Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a SpunkyRacer Pe mar 20, 2009 8:44 pm

jah...če te to ravno ne FUL zanima...potem res ni kaj.

Res lepe slike! :shock:
Rally is not for fun, rally is for LIFE!

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Pe mar 20, 2009 9:12 pm

Če je pa res sam tole pol me pa jutr zihr ne vidijo,čigav je Porš,pa F grupa EVO IX
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
DeNalDo
Novinec

Napisal/-a DeNalDo Pe mar 20, 2009 9:25 pm

ma pomoje ni to to piše da so kao tut superšportniki pa lukzuzni avti pa ni tle ne enih ne drugih :lol:

Uporabniški avatar
slavcdklavc
Novinec

Napisal/-a slavcdklavc Pe mar 20, 2009 9:36 pm

Ma no za 4€ se pa tut jst nom razburju, sploh ker sem lahko probu tist Sport drift, (sploh ni tako težko, razn če se hočeš primerjat z Logarjem k je vozu pred tabo).
Lahko bi blo še kej, pa tudi hostes bi lahko bilo kaj več. Da ne govorim o obiskovalcih, k jih tudi ni glih velik.

Pa če mene vprašaš ta Sport drift nima nobene prihodnosti, 8 krogu se v eno in isto smer vertet pošrejk pa za eno tekmo plačat 400€, da se lahk pol v tuji Mečki kažeš se pa res ne splača. Čeprov sm lahko prvič probu RWD pošrejki pelat, pa čeprav samo v desno :D 4000obr, prva, rahlo kontra volan pa pazljivo reguliranje gasa-simpl ku pasulj

Uporabniški avatar
Sika
Novinec

Kraj: Rogaska Slatina

Napisal/-a Sika Pe mar 20, 2009 9:40 pm

noro, takoj bi šel pogledat, sam kaj ko delamo eni celi vikend :(
Fiat di amore per'l auto

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Pe mar 20, 2009 9:53 pm

v prejšnem postu sem bil malo preveč kritičen se opravičujem,vsa čast organizatorju da spelje tak projekt,ampak tekmovalcev je več,ki bi se radi predstavili
No še en video http://rally.avtomanija.com/default.asp?rb=7&id=3274
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair So mar 21, 2009 9:32 am

PRODRIVE je napisal/-a:Če je pa res sam tole pol me pa jutr zihr ne vidijo,čigav je Porš,pa F grupa EVO IX

Jah, dve hali in toj to. Nothing special. Zanima al ne zanima, to je res malo :D

Ma kot povabljenec je blo luštno, videl nekaj znancev po xy letih :D . Danes bomo pa ponovili.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
mloncar
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a mloncar So mar 21, 2009 9:51 am

PRODRIVE je napisal/-a:Če je pa res sam tole pol me pa jutr zihr ne vidijo,čigav je Porš,pa F grupa EVO IX

Porš je od Pragnaterja, EVO IX Gr.F pa od Horvata.

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE So mar 21, 2009 11:03 am

Sašo Horvat,kdo mu je naredil Mico,bo to GHD,zanimiv boj grup F bo letos očitno :shock:

nekaj me zanima katere znamke so platišča na VW Sciroccu-Tomason :?: in kolk col so bile
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So mar 21, 2009 9:31 pm

Tomason so ja, cole ne vem.
Slika

Uporabniški avatar
jurre
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a jurre So mar 21, 2009 10:44 pm

Na Sciroccu so bile Tomason 19ke, mislim da 235/35. Pa znizan je bil -35mm.
Slika

Uporabniški avatar
dEjaN_
Novinec

Kraj: dolenjska

Napisal/-a dEjaN_ So mar 21, 2009 11:27 pm

...sj lepo da se lotijo takega projekta kot je organizacija takega showa, ampak ne vem, ali je blo res tko slabo zanimanje razstavljalcev za ta projekt ali kaj je bil razlog da je bila zadeva tako skromna. skratka razočaran sem totalno. edino renault sport je imel kaj za pokazat. ostalo pa....

Lp

Uporabniški avatar
koder tuning
Nov uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a koder tuning Ne mar 22, 2009 12:06 am

dEjaN_ je napisal/-a:...sj lepo da se lotijo takega projekta kot je organizacija takega showa, ampak ne vem, ali je blo res tko slabo zanimanje razstavljalcev za ta projekt ali kaj je bil razlog da je bila zadeva tako skromna. skratka razočaran sem totalno. edino renault sport je imel kaj za pokazat. ostalo pa....

Lp

Se strinjam...Dost slabo....

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a lexuss Ne mar 22, 2009 12:30 am

koder tuning je napisal/-a:
dEjaN_ je napisal/-a:...sj lepo da se lotijo takega projekta kot je organizacija takega showa, ampak ne vem, ali je blo res tko slabo zanimanje razstavljalcev za ta projekt ali kaj je bil razlog da je bila zadeva tako skromna. skratka razočaran sem totalno. edino renault sport je imel kaj za pokazat. ostalo pa....

Lp

Se strinjam...Dost slabo....

se strinjam ker je bla karta 5 eurov, tok kot je biu tazadn avto show na gospodarskem in je blo polno do zadnga kotička. tole pa ni blo ne vem kva z reli automobili. pa glede na celje 2006 sploh ni primerjave.
golf 3 vr6

Uporabniški avatar
Par@gon
Nov uporabnik

Napisal/-a Par@gon Ne mar 22, 2009 9:07 am

Hja, saj tudi prostor ni bil kaj prida velik, tako da si težko predstavljam da bi jim uspelo zbasati še več avtov noter. Tudi jaz sem si predstavljal da bo vse skupaj malo večje, ampak za naša merila je blo kar vredu, pa še ene par luštnih hostes se je smukalo naokoli :-P . Jaz sem si nagrabil postrov in prospektov kar sem jih lahko (bo treba naslednjič z vrečko prit, hehe). Pa enkrat so celo EVOta vklopli, ampak so ga dosti hitro tudi izklopli, prasci.

Uporabniški avatar
mp
Nov uporabnik

Napisal/-a mp Ne mar 22, 2009 11:44 am

Prvo pohvala, da se je nekdo organiziral zakšno zadevo. Resda zaenkrat skromno vendar upajmo v naslednjih letih samo na boljše. :)
Če je organizator hotel promovirati drift v dvorani, naj bi kot atrakcijo na betonski ploščadi pred halo spustil prave drift avte, obiskovalcev bi bilo definitivno več. :shock:

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a SpunkyRacer Ne mar 22, 2009 1:31 pm

Defonitivno pozdravljam take showe, ker informacije dobiš iz prve roke! Res, da dirkalnikov ni bilo kaj veliko. Sem pa opazil, da tudi nikjer nobenega napisa itd. Večina folka tud ni vedlo, kje je vhod. :?

Drugače pa ta sportdrift-to je zame kr neki. Bi bolj pasalo na avtoshow kot na motorsport salon.

mp-to je tudi meni na misel prišlo. Samo, najbrž ne bi dobili ne dovoljenja in ne prostora. Ne vem no....
Rally is not for fun, rally is for LIFE!

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Ne mar 22, 2009 6:55 pm

če bi že neka kart proga bla bi blo vrjetno več ljudi. Za prvič je blo pa kar OK.
LP Rok

jrfoto
Nov uporabnik

Kraj: Škofja Loka

Napisal/-a jrfoto Po mar 30, 2009 8:08 am

Tud jest sm šu ma pogledat, slike si pa lahko ogledate na
http://jrfoto.eu/?dep=1&val1=70
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov