KAALman je napisal/-a:evo nekaj utrinkov, žal nisem bil cel dan, in sem mogoče kaj izpustil
http://kaalman.moj-album.com/album/15729029/
končno nekaj hvala ti

KAALman je napisal/-a:evo nekaj utrinkov, žal nisem bil cel dan, in sem mogoče kaj izpustil
http://kaalman.moj-album.com/album/15729029/
STSTeam je napisal/-a:ja ocenjevanje je bilo zanimivo...
pač tak se je organizator odločil..
je pa moje mnenje, pa brez zamere, da moremo dati tudi drugim avtomobilom, ki so dobro predelani in so novi na sceni možnost, da osvojijo pokale, za svoje delo.
navsezadnje, tukaj je ta avto dobil pokal, na drugem srečanje pa spet drugi.
Mislim da bi bilo preveč dolgočasno, če bi samo eni in isti zmagovali, ker ja to potem nesmiselno iti z avtomobilom na takšno tekmovanje.
pač moje mnenje, pa še enkrat brez zamere..
STSTeam je napisal/-a:kot sem rekel. včeraj je dobil pokal neki novi, npr.
naslednjič pa ga boš Ti.pa saj pa ni konec sveta, če ga nisi dobil.
jaz Te razumem, ker vem da si vse sam delal na Polotu in da je avto res špica, sam zdaj pač tak je in glej,če bodo vsi začeli spraševati, zakaj niso dobili kakega pokala, nebomo nikamor prišli.
kako pa si se uvrstil, pa kontaktiraj organizatorje, mislim pa da bodo dali sem gor rezultate, tak da brez panike.
bodimo fer do drugih in sebe, za vse je dovolj.
STSTeam je napisal/-a:kot sem rekel. včeraj je dobil pokal neki novi, npr.
naslednjič pa ga boš Ti.pa saj pa ni konec sveta, če ga nisi dobil.
jaz Te razumem, ker vem da si vse sam delal na Polotu in da je avto res špica, sam zdaj pač tak je in glej,če bodo vsi začeli spraševati, zakaj niso dobili kakega pokala, nebomo nikamor prišli.
kako pa si se uvrstil, pa kontaktiraj organizatorje, mislim pa da bodo dali sem gor rezultate, tak da brez panike.
bodimo fer do drugih in sebe, za vse je dovolj.
Beastek je napisal/-a:To je brezveze naj pokal dobi tisti ki je novi. Naj se ocenjuje avto kot avto te pa če je novi na sceni al že poznan od prej.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost