unih komentarjev o izzivanju raje ne bom komentiral...bomo vidli ko pridemo vsi na kup.

adis je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Jaz bi prišel pa ne vem al bo na bencinski dovolj benza da natankam do domžal![]()
![]()
![]()
Pridem, samo prosim @speedfreak ne parkiraj zraven mojega ker ti garantiram da bo polota potegnlo v moj motor![]()
P.S ker bi se pelu z mano
mene boš vzel sabo
_furby_ je napisal/-a:evo mene, direkt izza volana.![]()
unih komentarjev o izzivanju raje ne bom komentiral...bomo vidli ko pridemo vsi na kup.
King1 je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:evo mene, direkt izza volana.![]()
Oz. bomo slišali a ne? Ja treba je povedat, če želite kaj takega, da vem. Ker vidim, da bi vsi neki radi dirkali eden proti drugem.![]()
Kar z besedo na dan.
lp
p.s. drugače pa adis in piksna007, kjer se prepirata vidva king1 vožnjo ima.![]()
PIKSNA007 je napisal/-a:
Nč pol se bomo pa tepl, kr pravta se![]()
Miha na konc še pršu nau k se bomo skor stepl kdo bo šou z njim heh
LP
mihaing je napisal/-a::mrgreen:![]()
Kere face
Ni blem, torej @Adis kopilot in @Piksna 007 operater-komunikator. Rabim še eno stevardeso![]()
mihaing je napisal/-a::mrgreen:![]()
Kere face
Ni blem, torej @Adis kopilot in @Piksna 007 operater-komunikator. Rabim še eno stevardeso![]()
adis je napisal/-a:mihaing je napisal/-a::mrgreen:![]()
Kere face
![]()
zmenjeno.
bomo že nekoga našemili v stevardeso
PIKSNA007 je napisal/-a:sam glej adis da mi ne pozabs vrat odpret![]()
LP
Jerch_ je napisal/-a:PIKSNA007 je napisal/-a:sam glej adis da mi ne pozabs vrat odpret![]()
LP
kot bi rekel courage... vlego sn se![]()
adis je napisal/-a:mihaing je napisal/-a::mrgreen:![]()
Kere face
![]()
zmenjeno.
ne pozabi železnih gatjack86 je napisal/-a:adis je napisal/-a:mihaing je napisal/-a::mrgreen:![]()
Kere face
![]()
zmenjeno.
Po vsem tem kar se mente (pretep, deca v babo našeml,..), mam kar dvome če bom prišel
...:::Team:::... je napisal/-a:ne pozabi železnih gatjack86 je napisal/-a:adis je napisal/-a:mihaing je napisal/-a::mrgreen:![]()
Kere face
![]()
zmenjeno.
Po vsem tem kar se mente (pretep, deca v babo našeml,..), mam kar dvome če bom prišel
xsara je napisal/-a:hahaha kva boste to počel bmwjaši![]()
BMW - Bull Mastif Wrestling
adis je napisal/-a:xsara je napisal/-a:hahaha kva boste to počel bmwjaši![]()
BMW - Bull Mastif Wrestling
še za enega bo prostor v prtljažniku
jack86 je napisal/-a:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost