Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
BMW 850i
Novinec

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a BMW 850i So nov 22, 2008 7:44 am

Kovcek je napisal/-a:Dani, se je čisto brez veze sekirat, če se s Šelem ne bomo mogli nič zmenit...si videl kako zanimanje je bilo letos za "naš" SVS in koliko klubov (med njimi tudi iz tujine) je izrazilo željo, da se nam v letu 2009 pridružijo...žal je enostavno preveč klubov željnih organizacije prireditev (takšnih ali drugačnih) in se datumi enostavno prekrivajo...razlika je edino, ali padeš v selešev "koš" ali pa mimo njega :P

Saj se ne, razen toliko da naj forumaši vedo za kaj se gre, da ne bodo mislili da imamo mi kaj proti emmi in str-ju ampak hočem prikazati na kakšen način se tam pač dela.

Pa sedaj tudi imajo napisano da vabijo kakšne organizatorje tudi iz Štajerskega Maribor - Celje, no Pomurcev-Prekmurcev pa zopet ni nikjer na njihovi želji po organizatorju.

Ko imamo dragrace, tam ne moremo prirediti še styling in DBdrag, ker je na žalost premajhen prostor za takšno skupno prireditev. To nam je bila večna želja, da bi naredili vse v enem. Nažalost ne gre.

JURZY
Nihče ni v sporu oz. odporu, ampak enostavno ne pridemo skupaj z datumi. Mi bi tudi radi, če bi se zadeve razširila po vsej SLO.

Po drugi strani pa na našo prireditev pa dalje od MB mogoče pride kakšen avto, potem pa imamo večinoma Avstrijce in Hrvate.
Nekaj časa nazaj pa smo mi hodili po vsej SLO na srečanja: Grosupje, Ajdovščina, Koper,... vrnitve pa ni bilo. Zato pa je tudi posledično do tega prišlo, da mi tudi ne hodimo več v tisto smer ampak raje v Avstrijo, Hrvaško.
Sedaj pa ko bi se dalo to kaj spremeniti, pa enostavno spet ne pridemo skupaj - datumsko. Pa na žalost je lani tako bilo, da ni bilo pri nas strja in emme zaradi datuma, pa predlani so tudi raje dali tekmo v Ptuj ali pa, lahko bi bili tudi 2 tekmi na tem delu SLO, potem pa je še nažalost na Ptuju bilo odpovedano in ni bilo nobene tekme na tem delu SLO.

Takšno SLO prvenstvo bi moralo biti organizirano v okolicah: KP, Ajdovščina, LJ, CE, MB, MS pa bi bilo lepo enakomerno porazdeljeno. Pa vsak mesec ena tekma pa po sistemu oddaljena - bližnja (npr. MS naslednja KP naslednja MB pa Ajdovščina pa CE in finale LJ)
Predsednik AK Street race team MS

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay So nov 22, 2008 10:07 am

saj to, da so tekme na isti datum je nekaj "normalnega" Ker v Slo se pojavlja vedno več showov poleg SRT. Letos sem bil v Radgoni in je res bil dober show, dober obisk z tujine. Npr Krško je bil bolj na izi show, Lj pa bombica razn par zadev, ki jih bom opisal spodaj.

Na Trojanah imamo neko Styling "mejo" odkar ni tekem na PTUJU.... dB drag tekmovalci npr so prišli tud na štajersko brez problema.. mi pa smo tud obiskali Krško in Lj. Morem pa rečt, da če se še 1x zgodi to kar se je v LJ, da sem plačal 25e in sem avto imel 100M vstran od merilnega mesta parkiran ste lahko prepričani, da se bo kr nekaj tekmovalcev odreklo tekme v LJ Na koncu pa nam še Jaka Vsem ne samo meni reče, da nas bo nagnal, če ne utišamo muzike. Kje ste vidli show brez muzike ??? Torej, če padajo prijave na policijo potem takem ni LJ za dB drag :idea: Ali pa objavite, brez glasne muzike... Samo nevem kako je lahko na odru celi dan ŽGALA muzika in nobenega ni motlo? Pa vsak otrok bi vedel, da je tisto dosti glasneje od enega povprečnega dB drag avtomobila :?

da se malo vrnem na temo, na tekmo bom še vedno prišel dokler bo dB drag ;) (dokler nebo kot pri fuzbalu (olimpija - viole ) :)
Bo pa tudi na štajerskem drugo leto dB drag tekma ;)
LP
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

emma slo
Nov uporabnik

Napisal/-a emma slo So nov 22, 2008 12:39 pm

Pozdravljeni!

Se opravičujem, če ste si zopet vzeli vso stvar narobe!
Vidim, da v tej Sloveniji enostavno človek nikoli ne more storiti tako, da bi
bilo vsaj približno prav!
MB in CE sta bili lokaciji okvrino napisani nihče ni izvzemal nikogar iz tistih koncev,
med drugim se spotikate za dlake v jajcu!!!
Mišljeno je bilo, da se vsi organizatorji, ki imate željo po združitvi šovov z EMMA in STR javite pa če ste iz MB,LJ, MS...
Pokritega nimamo od trojan pa do Gornje radgone, MS, Beltinci, Ormož, Ptuj...
Ne vem očitno bi bilo bolje, da bi ostalo tako kot je pa bi bilo potem za nekatere očitno bolje!
Naj pa še povdarim, da je debata o EMMA in STR in ne o dB Dragu za katerega zdaj razpravljate!
V emmi in str se delajo spremembe,novi plani vendar z vašim blokiranjem bo vedno samo kreg!

Tisti, ki imate v namenu sodelovati ali kakorkoli se prosim zglasite na sestanku, da se tam stvari uredijo.
MOram pa še dodati, da sem zelo šokirana nad 2 največjim slovenskim forumom, ki se ve katera sta, da nikoli z nobenim ne najdem skupne besede ampak se vsi vedno samo provokativno spuščate v kreg!

Lep pozdrav,
EMMA OFFICE

Nina Jarc

Uporabniški avatar
džonče
Nov uporabnik

Napisal/-a džonče Po nov 24, 2008 8:02 pm

Mi lahko daš točen naslov, kjer bo sestanek, zaradi navigacije?
Podprvak pokalnega prvenstva SV Slovenije 2009 v kategoriji Maksi komplet look z Opel Tigro - BASSADOR

emma slo
Nov uporabnik

Napisal/-a emma slo Po nov 24, 2008 9:50 pm

Stožice 22,1000 ljubljana

lp nina
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov