimam kaj reči vse zelo dobro in pohvalno in mi je tudi vsec.

Zmoti me samo ker z lahkoto napises 10 najboljsih avtov.

Kdor koli ze določi ta vozila brca v tema, ker ti dam konkretni primer.

Npr: lansko leto so bili predstavljeni nekateri avti, ki recimo Slokarjevi golf 5 niso niti priblizek, pa recimo slokar ni dobil nikoli povabila ker ni tvoj prijatelj, prav tako ti lahko recem za barago, poljšaka, mirota,.. ki imajo avte na visokem nivoju in nihce ni dobil povabila.

To je vse lepo in prav samo ne mores pa napisat 10 najlepših.

Če ti še vedno ni jasno potem pa piši kar hočeš

Ne zameri mi sam sem ti moral povedat

Ne zamerim ničesar.

Tukaj se vedno postaavlja vprašanje kako vsakemu ugoditi.

Žal je koncept sestavljen tako, da se predstavi le deset avtomobilov.
Night Tuning Show ima čar večernega dogajanja in v tem časovnem pasu do polnoči je možno kvalitetno predstaviti le deset vozil.

Kar se tiče Slokarjevega Golfa je meni osebno zelo všeč. Pogledal sem si ga tudi v Ajdovščini vendar pa je mogoče od zunaj premalo ekstremen, zato tudi ni bil še nikoli povabljen na ta show.

Kar se pa tiče ostalih, kateri ste lansko leto konkretno navijali muziko iz svojih avtomobilov poleg showa pa letos do tega, upam, da ne bo prišlo.
Ker ste kljub opozorilom nadaljevali z svojo sceno...
Če vas organizator prosi k stišanju svoje akustike ga prosim upoštevajte.

Lep pozdrav in vabljeni!
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost