Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Kafiii
Nov uporabnik

Re: Srečanje na Blokah 7.del; 23.4.2011

Napisal/-a Kafiii So mar 12, 2011 1:19 pm

Mdriver je napisal/-a:@Mihaing svaka čast...tukaj bi bilo res škoda ne priti gor !!!! Zdaj samo študiram ,če vzamem ženo ali vzamem "samo" vseh 14 ljubic katerih imam :lol: :lol: ...hmmm sam pol ne vem kam jih stlačit 7 spredi 7 pa zadi :lol: :lol: :lol: ....zaenkrat z nekom bom šel gor sigurno jaz in ? ......javim v naslednij postih =P

1. mihaing (2osebi, prenočišče; čevapčiči, odojek; jegermaister, bandidos ICE)
2. Kegl (1 oseba, prenočišče da; čevapčiči; union, cviček, jameson)
3. Rey (1 oseba, prenočišče; čevapi, klobase; laško, jack daniels)
4. Furby (ne vem se al bom sam al z punco...glede robe pa sem ze reku, karkoli bo dobro)
5. xsara (1 oseba, prenočišče, roba: laško ne, union normalno , jegra, ballantinesa, kotlete, čevape......)
6.Kafiii ( 1 oseba, prenočišče DA kar se tiče hrane in pijače ne bom komplciru bom pojedu in popiu use kar bo
7. grahovc (1 oseba (še sporočim), prenočišče mogoče; čevapčiči, ali meso z žara; jagermaister, redbull, kakšen sok...)
8. acid (1 oseba, prenočišče; čevapčiči, meso na žaru, odojek; cviček bambus, jaegermaister, vodka)
9. Mdriver ( 1 - 2 osebi prenočišče, meso + pivo - nisem zbirčen ) !!!

pinny je napisal/-a:
mihaing je napisal/-a:V primeru da imate še kak zanimiv predlog za popestritev, kar z besedo na dan :!:

madona mihec pihec :), ti pa res nisi kr tko :)
sicer se verjetno ne bom udeležil, mam pa morda en dober predlog, no kakor za koga :), recimo men se ne zdi slaba ideja kaka trebušna plesalka ;)
=P

P.S. Lahko tudi jaz zaplešem :lol: ...

Uff Mdriver ke pa bi ti plesu? miza te ne bo zdrzala če greš pa vn boš pa povzroču potres :) tak k je biu zdj na Japonskem :)

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ So mar 12, 2011 2:04 pm

4. Furby (ne vem se al bom sam al z punco...glede robe pa sem ze reku, karkoli bo dobro)
5. xsara (1 oseba, prenočišče, roba: laško ne, union normalno , jegra, ballantinesa, kotlete, čevape......)
6.Kafiii ( 1 oseba, prenočišče DA kar se tiče hrane in pijače ne bom komplciru bom pojedu in popiu use kar bo
7. grahovc (1 oseba (še sporočim), prenočišče mogoče; čevapčiči, ali meso z žara; jagermaister, redbull, kakšen sok...)
8. acid (1 oseba, prenočišče; čevapčiči, meso na žaru, odojek; cviček bambus, jaegermaister, vodka)
10. Matey_ (po vsej verjetnosti 2 osebi, prenočišče, čevapi,ražnjiči ... glede pijače nismo zbirčni ;) )

LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis So mar 12, 2011 4:23 pm

vidim, da kar pridno izpolnjujete prijavnico =P

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing So mar 12, 2011 4:33 pm

adis je napisal/-a:vidim, da kar pridno izpolnjujete prijavnico =P

Kaj pa tebi ni jasno :?: :?: Ti tipkovnice ne dela al kaj :mrgreen: :mrgreen: Čakam =P

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl So mar 12, 2011 5:38 pm

Kafiii je napisal/-a:
Uff Mdriver ke pa bi ti plesu? miza te ne bo zdrzala če greš pa vn boš pa povzroču potres :) tak k je biu zdj na Japonskem :)

...in pol pride še cunami z Bloškega jezera :lol: :DDD

Kafiii
Nov uporabnik

Napisal/-a Kafiii So mar 12, 2011 5:56 pm

Kegl je napisal/-a:
Kafiii je napisal/-a:

in usi pomrejo razn Chuck Norris s tsi-jem uspe uidt :mrgreen: =P

Uporabniški avatar
Mdriver
Novinec

Kraj: Okolica Kopra

Napisal/-a Mdriver So mar 12, 2011 5:58 pm

Kegl je napisal/-a:
Kafiii je napisal/-a:

Bwahahahaha :rofl :rofl ...skor sem crknu od smeha.... ma ste strgani.... :cry sej veste da ni vse v izgledu =P ....važno je to da se bomo imeli SUPER oz. FULLCOOLMEGAŠPONPIZDAMAN kot je videt :mrgreen:

P.s. Dejte vi samci prpelat dekleta gor sej se šteje + 0 prenočišč upam da je razumljivo zakaj ? Pa nej one zaplešejo =P

L.p.
My Audi A3 1.8T (180HP) !

http://www.youtube.com/watch?v=P0K9b78X ... re=related

speedfreak za moderatorja!

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Napisal/-a mihaing So mar 12, 2011 6:04 pm

Itak imam naročena dva busa
Slika
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Upam da ne bote komplicirali glede spanja. Napihljivih blazin bo dovolj, nekaj je tudi postelj in velik kavč. Važno da vam bo toplo. 8) Itak boste vsi trdi tako da vas bo večina zaspala sede :mrgreen:

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Napisal/-a Kegl So mar 12, 2011 6:08 pm

dbest :tomidelej: sm se spomnu na film "butec in butec" na uno sceno z busom polnim bejb :lol:

na vsazga prideta 2, razn Mdriverja 4 (na vsako roko 2) :mrgreen:

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Napisal/-a Kegl So mar 12, 2011 6:16 pm

hehe un s kolesom ga zmaga :mrgreen:
ne bomo preveč spil da ti ne bomo bajto sfukal...čeprou jst sm miren k sm pijan, do komice (redko bruhice) seveda :D

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis So mar 12, 2011 6:26 pm

10. Matey_ (po vsej verjetnosti 2 osebi, prenočišče, čevapi,ražnjiči ... glede pijače nismo zbirčni ;) )
11. adis ( nevem; nevem; samo da je meso; nevem ) :D

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Napisal/-a mihaing So mar 12, 2011 8:58 pm

@adis, kaj ne veš =P . Admini in modi dobite VIP-room :mrgreen: :mrgreen: Na koncu partija boste imeli tudi posebno ugodnost; pomagali mi boste pospraviti :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
grahovc
Uporabnik

Kraj: notranjska

Napisal/-a grahovc So mar 12, 2011 11:32 pm

Mdriver je napisal/-a:
Kegl je napisal/-a:
Kafiii je napisal/-a:

Bwahahahaha :rofl :rofl ...skor sem crknu od smeha.... ma ste strgani.... :cry sej veste da ni vse v izgledu =P ....važno je to da se bomo imeli SUPER oz. FULLCOOLMEGAŠPONPIZDAMAN kot je videt :mrgreen:

P.s. Dejte vi samci prpelat dekleta gor sej se šteje + 0 prenočišč upam da je razumljivo zakaj ? Pa nej one zaplešejo =P

L.p.

to je ql d bo kšna taka "mrcina" k je mdriver gor.... se nam vsaj medvedu ne bo treba bat :lol:
OCD (Obsessive car detailer)
Poliranje by Grahovc

Uporabniški avatar
Mdriver
Novinec

Napisal/-a Mdriver Ne mar 13, 2011 10:40 am

mihaing je napisal/-a:Jaz pa vidim da bo bolj zgledalo takole :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=tZmDWltBziM

U fak ta zadnja z policajem ko nastavita črto pa tisti pade direkt na nos :lol: :lol: :lol: ...ma ne moreš verjet.. :lol: :lol:

grahovc je napisal/-a:
Mdriver je napisal/-a:
Kegl je napisal/-a:
Kafiii je napisal/-a:

L.p.

to je ql d bo kšna taka "mrcina" k je mdriver gor.... se nam vsaj medvedu ne bo treba bat :lol:

Jaz mislim ,da če vidim meveda je bolje da se medved dela mrtev ,ker ga pojem za marendo :mrgreen: ...hec hec ....mislim pa da bi prvi not spizdu :huh:

Eno je srečati medveda ampak kung fu medveda je mal težje položit : :lol: http://www.youtube.com/watch?v=Dsik4BnjXfI :lol:

mihaing je napisal/-a:Itak imam naročena dva busa
Slika
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Upam da ne bote komplicirali glede spanja. Napihljivih blazin bo dovolj, nekaj je tudi postelj in velik kavč. Važno da vam bo toplo. 8) Itak boste vsi trdi tako da vas bo večina zaspala sede :mrgreen:

Upajmo da boš naročil pravi avtobus da ne bo sličajno takole :lol:
Priponke
FatGirl_FatFriday_Swimsuit_10Nov06.jpg
FatGirl_FatFriday_Swimsuit_10Nov06.jpg (46.3 KiB) Videno 1511 krat
Zadnjič spremenil Mdriver, dne Ne mar 13, 2011 10:54 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Napisal/-a mihaing Ne mar 13, 2011 10:52 am

@Mdriver: ti pove eno foro k se mi je zgodila na vikendu.
- Eno soboto zvečer (bile so glih maškare) gledam hud film kot pribit na POP-u (mislim da je bil Lov na rdeči oktober).
- Slišim po vratih bam-bam. Neda se mi odpreti ker so itak maškare si mislim.
- Spet bam-bam. Jebiga neda se mi si mislim.
- Bam-bam-bam. Jaz pribijem nazaj. Jeb... ti mater če mi razbiješ šipo bom jaz tebe.
- spet bam-bam. Se ostanem grem k vratom in v tem času ko sem odklepal vrata, pozabim prižgati luč pred vhodom, pribijem kje si jeb... ti bosanko.
- pripalim luč in kočevski medo od ene tone na široko kaže zobe en meter pred mano.
- od tistega trenutka dalje se ne spomnim več kaj se je zgodilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Uporabniški avatar
Mdriver
Novinec

Napisal/-a Mdriver Ne mar 13, 2011 10:59 am

Resnično ??? no comment...

Al si se na koncu ko si stal meter od medveda se od straha enostavno zbudil :lol:

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Napisal/-a mihaing Ne mar 13, 2011 11:04 am

Ne bilo prvič da bi srečal medveda, ampak res ne tako blizu. Jih je neverjetno veliko. Bomo lahko zvečer ko se spravimo v bajto, na kol obesli pečenega piščanca. V eni uri ga pride pohrustat kot za šalo.

Uporabniški avatar
Mdriver
Novinec

Napisal/-a Mdriver Ne mar 13, 2011 12:37 pm

mihaing je napisal/-a:Ne bilo prvič da bi srečal medveda, ampak res ne tako blizu. Jih je neverjetno veliko. Bomo lahko zvečer ko se spravimo v bajto, na kol obesli pečenega piščanca. V eni uri ga pride pohrustat kot za šalo.

Hmmm ni bila lepa iskušnja pomoje te je skoraj kap .... :shock:

Sej muzika pa hrup jih plaši 100% pa ljudi se tudi bojijo ,sicer pa hrana oz. žar jih pa zelo zelo privlači tako ,da imamo slabih 10% da nas obiščejo ,ker je okolica polna... je pa pametno narediti zraven en manjši ogenj saj se ga bojijo pa odpadke hrane spraviti na nedostopna mesta oz. v vrečke zapreti zaradi vonja...drugače medved 99% zbeži razen ,če se pa on počuti "ogroženga" napada ljudi in če ima v bližini mladiče pa tudi če bi se delali frajerje pa z palcami ga strašit preganjat bi prej napadel kot zbežal govorim ko je zadeva v neposredni bližini človeka - medveda...

Je pa zelo težko da v takem hrupu (muzika - dosti ljudi) ,da bi medved upal knam na žurko možnost obstaja seveda če je medved gluh :!: :lol: :lol:

Skratka jaz bi se bolj bal klopov kot medvedov saj povzročajo ogromno smrtnih žrtev !

L.p.

:lol: :lol:
Priponke
obmocje_medveda1.jpg
Upam da imaš tako tablo ob jezeru
obmocje_medveda1.jpg (4.64 KiB) Videno 1464 krat

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Ne mar 13, 2011 1:10 pm

Mdriver je napisal/-a:
Skratka jaz bi se bolj bal klopov kot medvedov saj povzročajo ogromno smrtnih žrtev !

dobiti klopa na biceps tj. smrtno nevarno! :lol:
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov