Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Lossy
Nov uporabnik

Napisal/-a Lossy Po jun 29, 2009 6:25 pm

Binko je napisal/-a:se strinajm da jst nism začetnik ampak amater

aja pardon. kateri avto pa? če si amater te je sodil igor. glavni sodnik
državni prvak: amater extreme 2009

32 styling awords in 2009

Binko
Nov uporabnik

Kraj: Šk. Loka

Napisal/-a Binko Po jun 29, 2009 6:26 pm

Lossy je napisal/-a:
Binko je napisal/-a:Jst bom pa samo to pripomnil da drugič se bom kregu ker mi je na pragu našu da je počena parva oz malo jo manka na jotranji strani praga ker se sploh ne vidi malo preveč se spuščate v podrobnosti

Še nakej lahko bi bilo še to po pravilniku ali imaš avto za vsakdanjo uporabo ali je avto sam za show

avti ki so sam za showe so u pro klasi, ti če se nemotim si u začetnik street?

mislem da sva v isti klasi
www.cet-si.com
Car Enthusiasts Team
Slika

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Po jun 29, 2009 7:15 pm

Binko je napisal/-a:Jst bom pa samo to pripomnil da drugič se bom kregu ker mi je na pragu našu da je počena parva oz malo jo manka na jotranji strani praga ker se sploh ne vidi malo preveč se spuščate v podrobnosti

Še nakej lahko bi bilo še to po pravilniku ali imaš avto za vsakdanjo uporabo ali je avto sam za show

to je styling tekmovanje in ne vaška veselica in vsem isto ocenjujemo,da ne poslušam potem"on ma malo počene barve po pragu pa si mu dal vse točke meni pa eno manj ker mam malo več počeno..." itd...

moyca
ne bom 100% reku katera si, samo okvirno se mi sanja, ker si se bunila že pri samih prijavah,da bi moral biti tvoj fant v street klasi pa sm ti 3x objasnil zakaj je v extreme..
pravilnik znat na pamet
:lol:
nekaj je imeti pravilnik za oporo spet druga skrajnost je pa da ne veš nič in gledaš samo pravilnik...če bi vaš avto prišel sodnik ocenit brez pravilnika oz ga ne bi uporabljal bi začela pisat,da je sodnik po svoje ocenil avto, da ni preveril pravilnik za dodeljene točke...itd...
res mi je smešno da gre folk takoj kurcat po forumu po sami podelitvi pa noben ne pride "potožit" do glavnega sodnika(mene) še vedno ko je bil komplicija sem se pogovoril z lastnikom in smo na koncu prišli do epiloga,ampak ne bolje je pametovat preko foruma in se skrivat preko račulnika

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® Po jun 29, 2009 7:17 pm

Binko je napisal/-a:Še nakej lahko bi bilo še to po pravilniku ali imaš avto za vsakdanjo uporabo ali je avto sam za show

To sm se še sam absolutno strinjam s tabo,sam tak pač je malo čudno so klase,js sm se vsaki dan vozo,pozimi sneg plužil,od soli,od kamenčkov in svašta pl pa isto kleparsko in ličarsko si ocenjen kot nekdo z skos garažiranim avtom,ni pravično ne ,samo tk pač je sm se že sam pritožil malo nekaterim glede tega ker me tudi full motlo:twisted:
Tako da absolutno js in ti bi spadala med amater street pol,amater extreme bi pač bili pol avti samo za showe(brez predelav motorja,brez air rida ker to že pol za pro Klaso ;)
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Po jun 29, 2009 7:26 pm

Black_Racer® je napisal/-a:
Binko je napisal/-a:Še nakej lahko bi bilo še to po pravilniku ali imaš avto za vsakdanjo uporabo ali je avto sam za show

To sm se še sam absolutno strinjam sam tak pač je malo čudno so klase,js sm se vsaki dan vozo,pozimi sneg plužil,od soli,od kamenčkov in svašta pl pa isto kleparsko in ličarsko si ocenjen kot nekdo z skos garažiranim avtom,ni pravično ne ,samo tk pač je sm se že sam pritožil malo nekaterim glede tega :twisted:

v pravilniku pise da so to samo klase Pro...zdj če ma nekdo na avtu zamenjane samo felge pa odbijače in se fura samo ob nedeljah ni nujno da gre ta tekmovalec v Pro...Pro klasa jeza avte, ki so deleženih večjih/zahtevnih predelav...če mata 2 na isto visoki ravni zrihtane avte in ga nekdo uporablja za vsakdan in drugi za na showe je to pač prednost za tistega, ki ga uporablja za showe

Sodniki ocenjujejo avte glede na izdelave/predelavo, kakovost...če se pač z avtom prevaža drva ob sobotah pa ni to noben faktor katerega mora sodnik upoštevat.Predstavlite si,da bi sodnik moral poslušat za vsako napako, ki jo najde na avtu razlago od kje je ta praska nastala....ne moreš dat nekomu vse točke za ličarska dela, ker ma totalno popikana havbo od kamenčkov napravm človeku k ma havbo v nulo poštrihano in kater si zasluži vse točke

samo primer...lansko leto je na showu se je en "rally" avto zaletel v odbijač mislim da Calibre in so sodniki to spregledali(čisto razumno) in seveda se je nekdo najdu katermu je šlo to v nos, ker on je pa prejšni teden povozil srno in ima počen odbijač...vsem se ocenjuje isto

moyca
Nov uporabnik

Napisal/-a moyca Po jun 29, 2009 7:55 pm

Pollo je napisal/-a:

to je styling tekmovanje in ne vaška veselica in vsem isto ocenjujemo,da ne poslušam potem"on ma malo počene barve po pragu pa si mu dal vse točke meni pa eno manj ker mam malo več počeno..." itd...

moyca
ne bom 100% reku katera si, samo okvirno se mi sanja, ker si se bunila že pri samih prijavah,da bi moral biti tvoj fant v street klasi pa sm ti 3x objasnil zakaj je v extreme..
pravilnik znat na pamet
:lol:
nekaj je imeti pravilnik za oporo spet druga skrajnost je pa da ne veš nič in gledaš samo pravilnik...če bi vaš avto prišel sodnik ocenit brez pravilnika oz ga ne bi uporabljal bi začela pisat,da je sodnik po svoje ocenil avto, da ni preveril pravilnik za dodeljene točke...itd...
res mi je smešno da gre folk takoj kurcat po forumu po sami podelitvi pa noben ne pride "potožit" do glavnega sodnika(mene) še vedno ko je bil komplicija sem se pogovoril z lastnikom in smo na koncu prišli do epiloga,ampak ne bolje je pametovat preko foruma in se skrivat preko račulnika

Si se kar 100% zmotil katera sem jaz, kajti nisem bila niti zraven pri prijavi- tak da to pa res ne, da bi se kej bunila. Pa dej saj ti prosim razum kaj jst hočem povedat. Še enkrat za moje pojme: ali tekmuješ, ali pa si samo sodnik, in to je vse kar sem hotela bistvenega povedat.
Glede tistega, da si v obraz ne upam povedat- glej prvič sem bila na takšnem tekmovanju, niti sanjalo se mi ni kdo je glavni; za druge ocenjevalce, ki so pa potem tudi zmagali, sem šele na podelitvi ugotovila da so tudi tekmovali. In čisto po naključju sem včeraj odkrila ta forum, kjer se mi je zdelo pametno povedati kar mislim.
Torej še enkrat ne zamerit, če se še kdaj vidmo lahko gremo tud na kako kavo, kajti kod persone vas nimam za slabiče, mene moti le cel sistem glede ocenjevanja in tekmovanja.

Lp

boki92
Nov uporabnik

Napisal/-a boki92 Po jun 29, 2009 8:48 pm

folk dete se zresnit :!: ka ne znate nic drugega kot se samo :g:

dragon22
Novinec

Napisal/-a dragon22 Po jun 29, 2009 9:11 pm

Lossy je napisal/-a:doben sodnik ki je bil tudi tekmovalec ni ocenjeval svoje kategorije!
jaz sm tekmoval amater extreme , sm ocenjeval začetnike. tako da nevem kaj te tuki moti?

ti si mogoče ona ženska z crxom?

Tvoja trditev ni resnična, meni sta v Krškem ocenjevala megana ti in Marko (golf V) pa sva oba z Markom v amater street (in tudi on je tekmoval in mislim da dobil 2.mesto).

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Po jun 29, 2009 9:19 pm

dragon22 je napisal/-a:
Lossy je napisal/-a:doben sodnik ki je bil tudi tekmovalec ni ocenjeval svoje kategorije!
jaz sm tekmoval amater extreme , sm ocenjeval začetnike. tako da nevem kaj te tuki moti?

ti si mogoče ona ženska z crxom?

Tvoja trditev ni resnična, meni sta v Krškem ocenjevala megana ti in Marko (golf V) pa sva oba z Markom v amater street (in tudi on je tekmoval in mislim da dobil 2.mesto).

... dojami da ne dobim pred samim showom 150 prošenj od ljudi da bi sodili na tekmah...trenutno sodijo sodniki, ki se ukvarjajo s stylingom in vse liste osebno še sam pregledam, če so kje odstopanja tako noben ne dobi pokala zaradi prijatelstva oz zaradi tega ker sodu..sedaj smo bili na tej tekmi 3 sodniki, ker so drugi delali v službah a namesto kakšne spodbudne besede je bolš prcat u glavo...nared svoj show najami svoje sodnike pa spelji bolje, ti noben ne brani...

G-4S

Napisal/-a G-4S Po jun 29, 2009 9:26 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.
Zadnjič spremenil G-4S, dne Po jun 29, 2009 9:30 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

moyca
Nov uporabnik

Napisal/-a moyca Po jun 29, 2009 9:30 pm

G-4S je napisal/-a:
moyca je napisal/-a:Še enkrat za moje pojme: ali tekmuješ, ali pa si samo sodnik, in to je vse kar sem hotela bistvenega povedat.

In samo zato si se prijavla na forum. Dobra si :lol:

Torej ti problemi s pomanjkanjem sodnikov niso jasni, predvidevam? ;)

Matr so smešne te "aftershow" debate, pa čeprav so skoz iste že leta in leta :lol:

ej G-4S ne me preveč šinfat, k se poznava ;) tud midva sva že enkrat skup ocenjevala avte, sam ne tko za res ;) ej da so mel pa tako pomankanje, pa nisem vedla, sicer pa brez veza še kej komentirat

G-4S

Napisal/-a G-4S Po jun 29, 2009 9:31 pm

Binko
Nov uporabnik

Napisal/-a Binko Po jun 29, 2009 9:31 pm

Lossy je napisal/-a:
Binko je napisal/-a:se strinajm da jst nism začetnik ampak amater

aja pardon. kateri avto pa? če si amater te je sodil igor. glavni sodnik

Ja igor je sodu mene ja
Potem sm malo gledal doma kako so ocenjevali v ajdovščini in kako v kočevju kot da bi žrebav številke iz vrečke

sej se mi ne gr za kšne pokale sam princip je važn.

Black_Racer®
Se strinjam stabo.
www.cet-si.com
Car Enthusiasts Team
Slika

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Po jun 29, 2009 9:39 pm

za vsako dodeljeno tocko sem ti utemeljil mojo odločitev...preden si podpisal list si še 1x preveril, ko si podpisal sem te vprašal, če je vredu si se strinjal...in ko nisi dobil pokala si šel na forum

moyca
Nov uporabnik

Napisal/-a moyca Po jun 29, 2009 9:41 pm

G-4S je napisal/-a:No evo pol veš kako je bedno ocenjevat avte, ker zmeri komu kej ni prov :D

ja to maš pa tud prov ;)

G-4S

Napisal/-a G-4S Po jun 29, 2009 9:46 pm

moyca
Nov uporabnik

Napisal/-a moyca Po jun 29, 2009 9:52 pm

G-4S je napisal/-a:
moyca je napisal/-a:
G-4S je napisal/-a:No evo pol veš kako je bedno ocenjevat avte, ker zmeri komu kej ni prov :D

ja to maš pa tud prov ;)

Zato se smejem tem debatam, ne da te šimfam, al kaj si že zgorej napisala. Ker je skoz isto LOL :lol: Seat back relax and enjoy :pop:

eh ja, to pač ne bi bil ti, če ne bi vedno miril situacije ;) pa dobro saj tudi služba to od tebe zahteva :)

Uporabniški avatar
valle-leon
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a valle-leon Po jun 29, 2009 9:56 pm

jst se opravičujem , ampak kaj tu ni nobenega ki se je prijavil kar tako, zgolj za firbec, kako oceno bo dobil.
Jaz sem se prijavil , kar tako, da imam pač avto parkiran notri in ne zunaj.Mi je moral Pollo še sploh razložiti v kaj se prijaviti.
No, vsaj meni gre bolj za druženje, ogledovanje avtov...če je pa na koncu kak pokal , pa nimam nič proti...če ga pa ni , se pa ne mislim bunit na nobenega.
Pridem tudi v Maribor ja, ker sem bil povabljen...
Drugače pa hvala bogu da se sploh komu še da soditi, ker kar sprejmejo so samo kritike,pljuvanje....
Pa tudi meni ne gre skupaj sodnik in raztavljalec v isti osebi , ampak če drugače ne gre , ok.

Ps:
to je samo moje mnenje

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Po jun 29, 2009 10:01 pm

glede sodnikov
2 sestanka
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... highlight=

odpadlo
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... highlight=

tretjic smo se sami dobili...

in potem se mi meče naprej tekmovalci ne smejo sodit...še te ko sedaj sodijo dvomm da bodo dolgo glede na vaše pluvanje in vi prčakujete do folk kateri ne hodi s svojim avtom na show prišel ocenit vaše avte in kasneje še brati o pluvanju...carji

Binko
Nov uporabnik

Napisal/-a Binko To jun 30, 2009 6:26 am

Pollo je napisal/-a:za vsako dodeljeno tocko sem ti utemeljil mojo odločitev...preden si podpisal list si še 1x preveril, ko si podpisal sem te vprašal, če je vredu si se strinjal...in ko nisi dobil pokala si šel na forum

ja sej men je vseen an jst sm bl zaradi družbe hodim na showe ne da bi kej dobil.
jst sm zaključu s to temo.
www.cet-si.com
Car Enthusiasts Team
Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov