cruiser1 je napisal/-a:Thor je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:Smej se, smej se drugim... s svojimi izjavami in preferencami se pa norca delaš iz samega sebe s tem, ko kažeš koliko malo si razgledan na ''svojem'' področju. Zdej pa pogruntaj, zakaj.
A si kej živčen? .......Nervozen?
Zdaj mi pa ti povej kaj sploh je moje področje?
Živjo,
po moje ni noben "rižar" nervozen zaradi tvojih izjav, ampak se lahko samo smejemo tvojim komentarjem. Kot je razvidno iz tvojih komentarjev ne razumeš al pa nočeš razumet bistvo tuning in styling srečanj. Na teh srečanjih se zbirajo vozila, ki so predelana in ne serijska, kot so to v večini na vaših srečanjih. Pač so nekatera "neokusno" predelana za določene ljudi, za druge pa ne (vsak ima svoj okus), vsekakor si pa zadel s sliko kateri avto ti je bil najbolj včeš :
ta američanar je bil res pravi avto za tuning/styling srečanje
To kar pa ti in tebi podobni izjavljajo v tej temi, je pa povsem isto kot če bi "rižar" dajal butaste komentarje kako so vaši avtomobili polni smeha, ker nimajo en kup plastike gor

v tvoji temi "6th All American Car Meeting 18.-19.9.2010"
in bil v posmeh vsem tvojim somišljenikom!
Tvoje področje so pač ameriški avtomobili, in verjamem da se na njih dobro spozanš, tako da raje komentiraj tam kjer boš napisal kaj koristnega
Pa brez zamere!