Srečanja avtomobilskih navdušencev...

dzimy
Novinec

Napisal/-a dzimy Ne maj 10, 2009 8:55 pm

KAALman je napisal/-a:evo nekaj utrinkov, žal nisem bil cel dan, in sem mogoče kaj izpustil ;)

http://kaalman.moj-album.com/album/15729029/

končno nekaj hvala ti :lol:

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Po maj 11, 2009 9:03 am

Glede organizacije in prostora - pohvale. Bila je kr velika udeležba...
Zanima me edino glede ocenjevanja. In sicer zanima me katero mesto je zasedel moj polo in v kateri kategoriji je tekmoval, glede na to, da sem ga jaz prijavil v kategorijo celotne predelave.
Hvala za odgovor.
Priponke
wCHNNvf00CVT8b6L_v.jpg
Slika

Dejan80
Novinec

Napisal/-a Dejan80 Po maj 11, 2009 9:40 am

To ocenjevanje je bilo res malo čudno,v clean kategoriji so pokale dobili avti ki niti približno ne sodijo tja, drugače pa je bilo kar vredu ;)

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po maj 11, 2009 10:37 am

Skratka organizacija je bila v NULO, dogajalo skoz nekaj :wink: speaker je spravljal publiko v dobro voljo :) svaka mu čast, čeprav sem ga bolj malo razumel ka je gučal :>
vreme je tudi fajn služlo 8) Scena se kr fajn premika "končno".
Rad bi se še samo opravičil vsem, ki niste prišli na vrsto za poslušanje twingota in nubire. Bomo v Lenartu ponovili vajo :)

Lp Ado

2low4you team :) Novak je pivo dolžan speakerju, ker ni 150dB vsekal:>
Slika

Slika

zmagovalec v flexanju avtomobila :)
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

cleanerji so nam povprečje dvigovali :)
ELGATO CUSTOMZ Poliester freak
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

zmagovalci klubskih iger

Slika

Slika

Slika

Slika

se vidimo v Lenartu 8)
Zadnjič spremenil jay, dne Po maj 11, 2009 10:51 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
Dark Vader
Novinec

Kraj: Sv.Trojica

Napisal/-a Dark Vader Po maj 11, 2009 10:47 am

Bilo je super (organizacija, dogajanje, plac, vreme) - VSE POHVALE ORGANIZATORJU.

Upam da bo vreme v Lenartu zdržalo :shock:

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po maj 11, 2009 10:50 am

jaz tudi, ker lani res niste imeli sreče :? Rešil nas je samo dober prostor (streha) :)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
astra5
Novinec

Kraj: Radenci

Napisal/-a astra5 Po maj 11, 2009 11:30 am

tekmovanje je bilo zelo dobro še sonce nas je lepo posmodilo!

Čestitke 2low4you teamu za 1. in 2. mesto v mejenju akustike :D

Uporabniški avatar
STSTeam
Nov uporabnik

Kraj: maribor

Pohvalno

Napisal/-a STSTeam Po maj 11, 2009 12:22 pm

Vse pohvale organizatorjem.
Res je bilo super ....
pravtako čestitam vsem zmagovalcev v vseh kategorijah....

Scena se ja začela odvijati in to v pravo smer, kr tako naprej vsi ljubitelji in lastniki lepih jeklenih konjičkov.
lp
predsednik STS Team-a

Polo1997
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Polo1997 Po maj 11, 2009 12:30 pm

Organizacija je bila super. Dobro je bilo poskrbljeno da nam mi bilo dolgčas. Edino kak se je ocenjevalo še zaj nemorem skapirat :?: Ker na koncu je moj avto (mat rdeči polo) ki je itak ElGatov projekt in je tekmoval samo v zunanjosti premagal ElGatovega zlatega polota v katerega je bilo vloženega 10x več truda in dela v kategoriji celotna predelava ?!?

Drugače pa pohvale edino cene piva so lahko naslednjič malo manjše :) :) 8)
V dobrem in slabem, dokler naju TÜV NE LOČI!

Uporabniški avatar
STSTeam
Nov uporabnik

lp

Napisal/-a STSTeam Po maj 11, 2009 1:53 pm

ja ocenjevanje je bilo zanimivo...
pač tak se je organizator odločil..

je pa moje mnenje, pa brez zamere, da moremo dati tudi drugim avtomobilom, ki so dobro predelani in so novi na sceni možnost, da osvojijo pokale, za svoje delo.
navsezadnje, tukaj je ta avto dobil pokal, na drugem srečanje pa spet drugi.
Mislim da bi bilo preveč dolgočasno, če bi samo eni in isti zmagovali, ker ja to potem nesmiselno iti z avtomobilom na takšno tekmovanje.
pač moje mnenje, pa še enkrat brez zamere..
lp
predsednik STS Team-a

ElGato
Poznavalec foruma

Re: lp

Napisal/-a ElGato Po maj 11, 2009 2:53 pm

STSTeam je napisal/-a:ja ocenjevanje je bilo zanimivo...
pač tak se je organizator odločil..

je pa moje mnenje, pa brez zamere, da moremo dati tudi drugim avtomobilom, ki so dobro predelani in so novi na sceni možnost, da osvojijo pokale, za svoje delo.
navsezadnje, tukaj je ta avto dobil pokal, na drugem srečanje pa spet drugi.
Mislim da bi bilo preveč dolgočasno, če bi samo eni in isti zmagovali, ker ja to potem nesmiselno iti z avtomobilom na takšno tekmovanje.
pač moje mnenje, pa še enkrat brez zamere..

Torej to pomeni da jaz ne smem vec hodit na showe??? Popolnoma se strinjam s tem,da moramo dati priloznosti in pohvale novim tekmovalcem, vendar to vceraj ni držalo! Izpustili so samo mene! Se se ne pritožujem, pač zanima me, na katerem mestu je bil moj polo?
Slika

Uporabniški avatar
STSTeam
Nov uporabnik

lp

Napisal/-a STSTeam Po maj 11, 2009 3:31 pm

kot sem rekel. včeraj je dobil pokal neki novi, npr.
naslednjič pa ga boš Ti.pa saj pa ni konec sveta, če ga nisi dobil.
jaz Te razumem, ker vem da si vse sam delal na Polotu in da je avto res špica, sam zdaj pač tak je in glej,če bodo vsi začeli spraševati, zakaj niso dobili kakega pokala, nebomo nikamor prišli.
kako pa si se uvrstil, pa kontaktiraj organizatorje, mislim pa da bodo dali sem gor rezultate, tak da brez panike.
bodimo fer do drugih in sebe, za vse je dovolj.
lp
predsednik STS Team-a

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Napisal/-a Matjaz46 Po maj 11, 2009 3:37 pm

STSTeam je napisal/-a:kot sem rekel. včeraj je dobil pokal neki novi, npr.
jaz Te razumem, ker vem da si vse sam delal na Polotu in da je avto res špica, sam zdaj pač tak je in glej,če bodo vsi začeli spraševati, zakaj niso dobili kakega pokala, nebomo nikamor prišli.
kako pa si se uvrstil, pa kontaktiraj organizatorje, mislim pa da bodo dali sem gor rezultate, tak da brez panike.

Pa kaj ste normalni! Pol lahko en pride pa ker je pac novi bo dobil pokal, da se mu nebo vse zamerlo...
kaj to je se tekmovanje ali brezvezno podeljevanje pokalov!

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Po maj 11, 2009 3:45 pm

STSTeam je napisal/-a:kot sem rekel. včeraj je dobil pokal neki novi, npr.

Ti ze veš!
Kdo je omeno kaki pokal?
Slika

Uporabniški avatar
Beastek
Novinec

Kraj: Lenart - Mb

Napisal/-a Beastek Po maj 11, 2009 3:51 pm

To je brezveze naj pokal dobi tisti ki je novi. Naj se ocenjuje avto kot avto te pa če je novi na sceni al že poznan od prej.
[url=http://www.kiaforum.si]Kia Forum[/url]
[url=http://www.domlenart.si]Dom Lenart[/url]

Uporabniški avatar
jesenik
Novinec

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a jesenik Po maj 11, 2009 4:10 pm

no.... meni osebno je bil oni rdeči polo lepši (kaj ma črno streho, in neko grobo barvo brez laka). pač nisem privrženec kroma, in "blink blink" scen.

Polek tega pa če se ne motim so ocenjevali to izbrani člani SRT MS, in pa še ne smemo pozabit da je lepota relativna...

Iryx
Nov uporabnik

Napisal/-a Iryx Po maj 11, 2009 4:16 pm

Beastek je napisal/-a:To je brezveze naj pokal dobi tisti ki je novi. Naj se ocenjuje avto kot avto te pa če je novi na sceni al že poznan od prej.

jap se popolnoma strinjam.............tukaj se ne gre za to če je nekdo nov ali ne.......gre se za to koliko truda je nekdo vložil v avto, in kako je avto predelan...............ker po tem takem jaz zdaj lahko sklepam aha dobro jaz pridem tekmovat z mojim avtom, ki ima samo podaljške pa je dol spuščen pa temne šipe in ker prvič tekmujem bi bil moj avto boljše ocenjen kot pa recimo evo pa dam primer polo elGato............haloooooooooooo????????????? Pa je to fer ocenjevanje??

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Tiicoo Po maj 11, 2009 4:55 pm

Kolker js elGatona razumem njemu se res ne gre za tti pokal ( ko jih ma že itak preveč doma ) njega pač zanima na kirem mestu je nakoncu biv!
Slika

Dejan80
Novinec

Napisal/-a Dejan80 Po maj 11, 2009 9:35 pm

Če se ocenjuje se naj kot je treba ne pa papir v roki in 1.minuta pa so že pri drugem avtu,sicer pa ni mi jasno kako je lahko rdeča Tigra z "meterskim" spojlerjem dobila pokal v clean kategoriji,clean naj bi bile čim bolj čiste linije ne pa neki xy spojlerji ;)
Upam da bo v Lenartu boljše ocenjevanje čeprav po istem pravilniku :!:

Uporabniški avatar
denisboy
Novinec

Kraj: Podlehnik

Napisal/-a denisboy Po maj 11, 2009 10:20 pm

to ocenjevanje je res "bolano" pri nas in ni čudno da tisti res pravi avti sploh ne tekmujejo pri nas (predvsem BlueRaCer) ;) pa kake finte so to, danes si dobil pokal ti drugič ga bo drugi, tretjič tretji,... pol je najbolše da se že na forumu pove kdo bo dobil pokal pa drugim sploh tja ni treba it. mislim da je za nekoga ki je v avto vložil veliko denarja in časa, pokal lepa nagrada in verjetno enim pomeni veliko. seveda so tudi taki ki se pridejo z avtom hvalit in jim je važno da ga vsi vidijo kak avto vozi. ElGatu pravite, da bo pač naslednič dobil pokal, ker ga zdaj ni. pa kaj je z vami??? pokal naj prejme tisti ki si ga zasluži, ne pa da se zaj gledi če je kaki novi tekmovalec, kaj ma to veze? če je nek avto bolje, lepše predelan od drugega je normalno, da bo lepši dobil 1. mesto. mislim da je treba prvo pri nas sestavit eno pravo sodniško ekipo in pravilnike, potem pa se lahko gremo neke avtoshowe, ker trenutno stanje je porazno in ni čudno da veliko ljudi sploh nima več pravega veselja do avto tuninga/stylinga, če pa se pri nas tistih "pravih" predelav sploh ne ceni.
Slika
Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost