P4TO je napisal/-a:Jaz sem prispel domov s showa... Bilo je enkratno, pa vrjetno bo čaga še dolgo v noč![]()
Pohvala Extremovcem za dobro izpeljan showProstor je res dober, avtov je bilo tut veliko, nekaj celo novih (kar se mojega spomina tiče). Da ne pozabim omenit Dr. Izpuha :P ...me zdaj lepo glava boli
...razen če je to od vsega olja ki je blo tam v zraku
![]()
Še enkrat hvala lastniku Calibre (KP) za vse informacije.
Slike bom pa kmalu prilimal... samo da jih spravim na net
torstorm je napisal/-a:P4TO je napisal/-a:Jaz ga osebno ne poznam... ima pa belega Cliota, ki je bil danes najglasnejši (1. mesto)
loool ni bil najglasnejši če sem jaz postavil rekord, najglasnejši avto na prireditvi (1. mesto SVS ), samo nisem smel še zraven tekmovati v open, tako so se odločili...
P4TO je napisal/-a:torstorm je napisal/-a:P4TO je napisal/-a:Jaz ga osebno ne poznam... ima pa belega Cliota, ki je bil danes najglasnejši (1. mesto)
loool ni bil najglasnejši če sem jaz postavil rekord, najglasnejši avto na prireditvi (1. mesto SVS ), samo nisem smel še zraven tekmovati v open, tako so se odločili...
Se opravičujem za pomoto. S čem si ti tekmoval? O nekem rekordu vem da so pri onem BMWju govorili.
torstorm je napisal/-a:P4TO je napisal/-a:torstorm je napisal/-a:P4TO je napisal/-a:Jaz ga osebno ne poznam... ima pa belega Cliota, ki je bil danes najglasnejši (1. mesto)
Se opravičujem za pomoto. S čem si ti tekmoval? O nekem rekordu vem da so pri onem BMWju govorili.
z opel astro črnoni bil rekord pri bmw sem šel na koncu rezultatov gledat .Pri enih se čuje samo da so zelo glasni dB pa nimajo toliko.
Drugače je pa bilo vroče lepo vreme,dobre punce itd....
kristof je napisal/-a:da nisi ki za oplom mev rekorda?? clio beli dr.izpuh je mev rekord srečanja v stret soundi organizatorji so se zmotli pri seštevanji zato ni tam kr dobo pokala pa kolko db si te mev pri izpuhu pa filtru??
kristof je napisal/-a:da nisi ki za oplom mev rekorda?? clio beli dr.izpuh je mev rekord srečanja v stret soundi organizatorji so se zmotli pri seštevanji zato ni tam kr dobo pokala pa kolko db si te mev pri izpuhu pa filtru??
Jurchi je napisal/-a:kristof je napisal/-a:da nisi ki za oplom mev rekorda?? clio beli dr.izpuh je mev rekord srečanja v stret soundi organizatorji so se zmotli pri seštevanji zato ni tam kr dobo pokala pa kolko db si te mev pri izpuhu pa filtru??
Upam, da nisi prilezel dalje od 5. razreda s takim pisanjem.....polpismen folk![]()
.......ker mi gre res na k.urac, ker se s tako težavo prebijam skozi poste.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost