BoneS je napisal/-a:Tko, da nekteri boste naceloma lah vidl, kaj dela crosstouran z 1.9 TDI z 105km, odprtih na 150
IcEm4n je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:Tko, da nekteri boste naceloma lah vidl, kaj dela crosstouran z 1.9 TDI z 105km, odprtih na 150
Dimno zaveso?![]()
![]()
BoneS je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:Tko, da nekteri boste naceloma lah vidl, kaj dela crosstouran z 1.9 TDI z 105km, odprtih na 150
Dimno zaveso?![]()
![]()
haha, pa ni to reno
_furby_ je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:Tko, da nekteri boste naceloma lah vidl, kaj dela crosstouran z 1.9 TDI z 105km, odprtih na 150
Dimno zaveso?![]()
![]()
haha, pa ni to reno
kako se ti tolko spoznas na renoje?
_furby_ je napisal/-a:aaaaa... pol si ko jaz![]()
ena nepozabna izkusnja vec
_furby_ je napisal/-a:aaaaa... pol si ko jaz![]()
ena nepozabna izkusnja vec
Slicker je napisal/-a:mene črtajte, ker mamo naslednji vikend VW srečanje in na oba mi časovno nebo znesl it.
_furby_ je napisal/-a:Luka kdaj si pa bil ti nazadnje na servisu?![]()
:
King1 je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:Luka kdaj si pa bil ti nazadnje na servisu?![]()
Ne še. Grem pa čez vikend. Povej mi furby a maš še kaj nadomestnih delov za plastiko?![]()
King1 je napisal/-a:Slicker je napisal/-a:mene črtajte, ker mamo naslednji vikend VW srečanje in na oba mi časovno nebo znesl it.
Ah dej dej no. Ne bomo te črtal, ker smo sigurni, da prideš.![]()
lp
Gapiii je napisal/-a:Furby kaj ne bereš zsjov?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost