Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Mdriver
Novinec

Kraj: Okolica Kopra

Re: Srečanje v Kopru 12.2.2011 ob ?

Napisal/-a Mdriver Če feb 10, 2011 11:20 am

nevermind je napisal/-a:
_furby_ je napisal/-a::lol:
david, pa kje ti zivis? he he

V Kozini ziher ne hehe.

Kozino poznam ker tankam svoje vozilo na TUŠ pumpi (neki bonusi) pa trgovina in domov.....kaj pa vem za kafiče v kozini že 10 let sigurno ne klatim...ko sem pa bil samski smo pa poznali itak vsako luknjo....bogu za nogu... :lol: :lol: :lol:
My Audi A3 1.8T (180HP) !

http://www.youtube.com/watch?v=P0K9b78X ... re=related

speedfreak za moderatorja!

Uporabniški avatar
Mdriver
Novinec

Napisal/-a Mdriver Če feb 10, 2011 11:46 am

Ala dejmo že enkrat predlagat uro pa lokacijo.....rečeno je bila ura 18 če se vsi strinjamo.....in še lokacijo potrdimo pa gasa.... :mrgreen:

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Če feb 10, 2011 12:11 pm

@Mdriver: off: Se bos ti ze malo umiril ali bo potrebno posredovat po pravilniku? (ki dvomim, da si ga sploh prebral)

Ze veckrat je bil krsen clen 3.5 ..Ne vem, pri tvoji starosti bi pricakoval vec konstruktivnega besedila. Lepo prosim sele zacel si popotovanje po a.com. Ne zapravi tega s taksnim besedicenjem in krsenjem.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Kafiii
Nov uporabnik

Napisal/-a Kafiii Če feb 10, 2011 12:13 pm

Že dlje časa se odločam da bi prišel na kakšno tako srečanje. Sicer sem iz Ljubljane in nimam nič predelanega vozila je kar serijski Bravo t-jet Sport. Zanima me ali je to kakšna ovira, mora biti vozilo kaj predelano? Zanima me tudi kako bi zgledalo tole v soboto so že kakšni plani? Namreč rade volje bi prišel malo pogledat na obalo. Lep pozdrav.

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Če feb 10, 2011 12:20 pm

ti kar pridi. nima veze kak avto imas, tukaj se gre za druzenje, debata, kaka pijaca in tko. ;)
turbo inside

Kafiii
Nov uporabnik

Napisal/-a Kafiii Če feb 10, 2011 12:23 pm

Super potem pa pridem, če bo le moj Fiat držal do obale :P hec hec

Uporabniški avatar
Mdriver
Novinec

Napisal/-a Mdriver Če feb 10, 2011 1:10 pm

MacTron je napisal/-a:@Mdriver: off: Se bos ti ze malo umiril ali bo potrebno posredovat po pravilniku? (ki dvomim, da si ga sploh prebral)

Ze veckrat je bil krsen clen 3.5 ..Ne vem, pri tvoji starosti bi pricakoval vec konstruktivnega besedila. Lepo prosim sele zacel si popotovanje po a.com. Ne zapravi tega s taksnim besedicenjem in krsenjem.

Člen 3.5 - nedovoljeno je pisanje ali citiranje ""večih post-ov zaporedoma"" (zato se uporablja funkcijski gumb "uredi" ali pa z novim forumom funkcija "citiraj" - desni spodnji del prispevka). V kolikor se stvar kljub opozorilu nadaljuje, se uporabnika onemogoči.

Hvala za opozorilo g.administrator sicer imaš prav nisem ga temeljito prebral in v prihodnosti se to ne bo dogajalo več......sicer pa žalitve meni osebno mi niso všeč ne glede kdo ali kaj je...
Brez zamere @MacTron pa lep pozdrav...

Uporabniški avatar
Mdriver
Novinec

Napisal/-a Mdriver Če feb 10, 2011 1:14 pm

Kafiii je napisal/-a:Že dlje časa se odločam da bi prišel na kakšno tako srečanje. Sicer sem iz Ljubljane in nimam nič predelanega vozila je kar serijski Bravo t-jet Sport. Zanima me ali je to kakšna ovira, mora biti vozilo kaj predelano? Zanima me tudi kako bi zgledalo tole v soboto so že kakšni plani? Namreč rade volje bi prišel malo pogledat na obalo. Lep pozdrav.

Sej tukaj nismo na tuning show-u pač vsak pride z svojim avtom dol pač tak kot je....važno je da se imamo fanj in da se spoznamo pa družimo...

L.p.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Napisal/-a MacTron Če feb 10, 2011 6:58 pm

Mdriver je napisal/-a:Hvala za opozorilo g.administrator sicer imaš prav nisem ga temeljito prebral in v prihodnosti se to ne bo dogajalo več......sicer pa žalitve meni osebno mi niso všeč ne glede kdo ali kaj je...

off: Glede na to, da se zopet dogaja (kljub pred kratkemu zagotovilu)... Ne vem, ali si sploh razumel?

Zalitve? Mislim, da so to dejstva o konstruktivnih razpravah (let) in da prva stran te teme zgleda kot vrtec in ne kot neko povabilo na dogodek. Prosim, da upostevas kar sem ti ze povedal glede besedicenja (to velja za vse teme). Popolnoma nepotreben stavek na koncu glede zamere. Preberi si podrobno kaj so dejstva in potem sele izpostavljaj taksno vrsto. Ne zamerim, popravi se.

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Napisal/-a _furby_ Pe feb 11, 2011 6:56 pm

torej jutri ob 18ih. kje bi se dobili? garaza od tusa, na strehi ki ne bo guzve?
turbo inside

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Pe feb 11, 2011 6:58 pm

Jst ne vem,ce bom utegnil. :cry:
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
Mdriver
Novinec

Napisal/-a Mdriver Pe feb 11, 2011 11:41 pm

MacTron je napisal/-a:
Mdriver je napisal/-a:Hvala za opozorilo g.administrator sicer imaš prav nisem ga temeljito prebral in v prihodnosti se to ne bo dogajalo več......sicer pa žalitve meni osebno mi niso všeč ne glede kdo ali kaj je...

off: Glede na to, da se zopet dogaja (kljub pred kratkemu zagotovilu)... Ne vem, ali si sploh razumel?

Zalitve? Mislim, da so to dejstva o konstruktivnih razpravah (let) in da prva stran te teme zgleda kot vrtec in ne kot neko povabilo na dogodek. Prosim, da upostevas kar sem ti ze povedal glede besedicenja (to velja za vse teme). Popolnoma nepotreben stavek na koncu glede zamere. Preberi si podrobno kaj so dejstva in potem sele izpostavljaj taksno vrsto. Ne zamerim, popravi se.

Ok ok sam itak ne štekam zakaj se to ne sme ker ni smiselno ampak pač nekdo je napisal člen 3.5 in ga pač treba upoštevat "tukaj na forumu" sej to mene ne moti in se tega bom tudi držal....moti me kako pristopaš če že nek novinec nekaj zagreši (ne hote) !! način !!.....štos je tudi v tem da je en cel kup teh členov za en forum....včasih se človek vpraša kaj lahko sploh sme ko prebere vse kar ne sme.....
Ne da pametujem hočem samo obrazložiti obstoječe stanje kako zgleda če si v moji koži.....

Lep pozdrav

_furby_ je napisal/-a:torej jutri ob 18ih. kje bi se dobili? garaza od tusa, na strehi ki ne bo guzve?

Jaz se prvo opravičujem ampak sem imel en zelo zelo naporen dan..... vidim da ""_furbi_"" je našel eno zelo lepo razgledno lokacijo za srečanje....meni je super in se tudi strinjam da se dobimo v TUŠ Koper na strehi garažne hiše ob 18 uri :tomidelej:

mire je napisal/-a:Jst ne vem,ce bom utegnil. :cry:

@mire dej predlagaj uro če ti mogoče paše malo kasneje al pa pokliči koga od nas pa se dobimo nekoliko kasneje... ;)

Če me kdo rabi naj me zvrcne.... 041/936-609

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Napisal/-a MacTron So feb 12, 2011 10:45 am

Mdriver je napisal/-a:Ok ok sam itak ne štekam zakaj se to ne sme ker ni smiselno ampak pač nekdo je napisal člen 3.5 in ga pač treba upoštevat "tukaj na forumu" sej to mene ne moti in se tega bom tudi držal....moti me kako pristopaš če že nek novinec nekaj zagreši (ne hote) !! način !!.....štos je tudi v tem da je en cel kup teh členov za en forum....včasih se človek vpraša kaj lahko sploh sme ko prebere vse kar ne sme.....
Ne da pametujem hočem samo obrazložiti obstoječe stanje kako zgleda če si v moji koži.....

off: Vsi smo bili enkrat novinci (eni pred tremi, petim, devetimi leti) in vsi tisti, ki nas nihce ni opozoril smo tudi (ne govorim za ekipo, pac pa za uporabnike) vedeli kako se obnasati in kako delovati v skupnosti. Nekateri pa, ki so mislili, da lahko postopajo na enak nacin kot v resnicnem zivljenju (ce gre, gre) in da je "forum" le nekaj za zaj..., so prav tisti ob taksnih opozorilih mislili kako se jim godi krivica, kako je to vse nesmiselno itd. Ravno ti so naredili ta mali korak med nekonstruktivnim in konstruktivnim ter taksno "reklamo" za celotno skupnost. S tem so pa tudi to posplosili na vse mozne nacine samo, da oni niso kaj naredili in to kljub temu, da so zbrani dokazi. Ce si clovek, ki bo sprejel zivljenska pravila in ne pravila foruma (torej le netetiko ali preprosto etiko) potem ti ni potrebno "upostevati" pravilnika foruma, ker je to ze samoumevna stvar. Me pa veseli, da si z zadnjim postom razumel stvar. Pozdrav tudi tebi.

Uporabniški avatar
Mdriver
Novinec

Napisal/-a Mdriver So feb 12, 2011 1:45 pm

MacTron je napisal/-a:
Mdriver je napisal/-a:Ok ok sam itak ne štekam zakaj se to ne sme ker ni smiselno ampak pač nekdo je napisal člen 3.5 in ga pač treba upoštevat "tukaj na forumu" sej to mene ne moti in se tega bom tudi držal....moti me kako pristopaš če že nek novinec nekaj zagreši (ne hote) !! način !!.....štos je tudi v tem da je en cel kup teh členov za en forum....včasih se človek vpraša kaj lahko sploh sme ko prebere vse kar ne sme.....

off: Vsi smo bili enkrat novinci (eni pred tremi, petim, devetimi leti) in vsi tisti, ki nas nihce ni opozoril smo tudi (ne govorim za ekipo, pac pa za uporabnike) vedeli kako se obnasati in kako delovati v skupnosti. Nekateri pa, ki so mislili, da lahko postopajo na enak nacin kot v resnicnem zivljenju (ce gre, gre) in da je "forum" le nekaj za zaj..., so prav tisti ob taksnih opozorilih mislili kako se jim godi krivica, kako je to vse nesmiselno itd. Ravno ti so naredili ta mali korak med nekonstruktivnim in konstruktivnim ter taksno "reklamo" za celotno skupnost. S tem so pa tudi to posplosili na vse mozne nacine samo, da oni niso kaj naredili in to kljub temu, da so zbrani dokazi. Ce si clovek, ki bo sprejel zivljenska pravila in ne pravila foruma (torej le netetiko ali preprosto etiko) potem ti ni potrebno "upostevati" pravilnika foruma, ker je to ze samoumevna stvar. Me pa veseli, da si z zadnjim postom razumel stvar. Pozdrav tudi tebi.

Razumljivo....tokrat si lepo vpisal zadevo in z spoštovanjem se bom držal pravil saj sem jih tudi temeljito prebral in razumel...

Hvala @MacTron in Lep pozdrav... :tomidelej:

Uporabniški avatar
Rey
Novinec

Napisal/-a Rey So feb 12, 2011 5:53 pm

evo jst zdj štartam :) upam da bo kdo tam :vrum

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda So feb 12, 2011 6:10 pm

Pa kakšno sliko prpopajte :D

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So feb 12, 2011 6:11 pm

Rey je napisal/-a:evo jst zdj štartam :) upam da bo kdo tam :vrum

Jest sem pa žal prepozen. Uživajte. =P =P

lp

pskoda je napisal/-a:Pa kakšno sliko prpopajte :D

Se strinjam. ;)

lp

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire So feb 12, 2011 10:01 pm

Bli smo jst, mdriver, fruby ter njegova punca,kafii z prijateljem,ter rey
Bo mdriver, dal kaksno sliko.

Ter neki za mdrivera
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4519832&show=1 :D :D
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Napisal/-a _furby_ So feb 12, 2011 11:05 pm

za mdriverja ja :D

evo mene, ravno domou prisu. drugace pa je bilo super (razen prevec pametnih varnostnikov :clapclap ), naslednic pa bomo v se vecjem stevilu :!:
turbo inside

Kafiii
Nov uporabnik

Napisal/-a Kafiii Ne feb 13, 2011 12:04 am

Evo udeležiu se prvega mini srečanja in bilo je super. Vsekakor se vidimo v Domžalah. :mrgreen:
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost