Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black Po maj 10, 2010 8:00 pm

sejem plastike in skaja 2

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Po maj 10, 2010 8:04 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:obupni pa je zato, ker smo slovenci eni pravi dolgočasneži in če ima nekdo avto spuščen,da mu karter šlajfa po vseh grbinah in 19" platišča,nam že slina iz ust sili pa ga gledamo kot da je nevem kaj . nevem no, tukaj imaš vsaj kaj truda za videt, felne namontirat pa avto spustit zna res vsak bebec. p.s. lepe slike

Torej so Italijani nekaj več od Slovencev, ker se slinijo nad povečini obupno pobarvanimi in zapoliestranimi avti s pravtako "zanimivimi" notranjostimi? :lol: Pa ko človek že pomisli, da so NFS in Fast&Furious časi že malo mimo, se najde nekdo, ki hvali takšno sceno kot zanimivo...ja sej je zanimiva, če rad dobivaš epileptične napade ko gledaš vso to barvasto plastiko na kupu. :lol: Vsak ima svoj okus, in sebe NE smatram za dolgočasnega, ker mi takšne stvari niso zanimive.

Đabe ti ves trud, ki ga vložiš v drisko, da je čimlepše barve in teksture, če je na koncu še vedno driska in smrdi. :) Trud nikakor ni nujno tudi uspeh, in to je mislim da že zelo znana "modrost"...usaj morala bi bit.

riki
Nov uporabnik

Napisal/-a riki To maj 11, 2010 11:27 am

Sem se mogu prow prijavit da se podpišem pod izjavo od Daedalus! Plastika in skaj zmetani skp v 10 različnih barvah na kvadratni centimeter res ni ne okusno ne lepo. Lahko je avto barvit, ampak okus pri tem nima nobene veze. ;)

Aja pa še to...dokler bojo vozniška dovoljenja talali 18 letnikom, bojo rižote na cesti. :lol:

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS To maj 11, 2010 11:38 am

Patrik_A3 je napisal/-a:obupni pa je zato, ker smo slovenci eni pravi dolgočasneži in če ima nekdo avto spuščen,da mu karter šlajfa po vseh grbinah in 19" platišča,nam že slina iz ust sili pa ga gledamo kot da je nevem kaj . nevem no, tukaj imaš vsaj kaj truda za videt, felne namontirat pa avto spustit zna res vsak bebec. p.s. lepe slike

Mislim, da je Patrik bolj mislil vložen trud in čas v avto. Glede okusa nebi razpravljali, ker to ima vsak svojega.

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix To maj 11, 2010 7:20 pm

riki je napisal/-a:Sem se mogu prow prijavit da se podpišem pod izjavo od Daedalus! Plastika in skaj zmetani skp v 10 različnih barvah na kvadratni centimeter res ni ne okusno ne lepo. Lahko je avto barvit, ampak okus pri tem nima nobene veze. ;)

Aja pa še to...dokler bojo vozniška dovoljenja talali 18 letnikom, bojo rižote na cesti. :lol:

Opa! kolko jas vem je večina "tunirjev" ki so an slovenski sceni že 21+ :roll: ne bit preveč pameten če neveš zakaj se gre :roll:
...::: www.CST-TEAM.net :::...

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix To maj 11, 2010 7:21 pm

baSix je napisal/-a:
riki je napisal/-a:Sem se mogu prow prijavit da se podpišem pod izjavo od Daedalus! Plastika in skaj zmetani skp v 10 različnih barvah na kvadratni centimeter res ni ne okusno ne lepo. Lahko je avto barvit, ampak okus pri tem nima nobene veze. ;)

Opa! kolko jas vem je večina "tunerjev" ki so na slovenski sceni, starejših od 18 let... v popvrečju bi rekel da so kar tam nekje od 21, 22 dalje ;) nekateri tud do 40 :roll: ne bit preveč pameten če neveš zakaj se gre :roll:
...::: www.CST-TEAM.net :::...

riki
Nov uporabnik

Napisal/-a riki To maj 11, 2010 7:42 pm

Se strinjam da je dosti tunerjev starejših...in starejši delajo PONAVADI okusno. Mladi- izpod 25 let pa ponavadi delajo "budget" varjante stylinga, torej rižote. Boš trdil da ni tako :? Pa ne začet zdej z "poznam enga ki je 30 pa ma rižoto" jasno da so izjeme! Tako kot so izjeme 18 letnikov z okusno poštelanimi avti.
Vem zakaj gre...in ne grem se delat pametnega. :roll: Sam nimam dovol dnara za pametn styling, oziroma se mi ne zdi vredno dajat toliko za vizualnost, zato sem pač naredu akustiko tolko bolje (ličneje) in sem zunanjost pustu popolnoma stock razn luči z lečo in platišč.
Okus ima vsak svojga, se popolnoma strinjam, ampak kot rižote označujemo avte ki niso okusno poštelani in pika. Logično ne? :lol:

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Napisal/-a xsara To maj 11, 2010 8:13 pm

predvsem klasiki in fiati so res lepotci..........
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny To maj 11, 2010 8:14 pm

croma_man ...... a kakega novega bravota pa ni blo za vidt? 8)
dj če maš kj prlimi :)
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov