Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
BMW 850i
Novinec

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a BMW 850i Pe jul 31, 2009 8:10 pm

Lossy tudi tebi sem napisal Privat sporočilo da boš sploh vedel za kaj se gre

Ne smetit te teme, zato na pp pišite
Predsednik AK Street race team MS

Uporabniški avatar
Roady
Novinec

Kraj: Radenci

Napisal/-a Roady So avg 01, 2009 12:04 pm

Lossy je napisal/-a:
BMW 850i je napisal/-a:Očitno je nekaterim samo za pokale. In očitno so nekateri avti v PP SVS premočna konkurenca ostalim vozilom.

Po tem kaj se piše vidim eno - npr. na srečanju je 50 vozil od tega 40 PP SVS in 10 open. Med 10 pa verjetno kaj le dobim. Samo za pokale se vam gre - žalostno.

Pa zakaj vas toliko moti PP SVS in koliko krat še naj povem - to je čist drugo tekmovanje in nima veze z organizatorjem - tu si še vse sami ocenimo. Edina obveza organizatorja je da nam omogoči prostor in pripravi papirje ter priznanje.

Sedaj mi pa povejte zakaj ne bi smeli PP SVSjevci tekmovati v Open, saj plačajo isto vstopnino kot vsi ostali?

Sedaj so se vsa srečanja v PP SVS dobro odvila in ni kakšnih resnih kritik od teh klubov ki sodelujejo, razen tekmovalcev ki niso v PP SVS. Vedno kritike samo od ostalih in to od enih in istih.

Malo se zamislite zakaj vas to toliko moti, pa brez zamere

Si vidimo v Ljutomeru itak da bo fajn kot vedno

če se vam PP SVS negre za pokale in se vam gre za to vaše prvenstvo z priznanji kot ti praviš! potem sploh nevem kaj mutite z odprtim prvenstvom! bodite vi PP SVS ostali bomo pa meli odprto tako kot je blo to na STS showu u MB na štuku, ko je blo vsem uredu. pa konec kreganja al ne!?

lp Riž team

Direkt se vidi kak se ti samo za pokale gre. Sam da bi blo čimmanj avtov v open, da bi ti lahk čimveč pokalov pobral... Te pa ti naredi srečanje pa imej svoja pravila kakršnakoli že pač hočeš met, druge pa pusti, da imajo po svoje. Če ti pa kaj ne paše pa enostavno ne hodi na srečanja pa si idi kupi pokal v trgovino pa si nalepke limaj gor, da se boš lahko hvalo kok pokalov si dobo. A je vredu tak majster?

Lp
Slika

Lossy
Nov uporabnik

Napisal/-a Lossy So avg 01, 2009 2:31 pm

Roady je napisal/-a:
Lossy je napisal/-a:
BMW 850i je napisal/-a:Očitno je nekaterim samo za pokale. In očitno so nekateri avti v PP SVS premočna konkurenca ostalim vozilom.

Po tem kaj se piše vidim eno - npr. na srečanju je 50 vozil od tega 40 PP SVS in 10 open. Med 10 pa verjetno kaj le dobim. Samo za pokale se vam gre - žalostno.

Pa zakaj vas toliko moti PP SVS in koliko krat še naj povem - to je čist drugo tekmovanje in nima veze z organizatorjem - tu si še vse sami ocenimo. Edina obveza organizatorja je da nam omogoči prostor in pripravi papirje ter priznanje.

Sedaj mi pa povejte zakaj ne bi smeli PP SVSjevci tekmovati v Open, saj plačajo isto vstopnino kot vsi ostali?

Sedaj so se vsa srečanja v PP SVS dobro odvila in ni kakšnih resnih kritik od teh klubov ki sodelujejo, razen tekmovalcev ki niso v PP SVS. Vedno kritike samo od ostalih in to od enih in istih.

če se vam PP SVS negre za pokale in se vam gre za to vaše prvenstvo z priznanji kot ti praviš! potem sploh nevem kaj mutite z odprtim prvenstvom! bodite vi PP SVS ostali bomo pa meli odprto tako kot je blo to na STS showu u MB na štuku, ko je blo vsem uredu. pa konec kreganja al ne!?

lp Riž team

Direkt se vidi kak se ti samo za pokale gre. Sam da bi blo čimmanj avtov v open, da bi ti lahk čimveč pokalov pobral... Te pa ti naredi srečanje pa imej svoja pravila kakršnakoli že pač hočeš met, druge pa pusti, da imajo po svoje. Če ti pa kaj ne paše pa enostavno ne hodi na srečanja pa si idi kupi pokal v trgovino pa si nalepke limaj gor, da se boš lahko hvalo kok pokalov si dobo. A je vredu tak majster?

Lp

pa kaj ti trobiš tu neki raje drži lape kot pa da neku brundaš tule k nimaš pojma o pojmu. jaz sm napisal direkt kot je ker PPSVS skos pravjo d ajim ni do pokalov tk d anevem kaj bi radi še u open tekmoval? naj te pustijo open nam ko nam baje je do pokalov. roady lahk ti pa dam jaz kake moje pokale ker vidim da si jih full želiš in da nimaš pogojev ga dobit bogi sam ne jokat okay?
državni prvak: amater extreme 2009

32 styling awords in 2009

RRT
Nov uporabnik

Napisal/-a RRT So avg 01, 2009 5:58 pm

Se vidimo!

LP. RRT
LP. RoadRunnersTeam
www.rrt.si

Uporabniški avatar
Roady
Novinec

Napisal/-a Roady So avg 01, 2009 6:53 pm

Lossy je napisal/-a:
Roady je napisal/-a:
Lossy je napisal/-a:

lp Riž team

Lp

pa kaj ti trobiš tu neki raje drži lape kot pa da neku brundaš tule k nimaš pojma o pojmu. jaz sm napisal direkt kot je ker PPSVS skos pravjo d ajim ni do pokalov tk d anevem kaj bi radi še u open tekmoval? naj te pustijo open nam ko nam baje je do pokalov. roady lahk ti pa dam jaz kake moje pokale ker vidim da si jih full želiš in da nimaš pogojev ga dobit bogi sam ne jokat okay?

in zakaj pa nimam pojma o pojmu? Pokale pa lahko kar zadržiš za sebe, ker mam jaz svoje. Lahko ti pa jaz moje dam revček bogi, če jih maš premalo :lol: Pa prosim utemelji zakaj jih naj jaz nebi imel pogojev dobit? :lol:

Pa prosim utemelji nam še kaj je tako narobe pri tem, da avti ki tekmujejo v PPSVS tekmujejo tudi v OPEN? Res mi ni jasno kaj te moti pri tem. Mogoče to, da ti ne tekmuješ v SVS? A bi še priznanja rad dobil? Si se naveličal pokalov? Pol povej pa ti dam svoja priznanja rade volje. :lol:

Nonstop imaš same neke pripombe čez srečanja. Pol pa ti nardi eno srečanje pa da vidimo kak more to potekat po tvojem.

Lp,

Roady
Slika

Uporabniški avatar
S-line-
Stalni uporabnik

Kraj: sl.konjice

Napisal/-a S-line- So avg 01, 2009 9:11 pm

res nocem smetit teme,pa tut nocem da se na showih grdo gledamo. glede pokalov
se je pa tudi ze dosti napisalo.
mnenja so razlicna tekmovalci ki tekmujejo v PPSVS lahko tekmujejo tudi v OPEN,
kontra pac negre? res enostavno ne razumem zakaj ne morete naredit OPEN posebej za
nas ki nismo v klubih ? ne rabite dat pokalov niti priznanj zarad mene,
pa verjemite da glih tisti za katere mislite da se jim gre za pokale, se bodo
najbol udelezevali teh showov!

BMW 850i -se vec tekmovalcev bi bilo na shovih ;)

Roady - sam ves da se lahko nasi oziroma njihovi avtomobili brez najmajnse skrbi
kosajo v PPSVS za najvisja mesta :!:
My Life Your Entertainment

Uporabniški avatar
Roady
Novinec

Napisal/-a Roady Ne avg 02, 2009 2:56 am

Jaz nebom nikogar grdo gledal. Vsak ma pač svoje mnenje. Noben ni rekel, da nemoreš tekmovat v PPSVS. pogoj je pač da si član katerega od klubov ki sodelujejo v SVS.
Glej pa potem tudi po tej strani, da tisti ker bo v PPSVS nebo mogel tekmovat v OPEN in torej nebo imel šanse dobit pokala, ker se v PPSVS podeljujejo priznanja in ne pokali.

Mene osebno tudi konkretno moti par stvari ampak se ne bunim in ne šimfam vsakega showa, ker je itaq že bolj bogo v Sloveniji glede tega. Si predstavljaš kak bi blo če bi se nonstop vsi bunli in noben več nebi upač organizirat showa? Pusti stvari kot so pa bodi happy, da se sploh kaj dogaja v tej majhni deželici. Za konkretne showe pa treba nažalost it v tujino. Tam je pa konkurenca kot se šika in tudi ocenjevanje na nivoju. Tam pa lahko rečeš, da si dobil zaslužen pokal ;)

Pa jaz nikol nisem reko, da se vaši avti nemorejo kosat z drugimi.

PS.: pa lahko bi se kdaj skupaj dobili in odšli v večjem številu na kakšno veliko srečanje v tujino in bi tako tudi tujce privabili na naša srečanja, ker nažalost je Slovenija pač premajhna in pač ni toliko predelanih avtomobilov(pa nekateri niti nočejo hodit na domača srečanja, ker je par stvari ki jih treba porihtat) Saj ni čudno, da nonstop pobirajo pokale isti avtomobili, če pa je na vsakem srečanju sam 40 avtov. Sej nemore bit drugače. Tak pač je. :roll:

Mater sem sfilozofiral zdaj... se vidi da sn nažgan :oops: :lol:
Slika

Extreme Car Team
Nov uporabnik

Napisal/-a Extreme Car Team Ne avg 02, 2009 8:33 pm

zdaj pa bi bilo pametno če se nehate kregat o teh open in pp SVS!!!

Vsak organizator bo naredil tako kot bo hotel naredit in kot bo njemu najbolj pasalo.

če ima organizator tekmovanje za PP SVS tam tekmujejo samo tisti in konec debate! v open pa vsi skupaj, razen kot je že bilo rečeno če se zadeva loči z vstopnino! mislim da se razlik z vstopnino ne more delat! za vse enako in konec!

mislim pa da ni pošteno da tekmovalci ki tekmujejo v PP SVS tekmujejo še v Open prvenstvu! ali pač! kakor kdo vzame...

Uporabniški avatar
Dark Vader
Novinec

Kraj: Sv.Trojica

Napisal/-a Dark Vader Po avg 03, 2009 7:34 am

Extreme Car Team je napisal/-a:če ima organizator tekmovanje za PP SVS tam tekmujejo samo tisti in konec debate! v open pa vsi skupaj, razen kot je že bilo rečeno če se zadeva loči z vstopnino! mislim da se razlik z vstopnino ne more delat! za vse enako in konec!

Men se zdi nepošteno, da moram še enkrat plačevat enako štartnino, da lahko tekmujem samo v PPSVS, ker jo je klub plačal že na začetku leta.

Mislim, da nekateri ne razumejo bistva PP-ja. PP je tekmovanje za seštevek točk za celo sezono, ne pa za posamično tekmo. Kot organizator show-a praktično z PP-jem nima nobenih stroškov (razen papirja in nekaj tinte iz printerja) - še avte si sami ocenimo!!! Tiste diplome so samo neka formalnost in nimajo za mene (in mislim še za marsikoga) nobene vrednosti.

Uporabniški avatar
samek
Nov uporabnik

vrz

Napisal/-a samek Po avg 03, 2009 9:17 am

streat sound bo in akustika verjetno tudi!
open pa bo posebej!
tak da vabljeni vsi!
lp!

Uporabniški avatar
BMW 850i
Novinec

Napisal/-a BMW 850i Po avg 03, 2009 10:08 am

Dark Vader je napisal/-a:
Extreme Car Team je napisal/-a:če ima organizator tekmovanje za PP SVS tam tekmujejo samo tisti in konec debate! v open pa vsi skupaj, razen kot je že bilo rečeno če se zadeva loči z vstopnino! mislim da se razlik z vstopnino ne more delat! za vse enako in konec!

Men se zdi nepošteno, da moram še enkrat plačevat enako štartnino, da lahko tekmujem samo v PPSVS, ker jo je klub plačal že na začetku leta.

Mislim, da nekateri ne razumejo bistva PP-ja. PP je tekmovanje za seštevek točk za celo sezono, ne pa za posamično tekmo. Kot organizator show-a praktično z PP-jem nima nobenih stroškov (razen papirja in nekaj tinte iz printerja) - še avte si sami ocenimo!!! Tiste diplome so samo neka formalnost in nimajo za mene (in mislim še za marsikoga) nobene vrednosti.

Zato sem pa rekel:
Vstopnina organizatorja je npr. 10 evrov. PP SVSjevci, ki bi prišli samo na ocenitev PP SVS bi plačali manj npr. 5 evrov. Če bi pa hoteli še tekmovati v open pa bi doplačali tistih 5 evrov in bi bilo to to. In se ne bi mogel več noben bunit, ker bi bilo pravično glede open tekmovanja - tako za PP SVSjevce in open tekmovalce.
Predsednik AK Street race team MS

Uporabniški avatar
Dark Vader
Novinec

Napisal/-a Dark Vader Po avg 03, 2009 11:37 am

BMW 850i je napisal/-a:
Dark Vader je napisal/-a:

Zato sem pa rekel:
Vstopnina organizatorja je npr. 10 evrov. PP SVSjevci, ki bi prišli samo na ocenitev PP SVS bi plačali manj npr. 5 evrov. Če bi pa hoteli še tekmovati v open pa bi doplačali tistih 5 evrov in bi bilo to to. In se ne bi mogel več noben bunit, ker bi bilo pravično glede open tekmovanja - tako za PP SVSjevce in open tekmovalce.

Tako je tudi bilo dogovorjeno na začetku leta

Uporabniški avatar
astra5
Novinec

Napisal/-a astra5 Po avg 03, 2009 12:34 pm

Jaz mislim, da je tako najbolj fer, da mi tudi lahko tekmujemo v open! Saj PP SVS je čist nekaj extra, se seštevajo točke za konec leta.

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po avg 03, 2009 2:27 pm

torej avtoakustika BO!

kategorije PP SVS do 146dB in 146dB+

ter Open do 146dB in 146dB+

Meri se na svoj komad. V PPSVS je na voljo CD z izbranimi komadi za prvenstvo.
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
Dark Vader
Novinec

Napisal/-a Dark Vader Po avg 03, 2009 2:47 pm

jay je napisal/-a:torej avtoakustika BO!

kategorije PP SVS do 146dB in 146dB+

ter Open do 146dB in 146dB+

Meri se na svoj komad. V PPSVS je na voljo CD z izbranimi komadi za prvenstvo.

super :tomidelej:

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kovcek Po avg 10, 2009 6:12 am

Enim pač ni prav, da PP SVS tako dobro laufa (napram "državnemu" prvenstvu) da se iz leta v leto pridružuje vednov več klubov in tekmovalcev, zato pa hočejo narediti kreganje iz tega...NE DAJTE SE JIM!... :!: ;)
Lp

kovcek

Uporabniški avatar
S-line-
Stalni uporabnik

Kraj: sl.konjice

Napisal/-a S-line- Po avg 10, 2009 10:42 am

Kovcek je napisal/-a:Enim pač ni prav, da PP SVS tako dobro laufa (napram "državnemu" prvenstvu) da se iz leta v leto pridružuje vednov več klubov in tekmovalcev, zato pa hočejo narediti kreganje iz tega...NE DAJTE SE JIM!... :!: ;)

ce je mogoce to letelo na mene,da ti razlozim: jas ne tekmujem v STR :!:
in kot sem ze povedau nimam osebno nic proti SVS, pa da gdo dela kreganje,se tut
nisem zaslediu ;)
organizatorjem zelim lepo vreme in uspesno udelezbo ;)
My Life Your Entertainment

aandrea
Nov uporabnik

Napisal/-a aandrea So avg 15, 2009 8:00 am

Vreme smo si naročli lepo, tak da vabljeni vsi danes v Ljutomer pred Tuša :)

Uporabniški avatar
samek
Nov uporabnik

Napisal/-a samek So avg 15, 2009 10:24 am

naj nekdo vzame sabo za izpuhe merit!

8)

1234
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a 1234 So avg 15, 2009 7:42 pm

Organizatorjem vsaka čast no, bilo lepo vreme, vredu vzdušje, le škoda, da ste bili na čas vezani in ni šlo vse časovno skozi ne.
Pa plus tega ste imeli resnično malo premalo košev za smeti, oziroma sta bila sam dva, na celem parkirnem prostoru.
Ter meritev Street sounda je bilo nefer in taka meritev nemogoča, saj merilnik držat v roki, namest stojala hmmmmmmm.......

Drugač pa res, škoda na čas, ter pohvale na dobro voljo ter lepo vreme.
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov