Napisal/-a \OnlyME/ Ne nov 09, 2008 1:47 pm
Evo še moj komentar,......
Bil sem tam od 19. ure naprej, pa vse do 0.30 zjutraj,..... Alenka (moja draga) in jaz sma zadevo organizirala!
Glede na vremenske pogoje, ki smo jih imeli zadnja 2 dneva v Mariboru, sem pozitivno presenečen nad udeležbo. Na tabeli za prijavo je bilo prostora za 35 avtov. Toliko smo pač pričakovali da bo maximalna udeležba, na parkingu je bilo kar 40 avtov, od tega jih je kar 33 bilo prijavljenih na tekmovanje. Vsaka čast!
Glede ocenjevanja,....... Alenka in jaz sma prvič organizirala tako zadevo in kar malo logično je, da nekaj mora it narobe. Naslednjič se bojo postavile 3 skupine sodnikov, da bo šlo prej skozi. V končni fazi pa, podeljevanje nagrad je bilo predvideno ob polnoči na terasi, bilo je pa samo 10 minut kasneje.
V bistvu smo predvidevali še ozvočenje po parkirišču, pa smo se žal malo prepozno zraven spravli. Bo drugič bolše! Na račun dolgega razmišljanja kako naj bi šov potekal, nam je skozi padlo ozvočenje na parkingu, megafona nismo uspeli dobit - smola. V kolikor dobimo na voljo prostor še pomladi in kdajkoli potem, bodo zadeve bolje izpeljane! To je obljuba!
Hvala vsem, ki ste se udeležili šova in še posebej hvala vsem, ki ste na koncu šova pomagali pospravit parking!