Kovcek je napisal/-a:Dani, se je čisto brez veze sekirat, če se s Šelem ne bomo mogli nič zmenit...si videl kako zanimanje je bilo letos za "naš" SVS in koliko klubov (med njimi tudi iz tujine) je izrazilo željo, da se nam v letu 2009 pridružijo...žal je enostavno preveč klubov željnih organizacije prireditev (takšnih ali drugačnih) in se datumi enostavno prekrivajo...razlika je edino, ali padeš v selešev "koš" ali pa mimo njega :P
Saj se ne, razen toliko da naj forumaši vedo za kaj se gre, da ne bodo mislili da imamo mi kaj proti emmi in str-ju ampak hočem prikazati na kakšen način se tam pač dela.
Pa sedaj tudi imajo napisano da vabijo kakšne organizatorje tudi iz Štajerskega Maribor - Celje, no Pomurcev-Prekmurcev pa zopet ni nikjer na njihovi želji po organizatorju.
Ko imamo dragrace, tam ne moremo prirediti še styling in DBdrag, ker je na žalost premajhen prostor za takšno skupno prireditev. To nam je bila večna želja, da bi naredili vse v enem. Nažalost ne gre.
JURZY
Nihče ni v sporu oz. odporu, ampak enostavno ne pridemo skupaj z datumi. Mi bi tudi radi, če bi se zadeve razširila po vsej SLO.
Po drugi strani pa na našo prireditev pa dalje od MB mogoče pride kakšen avto, potem pa imamo večinoma Avstrijce in Hrvate.
Nekaj časa nazaj pa smo mi hodili po vsej SLO na srečanja: Grosupje, Ajdovščina, Koper,... vrnitve pa ni bilo. Zato pa je tudi posledično do tega prišlo, da mi tudi ne hodimo več v tisto smer ampak raje v Avstrijo, Hrvaško.
Sedaj pa ko bi se dalo to kaj spremeniti, pa enostavno spet ne pridemo skupaj - datumsko. Pa na žalost je lani tako bilo, da ni bilo pri nas strja in emme zaradi datuma, pa predlani so tudi raje dali tekmo v Ptuj ali pa, lahko bi bili tudi 2 tekmi na tem delu SLO, potem pa je še nažalost na Ptuju bilo odpovedano in ni bilo nobene tekme na tem delu SLO.
Takšno SLO prvenstvo bi moralo biti organizirano v okolicah: KP, Ajdovščina, LJ, CE, MB, MS pa bi bilo lepo enakomerno porazdeljeno. Pa vsak mesec ena tekma pa po sistemu oddaljena - bližnja (npr. MS naslednja KP naslednja MB pa Ajdovščina pa CE in finale LJ)