Cruisin je napisal/-a:Mogoče pridem malo naokoliČeprov sem relativno nepoznan član
sej zato pa so taka srecanja da se spoznamo med sabo

PIKSNA007 je napisal/-a:Jah nevem ane men je blo dons ql ane, sam če pač ne morte pol pa pač ne. Sam povejte pa res a pol dons je al ne, da ne bo res kdo za brez veze hodu ke.
Drgač pa se lahk valda tut za drugič zmenmo.
PIKSNA007 je napisal/-a:Ma ne sj valda da se bomo za drug termin zmenil, sam če majo kkšni še vedno interes, lahko pridemo, pa magar za pou ure, če majo željo, zakaj ne. Samo zanima me kdo bi še danes prišel, js mogoče vseen pridm, če bo še kdo, če pa ne misli noben drug pa ne mislim obremenjevat braaz-a, da bi samo zarad mene hodil iz grosuplja v ljubljano. Za drug termin se pa valda zmenimo. Sej se lahko zdaj enkrat naslednji teden? Da ne bomo zj odlašal pa za en mesc naprej.
BraaZ je napisal/-a:PIKSNA007 je napisal/-a:Ma ne sj valda da se bomo za drug termin zmenil, sam če majo kkšni še vedno interes, lahko pridemo, pa magar za pou ure, če majo željo, zakaj ne. Samo zanima me kdo bi še danes prišel, js mogoče vseen pridm, če bo še kdo, če pa ne misli noben drug pa ne mislim obremenjevat braaz-a, da bi samo zarad mene hodil iz grosuplja v ljubljano. Za drug termin se pa valda zmenimo. Sej se lahko zdaj enkrat naslednji teden? Da ne bomo zj odlašal pa za en mesc naprej.
hehehBraaZ je trenutno v službi
![]()
ampak bo vseeno za pou urce skočil vem....prideta 2 avtoakustika avtomobila, ki znata prepucat ušesa
hehehe
PIKSNA007 je napisal/-a:BraaZ je napisal/-a:PIKSNA007 je napisal/-a:Ma ne sj valda da se bomo za drug termin zmenil, sam če majo kkšni še vedno interes, lahko pridemo, pa magar za pou ure, če majo željo, zakaj ne. Samo zanima me kdo bi še danes prišel, js mogoče vseen pridm, če bo še kdo, če pa ne misli noben drug pa ne mislim obremenjevat braaz-a, da bi samo zarad mene hodil iz grosuplja v ljubljano. Za drug termin se pa valda zmenimo. Sej se lahko zdaj enkrat naslednji teden? Da ne bomo zj odlašal pa za en mesc naprej.
hehehBraaZ je trenutno v službi
![]()
ampak bo vseeno za pou urce skočil vem....prideta 2 avtoakustika avtomobila, ki znata prepucat ušesa
hehehe
Aja, kdo pa sta to? Mislim ali sta na forumu? Ali sta prijatelja od braaza?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost