Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
m.a.t
Nov uporabnik

Napisal/-a m.a.t Ne avg 03, 2008 9:23 pm

Niti eden mi ni vsec, prej obratno. Tale rx-8 mi je bila od samega zacetka spica kar se oblike tice. Pri takemu avtomobilu za moj okus nimas kaj za dodajat. Kvecjemu feltne.

Uporabniški avatar
Bawc
Novinec

Kraj: Podgora

Napisal/-a Bawc Ne avg 03, 2008 9:28 pm

Ne rečem, da ni par izjem. :)
Sploh pa se tu ne gre za nemške avtomobile. Že kar nekaj časa čakam, da bom v Sloveniji videl kaj takega. :)
Slika
Slika
8)

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Ne avg 03, 2008 9:54 pm

martk je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:
Bawc je napisal/-a:
black je napisal/-a:Hmm...sejem plasike in skaja :lol:

Brez zamere fantje, ampak to je res sejem plastike in skaja. :lol: Saj cenim trud in veliko ur vloženega dela, vendar tile avtomobili so čist izven konteksta mojega okusa. Nekdo se res zavzame, da je avto natančno in temeljito narejen, samo je vse zastonj, če da potem v masko mrežo za zajce. :P Upam in ne dvomim, da so komu pa tile avti všeč in prav je tako. :)

lepo spisan post.
ma kaj me briga ce je on porabu za avto xxxx dnarja pa xxx ur.to nc ne pomen.to ne zagotavlja da ma okus pa da bo avto lepo postiman.
pa ne mi rect da teli wingi pa spojlerji z nevem kasnim rezam pa nevem vsem se lepo zgledajo.meni ne.
pa vrjetn se marsikomu ne.to je kr neki na kup nametan pa to.

Na drugi strani imaš skoraj komplet VW vozni park na srečanjih spimpan v clean look. Bogpomagaj. Pa BMW-je s feltnami na poličko... Dolgčas. Sploh pa ne vem, kje vi na zgornjih slikah vidite toliko plastike. Par je res načičkanih, nekaj jih je pa malodane stock. Je pa na nekaterih japoncih spojler vedno bil in vedno bo. Potem je EVO X zaradi spojlerja avtomatsko grši kot golf V GTI. Meni osebno (govorim za celo paleto golfV) najgršega avta, ki je prišel v zadnjih letih iz VW. Vsake oči imajo svojega malarja, vsak cigan svojega konja hvali. Še enkrat si, prosim, oglejte vse slike in se ne zatikajte na tistih nekaj "jaslicah", ki so verjetno všeč samo njihovim lastnikom.
LP
Martin

ce ma avto orginal spojler poj nc ne recem.pa ne dajat evote pa impreze v isti kos.
prvih 10 slik cisti riz pa poj par slik kasnej se nadljuje.
ma ne mi govort da vsak mora imet na vsaki strani tok velk ror da bi jsg glavo lah dau notr.kva a to so kamijoni al avti?
da ne govorim o 4 rorih.pa da nadaljujem sprednji spojlerji na vrhuncu pogledas skoz mrezo pa vids asfalt.wtf???djte nehat nopa zadnji spojlerji glih zko pouhn enh rez lukn mrezc pa spet vids asfalt.kr neki.da o tem kako se barvne kombinacije tepejo ne govorim.aja se mau o spojlerjih kr vsi majo ene pluge zakaj more bit spodnji del spojlerja naprej zakljucen?pa se bi se dal nastevat pa bom v ksnmu drugmu postu.
p.s. bmw-ji majo ze od zmeraj feltne na rob,tko da.to da so pa vsi vw-ji clean pa nevem bi blo fajn da obisces okulista ali da si razjasnis pojem clean
edit: se to,ce ma avto mehke pa zaobljene linije na tak avto ne mores dat odbijace pa pragove z ostrimi robovi.mislm sj to je jasno cist.sm par avtou vidu k so mel to kombinacijo.se enkrat rižžž
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Ne avg 03, 2008 11:11 pm

tisti temnoplavi z rjavo notranjostjo je :DDD mislim da je civic, sam nisem ziher
LP Rok

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 To avg 12, 2008 11:45 am

vsak avto ki je predelan oz.je v njega vloženih veliko število ur,€,truda si zasluži spoštovanja pa ni važno kaj je se pa vidi velka razlika med slovenijo in avstrijo ko pri nas na puntona leksus luči pa 16 col pa se že predstavlja po tyuning šovih kar se v avstriji pripelje samo pogledat kot gledalec je par avtov pri nas zrihtanih v nulo sam te lahko na prsre prešteješ :lol: :lol: :lol:
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]

Uporabniški avatar
Somebody_new
Novinec

Napisal/-a Somebody_new To avg 12, 2008 12:51 pm

Tu bi si pa večina zaslužla 10+!!! Pravi meeting non-kmetavzarskih avtov, kar bi ravno od Avstrijcev pričakoval, glede nato, da bolj držijo z Nemci!!!
TIGR

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo To avg 12, 2008 6:23 pm

kr fletno,čeprov nisem pristaš stylinga
biturbo SKN Project CT3 50

Uporabniški avatar
_IceMan_
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a _IceMan_ To avg 12, 2008 7:06 pm

Super je zgledalo. Ker enih par fajnih avtov je blo zmes. 8)

Interscope
Novinec

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Interscope To avg 12, 2008 7:21 pm

Lexus luči,zajc mreže pa honde. :jao:

Uporabniški avatar
seicento 2
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a seicento 2 To avg 12, 2008 8:40 pm

podomače so to tr.....

lp

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek To avg 12, 2008 8:52 pm

Slika

toti mi je še najlepši :)

Uporabniški avatar
Frizzy
Nov uporabnik

Napisal/-a Frizzy To avg 12, 2008 9:02 pm

Super slike :) Po slikah sodeč so nekateri precej kulturno spedenani 8) Še vedno so pa vsi lepsi od raznih golfov na rob :lol: :lol: :lol:

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare To avg 12, 2008 9:06 pm

zakaj mora japonc met dodatne prage in spojlerje da zgleda "hud" mi nikol ne bo jasno še največji problem pa je da s tistimi spojlerji zgledajo kot stare parne lokomotive z plugi spredaj in zakaj je treba hondo tiščat u obrate če se jo da tudi normalno peljat ampak ne .Tišat u obrate da mi sploh ni treba na okno it gledat ko se pod blokom pelje...pa zakaj so vozniki "spedenanih japončkov" čist ljudje zase (na njih se vidi da vozijo hondo) IN NE tisti avtomobili zgoraj niso lepi razen ene par izjem ki so zrihtani z okusom!! IN jA ravno danes mi je ena CRX-a z MB tablicami oranžno-črne barve polepšala dan na morju ker je bila tako grda da sem se moral nasmejat.

Uporabniški avatar
Somebody_new
Novinec

Napisal/-a Somebody_new To avg 12, 2008 9:47 pm

čare je napisal/-a:zakaj mora japonc met dodatne prage in spojlerje da zgleda "hud" mi nikol ne bo jasno še največji problem pa je da s tistimi spojlerji zgledajo kot stare parne lokomotive z plugi spredaj in zakaj je treba hondo tiščat u obrate če se jo da tudi normalno peljat ampak ne .Tišat u obrate da mi sploh ni treba na okno it gledat ko se pod blokom pelje...pa zakaj so vozniki "spedenanih japončkov" čist ljudje zase (na njih se vidi da vozijo hondo) IN NE tisti avtomobili zgoraj niso lepi razen ene par izjem ki so zrihtani z okusom!! IN jA ravno danes mi je ena CRX-a z MB tablicami oranžno-črne barve polepšala dan na morju ker je bila tako grda da sem se moral nasmejat.

Pač voziš VW in se moreš s tem sprijaznit!
TIGR
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov