RENO911 je napisal/-a:Te je to bol privat? Kaj pa če pridem brez avta, malo pogledat, lahko dobim kako nagrado? Ker če ne, pol brezveze neke hodim.
Če boš mel kako lediko v riti bo sigurmno nagrada

\OnlyME/ je napisal/-a:andrej86 je napisal/-a:Black_Racer® je napisal/-a:Ni tukaj kategorij...
Tu se samo ocenjuje naj prtljažni prostor,naj to,naj ono,naj avto kot celota...
Zdj pa ne vem ali so sam 1 mesta ali bojo tudi druga in tretja...
se pravi da kdo da za pir dobi pokal al kak ?oziroma da bote ocenjevali kak se bo vam zdelo,brez vsakega pravilnika , mislim da bom ta čas raje popival doma v gostilni
Kak se eni pametne delajo,..... misliš da vse veš če si predsednik kluba s petimi avti?
Mimogrede, sestavljen je pravilnik ocenjevanja in sodniki so nepristranski,.....3 interni in 2 zunanja,..... te zanima kaj o pravilniku? z veseljem ti ga pokažem, sam itak nimaš j**c da me pokličeš, ker raje hinavca špilaš proti meni,......
Je kar bolše da popivaš doma v gostilni,..... nekak nam ne pride prav, če je zraven nekdo, ki ˝ima vedno prav˝
Da bi pa kaj za pir dobil, pa se nebo zgodlo,.... še punce ne moreš dobit za pir ali pico, kaj šele kako nagrado! Ti že veš o čem govorim,...... pa vem tut, da si bolši kot hitra pošta - sam ti ne veš, da z šimfanjem in posredovanjem novic ne boš dosegel nič!
Bi pa prav rad videl tebe na tekmovanju na Ptuju,..... sicer kolk vem kaj maš na avtu, imaš celo neke šanse za kako nagrado - ker je pač pravilnik sestavljen tako, da se ocenjuje vsaka sprememba na avtu! Itak pa nimaš za burek,.....
andrej86 je napisal/-a:men se res ne zdi da bi tam kaj čez njega pisalon pa se nekaj toži pa govori stvari tu gor ki verjetno nikogar ne zanimajo
![]()
se sploh ne jezim
dans si bom nažgal 200 ledic na avto 300 v prtljažnik pa renojev znak v kuferan pa enga v kabino pa je to to ,kolko sem prejšen tuning fantasy show spremljal, je to recept za zmago,drugače pa imamo že dva pravilnika za ocenjevanje STR in SVS ne vem zakaj bi še enega potrebovali,- aja da bojo tisti ko so si pravilnik naštudirali dobili nagradice,točno ja![]()
itak pa mi gre na bruhanje ko vidim kaj se vozi po slovenskih cestah,sami renoji,pa vwji pa opli pa taka poceni prevozna sredstva,ni važno druga ko pa da maš neke felne gor,samo da so aluminijaste,pa da maš vsaj 250 diod na podvozju,ker je število važno,se grejo neki fast&furious z 100 KM pa ledika partiji ,vsak že ma nemško limuzino,se vozi kot b**** po cesti ,morebiti še "chip tuning" za katerega bi se najdel boljši izraz "cheap tuning" pol je važno da maš en kup a3m ove nepotrebne plastike na avtu,pa eno hudo bejbo ko zna samo noge držat dokler ne uleti tipson z boljšim avtom mimo![]()
pravi predelovalci kot so courage in podobni pa se zarad tega rižarstva umikajo s scene,in vedno več je nesnage od avtov na avtoshowih zrihtanih za par sto evrov,samo da so hostese pa da se bliska pa da ksenoni svetijo v navadnih lučeh s parabolo![]()
tak ko pravi taubek
led diode -ales inklusiv
vem da moj post sedaj tu neumno zgleda sem pač povedal svoje mnenje,če pa se bo keri spotaknil ob moj post,pa mu povem da mam veselja in časa za prepiranje prek dovolj
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov