LP
Airborne je napisal/-a:tigrica je napisal/-a:Airborne je napisal/-a:blo je super velik folka , lepa vožnja v koloni, spoznal velik novga folka...
l.p.
vidiš pa samo pred sebe pa nič drugegaops:
lp tigirca
Emm ni mi čist jasno , a smo se srečal al kaj ?
l.p.
Jasmy je napisal/-a:dejan84 je napisal/-a:Jasmy je napisal/-a:PaGeR je napisal/-a:Sam mojga avta noben ni hotu slikat
Sma že dva
Jokice!!!
Mojga sm pa do zdej najdu na celo treh slikah :P (pa še na ene petih od daleč)
WWWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Pa nč. Sj vem premali avto in ga noben skor ne vidi.
Lep pozdrav
Jasmy
tigrica je napisal/-a:Airborne je napisal/-a:tigrica je napisal/-a:Airborne je napisal/-a:blo je super velik folka , lepa vožnja v koloni, spoznal velik novga folka...
l.p.
lp tigirca
l.p.
ja ti iz parkirne hiše jaz v parkirno hišo ne al je blo obratno no saj ni važno srečala sva se pred parkirno hišo
lp tigrica
Airborne je napisal/-a:tigrica je napisal/-a:Airborne je napisal/-a:tigrica je napisal/-a:Airborne je napisal/-a:blo je super velik folka , lepa vožnja v koloni, spoznal velik novga folka...
l.p.
lp tigirca
l.p.
ja ti iz parkirne hiše jaz v parkirno hišo ne al je blo obratno no saj ni važno srečala sva se pred parkirno hišo
lp tigrica
Upsops: bo treba bol bit pozoren na rumene strele v prihodnje
![]()
l.p.
makz je napisal/-a:ena neumesnaa kdo ve kdo je uni crni 206-tki naredu predn spojler(kopija carzona)?vem za pragove pa zadn spojler, da o batmanu ne govorim
uglavnm to me zanima
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost