speedfreak je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Saj sva si z Kingom izmenjala že kar nekaj PM-ov glede mojega prihoda na ta srečanja, pa tudi vedno sem spremljal te teme, ampak vedno pride kaj vmes. Od bolj do manj zabavnih obveznosti, šudentskih obveznosti ali pa česa tretjega...
Nočeš priznat da maš VW skoz na servisu pa zato ne moreš prit
Dobro da si me spomnil, da moram it na Passatu obe manšeti menjat, drugače pa ni treba pred vsemi tega govorit!
Jebat ga, sem dost dolg mel VW da te čist štekam..... Sam VW ma vsaj servise kolikor tolikor OK, za forda nimam v okolici 50km nobenga spodobnega servisa ( pooblaščenga ).
pskoda je napisal/-a:Pa bi vzel opla![]()
lisko je napisal/-a:Če pridema al ne ne vem....Predlagam pa Maribor kot štart...Panoramska pa: Mb - Areh-Rogla-Konjice.
Drgač pa na panoramski me morte tko vedno čakat:P
~toMmy~ je napisal/-a:No končno kaže zelo pozitivno za moje prvo srečanje!Če bo vse prav pridem in vzamem s sabo še dva (ne preveč aktivna) forumaša! :P
~toMmy~ je napisal/-a:No končno kaže zelo pozitivno za moje prvo srečanje!Če bo vse prav pridem in vzamem s sabo še dva (ne preveč aktivna) forumaša! :P
Patrik_A3 je napisal/-a:
Kegljevič & Radler? Druga ne sprejemamo, žal
peroRS je napisal/-a:
Vi kar pridite, pa bomo kakšno koristno rekli ob
King1 je napisal/-a:Drugače pa bi kot zanimivost rad povedal, da sem na srečanje posebno ( po privat sporočilih ) povabil mislim, da deset moderatorjev in administratorjev in do danes sta mi odgovorila samo dva.![]()
![]()
p.s. očtno nismo vredni obiska oz. vsaj odgovora.![]()
~toMmy~ je napisal/-a:Res, da je a.com postal biznis, ampak še vedno me preseneča tako porazen odziv na tvoja povabila!
Kar se nas tiče, pa lahko 90% trdim, da pridemo, verjetno v prihodnjih dneh potrdimo udeležbo, pa da se končno spoznamo!Upam, da se bo možno tudi s približno konkurenčnim (pa stilu vožnje in avtomobilom) speedfreak-om zapeljat po kakšnih ovinkih!
_furby_ je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Drugače pa bi kot zanimivost rad povedal, da sem na srečanje posebno ( po privat sporočilih ) povabil mislim, da deset moderatorjev in administratorjev in do danes sta mi odgovorila samo dva.![]()
![]()
p.s. očtno nismo vredni obiska oz. vsaj odgovora.![]()
ti si mala riba, z tabo se ne bo noben ukvarjal![]()
King1 je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Res, da je a.com postal biznis, ampak še vedno me preseneča tako porazen odziv na tvoja povabila!
Kar se nas tiče, pa lahko 90% trdim, da pridemo, verjetno v prihodnjih dneh potrdimo udeležbo, pa da se končno spoznamo!Upam, da se bo možno tudi s približno konkurenčnim (pa stilu vožnje in avtomobilom) speedfreak-om zapeljat po kakšnih ovinkih!
Ne želi si teh podvigov početi s speedyem, ker enostavno ne bo šlo.![]()
![]()
![]()
peroRS je napisal/-a:King1 je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Res, da je a.com postal biznis, ampak še vedno me preseneča tako porazen odziv na tvoja povabila!
Ne želi si teh podvigov početi s speedyem, ker enostavno ne bo šlo.![]()
![]()
![]()
Vožnja speedyja je v smislu "whatever you can do, he can do better"![]()
![]()
Če ga prehitiš bo on ubral downhill bližnjico skozi gozd in bo prišel na cilj pred tabo
_furby_ je napisal/-a:in da ne bo spet kdo javljal policiji kje se nahajamokr ce ne ga bomo
peroRS je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:in da ne bo spet kdo javljal policiji kje se nahajamokr ce ne ga bomo
Gremo stavit, da bosta tisti ata pa mama s Peugeojem 407 spet čakala v zasedi na "standardnem mestu"![]()
Če bereta tole....dajta do našega prihoda pripravit roštilj pa kakšne klopce![]()
_furby_ je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:in da ne bo spet kdo javljal policiji kje se nahajamokr ce ne ga bomo
Gremo stavit, da bosta tisti ata pa mama s Peugeojem 407 spet čakala v zasedi na "standardnem mestu"![]()
Če bereta tole....dajta do našega prihoda pripravit roštilj pa kakšne klopce![]()
tocno, una dva ki sta vedno gor. bomo igorja poslali naprej, da prileti pod rocno na plac, da jih malo zasuje...bosta hitro spakirala
Patrik_A3 je napisal/-a:speedy bo vse rešo! makedam,ročna,kamenje, idealka! Speedy za predsednika!
speedfreak je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:speedy bo vse rešo! makedam,ročna,kamenje, idealka! Speedy za predsednika!
Da ne bo ročna.bok.streha.![]()
speedya za šefa policije
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost