dgreso je napisal/-a:OK to je pa res bedarija da se šov prestavi na datum ki je znan že ne vem kako dolgo!
clio (proton_freak) je napisal/-a:Sicer pa nevem kako lahko ti organiziraš tuning show ko se ti j**e za tuning!
Ko ti je pa edino pomembna EMMA!!!!!
POZDRAVLJENI!
OBVEŠČAMO VAS DA JE AVTOMOTO SHOW KOČEVJE 2009 zaradi izredno slabe napovedi vremena
PRESTAVLJEN na 27.6.2008
HVALA ZA RAZUMEVANJE IN UPAMO DA SE VIDIMO TAKRAT!
Lp!
SENATOR je napisal/-a:clio (proton_freak) je napisal/-a:Sicer pa nevem kako lahko ti organiziraš tuning show ko se ti j**e za tuning!
Ko ti je pa edino pomembna EMMA!!!!!
Nič bat saj je show prestavljen na lansko leto.![]()
POZDRAVLJENI!
OBVEŠČAMO VAS DA JE AVTOMOTO SHOW KOČEVJE 2009 zaradi izredno slabe napovedi vremena
PRESTAVLJEN na 27.6.2008
HVALA ZA RAZUMEVANJE IN UPAMO DA SE VIDIMO TAKRAT!
Lp!
Drey #24 je napisal/-a:Uroš ne se pizidt, tvoj kolega je enako naredu na dan japmeeta!
seicento 2 je napisal/-a:
tu pa je drugače ker sta avto šova ista ( isti temi )
ajde
clio (proton_freak) je napisal/-a:Drey #24 je napisal/-a:Uroš ne se pizidt, tvoj kolega je enako naredu na dan japmeeta!
Pa sem mu povedal da to ni prav!In z tistoim šovom nimam jaz nič!Tak da za druge je meni vseeno
Sicer si pa ga imel možnost poklicat pa ga nisi tako da mi ne tega naprej metat ker nisem imel nič pri tem!Sem jaz tud par dni prej zvedel za tisti meet ki je blo 10 avtov!
Drey #24 je napisal/-a:clio (proton_freak) je napisal/-a:Drey #24 je napisal/-a:Uroš ne se pizidt, tvoj kolega je enako naredu na dan japmeeta!
Pa sem mu povedal da to ni prav!In z tistoim šovom nimam jaz nič!Tak da za druge je meni vseeno
Sicer si pa ga imel možnost poklicat pa ga nisi tako da mi ne tega naprej metat ker nisem imel nič pri tem!Sem jaz tud par dni prej zvedel za tisti meet ki je blo 10 avtov!
nemečm glih naprej, sm ga poklical, pa mi je natrosu buče take da adijo pamet![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov