Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Sr feb 03, 2010 9:38 pm

PIKSNA007 je napisal/-a:off: vem da je tole bl off topic, vendar če ne zamerite me samo zanima kako se včlaniš v kakšne klube, ali so kakšni pogoji, kakšne so kaj prednosti klubov itd. ? Če je kje že tema o tem bi prosil če me lahko kdo napoti v pravo smer. Drugače se pa še enkrat opravičujem za off.

LP

Malo pogledaš klube, keri majo bolše avte tja se včlaniš :lol: Evo tukaj maš primer kjer ti na prvi strani že vse piše.. CST-Team

Uporabniški avatar
Dark Vader
Novinec

Kraj: Sv.Trojica

Napisal/-a Dark Vader Če feb 04, 2010 8:48 am

P4TO je napisal/-a:Tudi sam se bom odpravil na ta izlet, če bom le dokončal svoj projekt. Glavni cilji pa itak druženje, spoznavanje novih ljudi, pa dobit čim več mnenj o tem kako sem oz. bom opravil delo.

PS: Dark Vader, upam da se bom lahko pridružil vaši "ttc karavani" ;)
Lp.

Valda, zakaj pa ne. Lahko že zdaj kaj na okoli prideš.

Seveda pa bom tudi mi veretno prišli pogledat v Ajdovščino ;)

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Če feb 04, 2010 10:23 am

KOVČEK!!!!!

kdo kur....c te je kaj vprasal da si zacel srat po tej temi. Imej svojo ligo katero imate in prov, jaz nisem nikjer napisal kaj cez vase prvenstvo in pika. Ti pa vedno isces da napises kako si ti ali ste vi zakon.

Sem vesel da imate 1000 avtomobilov in super show, prosim te da nas že enkrat pustiš pri miru.

ČE TI NE PAŠEMO pač ne hodi na showe in ne pa da vedno isto komentiraš.

Lp Jaka
Slika

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a Kovcek Če feb 04, 2010 10:52 am

Serješ ti s tvojimi termini vedno in povsod!!!!! Spoh se ne oziraš na druge in vedno gledaš samo za svojo rit - dobesedno!
Lp

kovcek

Uporabniški avatar
veselko
Novinec

Napisal/-a veselko Če feb 04, 2010 11:47 am

Hecno je da se sezona se zacela ni pa je ze nesoglasje. Problem je v tem ker nekdo pac skace v termin drugemu (kdo komu nevem in me ne zanima - samo lan je bila Ajdovscina malo kasneje oops) ampak se mi zdi da je bilo ze lani neki hude krvi glede tega datuma.

Kar se pa tice showow je pa v Ljubljani problem v tem da se namece en kup razstavljalcev potem pa prostora za nase avte zmanjka. Pridem pa pogledat ce boste letos kej spremenili :lol:
Državni prvak v kategoriji CLEAN za leto 2010 .
Opel klub Slovenija - http://www.opelklub.si

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Če feb 04, 2010 12:57 pm

1. kovcek za tebe nimam vec odgovorov!

2. ljubljana je bila l 2008 prodana tako da je lastnik gospodarsko razstavišče in kaj oni delajo nima veze z mano
Slika

Uporabniški avatar
veselko
Novinec

Napisal/-a veselko Če feb 04, 2010 3:05 pm

dls1 je napisal/-a:2. ljubljana je bila l 2008 prodana tako da je lastnik gospodarsko razstavišče in kaj oni delajo nima veze z mano

Sej jaz sem komentiral za Ljubljano, za Ajdovščino ne morem reči, ker še nisem bil, bom pa letos prišel pogledat kaj in kako se kej dogaja.

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 Če feb 04, 2010 4:44 pm

jaz sploh nevem kovček zakaj se ubadaš s temi tule :D oni majo SRT pravilnik pa naj terajo šove naprej

mi tu gori pa mamo SVS pa bomo tega terali.

vsak se naj briga da bo njegovo delo najboljše šlo pa bote manj tu gor sedeli in šimfali :D

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Kraj: near Nova Gorica

Napisal/-a SENATOR Če feb 04, 2010 5:11 pm

andrej86 je napisal/-a:jaz sploh nevem kovček zakaj se ubadaš s temi tule :D oni majo SRT pravilnik pa naj terajo šove naprej

vsak se naj briga da bo njegovo delo najboljše šlo pa bote manj tu gor sedeli in šimfali :D

Vse lepo in prav da sta 2 tekmovanji in da se vsak za svoje briga, edini problem se pojavi takrat, ko sta 2 show-a na isti datum, ker eden drugemu jemljeta tekmovalce in obiskovalce, prikrajšan pa je nekdo ki bi rad šel na obe prireditvi pa ne more.

Potem se pa boji, da se bo komu zameril če bo šel na drug konec, pa je potem dilema. ;)

Tako da, vsaj datume bi bilo lepo uskladiti.

LP
30 STYLING AWARDS

http://www.youtube.com/watch?v=fZYbGHM5WY0

Uporabniški avatar
veselko
Novinec

Napisal/-a veselko Če feb 04, 2010 7:52 pm

Men je vsec da je veliko showov, ker lahko mi imamo vec od tega, ce pac ta vikend ne mores pa gres drug vikend ... Samo ne se prerekat okoli datuma. :lol:

Uporabniški avatar
Dark Vader
Novinec

Kraj: Sv.Trojica

Napisal/-a Dark Vader Če feb 04, 2010 8:55 pm

SENATOR je napisal/-a:
andrej86 je napisal/-a:jaz sploh nevem kovček zakaj se ubadaš s temi tule :D oni majo SRT pravilnik pa naj terajo šove naprej

Vse lepo in prav da sta 2 tekmovanji in da se vsak za svoje briga, edini problem se pojavi takrat, ko sta 2 show-a na isti datum, ker eden drugemu jemljeta tekmovalce in obiskovalce, prikrajšan pa je nekdo ki bi rad šel na obe prireditvi pa ne more.

Potem se pa boji, da se bo komu zameril če bo šel na drug konec, pa je potem dilema. ;)

Tako da, vsaj datume bi bilo lepo uskladiti.

LP
To pa si lepo povedal in tudi tako bi moralo bit :tomidelej:

Uporabniški avatar
P4TO
Novinec

Napisal/-a P4TO Če feb 04, 2010 9:05 pm

Kaj pa če nekdo naredi 8. drugi pa 9.? Pol je pa to še samo odločitev posameznika kam bo šel.
Najbolj zabave željčni pa tak gremo na oba ;)
Sej smo pa ja ljudje...nekak se bo že porihtalo (upam vsaj, da brez kreganja).
Lp.
Ženske pozor!!! Moški smo kot avti, če ne pazite, končate pod nami! :P

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 Če feb 04, 2010 11:19 pm

P4TO je napisal/-a:Kaj pa če nekdo naredi 8. drugi pa 9.? Pol je pa to še samo odločitev posameznika kam bo šel.
Najbolj zabave željčni pa tak gremo na oba ;)
Sej smo pa ja ljudje...nekak se bo že porihtalo (upam vsaj, da brez kreganja).
Lp.

x2

Se popolnoma strinjam. Zmenite se, saj se sigurno še da kaj spremeniti sedaj. Lepo se pogovorite in boste imeli eni in drugi več obiskovalcev.

LP

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Če feb 04, 2010 11:27 pm

PIKSNA007 je napisal/-a:Se popolnoma strinjam. Zmenite se, saj se sigurno še da kaj spremeniti sedaj. Lepo se pogovorite in boste imeli eni in drugi več obiskovalcev.

Prvo kot prvo, ne poznas zgodovine teh organiziranj in ne akterjev (najprej si preveri zgodovino - posti) ...to ni kreg, temu se rece rivalstvo... dls1 (Jaka) vedno pol leta ali eno leto naprej pove datume, ki se prakticno pokrivajo s Kovckovim in to ni bilo prvic ne drugic. Pogovor... ne poznas.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kovcek Pe feb 05, 2010 7:17 am

V pojasnilo tistim, ki ne poznajo ozadja te zgodbe:

Tako je, mi organiziramo standardno, in to že več let zapored (mislim, da že 7 ali 8 ), naš show vedno drugi vikend v maju...zato mislim, da je tu kristalno jasno, kdo komu "krade" termin in obiskovalce...pred tremi leti, ko smo prganizirali trodnevni avto show na sejmišču v Gornji Radgoni, je Jaka Seleš organiziral prvič Ajdovščino točno na isti vikend, lansko leto ista zgodba (samo se je razlikovalo, da je Ajdovščina bila v soboto, MS pa v nedeljo)...sva se lansko leto pogovarjala po telefonu (pa to skoraj pol ure) in iskala rešitev, pa so bile njegove besede glede spremembe njegovega datuma citiram: "lahko bi, pa ne morem" - kako se lahko s takim potem kaj zmeniš :roll: ...(skoraj) vsi organizatorji točno vemo, kdaj ima kdo srečanje (če ga ima vsako leto na isti termin) in si ne hodimo v zelje, dočim pa eni :roll: :roll: ...

In verjemite: dva avto showa v enem vikendu sta za našo ljubo Slovenijo absolutno preveč (pa če je to na isti dan ali pa ne)

Naš avto show bo letos skoraj 99% v soboto (zaradi spremembe lokacije)...torej na isti datum kot Ajdovščina...mi se ne bojimo slabe udeležbe, pa ne organiziramo poleg showa še "cirkusa", da bi s tem pridobili več obiskovalcev ;)
Lp

kovcek

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a clio (proton_freak) So feb 06, 2010 9:24 am

Zakaj imam občutek da bo sezona 2010 spet eno samo veliko kreganje in podjebavanje! :evil:
Kot da ste stari 5 let in ni hudič da se nebi mogli zmenit glede teh prokletih datumov.
Pa kot da je slovenija tako velika in rabi v vsaki vasi auto show!Kot da bi komu krona pandla z glave če bi malo popustil in da bi se zmenili glede datumov.
Dokler se kadi je dobro!Ko se pa neha pa je sranje!

jurzy
Novinec

Napisal/-a jurzy So feb 06, 2010 10:07 am

Kocek!

Jz res ne vem zakaj za vš predel Slovenije ne velja isto kot za ostale?
Vsako leto ko imamo mi sestanek za datume tekem to objavim na forumih!
In nobenega nikjer, niti na forum noben ne napiše kdaj ima namen imet šov!?!?!

In potem mi fiksiramo naše datume, in potem BUM, ja kaj je zdj to, spet nam kradete datume, naš šov je tradicionalen BLA BLA BLA........

KAKO NAJ SI JZ ali kdorkoli drug organizator ZAPOMNEM(o) za šove po celi sloveniji kater je tradicionalen in kater je na x-ti vikend v x-tem mescu!!!?!?!?!?!?

A je res tak problem napisat tm kdaj mislte met šov?

Jaka bi lah tud Enduro Cross prestavu na drug datum če bi vedu da mate vi na tist datum šov!

Ampak kot VSAKO leto do sedaj kar jz sledim sceni se noben ne oglasi z datumo dokler ni en datum FIKSNO objavljen in oglaševan!

Over and out res dokončno!!!!!

Se vidmo v Ajdovščini.

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kovcek So feb 06, 2010 10:30 am

@jurzy: daj ne serji ga no, vsako leto je isto sranje...očitno si včeraj prišel na styling sceno, pa še tega ne veš - žal tako izgleda...Jaka - organizator Ajdovščine dobro ve, da se datumi prekrivajo ;)
Lp

kovcek

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 So feb 06, 2010 5:39 pm

Ej Kovček dej se mal mamici stisni in malo zajokaj.

Ajdovščina je v sklpou emme tekmovanj in dirk amzs tako da je to datum ki nam ustreza.

Jaz se tebi NE BOM prilagajal in pika in upam da enkrat za vedno nehaš jokat o teh tvojih datumih.

A TI SI OČITNO DOBIL OD vlade da mas lahko samo ti da datum show. A ti ves da je največ prireditev v SLO v maju in juniju. A ves zakaj, zato ker je takrat največji obisk.

Še enkrat te prosim da mi nehaš smetit pred vrati in mi daj mir ker počasi te imam poln k...c
Slika

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kovcek So feb 06, 2010 6:44 pm

Lalalalala...lalalala...lalalalala :roll: ...lalalalalala...lalalalala ;)

Jaz imam tebe poln k...c že dolgo dolgo dolgo časa nazaj :lol:
Lp

kovcek
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov