X-Hair je napisal/-a:Odlično, po nekaj letih spet pridem naokol pogledat, da se spotoma ustavim še na kaki pijački v prijetni dolini
Black_Racer® je napisal/-a:Mi že ob 5 uri štartamo z Celjskih koncev,mal blemčkov pač zadari nizkega avta ko se bmo pol čez rebrnice dol peljali čist počasi :P
seat je napisal/-a:oooooooooooooooo legenda ne me basat ti si še živ...?
Ma alora,če boš ti pršu pa ma tui mene,da bi pršu pogledat....
4tuning_team je napisal/-a:...če bo kdo šel iz štajerskega, koroškega ali pomurskega konca v Ajdovščino, se dobimo v soboto ob 6.00 uri na počivališču Lopata in ga počasi mahnemo proti cilju.
Boštjan
clio (proton_freak) je napisal/-a:4tuning_team je napisal/-a:...če bo kdo šel iz štajerskega, koroškega ali pomurskega konca v Ajdovščino, se dobimo v soboto ob 6.00 uri na počivališču Lopata in ga počasi mahnemo proti cilju.
Boštjan
Popravljam Boštjana!Če se bo kdo pridružil naj bo na počivališču Lopata med 4.30 in 4.45,da še v miru kakšno kavico spijemo.
X-Hair je napisal/-a:seat je napisal/-a:oooooooooooooooo legenda ne me basat ti si še živ...?
Ma alora,če boš ti pršu pa ma tui mene,da bi pršu pogledat....
Veš da. Sicer je blo bliz da bi me pobral ma smo prežvel, he he. Trenutno kaže bolj slabo s to soboto tak da sam opozarjam, da ne boš hodil zastonj. Recesija, pa je treba delat
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost