Srečanja avtomobilskih navdušencev...

prideš na srečanje?

da
11
29%
ne
17
45%
ne vem
10
26%

Skupaj glasov : 38

Uporabniški avatar
Tommo
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Tommo To okt 14, 2003 8:36 pm

Jaz pridem 99.9%, ker zaenkrat ne vidim ovire da nebi mogel pridet!
LP. :pivo
..::::..SEAT..::::..POWER..::::..

Uporabniški avatar
zazo
Moderator foruma

Napisal/-a zazo To okt 14, 2003 9:24 pm

fantje.. jest se se od organizacije finala dB Draga nisem spocill ampak oblubem.. ce bo cajt pridem mal pogledat.. ce se bom vclanil se ne vem... sam pridem pa pogledat lastnike španskih vozil :D

ceprav pri meni bo tuning vec al manj notri.. zaradi muzike.. :D

Miaa
Nov uporabnik

Napisal/-a Miaa To okt 14, 2003 10:03 pm

Ja z bratom mogoče prletiva, sam ni ziher. Upam da pridemo.Drgač pa a kdo kupi Leon Cupra TDI-oglas je tud na avtonetu.

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Sr okt 15, 2003 9:36 am

MISLM!

Totalno ste razočarali...
Nekako se uresničujejo moja predvidevanja, da je na temu forumu
preveč ljudi ki samo govorijo (pes ki laja, ne grize).
Toliko je bilo zanimanja za klub, sedaj pa ko je tik pred otvoritvijo,
ste se vsi poskrili, res ne razumem.
Zelo bi bil hvaležen, da drugič svoje izjave pretehtate v glavi, kajti
nakopali ste meni in dolencu veliko dela z pisanjem statuta in disciplinskega
pravilnika itd.
Nočem jokat, to ni moj namen, sploh pa nisem tak, rad bi samo opomnil,
da malo pomislite predno govorite!

Obupal pa še nisem :D , čisto tako v vednost...

Ljudje, ki se bodo včlanili v klub, bomo že našli, tako da se ne obremenjujem
preveč glede tega. Pozitivna stran tega je, da zdaj vsaj vem, kako se stvari
odvijajo na forumu (s tem ne kritiziram ali žalim forum, ampak nekatere uporabnike :oops: )
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Sr okt 15, 2003 9:49 am

emmm ne bom zdej pametoval ampak
1.najprej:taki meetingi se ponavadi ne dogajajo med tednom ob 8 zvečer.sploh ne prvi meeting
2.ne moreš pričakovati ne vem kakšen odziv če napoveš meeting 4 dni prej... dej mal časa da se razve...nekateri uporabniki niso vsak dan na netu in ne vejo kaj se dogaja.Poglej si kako smo se vw-audi grupa in alfe dobivali. :wink:
3.odziv je bil za nekoga pričakovan,za vaju pa najbrž ne.
4.ne tako hitro obupat!!!sej je še cajt ane? al je nujno treba takoj vse urediti?
5.veliko sreče v prihodnjosti
SlikaSlika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

seat club

Napisal/-a seat Sr okt 15, 2003 3:08 pm

HUGO_BOSS je napisal/-a:MISLM!

Totalno ste razočarali...
Nekako se uresničujejo moja predvidevanja, da je na temu forumu
preveč ljudi ki samo govorijo (pes ki laja, ne grize).
Toliko je bilo zanimanja za klub, sedaj pa ko je tik pred otvoritvijo,
ste se vsi poskrili, res ne razumem.
Zelo bi bil hvaležen, da drugič svoje izjave pretehtate v glavi, kajti
nakopali ste meni in dolencu veliko dela z pisanjem statuta in disciplinskega
pravilnika itd.
Nočem jokat, to ni moj namen, sploh pa nisem tak, rad bi samo opomnil,
da malo pomislite predno govorite!

Obupal pa še nisem :D , čisto tako v vednost...

Ljudje, ki se bodo včlanili v klub, bomo že našli, tako da se ne obremenjujem
preveč glede tega. Pozitivna stran tega je, da zdaj vsaj vem, kako se stvari
odvijajo na forumu (s tem ne kritiziram ali žalim forum, ampak nekatere uporabnike :oops: )

Res je fanta sta se zares potrudila,se nekako zrtvovala zdej pa nekateri ki so sicer prej bli za club zdaj oklevajo.Jst definitivno pridem in fanta 100% podpiram cas pa bi bil da se tudi ostali lastniki Seatovih vozil odzovete in nardimo res dober club.Pa se nekaj je ce bo kdo od clanov kluba,seveda mora za to bit vecina,zelel lahka jst zrihtam kaksne nalepke,ki bi jih clan nalepil na svoj avto ini bi kazale pripadnost SEAT CLUBU
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

tud brez seata...

Napisal/-a Mare9mm Sr okt 15, 2003 6:53 pm

:-P Jaz bi sigurno prišel pogledat, pa sploh Seata nimam. Je pa moja POLOmija Classic u bisvu Cordoba, ki je šla v Nemčijo na plastično operacijo, zato bom za styling itak moru poseč po nasvetih in izkušnjah lastnikov Ibiz in Cordob istega letnika. Al bom mogu pa "custom made"...pa pol "fake TUV", pa to...

Sam kaj ko termin res ne štima. Dejte no prestavt na druh vikend, sej to je sam pozitivno... Vama da še 10 dni več, da nardita publiciteto!

Pa ne vem če bosta z negodovanjem in obtoževanjem folka, da so vaju nategnl, da sta se tok trudla, glih prvabla velik ljudi. Po mojem, da sta itak zadevo začela zarad svojga veselja in ne zard drugih, ne? 8)

No, zmente se! Jest vas podpiram.
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

srecanje

Napisal/-a seat Sr okt 15, 2003 7:07 pm

Mare prav mas kaj bistvene razlike med polom in cordobo ni sej je itak skor ista karoserija in masina.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
barb
Nov uporabnik

Napisal/-a barb Sr okt 15, 2003 8:51 pm

Prideva!

Uporabniški avatar
IBIZA SXI
Nov uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a IBIZA SXI Sr okt 15, 2003 9:33 pm

Podpiram idejo, da se dobimo nasledni vikend!
Ta vikend je LAST MINUTE NOTICE!

Uporabniški avatar
cico
Nov uporabnik

Kraj: Podlbel

Napisal/-a cico Če okt 16, 2003 6:23 pm

Najbolš je, da se dobimo že ta vikend, pa pol še naslednga!
Ta vikend mava z bratam oba cajt pa tud oba resn namen pridt, kako bo pa druh teden, pa noben od naju ne more rect. Tok da jest sm defenitivn za ta vikend, pa verjetn je tist k je za ta vikend ze vse planirov, tok da neb blo dobr, če kr skenslamo na naslednga... Jih bo še mnj ostal, k bojo mislli da se jih nateguje... Pa verjem da se bo folk nabrav, sam mal reklame bo poj treba, pa se bo še kdo včlanu, k ne hod lih na net...

Fanta, tok sta se potrudla da vama vsaka Čast!!!

I'm defenetly in!!!
SEAT LeOn rulez

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če okt 16, 2003 6:58 pm

cico je napisal/-a:Najbolš je, da se dobimo že ta vikend, pa pol še naslednga!
Ta vikend mava z bratam oba cajt pa tud oba resn namen pridt, kako bo pa druh teden, pa noben od naju ne more rect. Tok da jest sm defenitivn za ta vikend, pa verjetn je tist k je za ta vikend ze vse planirov, tok da neb blo dobr, če kr skenslamo na naslednga... Jih bo še mnj ostal, k bojo mislli da se jih nateguje... Pa verjem da se bo folk nabrav, sam mal reklame bo poj treba, pa se bo še kdo včlanu, k ne hod lih na net...

Fanta, tok sta se potrudla da vama vsaka Čast!!!

I'm defenetly in!!!

Ja jst sm tut definitivno za ta vikend se pravi pojutrisnjem,komaj cakam da spoznam neki lastnikov seatovih vozil in pa da spoznam tut katerga od uporabnikov foruma.Sam folk ne bit presenecen ker jst se nimam nic "zrihtanga" avta to ze vnaprej povem sej je za letos zmanjkalo $$$ bo pa naslednje leto.No ce bomo prisli do ustanovitve cluba seat me zanima ce kdo od vas podpira idejo ki sem jo podav in sicer o nekaksnih malih nalepkah ki bi oznacevale pripadnost clubu :?: LP SEAT

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Re: tud brez seata...

Napisal/-a seat Če okt 16, 2003 7:00 pm

Mare9mm je napisal/-a::-P Jaz bi sigurno prišel pogledat, pa sploh Seata nimam. Je pa moja POLOmija Classic u bisvu Cordoba, ki je šla v Nemčijo na plastično operacijo, zato bom za styling itak moru poseč po nasvetih in izkušnjah lastnikov Ibiz in Cordob istega letnika. Al bom mogu pa "custom made"...pa pol "fake TUV", pa to...

Sam kaj ko termin res ne štima. Dejte no prestavt na druh vikend, sej to je sam pozitivno... Vama da še 10 dni več, da nardita publiciteto!

Pa ne vem če bosta z negodovanjem in obtoževanjem folka, da so vaju nategnl, da sta se tok trudla, glih prvabla velik ljudi. Po mojem, da sta itak zadevo začela zarad svojga veselja in ne zard drugih, ne? 8)

No, zmente se! Jest vas podpiram.

Mare9mm zanima mezakaj svojmu avtu pravs POLOmija sej polo ni slab avto kaj ne tut moja tastara dva ga mata,sicer karavana sam vseen je fajn avto.LP SEAT

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

srecanje

Napisal/-a seat Pe okt 17, 2003 6:00 pm

No dejte folk pol napisat a velja jutri 18.10.2003 ob 19.00 srecanje lastnikov SEAT-ovih vozil pred KOLOSEJEM

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Pe okt 17, 2003 6:52 pm

JA!
Jutri, Sobota 18.10.2003 ob 19.00h
srečanje SEAT TUNING CLUB
VABLJENI...!
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Pe okt 17, 2003 6:59 pm

Hugo_Boss dej povej mi ce bomo ustanovili club a bi si potem dali delat ene majhne nalepke.Poslji mi PM LP SEAT

Uporabniški avatar
cico
Nov uporabnik

Napisal/-a cico Pe okt 17, 2003 9:28 pm

to, zakon!!!!

a mo pred kolosejem al tam k je na zemljevidu?

Aja KASNE seate mate, da se ne zgresemo?

moj je LEON RDEČ, KR reg. območje!
SEAT LeOn rulez

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Pe okt 17, 2003 9:42 pm

:cry:

Mene bote čez pol leta spoznal v klubu seat vozil , to vam 100% garantiram....zdej lahko pa le žalostn odštevam teh dobrih 6 mescov do izpita :evil:

lp

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Viper123 Pe okt 17, 2003 9:44 pm

Bom probal prit!!

Nova Seat Ibiza, senčno siva, KR tablce :)

Upam da se vidmo!

LP
Slika

Uporabniški avatar
cico
Nov uporabnik

Napisal/-a cico So okt 18, 2003 4:59 am

2Fast&2Furious je napisal/-a::cry:

Mene bote čez pol leta spoznal v klubu seat vozil , to vam 100% garantiram....zdej lahko pa le žalostn odštevam teh dobrih 6 mescov do izpita :evil:

lp

Pogledat pa mislm da vseen lahk upadeš, bo bolj veselo, če nas bo več :D

[/b]
SEAT LeOn rulez
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost