Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
blackmagic
Stalni uporabnik

Kraj: Fram

Napisal/-a blackmagic Pe avg 01, 2008 10:30 pm

RENO911 je napisal/-a:Te je to bol privat? Kaj pa če pridem brez avta, malo pogledat, lahko dobim kako nagrado? Ker če ne, pol brezveze neke hodim.

Če boš mel kako lediko v riti bo sigurmno nagrada :twisted:
Who cares about
the shining of the sun
when the earth is black
\,,/ 666 \,,/

Uporabniški avatar
\OnlyME/
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a \OnlyME/ Pe avg 01, 2008 10:36 pm

blackmagic, ti pa dobiš nagrado že samo za izjavo! :lol:

White light
Nov uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a White light So avg 02, 2008 7:08 am

\OnlyME/ je napisal/-a:
andrej86 je napisal/-a:
Black_Racer® je napisal/-a:Ni tukaj kategorij...
Tu se samo ocenjuje naj prtljažni prostor,naj to,naj ono,naj avto kot celota...
Zdj pa ne vem ali so sam 1 mesta ali bojo tudi druga in tretja...

se pravi da kdo da za pir dobi pokal al kak ? :lol: oziroma da bote ocenjevali kak se bo vam zdelo,brez vsakega pravilnika , mislim da bom ta čas raje popival doma v gostilni :D

Kak se eni pametne delajo,..... misliš da vse veš če si predsednik kluba s petimi avti?

Mimogrede, sestavljen je pravilnik ocenjevanja in sodniki so nepristranski,.....3 interni in 2 zunanja,..... te zanima kaj o pravilniku? z veseljem ti ga pokažem, sam itak nimaš j**c da me pokličeš, ker raje hinavca špilaš proti meni,......

Je kar bolše da popivaš doma v gostilni,..... nekak nam ne pride prav, če je zraven nekdo, ki ˝ima vedno prav˝

Da bi pa kaj za pir dobil, pa se nebo zgodlo,.... še punce ne moreš dobit za pir ali pico, kaj šele kako nagrado! Ti že veš o čem govorim,...... pa vem tut, da si bolši kot hitra pošta - sam ti ne veš, da z šimfanjem in posredovanjem novic ne boš dosegel nič!

Bi pa prav rad videl tebe na tekmovanju na Ptuju,..... sicer kolk vem kaj maš na avtu, imaš celo neke šanse za kako nagrado - ker je pač pravilnik sestavljen tako, da se ocenjuje vsaka sprememba na avtu! Itak pa nimaš za burek,.....

Pozdravljeni

Only Me samo kolko sem jaz zdaj tukaj prebrav iz postov Andreja 86 te ni nikjer šinfal kak si ti to napiso.pa ne mislit da ga zagovarjam.Tak da mislim da mata vidva to privat za rešit in da to ne spada pod to temo...
Lp
Roadrunners team

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 So avg 02, 2008 9:50 am

men se res ne zdi da bi tam kaj čez njega pisal :lol: on pa se nekaj toži pa govori stvari tu gor ki verjetno nikogar ne zanimajo :lol:
se sploh ne jezim
dans si bom nažgal 200 ledic na avto 300 v prtljažnik pa renojev znak v kuferan pa enga v kabino pa je to to ,kolko sem prejšen tuning fantasy show spremljal, je to recept za zmago,drugače pa imamo že dva pravilnika za ocenjevanje STR in SVS ne vem zakaj bi še enega potrebovali,- aja da bojo tisti ko so si pravilnik naštudirali dobili nagradice,točno ja :lol:
itak pa mi gre na bruhanje ko vidim kaj se vozi po slovenskih cestah,sami renoji,pa vwji pa opli pa taka poceni prevozna sredstva,ni važno druga ko pa da maš neke felne gor,samo da so aluminijaste,pa da maš vsaj 250 diod na podvozju,ker je število važno,se grejo neki fast&furious z 100 KM pa ledika partiji ,vsak že ma nemško limuzino,se vozi kot b**** po cesti ,morebiti še "chip tuning" za katerega bi se najdel boljši izraz "cheap tuning" pol je važno da maš en kup a3m ove nepotrebne plastike na avtu,pa eno hudo bejbo ko zna samo noge držat dokler ne uleti tipson z boljšim avtom mimo :twisted:

pravi predelovalci kot so courage in podobni pa se zarad tega rižarstva umikajo s scene,in vedno več je nesnage od avtov na avtoshowih zrihtanih za par sto evrov,samo da so hostese pa da se bliska pa da ksenoni svetijo v navadnih lučeh s parabolo :evil:

tak ko pravi taubek

led diode -ales inklusiv

vem da moj post sedaj tu neumno zgleda sem pač povedal svoje mnenje,če pa se bo keri spotaknil ob moj post,pa mu povem da mam veselja in časa za prepiranje prek dovolj :twisted:

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So avg 02, 2008 10:20 am

andrej86 je napisal/-a:men se res ne zdi da bi tam kaj čez njega pisal :lol: on pa se nekaj toži pa govori stvari tu gor ki verjetno nikogar ne zanimajo :lol:
se sploh ne jezim
dans si bom nažgal 200 ledic na avto 300 v prtljažnik pa renojev znak v kuferan pa enga v kabino pa je to to ,kolko sem prejšen tuning fantasy show spremljal, je to recept za zmago,drugače pa imamo že dva pravilnika za ocenjevanje STR in SVS ne vem zakaj bi še enega potrebovali,- aja da bojo tisti ko so si pravilnik naštudirali dobili nagradice,točno ja :lol:
itak pa mi gre na bruhanje ko vidim kaj se vozi po slovenskih cestah,sami renoji,pa vwji pa opli pa taka poceni prevozna sredstva,ni važno druga ko pa da maš neke felne gor,samo da so aluminijaste,pa da maš vsaj 250 diod na podvozju,ker je število važno,se grejo neki fast&furious z 100 KM pa ledika partiji ,vsak že ma nemško limuzino,se vozi kot b**** po cesti ,morebiti še "chip tuning" za katerega bi se najdel boljši izraz "cheap tuning" pol je važno da maš en kup a3m ove nepotrebne plastike na avtu,pa eno hudo bejbo ko zna samo noge držat dokler ne uleti tipson z boljšim avtom mimo :twisted:

pravi predelovalci kot so courage in podobni pa se zarad tega rižarstva umikajo s scene,in vedno več je nesnage od avtov na avtoshowih zrihtanih za par sto evrov,samo da so hostese pa da se bliska pa da ksenoni svetijo v navadnih lučeh s parabolo :evil:

tak ko pravi taubek

led diode -ales inklusiv

vem da moj post sedaj tu neumno zgleda sem pač povedal svoje mnenje,če pa se bo keri spotaknil ob moj post,pa mu povem da mam veselja in časa za prepiranje prek dovolj :twisted:

Ti dam čist prav....Iz tega razloga sem tudi jaz nehal spremljat shove in podobno....si raj kupo terenca in uživam ob ritju v blato in premagovanju skal in visokih pločnikov :D

Morem pa te opozorit da prepiranje ne sodi na forum, tako da tist čas porabi drugje :D
Bom pa tud sam dans na ptuju in mogoč pridem kaj pogledat....rampa mi tak ni ovira...metrskih pločnikov pa tud ni na ptuju da ne bi mogel prek :D
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 So avg 02, 2008 10:26 am

jaz si bom raje nekaj za "fahrspass" omislil :D

@lisko ,ne mislim se kregat,ker se zarad tega samo dobre teme zaklepajo,
pa sori za offtopic

[KEKEC]
Novinec

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a [KEKEC] Ne avg 03, 2008 12:07 am

Ob 20. uri še piva niso točli! Tak da sem rajši šel kam drugam na pivo!
Pa oni kr gnjavo kam more kdo parkirat!

Alien
Novinec

Napisal/-a Alien Ne avg 03, 2008 8:48 am

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Ne avg 03, 2008 9:05 am

sem šel malo pogledat, bliskalo je ful :twisted: drugače pa kr nekaj folka pa to ;)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
blackmagic
Stalni uporabnik

Kraj: Fram

Napisal/-a blackmagic Ne avg 03, 2008 11:41 am

Ni blo slabo. Samo ena p*****a mi je avto pošpukala. :evil: Dobesedno. Dva taka hrakla sem mel na šipi, da sem komaj danes zjutraj dol spravo. Dobro da ni kakih trajnejših spominkov naredo :shock: Da se mu gobec zalepi prascu :twisted:
Who cares about
the shining of the sun
when the earth is black
\,,/ 666 \,,/

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® Ne avg 03, 2008 12:22 pm

Hrkla? :lol:
jaooooo kaj še nbo se vse dogajalo :P :DDD
1 3 5
2 4 6 R

p|X|
Novinec

Napisal/-a p|X| Ne avg 03, 2008 12:52 pm

Blo fajn,

nekaj utrinkov:
http://blog.slo-foto.net/pixi/2008/08/03/askari-tuning-fantasy-show-08/

ps. black racer lepo ti seka muzika =)

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Ne avg 03, 2008 1:38 pm

stari ne odpira slik, samo nalaga...drgač pa zanimiv zgleda tale tvoj blog :)

p|X|
Novinec

Napisal/-a p|X| Ne avg 03, 2008 2:33 pm

ima da dela :P testiral :P

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus Ne avg 03, 2008 3:14 pm

p|X| je napisal/-a:ima da dela :P testiral :P

Ne vem no, meni tudi ne dela. Naredi se črn ekran in se nalaga, pa žal nikoli ne naloži ... velja za vse slike na tej strani.

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Ne avg 03, 2008 3:35 pm

sem bil malo na obhodu, ni blo tak slabo ;) sicer na čase je ogromno bliskalo, tak da dj na odru ni potreboval dodatnega light showa 8)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
HondaBoy
Nov uporabnik

Kraj: japan vs. EU

Napisal/-a HondaBoy Ne avg 03, 2008 3:48 pm

Sicer prišli bozno, ampak blo je super..... vse pohvale organizatorjem in elektro ptuj za dobro elektriko - parkrat ven vrglo:):):)
///HSC/// - ///Honda Sports Concept///

>>>ČRTA - PIKA - MEGLA<<<

"če bi bila Honda brez Vtec-a in bi bila človek, bi bil to prvi primer ponesrečenega splava"

Uporabniški avatar
RENO911
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a RENO911 Ne avg 03, 2008 4:04 pm

To je blo to? Nič nagih bab?

p|X|
Novinec

Napisal/-a p|X| Ne avg 03, 2008 6:01 pm

sem ugotovil zakaj ni delalo in popravil :) sry ppl

Uporabniški avatar
dennis18
Nov uporabnik

Napisal/-a dennis18 Ne avg 03, 2008 9:23 pm

p|X| je napisal/-a:sem ugotovil zakaj ni delalo in popravil :) sry ppl

Vidim da delas ful dobre slike.

Mas kaksno slikco od mene oz. od mojega avta ? Kadett fahrer :D

Show je bil kar zanimiv, najbolj me je edino zmotlo da sta si ena fant pa punca na moj avto odlagala pijaco :roll: :evil:
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov