Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Staccatto
Novinec

Kraj: Tropovci

Napisal/-a Staccatto Ne avg 16, 2009 10:48 pm

šhow je bil fenomenalen! eden redkih pri nas tko dobro izpeljan. usaka čast organizatorju :) še več takega 8)
Pre ka mam prevelik avto zato nega več The Stroja :)

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Ne avg 16, 2009 11:24 pm

P4TO je napisal/-a:Jaz sem prispel domov s showa... Bilo je enkratno, pa vrjetno bo čaga še dolgo v noč :twisted:
Pohvala Extremovcem za dobro izpeljan show :bow Prostor je res dober, avtov je bilo tut veliko, nekaj celo novih (kar se mojega spomina tiče). Da ne pozabim omenit Dr. Izpuha :P ...me zdaj lepo glava boli :D ...razen če je to od vsega olja ki je blo tam v zraku :bonk
Še enkrat hvala lastniku Calibre (KP) za vse informacije.

Slike bom pa kmalu prilimal... samo da jih spravim na net ;)

JAz mam tudi nekaj slik jih jutri prilimam......Kdo pa je Dr.Izpuh, kaki avto ma on ?

Uporabniški avatar
P4TO
Novinec

Napisal/-a P4TO Ne avg 16, 2009 11:38 pm

Jaz ga osebno ne poznam... ima pa belega Cliota, ki je bil danes najglasnejši (1. mesto) :twisted:
Ženske pozor!!! Moški smo kot avti, če ne pazite, končate pod nami! :P

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Napisal/-a torstorm Po avg 17, 2009 1:29 am

P4TO je napisal/-a:Jaz ga osebno ne poznam... ima pa belega Cliota, ki je bil danes najglasnejši (1. mesto) :twisted:

loool ni bil najglasnejši če sem jaz postavil rekord, najglasnejši avto na prireditvi (1. mesto SVS ), samo nisem smel še zraven tekmovati v open, tako so se odločili...

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Napisal/-a torstorm Po avg 17, 2009 1:32 am

to pa je še nekaj slik iz prireditve

http://torstorm.moj-album.com/album/16687291/

Uporabniški avatar
P4TO
Novinec

Napisal/-a P4TO Po avg 17, 2009 7:16 am

torstorm je napisal/-a:
P4TO je napisal/-a:Jaz ga osebno ne poznam... ima pa belega Cliota, ki je bil danes najglasnejši (1. mesto) :twisted:

loool ni bil najglasnejši če sem jaz postavil rekord, najglasnejši avto na prireditvi (1. mesto SVS ), samo nisem smel še zraven tekmovati v open, tako so se odločili...

Se opravičujem za pomoto. S čem si ti tekmoval? O nekem rekordu vem da so pri onem BMWju govorili.

Uporabniški avatar
Dark Vader
Novinec

Kraj: Sv.Trojica

Napisal/-a Dark Vader Po avg 17, 2009 8:39 am

Show je bil super. Že dolgo se nismo imeli tak fajn. Vsa čast Extremovcem :bow .
Mislim da pri street soundu nastala mala zbrka, tak da bo moral organizator malo rezložit kak pa kako.

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Napisal/-a torstorm Po avg 17, 2009 8:58 am

P4TO je napisal/-a:
torstorm je napisal/-a:

Se opravičujem za pomoto. S čem si ti tekmoval? O nekem rekordu vem da so pri onem BMWju govorili.

z opel astro črno :) ni bil rekord pri bmw sem šel na koncu rezultatov gledat .Pri enih se čuje samo da so zelo glasni dB pa nimajo toliko.

Drugače je pa bilo vroče lepo vreme,dobre punce itd.... :)

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po avg 17, 2009 9:16 am

show je bil res 1A. Folka dovolj.. vreme tud tapravo 8) Sem pa res pričakoval dosti manjšo udeležbo zaradi showa dan prej v Ljutomeru.
Edino komarji so res napadali z vso močjo :twisted:

Pohvale organizatorjem za odličen show in dobro čago :)

Lp
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

kristof
Nov uporabnik

Napisal/-a kristof Po avg 17, 2009 10:22 am

torstorm je napisal/-a:
P4TO je napisal/-a:
torstorm je napisal/-a:

z opel astro črno :) ni bil rekord pri bmw sem šel na koncu rezultatov gledat .Pri enih se čuje samo da so zelo glasni dB pa nimajo toliko.

Drugače je pa bilo vroče lepo vreme,dobre punce itd.... :)

kristof
Nov uporabnik

Napisal/-a kristof Po avg 17, 2009 10:24 am

ka ti jamraš z nekim rekordom

kristof
Nov uporabnik

Napisal/-a kristof Po avg 17, 2009 10:27 am

da nisi ki za oplom mev rekorda?? clio beli dr.izpuh je mev rekord srečanja v stret soundi organizatorji so se zmotli pri seštevanji zato ni tam kr dobo pokala pa kolko db si te mev pri izpuhu pa filtru??

Uporabniški avatar
P4TO
Novinec

Napisal/-a P4TO Po avg 17, 2009 10:43 am

Kr nekaj :evil: Sem malo povprašal... Zmaga Dr. Izpuha 100%. Pa baje da je imel za 4 db prednosti ;) (skupno seveda).
Lp.

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Napisal/-a torstorm Po avg 17, 2009 10:48 am

kristof je napisal/-a:da nisi ki za oplom mev rekorda?? clio beli dr.izpuh je mev rekord srečanja v stret soundi organizatorji so se zmotli pri seštevanji zato ni tam kr dobo pokala pa kolko db si te mev pri izpuhu pa filtru??

filter 129.xxx izpuh pa 125.xxx ,pa ve mče smo na koncu šli rezultatov preverjat pa še enkrat so preverili seštevanje je res bila napaka pri seštevaju , samo sem mel še vedno največ skupno. Če ne verjameš lahko greš preverit, je pa bila majhna razlika malo manj je imel od mene.
Zato so se odločili da svs in open v street soundu je potem bilo ločeno nisi mogel biti v obeh kategorijah.

Kako to misliš da ni tam dobil pokala, potli mu ga bodo dali ali kako ?ni mi več jasno :D vem samo da sem skupni seštevek imel največ tam od vseh in sem dobil samo 1.mesto za SVS, v open pa me niso šteli noter.

Naj pojasni eden od organizatorjev kako je bilo s tem...

kristof
Nov uporabnik

Napisal/-a kristof Po avg 17, 2009 12:18 pm

kak če pa je mel dr.izpuhfilter 127.8 izpuh pa 126.5 in je skupno več ko tvoje

Uporabniški avatar
Staccatto
Novinec

Kraj: Tropovci

Napisal/-a Staccatto Po avg 17, 2009 12:29 pm

bi se nehali kregat lepo prosim???? :roll: naj to organizator reši!
Pre ka mam prevelik avto zato nega več The Stroja :)

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a Kovcek Po avg 17, 2009 12:33 pm

Jaoooo no, da bi ne bilo po vsakem showu neko kreganje po forumih :evil:

Bil tam, bilo je super....samo tako naprej ;)
Lp

kovcek

Jurchi
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jurchi Po avg 17, 2009 12:49 pm

kristof je napisal/-a:da nisi ki za oplom mev rekorda?? clio beli dr.izpuh je mev rekord srečanja v stret soundi organizatorji so se zmotli pri seštevanji zato ni tam kr dobo pokala pa kolko db si te mev pri izpuhu pa filtru??

Upam, da nisi prilezel dalje od 5. razreda s takim pisanjem.....polpismen folk :roll: :roll: .......ker mi gre res na k.urac, ker se s tako težavo prebijam skozi poste.

Uporabniški avatar
P4TO
Novinec

Napisal/-a P4TO Po avg 17, 2009 1:11 pm

Ja res se je brezveze kregat. Samo sta pa bela Ibiza pa Clio pravo predstavo nardila, kaj? :D ...kak so me uhe bolele.

Uporabniški avatar
AudiFreak
Uporabnik

Kraj: Ried im Innkreis

Napisal/-a AudiFreak Po avg 17, 2009 1:22 pm

Jurchi je napisal/-a:

Upam, da nisi prilezel dalje od 5. razreda s takim pisanjem.....polpismen folk :roll: :roll: .......ker mi gre res na k.urac, ker se s tako težavo prebijam skozi poste.

To pa res. Tiste, ki ne pišejo slovnično bi vse zmetal s foruma. Za vsak tak post bi avtor moral prejeti opozorilo.
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost