LP.

HUGO_BOSS je napisal/-a:MISLM!
Totalno ste razočarali...
Nekako se uresničujejo moja predvidevanja, da je na temu forumu
preveč ljudi ki samo govorijo (pes ki laja, ne grize).
Toliko je bilo zanimanja za klub, sedaj pa ko je tik pred otvoritvijo,
ste se vsi poskrili, res ne razumem.
Zelo bi bil hvaležen, da drugič svoje izjave pretehtate v glavi, kajti
nakopali ste meni in dolencu veliko dela z pisanjem statuta in disciplinskega
pravilnika itd.
Nočem jokat, to ni moj namen, sploh pa nisem tak, rad bi samo opomnil,
da malo pomislite predno govorite!
Obupal pa še nisem, čisto tako v vednost...
Ljudje, ki se bodo včlanili v klub, bomo že našli, tako da se ne obremenjujem
preveč glede tega. Pozitivna stran tega je, da zdaj vsaj vem, kako se stvari
odvijajo na forumu (s tem ne kritiziram ali žalim forum, ampak nekatere uporabnikeops: )
cico je napisal/-a:Najbolš je, da se dobimo že ta vikend, pa pol še naslednga!
Ta vikend mava z bratam oba cajt pa tud oba resn namen pridt, kako bo pa druh teden, pa noben od naju ne more rect. Tok da jest sm defenitivn za ta vikend, pa verjetn je tist k je za ta vikend ze vse planirov, tok da neb blo dobr, če kr skenslamo na naslednga... Jih bo še mnj ostal, k bojo mislli da se jih nateguje... Pa verjem da se bo folk nabrav, sam mal reklame bo poj treba, pa se bo še kdo včlanu, k ne hod lih na net...
Fanta, tok sta se potrudla da vama vsaka Čast!!!
I'm defenetly in!!!
Mare9mm je napisal/-a::-P Jaz bi sigurno prišel pogledat, pa sploh Seata nimam. Je pa moja POLOmija Classic u bisvu Cordoba, ki je šla v Nemčijo na plastično operacijo, zato bom za styling itak moru poseč po nasvetih in izkušnjah lastnikov Ibiz in Cordob istega letnika. Al bom mogu pa "custom made"...pa pol "fake TUV", pa to...
Sam kaj ko termin res ne štima. Dejte no prestavt na druh vikend, sej to je sam pozitivno... Vama da še 10 dni več, da nardita publiciteto!
Pa ne vem če bosta z negodovanjem in obtoževanjem folka, da so vaju nategnl, da sta se tok trudla, glih prvabla velik ljudi. Po mojem, da sta itak zadevo začela zarad svojga veselja in ne zard drugih, ne?![]()
No, zmente se! Jest vas podpiram.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost