Hybrid je napisal/-a:jas tud pridem ja ... Viva La Scorpion Tuning Club =) c'ya guy's
javite mi kdo vse pride in kolko avtov bote dali not da vam rezerviramo prostor
ps. velja za vse klube ki se boste udeležili showa
Hybrid je napisal/-a:jas tud pridem ja ... Viva La Scorpion Tuning Club =) c'ya guy's
Black_Racer® je napisal/-a:Ko se prpelem iz avtoceste dol in se pelem potem po Ptujski cesti,ker pa sta dva odcepa za zolajevo ulico pa nevem ali zavijem prvi odcep levo ali drugi odcep levo na zolajevo ulico?
Da se nbom iskal pol ?
aleshondas je napisal/-a:Black_Racer® je napisal/-a:Ko se prpelem iz avtoceste dol in se pelem potem po Ptujski cesti,ker pa sta dva odcepa za zolajevo ulico pa nevem ali zavijem prvi odcep levo ali drugi odcep levo na zolajevo ulico?
Da se nbom iskal pol ?
Drugi odcep levo nato druga ulica desno(zagrebška cesta)..
Tiicoo je napisal/-a:
det pardonnisem mogo prit avto ni fertih pa še na šihtu sem ( čeprav v bolniški ( beri strupana brada pa zobi ) ) tk da se vidimo na naslednem srečanju oz prvemu ko bo avto končan
DJ Falco je napisal/-a:Tiicoo je napisal/-a:
det pardonnisem mogo prit avto ni fertih pa še na šihtu sem ( čeprav v bolniški ( beri strupana brada pa zobi ) ) tk da se vidimo na naslednem srečanju oz prvemu ko bo avto končan
veš da ni panikepozdravi se, to je glavno
vidli se pa itak še bomo, sej bomo mi tud kdaj v SG prišli pogledat ko bote vi kaj meli
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov