Binko je napisal/-a:se strinajm da jst nism začetnik ampak amater
aja pardon. kateri avto pa? če si amater te je sodil igor. glavni sodnik
Lossy je napisal/-a:Binko je napisal/-a:Jst bom pa samo to pripomnil da drugič se bom kregu ker mi je na pragu našu da je počena parva oz malo jo manka na jotranji strani praga ker se sploh ne vidi malo preveč se spuščate v podrobnosti
Še nakej lahko bi bilo še to po pravilniku ali imaš avto za vsakdanjo uporabo ali je avto sam za show
avti ki so sam za showe so u pro klasi, ti če se nemotim si u začetnik street?
Binko je napisal/-a:Jst bom pa samo to pripomnil da drugič se bom kregu ker mi je na pragu našu da je počena parva oz malo jo manka na jotranji strani praga ker se sploh ne vidi malo preveč se spuščate v podrobnosti
Še nakej lahko bi bilo še to po pravilniku ali imaš avto za vsakdanjo uporabo ali je avto sam za show
Binko je napisal/-a:Še nakej lahko bi bilo še to po pravilniku ali imaš avto za vsakdanjo uporabo ali je avto sam za show
Black_Racer® je napisal/-a:Binko je napisal/-a:Še nakej lahko bi bilo še to po pravilniku ali imaš avto za vsakdanjo uporabo ali je avto sam za show
To sm se še sam absolutno strinjam sam tak pač je malo čudno so klase,js sm se vsaki dan vozo,pozimi sneg plužil,od soli,od kamenčkov in svašta pl pa isto kleparsko in ličarsko si ocenjen kot nekdo z skos garažiranim avtom,ni pravično ne ,samo tk pač je sm se že sam pritožil malo nekaterim glede tega
Pollo je napisal/-a:Binko je napisal/-a:Jst bom pa samo to pripomnil da drugič se bom kregu ker mi je na pragu našu da je počena parva oz malo jo manka na jotranji strani praga ker se sploh ne vidi malo preveč se spuščate v podrobnosti
to je styling tekmovanje in ne vaška veselica in vsem isto ocenjujemo,da ne poslušam potem"on ma malo počene barve po pragu pa si mu dal vse točke meni pa eno manj ker mam malo več počeno..." itd...
moyca
ne bom 100% reku katera si, samo okvirno se mi sanja, ker si se bunila že pri samih prijavah,da bi moral biti tvoj fant v street klasi pa sm ti 3x objasnil zakaj je v extreme..
pravilnik znat na pamet
![]()
nekaj je imeti pravilnik za oporo spet druga skrajnost je pa da ne veš nič in gledaš samo pravilnik...če bi vaš avto prišel sodnik ocenit brez pravilnika oz ga ne bi uporabljal bi začela pisat,da je sodnik po svoje ocenil avto, da ni preveril pravilnik za dodeljene točke...itd...
res mi je smešno da gre folk takoj kurcat po forumu po sami podelitvi pa noben ne pride "potožit" do glavnega sodnika(mene) še vedno ko je bil komplicija sem se pogovoril z lastnikom in smo na koncu prišli do epiloga,ampak ne bolje je pametovat preko foruma in se skrivat preko račulnika
Lossy je napisal/-a:doben sodnik ki je bil tudi tekmovalec ni ocenjeval svoje kategorije!
jaz sm tekmoval amater extreme , sm ocenjeval začetnike. tako da nevem kaj te tuki moti?
ti si mogoče ona ženska z crxom?
dragon22 je napisal/-a:Lossy je napisal/-a:doben sodnik ki je bil tudi tekmovalec ni ocenjeval svoje kategorije!
jaz sm tekmoval amater extreme , sm ocenjeval začetnike. tako da nevem kaj te tuki moti?
ti si mogoče ona ženska z crxom?
Tvoja trditev ni resnična, meni sta v Krškem ocenjevala megana ti in Marko (golf V) pa sva oba z Markom v amater street (in tudi on je tekmoval in mislim da dobil 2.mesto).
G-4S je napisal/-a:moyca je napisal/-a:Še enkrat za moje pojme: ali tekmuješ, ali pa si samo sodnik, in to je vse kar sem hotela bistvenega povedat.
In samo zato si se prijavla na forum. Dobra si![]()
Torej ti problemi s pomanjkanjem sodnikov niso jasni, predvidevam?![]()
Matr so smešne te "aftershow" debate, pa čeprav so skoz iste že leta in leta
Lossy je napisal/-a:Binko je napisal/-a:se strinajm da jst nism začetnik ampak amater
aja pardon. kateri avto pa? če si amater te je sodil igor. glavni sodnik
G-4S je napisal/-a:moyca je napisal/-a:G-4S je napisal/-a:No evo pol veš kako je bedno ocenjevat avte, ker zmeri komu kej ni prov
ja to maš pa tud prov
Zato se smejem tem debatam, ne da te šimfam, al kaj si že zgorej napisala. Ker je skoz isto LOLSeat back relax and enjoy
Pollo je napisal/-a:za vsako dodeljeno tocko sem ti utemeljil mojo odločitev...preden si podpisal list si še 1x preveril, ko si podpisal sem te vprašal, če je vredu si se strinjal...in ko nisi dobil pokala si šel na forum
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov