Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Re: 11. srečanje forumašev v Domžalah dne 1.10.2011 ob 14.00

Napisal/-a lisko Če sep 08, 2011 8:41 pm

Če pridema al ne ne vem....Predlagam pa Maribor kot štart...Panoramska pa: Mb - Areh-Rogla-Konjice.
Drgač pa na panoramski me morte tko vedno čakat:P
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Če sep 08, 2011 9:03 pm

speedfreak je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:Saj sva si z Kingom izmenjala že kar nekaj PM-ov glede mojega prihoda na ta srečanja, pa tudi vedno sem spremljal te teme, ampak vedno pride kaj vmes. Od bolj do manj zabavnih obveznosti, šudentskih obveznosti ali pa česa tretjega... :D

Nočeš priznat da maš VW skoz na servisu pa zato ne moreš prit :mrgreen:

Dobro da si me spomnil, da moram it na Passatu obe manšeti menjat, drugače pa ni treba pred vsemi tega govorit! :mrgreen:

Jebat ga, sem dost dolg mel VW da te čist štekam.... :mrgreen: . Sam VW ma vsaj servise kolikor tolikor OK, za forda nimam v okolici 50km nobenga spodobnega servisa ( pooblaščenga ). :roll:

Pa bi vzel opla =P :mrgreen:
Lp

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Ne sep 11, 2011 8:06 pm

pskoda je napisal/-a:Pa bi vzel opla =P :mrgreen:

Sej ga je mel pa je prodal rjico. Je že rjavela ob strani pa se je bal nadaljnega cvetenja. =P =P

lp

lisko je napisal/-a:Če pridema al ne ne vem....Predlagam pa Maribor kot štart...Panoramska pa: Mb - Areh-Rogla-Konjice.
Drgač pa na panoramski me morte tko vedno čakat:P

Za to vožnjo se kar sami zmente sam, da pridete pravočasno. =P

lp

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Sr sep 14, 2011 6:56 pm

No končno kaže zelo pozitivno za moje prvo srečanje! :D Če bo vse prav pridem in vzamem s sabo še dva (ne preveč aktivna) forumaša! :P
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Sr sep 14, 2011 7:15 pm

~toMmy~ je napisal/-a:No končno kaže zelo pozitivno za moje prvo srečanje! :D Če bo vse prav pridem in vzamem s sabo še dva (ne preveč aktivna) forumaša! :P

Vi kar pridite, pa bomo kakšno koristno rekli ob :pivo

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Sr sep 14, 2011 8:45 pm

~toMmy~ je napisal/-a:No končno kaže zelo pozitivno za moje prvo srečanje! :D Če bo vse prav pridem in vzamem s sabo še dva (ne preveč aktivna) forumaša! :P

Kegljevič & Radler? Druga ne sprejemamo, žal :mrgreen:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 Sr sep 14, 2011 8:55 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:
Kegljevič & Radler? Druga ne sprejemamo, žal :mrgreen:

Pijandura. :mrgreen: :mrgreen:

lp

peroRS je napisal/-a:
Vi kar pridite, pa bomo kakšno koristno rekli ob :pivo

Se strinjam samo čakam na prijave in ne ........ =P =P

lp

Me veseli. ;)

lp

Drugače pa bi kot zanimivost rad povedal, da sem na srečanje posebno ( po privat sporočilih ) povabil mislim, da deset moderatorjev in administratorjev in do danes sta mi odgovorila samo dva. :roll: :roll:

lp

p.s. očtno nismo vredni obiska oz. vsaj odgovora. oops oops

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Sr sep 14, 2011 9:21 pm

King1 je napisal/-a:Drugače pa bi kot zanimivost rad povedal, da sem na srečanje posebno ( po privat sporočilih ) povabil mislim, da deset moderatorjev in administratorjev in do danes sta mi odgovorila samo dva. :roll: :roll:

ti si mala riba, z tabo se ne bo noben ukvarjal =P

Patrik, kaj en vikend se ga pridemo na stajersko utrosit, ze ki so neki radlerji in keglevici u igri :pij:
turbo inside

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Če sep 15, 2011 1:11 am

Res, da je a.com postal biznis, ampak še vedno me preseneča tako porazen odziv na tvoja povabila!

Kar se nas tiče, pa lahko 90% trdim, da pridemo, verjetno v prihodnjih dneh potrdimo udeležbo, pa da se končno spoznamo! :D Upam, da se bo možno tudi s približno konkurenčnim (pa stilu vožnje in avtomobilom) speedfreak-om zapeljat po kakšnih ovinkih! :D
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 Če sep 15, 2011 5:56 am

~toMmy~ je napisal/-a:Res, da je a.com postal biznis, ampak še vedno me preseneča tako porazen odziv na tvoja povabila!

Kar se nas tiče, pa lahko 90% trdim, da pridemo, verjetno v prihodnjih dneh potrdimo udeležbo, pa da se končno spoznamo! :D Upam, da se bo možno tudi s približno konkurenčnim (pa stilu vožnje in avtomobilom) speedfreak-om zapeljat po kakšnih ovinkih! :D

Ne želi si teh podvigov početi s speedyem, ker enostavno ne bo šlo. :twisted: :twisted: =P

lp

_furby_ je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:Drugače pa bi kot zanimivost rad povedal, da sem na srečanje posebno ( po privat sporočilih ) povabil mislim, da deset moderatorjev in administratorjev in do danes sta mi odgovorila samo dva. :roll: :roll:

ti si mala riba, z tabo se ne bo noben ukvarjal =P

Očitno res. :roll:

lp

Kar se tiče t.i. panoramske vožnje sva se z @speedyem pogovarjala in ena izmed možnosti je tudi ta...........

Vsi razen štajercev, korošcev, savinjčanov in ostalih v tistem koncu slovenije bi se dobili v Domžalah na standart placu ob dveh in ko se vsi zberemo počasi pičimo na avtocesto ( upam, da imate vsi hello kitty nalepke ) do izvoza Šentrupert ( približno dobrih 40 km-jev in 30. minut lepe vožnje ).

Tam bi se dobili z štajesko ( seveda mislim na vse ) ;) bando in pot nadaljevali čez Prebold mimo vasi Matke in po veliko veliko ostrih in zaje.... ovinkih mimo vasi Marija Reka in vasi Čeče do Trbovelj ( vožnje od Prebolda proti Trbovljam je za 16 km-jev in dobrih 20. minut )

Pot nadaljujemo čez Trbovlje in potem na staro zasavko mimo Zagorja on Savi ( tukaj so še možne neke " ovinek poti ", če se bomo zmenili ). Jih je dovolj na zalogi.

Potem nadaljujemo v smeri Litije in Senožet do Dolskega oz. Dola pri Ljubljani. ( vse skupaj od Trbovelj do Šentjakoba znese približno 50 km-jev in lepe vožnje okoli 45. minut ). Od tam ga pičimo v Šentjakob na pizzo in potem nadaljujemo tam kot vedno na naši " drag stezi " v Zadovbrovi.

Seveda od tam naprej pa po željah vas oz. vaših boljših polovic. =P =P

Če seštejem koliko bi vse skupaj trajalo in koliko kilometrov bi naredili bi bilo nekako tako: Skupna dolžina poti iznese približno ( štejem od Domžal seveda ) 110 km-jev in slabe slabe dve uri vožnje. Vse skupaj je nek približek, da me potem kdo ne lovi okoli za par km-jev. :twisted: :twisted:

Če pa ima kdo kako idejo smo za predloge še vedno odprti. ;)

To je zaenkrat iz najine strani vse. :arrow: :arrow:

lp

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Če sep 15, 2011 8:47 am

King1 je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:Res, da je a.com postal biznis, ampak še vedno me preseneča tako porazen odziv na tvoja povabila!

Ne želi si teh podvigov početi s speedyem, ker enostavno ne bo šlo. :twisted: :twisted: =P

Vožnja speedyja je v smislu "whatever you can do, he can do better" :mrgreen: :twisted:
Če ga prehitiš bo on ubral downhill bližnjico skozi gozd in bo prišel na cilj pred tabo =P

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Napisal/-a _furby_ Če sep 15, 2011 10:02 am

peroRS je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:

Vožnja speedyja je v smislu "whatever you can do, he can do better" :mrgreen: :twisted:
Če ga prehitiš bo on ubral downhill bližnjico skozi gozd in bo prišel na cilj pred tabo =P

tocno tko, se Chuck Norris se mu ne upa ob bok postavit...kaj sele kdo od nas oops

glede izbrane poti, pa bi po moje bila kar ok. meni ni problem se vozit :D
in da ne bo spet kdo javljal policiji kje se nahajamo :evil: kr ce ne ga bomo :-:o
turbo inside

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® Če sep 15, 2011 3:24 pm

Mislim da tisti taplavi dečki kar sami tu gor berejo poste glede na to koliko uporabnikov je registriranih se jih zna najt kar nekaj plavih med njimi :mrgreen:
1 3 5
2 4 6 R

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Če sep 15, 2011 3:46 pm

_furby_ je napisal/-a:in da ne bo spet kdo javljal policiji kje se nahajamo :evil: kr ce ne ga bomo :-:o

Gremo stavit, da bosta tisti ata pa mama s Peugeojem 407 spet čakala v zasedi na "standardnem mestu" :D
Če bereta tole....dajta do našega prihoda pripravit roštilj pa kakšne klopce :hi :lol:

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Če sep 15, 2011 3:56 pm

Seveda za vzhodnjake je kraj zbora še treba določit, da se ne bomo za brezveze v Domžale vozikali...Po moje bi blo kak Tuš v Žalcu še nekak najbolj primeren če se seveda strinjate...potem pa "počasi" proti zahodu....kjer srečamo ostanek ekipe...potem pa gremo počasi proti cilju, ki ga je mogoče preveč nazorno napisal King1.

Upam, da tokrat ne bo kontra voženj na počivališča oops
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Napisal/-a _furby_ Če sep 15, 2011 3:57 pm

peroRS je napisal/-a:
_furby_ je napisal/-a:in da ne bo spet kdo javljal policiji kje se nahajamo :evil: kr ce ne ga bomo :-:o

Gremo stavit, da bosta tisti ata pa mama s Peugeojem 407 spet čakala v zasedi na "standardnem mestu" :D
Če bereta tole....dajta do našega prihoda pripravit roštilj pa kakšne klopce :hi :lol:

:lol: tocno, una dva ki sta vedno gor. bomo igorja poslali naprej, da prileti pod rocno na plac, da jih malo zasuje...bosta hitro spakirala :mrgreen:
turbo inside

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Če sep 15, 2011 4:02 pm

_furby_ je napisal/-a:
peroRS je napisal/-a:

:lol: tocno, una dva ki sta vedno gor. bomo igorja poslali naprej, da prileti pod rocno na plac, da jih malo zasuje...bosta hitro spakirala :mrgreen:

A spet bom js mogu vse zrihtat :mrgreen: :mrgreen:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Če sep 15, 2011 4:02 pm

speedy bo vse rešo! makedam,ročna,kamenje, idealka! Speedy za predsednika! :mrgreen:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Če sep 15, 2011 4:04 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:speedy bo vse rešo! makedam,ročna,kamenje, idealka! Speedy za predsednika! :mrgreen:

Da ne bo ročna.bok.streha. :mrgreen:

speedya za šefa policije :mrgreen:

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Če sep 15, 2011 4:10 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:speedy bo vse rešo! makedam,ročna,kamenje, idealka! Speedy za predsednika! :mrgreen:

Da ne bo ročna.bok.streha. :mrgreen:

speedya za šefa policije :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:

Pol bi vse policijske RS-ke peljali na čipanje, pa slicks gume bi imeli gor :mrgreen: Radarji pa nastavljeni, da slikajo vse kar gre manj kot 150kmh =P
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost