Smrkec je napisal/-a:če bo v celju pa med vikendom(sobota) pol pa vrjetno še jst svoj traktorček zraven prpelem :P
Pa po moje se nebi blo teško z šefom tuš-a zment za plac, sej bi mu še kej dobička nardil neČe je kak dober film ga grem jst kuj pogledat
![]()
seat je napisal/-a:Jst sem za.Sam povejte kje,kdaj,kako(fajn bi blo da bi blo spet v Celju mislim da je to za vse nekak na sred poti za tiste z Maribora in za tiste iz jLubljane.
Tilen je napisal/-a:Whereever...I'm there! Fantje, s kom ste se dogovarjal za prejšnji obisk pri Tušu? Jaz še tedi nisem vedel za ta portal, zdej pa. Poznam neki ljudi tam...
A lahko nekdo pove, kaj vse zajema takšno srečanje? Tko da vem naprej kej povedatAl je to pač srečanje - pivce ob kramljanju al to obsega extracurricual activites
:):)
LP
Sale je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Srecanje ni nobeno dirkanje in temovanje,...
lp monster_d
Samo to je zelo težko preprečit - vem iz lastnih izkušenj. Vedno se najde par patronov.
Bo treba en recept pogruntat.
Linci je napisal/-a:Smo punce tut vabljene? Pol se vidimo! Lokacije pri Tušu (Celje) se mi zdi ravno pravšnja. končno priložnost, da spoznam folk s katerimi si delim mišljenje :P
Sale je napisal/-a:Punce ste pa itak še najbolj vabljene, tako da kar brez strahu Linci.
Linci je napisal/-a:Sale je napisal/-a: ...al pa na celjskem sejmišču (ob modri hali)
Sale je napisal/-a:Če se komu da pozabavat, da bi pridobili kakšno "dovoljenje" za uporabo tega prostora bi bilo po moje še najbolj primerno.
Sej upam, da mislim na pravi prostor.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov