Mdriver je napisal/-a:Ok ok sam itak ne štekam zakaj se to ne sme ker ni smiselno ampak pač nekdo je napisal člen 3.5 in ga pač treba upoštevat "tukaj na forumu" sej to mene ne moti in se tega bom tudi držal....moti me kako pristopaš če že nek novinec nekaj zagreši (ne hote) !! način !!.....štos je tudi v tem da je en cel kup teh členov za en forum....včasih se človek vpraša kaj lahko sploh sme ko prebere vse kar ne sme.....
Ne da pametujem hočem samo obrazložiti obstoječe stanje kako zgleda če si v moji koži.....
off: Vsi smo bili enkrat novinci (eni pred tremi, petim, devetimi leti) in vsi tisti, ki nas nihce ni opozoril smo tudi (ne govorim za ekipo, pac pa za uporabnike) vedeli kako se obnasati in kako delovati v skupnosti. Nekateri pa, ki so mislili, da lahko postopajo na enak nacin kot v resnicnem zivljenju (ce gre, gre) in da je "forum" le nekaj za zaj..., so prav tisti ob taksnih opozorilih mislili kako se jim godi krivica, kako je to vse nesmiselno itd. Ravno ti so naredili ta mali korak med nekonstruktivnim in konstruktivnim ter taksno "reklamo" za celotno skupnost. S tem so pa tudi to posplosili na vse mozne nacine samo, da oni niso kaj naredili in to kljub temu, da so zbrani dokazi. Ce si clovek, ki bo sprejel zivljenska pravila in ne pravila foruma (torej le netetiko ali preprosto etiko) potem ti ni potrebno "upostevati" pravilnika foruma, ker je to ze samoumevna stvar. Me pa veseli, da si z zadnjim postom razumel stvar. Pozdrav tudi tebi.