Smrkec je napisal/-a:če bo v celju pa med vikendom(sobota) pol pa vrjetno še jst svoj traktorček zraven prpelem :P
Pa po moje se nebi blo teško z šefom tuš-a zment za plac, sej bi mu še kej dobička nardil neČe je kak dober film ga grem jst kuj pogledat
![]()
seat je napisal/-a:Jst sem za.Sam povejte kje,kdaj,kako(fajn bi blo da bi blo spet v Celju mislim da je to za vse nekak na sred poti za tiste z Maribora in za tiste iz jLubljane.

Tilen je napisal/-a:Whereever...I'm there! Fantje, s kom ste se dogovarjal za prejšnji obisk pri Tušu? Jaz še tedi nisem vedel za ta portal, zdej pa. Poznam neki ljudi tam...
A lahko nekdo pove, kaj vse zajema takšno srečanje? Tko da vem naprej kej povedatAl je to pač srečanje - pivce ob kramljanju al to obsega extracurricual activites
:):)
LP
Sale je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Srecanje ni nobeno dirkanje in temovanje,...
lp monster_d
Samo to je zelo težko preprečit - vem iz lastnih izkušenj. Vedno se najde par patronov.
Bo treba en recept pogruntat.
.
Linci je napisal/-a:Smo punce tut vabljene? Pol se vidimo! Lokacije pri Tušu (Celje) se mi zdi ravno pravšnja. končno priložnost, da spoznam folk s katerimi si delim mišljenje :P
Sale je napisal/-a:Punce ste pa itak še najbolj vabljene, tako da kar brez strahu Linci.
Drugač bi bil primern plac za srečanje tut parkirplac pred intersparom (zravn tuša) dovolj velik za celo hordo folka Linci je napisal/-a:Sale je napisal/-a: ...al pa na celjskem sejmišču (ob modri hali)
, tko da dejmo - naj nekdo prevzame pobudo
Sale je napisal/-a:Če se komu da pozabavat, da bi pridobili kakšno "dovoljenje" za uporabo tega prostora bi bilo po moje še najbolj primerno.
Sej upam, da mislim na pravi prostor.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov