martk je napisal/-a:abbe je napisal/-a:Bawc je napisal/-a:black je napisal/-a:Hmm...sejem plasike in skaja
Brez zamere fantje, ampak to je res sejem plastike in skaja.Saj cenim trud in veliko ur vloženega dela, vendar tile avtomobili so čist izven konteksta mojega okusa. Nekdo se res zavzame, da je avto natančno in temeljito narejen, samo je vse zastonj, če da potem v masko mrežo za zajce. :P Upam in ne dvomim, da so komu pa tile avti všeč in prav je tako.
lepo spisan post.
ma kaj me briga ce je on porabu za avto xxxx dnarja pa xxx ur.to nc ne pomen.to ne zagotavlja da ma okus pa da bo avto lepo postiman.
pa ne mi rect da teli wingi pa spojlerji z nevem kasnim rezam pa nevem vsem se lepo zgledajo.meni ne.
pa vrjetn se marsikomu ne.to je kr neki na kup nametan pa to.
Na drugi strani imaš skoraj komplet VW vozni park na srečanjih spimpan v clean look. Bogpomagaj. Pa BMW-je s feltnami na poličko... Dolgčas. Sploh pa ne vem, kje vi na zgornjih slikah vidite toliko plastike. Par je res načičkanih, nekaj jih je pa malodane stock. Je pa na nekaterih japoncih spojler vedno bil in vedno bo. Potem je EVO X zaradi spojlerja avtomatsko grši kot golf V GTI. Meni osebno (govorim za celo paleto golfV) najgršega avta, ki je prišel v zadnjih letih iz VW. Vsake oči imajo svojega malarja, vsak cigan svojega konja hvali. Še enkrat si, prosim, oglejte vse slike in se ne zatikajte na tistih nekaj "jaslicah", ki so verjetno všeč samo njihovim lastnikom.
LP
Martin
čare je napisal/-a:zakaj mora japonc met dodatne prage in spojlerje da zgleda "hud" mi nikol ne bo jasno še največji problem pa je da s tistimi spojlerji zgledajo kot stare parne lokomotive z plugi spredaj in zakaj je treba hondo tiščat u obrate če se jo da tudi normalno peljat ampak ne .Tišat u obrate da mi sploh ni treba na okno it gledat ko se pod blokom pelje...pa zakaj so vozniki "spedenanih japončkov" čist ljudje zase (na njih se vidi da vozijo hondo) IN NE tisti avtomobili zgoraj niso lepi razen ene par izjem ki so zrihtani z okusom!! IN jA ravno danes mi je ena CRX-a z MB tablicami oranžno-črne barve polepšala dan na morju ker je bila tako grda da sem se moral nasmejat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov