..lepo bi bilo nekatere spet videt in nadaljevat nedokončane debate

Mafica je napisal/-a:Mgoče pa nama rata prit....![]()
Patrik_A3 je napisal/-a:1. King1, Da, Da
2. Speedfreak, Da, Da
3. MaLiNoVc Da, Da
4. Furby, Da, Da (vrjetno se punca zraven)
5. IcEm4n, Da, Da
6. Patrik Da,Da
v primeru sprememb, javim.
Lp
peroRS je napisal/-a:King1 je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Jaz imam tisti cel vikend planirane ene obveznosti, dvomim da se bom lahko izognil![]()
A en teden prej ali kasneje pa ne bi blo možno prestavit srečanje![]()
Kot sem napisal @adisu in @mateyu tudi ti povej ali bi ti prva sobota v juniju odgovarjala? Pa seveda ga lahko prestavimo. To sploh ni problem.![]()
Sam, če te pol ni te pridem iskat v tvojo dolinco. Najdem pa te kako?
![]()
Tam kjer je škoda doma.
![]()
![]()
Ni problema, kadarkoli prej ali kasneje, se prilagodim večini![]()
Si pa v vsakem primeru dobrodošel v DoliniTo je tam, kjer je še več medvedov kot na Blokah, bajta je pa tista, kjer vidiš največ Škod na kupu
![]()
lp
lisko je napisal/-a:Mafica je napisal/-a:Mgoče pa nama rata prit....![]()
Mogoče pa rata še nama.....tokrat z zadnjim pogonom
adis je napisal/-a:bom tudi jaz "uletel". tako, da boste morali paziti kako se obnašate v moji prisotnosti
ne bom toleriral nikakršnih zajebancij, nikakršnih postavljanj z avti ob cesti in nikakršnih poskusov kdo ima hitrejšega, srečanje bo potekalo striktno v prijateljskem duhu ob pici. svoje sem povedal.
speedfreak je napisal/-a:adis je napisal/-a:bom tudi jaz "uletel". tako, da boste morali paziti kako se obnašate v moji prisotnosti
ne bom toleriral nikakršnih zajebancij, nikakršnih postavljanj z avti ob cesti in nikakršnih poskusov kdo ima hitrejšega, srečanje bo potekalo striktno v prijateljskem duhu ob pici. svoje sem povedal.
A molitev bo? Upam da bo tokrat prepovedano tudi pogovarjanje, ker me je sram ko me kdo pogleda...
Mafica je napisal/-a:Odločitev je padla....prideva....
speedfreak je napisal/-a:nekam malo zanimanja je za tole srečanje, veš da morte prit moj nov avto pogledat
_furby_ je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:nekam malo zanimanja je za tole srečanje, veš da morte prit moj nov avto pogledat
ves kako pravijo... malo, ampak kvalitetno![]()
zdej me prau muci kaj si nabavu. bom prisu ponoci gor malo spijunirat, da vidim to mrcino
tadej92 je napisal/-a:Astra dizelica, ziher
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov