Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Re: AVTO SHOW GROSUPLJE

Napisal/-a din Po sep 09, 2002 6:38 am

kdk nič nisem zamero, samo eno slikico gor pripopam, pa ime si ful skrajšal :D

BDW: me je pa ful motlo ker na oni ni blo znaka HF, pa nekaj se je hvalo z 320 KM ??? original bi naj imela 205 KM, pod havbo pa ni blo videt kaj extra tak da ne vem, pa saj je vseeno :)

[Sporočilo uredil/a din na dan 09.09.2002 ob 16:29 GMT]
Slika

DavKo
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a DavKo Po sep 09, 2002 7:29 am

Hi

4sale: spoznal si se mene in Vladeka :)

Slikce pa:
http://titan.fov.uni-mb.si/~davko/grosu ... index.html

pa se avtoakustika:
http://titan.fov.uni-mb.si/~davko/grosu ... index.html

LP
David
Slika

life4rave
Novinec

Napisal/-a life4rave Po sep 09, 2002 7:41 am

Hehe me kr mede zdej, ko sm prsu iz showa, pa ni dinar da bi si tolk napedenov mojga megancka! :(, no sem pa spoznal 4Sala :), no pa Gforca sem vidu,da saj vem s kom pametujem na forumu :D , ne vem kje se je skrival DjSergio, se vidu njegov vandalizem na avtu :( aja Dj, kaj si imel tisto na volanu?!
Natakar Taxi Prosim!

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Po sep 09, 2002 8:29 am

Sierrator, GT4turbO: ta mazda je bila oz. je še dirkalni avto, vozu jo je pa moj fotr na GHD (grupa A)

No pa sem se jst malce polastil tega avta (itak je pa foter uporabljal mojo toyoto skoraj 1 leto - tako da mi je bil dolžn :D ;)).

Zdej bi se pa rad dogovoril z njim, da bi avto ostal pri hiši in bi bil namenjen takim showom in pač mojim fanatičnim užitkom v avtotuningu (seveda tudi dirkanju - čeprav slabo kaže s sponzorji).

Avto smo pa tut mal "znormaliziral" (vzel smo ven t.i. špero oz. zaporo diferenciala), da je bolj primeren za navadno vožnjo. Mal bi ga blo pa še treba spremenit. Ima pa vse a-testirano tako, da s policaji ne bi smelo bit problemov. Moji plani za styling tega avto so pa gromozanski - bomo videl kaj bo.

Kar se mašine tiče je 2.0, V6 in je predelana na okrog 210 konjev. Poraba ogromna, pospeški hudi,... Problem pri tej mašini je edino to, da takih mazd 323f s to v6 mašino skoraj ni ;) (tudi v tujini jih je mal). Da bi bile pa kakšne posebne težave pa ne bi vedu.
Slika Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Re: Re: AVTO SHOW GROSUPLJE

Napisal/-a Sale Po sep 09, 2002 9:05 am

DavKo pravi:
Hi

4sale: spoznal si se mene in Vladeka :)

LP
David

Joj prejoj, vaju si pa ne morem priklicat v spomin (pa ne zamert, sej če bi vaju zdej vidu bi se ziher takoj spomnu). Mah sej sm bil itak čist na "speedu", sem kar bezljal naokol; tko da se bomo moral res forumovci enkrat še posebej dobit - da se v miru pogovorimo :D.

DavKo jst bi spet kar link naredu z GaS Tuning strani na tvoje slikce - sej veš me je fotoaparat pustu na cedilu. Sej lahko a ne?
Seveda ste vsi vabljeni na ogled strani http://www.geocities.com/gastuning/ (hehe, mal neškodljive reklame :D ;) )
Slika Slika

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Po sep 09, 2002 9:35 am

cao!

bilo je ludo i nezaboravno...
slike mate na nasi strani (http://fiatclub.si21.com)...

sergio ma pa na volanu crn selotejp - to je zdej ful in v jugovzhodnih evropskih drzavah, sploh ce ni dnarja za zamenat sprozene airbage.. :D)

fiatclubovci: kdo se jav za organizacijo srecanja oktobra?

lp!
peter
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Po sep 09, 2002 9:59 am

dgrejtest: hahaha, "full in" .... :D:D:D

life4rave: jah..tisti na volanu (inu cez sovoznikovo armaturko) je pa posledica nesrece, k se je zgodila se maja, sam, klinc, mehankar se ni uspel dobavt airbagov, tko da se cakam na njih... :)

Sam, tko k sm jst bral po internetu, ce zalimas s crnim selotejpom, pol takoj dobis 10 konjev :)

Uporabniški avatar
zazo
Moderator foruma

Napisal/-a zazo Po sep 09, 2002 10:21 am

DrSergioDJ pravi:

Sam, tko k sm jst bral po internetu, ce zalimas s crnim selotejpom, pol takoj dobis 10 konjev :)

:D

kwa blo sele ce bi silvertape uporabu :D
http://www.avtoakustika.com (forum)
dB-drag Racing
Razred S1-2
SPL 146.9 dB

life4rave
Novinec

Napisal/-a life4rave Po sep 09, 2002 10:28 am

Sergio :D :D :D hehe pol moram pa se jest probat to s selotejpom, ker pr men je megan samo 5 konjckov dubu, k sem salt kebl bunko zamenjal :D hehe, hmm tam sem vidu enga full napedenanaga cliota od Fazerja, samo skoda jer je bil samo 1.2, pa se take barve je bil k moj megancek, grr bo treba mal pr Fazerju pogledat, kaj se dobi za moj avto :) aja pa v hali me je en avto cist zrajcu, je mel v prtlaznku kr laptop, pa kr en meni gor, pol sem pa odspredi pogledu, je imel pa na radiu, (lcd displej) pa isti meni gor kot na laptopu v pritljazniku, pa kr eno brezzivcno tipkovnico na armaturi ;) mislem ej folk ma prevec gnarja! Ja ampak enkrat bi se res lahko dobil na eni pijacki, da mal podebatiramo, aja kje je kaj VTI zadnje cajte, on se neki s spoilerji ukvarja pa bi se rad mal z njem pogovoru...
Natakar Taxi Prosim!

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Po sep 09, 2002 10:37 am

VTI-ja (pa ne avto, heh) sem jst vidu na showu, drugač pa res ne vem kod se potika, ker ga nič ni na forum ;). VTI?

Kolk ma pa pol šele ta avto konjev k ma tok LCD-jev v avtu!!! Fantje vi sploh ne veste kakšen power šele to prinese - takoj zamenjat selotjep za LCD displeye :D :D.

Za pijčo pa velja - sam da se ne bomo stepl tam, ker smo že glih taki agresivci vsi po vrsti ;).
Slika Slika

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Po sep 09, 2002 10:40 am

ah kje, jst mam tko al tko se uno nalepko na tanku, k tist je pa "the ultimate hp bringer" - minimu 15 hp vec mas takoj :)

si sploh ne upam it do RSR zmert kok moci ma zdej moj bravo, k bi takoj v najdrazjo klaso za zavarovanje in pa ostalo padu :D

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pero Po sep 09, 2002 10:46 am

dobek pravi:
4sale:

zazo je bil tisti, ki je z mano gor prisel, samo ga je hitro popihal...

A mene pa noben ni videl ? :(

DavKo
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a DavKo Po sep 09, 2002 12:22 pm

Hi

4sale: komot zlinkas slike.

Hm, jaz sem bil tisti s copom, bela majca, vladek pa crna srajca ap ocala. Takrat ko si mazdo vzgal, da sem poslikal in posnel. Posnetkov s kamero sploh se nisem pogledal, bom pograbal in naredil mpeg, samo mi je racunalnik nekaj crknil, pa moram najprej to postimat, prej ne morem pograbat.

LP
David
Slika

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Re: Re: Re: AVTO SHOW GROSUPLJE

Napisal/-a dobek Po sep 09, 2002 2:18 pm

Pero pravi:
dobek pravi:
4sale:

zazo je bil tisti, ki je z mano gor prisel, samo ga je hitro popihal...

A mene pa noben ni videl ? :(

si bil prevec nevpadljiv :D:D:D
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Napisal/-a bravura Po sep 09, 2002 2:41 pm

Hm, Perota se pa res ne spomnem...??? Le kje se je držal :D:D
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

G-4S

Napisal/-a G-4S Po sep 09, 2002 3:05 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Napisal/-a bravura Po sep 09, 2002 3:28 pm

Je, hudič je kadar pade pod 3.0 promila koncentracija bencina v organizmu, človek kr ne ve več zase :D
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Po sep 09, 2002 3:31 pm

DavKo zdej se vaju pa spomnim, sam jst tut takrat nisem vedu za Vladeka, da je to on (undercover a ? ;) ). Tko kot je reku že Gfors.

Sej zdej sem že dva dni v abstinenčni krizi pa hodim dol v avto sedet (in vdihavat hlape) vsaj za ene pol urce na dan, da bom mal lažje zdržal do naslednjega avtoshowa (upam, da bo prej kot čez eno leto :D ). Drugač mam pa raj 95 oktanskega, ker 98 na koncu mal zagreni (odvisno od letine) ;).
Slika Slika

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Po sep 09, 2002 4:09 pm

GFors pravi:
Pismo fantje, kaj dajete dnar za nepotrebne stvari (nalepka na tanku, salotejp, ročka za heblat, LCD-ji,...), jst sm naštimu Viper GTS črte čez avto in sm že v osnovi nabildu avto na 450hp. Ne pa vi, neki 10 pa 12 pa 15 konjev...:D:D:D ;)

:D:D:D:D:D

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Po sep 09, 2002 5:24 pm

GFors pravi:
4saletu morte pa oprostit, je bil poln bencinskih hlapov iz mazde, tko da še zase ne ve, da je bil tam. Me je lih učeri klicu kao: "Ej ful me glava boli, pa kje smo mi to bli učeri in kaj smo to delal? Pismo moram it hitr na dva deci 98 oktanskega..." :D:D:D

hja...na davkotovih slikah se lepo vidi, da mi je od hlapov postalo tako slabo, da sem se nekaj po srcu zacel grabit :D:D:D
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov