mire je napisal/-a:zgleda da bom moral celo do celja joj![]()
bodi srečen, da maš vsaj svoj avto...

mire je napisal/-a:haha
to to sem kr pol za celje haha![]()
treba bi blo res kaj takega nardit na kakem mestu bogu iza hrbta tko da se ne konca prehitro
bigturbo je napisal/-a:no ko bote javte loh tud na PM
w!cked je napisal/-a:Celje, Mariborska Cesta mas 4 KM ravnine prides nedelo/soboto zvecer okol recimo 1-2h ni zivga boga. Plinarna Celje odsek k pele k PLasko pa Centrali Petrola je ene 600m ceste tu pa lahk prides sred dneva pa ni zivga boga mi gremo ponavad ob petkih sobotah vedn prazn parkrat sm opazu ene tipce z hondicami uglavnem plac cist za sebe noben ne tezi nobenga ne motite...
Spidojc je napisal/-a:jest vem za eno full dobro lokacijo,gremo še iz frendi vsake tolk časa mal tja,pa mogoče jo tut kšn od vas pozna,mi ji rečemo drugač D1, je pa to v neposredni bližini kamnika,5 min od avtoceste proti kranju,tko da za ljubljančane pa tuki nš gorenski konc je čist zakon,res da ni 400 metrov ravnine sam se ga da kr prtisnt,sam če bo pa tja full folka začel hodt pa nevem kolk časa bo to veselje trajalo.
Black_Racer® je napisal/-a:Pridte vi u celje vem js za en novi fajn plac za zdivjat,taki ko ni poznan pri taplavih,plinarna je že poznana
No dokler nbojo plavi pršli še nvejo zanjga :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost