Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Ne maj 08, 2005 8:23 pm

maky je napisal/-a:
robertos_664 je napisal/-a:škoda vsakega tolarja ki ga je dal na kalosa, ker če bi meni dal 2mil za avto zrihtat bi avto bil zmagovalec ne pa novoletna jelka.
zdaj bom sicer rekel bedarijo tak da mi ne zamerit: audija od couragea in makyja sta lepa avta samo zato, ker je že standardni audi lep ne pa zato, ker bi se onadva ne vem kako potrudila. večje felne in pri makyju malo srebrnega kiča (ki mu sploh ne paše) gor pa se kreativnost že neha.
zanima me koliko je krojsl dal za barvanje Honde, ker je poštrihana katastrofano.
drugače pa sam koncept super, še posebej se mi dopadejo sedeži . od katerega avtomobila pa so?
drugače bi pa morali že na vhodu selekcijo delat kdo gre lahko not in kdo ne, ker eni avti niso za šov spljoh.
drugače pa super šov.

lp robi

j*** ga... tebi se zdi da so samo feltne, jaz ti pa povem da je na mojem avtu že za več kot 2mio robe. tudi odbijači niso glih serijski če si opazil ;)

ne me narobe razumet. avta sta carska, samo manjka nekaj kar bi ju že od daleć ločilo od ostalih a4. dobro 2mil na tvojem gresta airraidu in felnam za drugo pa morem malo bolj podrobno slike pogledat :D . jaz bi rajši videl makyevega audija na prvem mestu kot pa kalosa, ki bi lahko tekmoval v razredu kdo ma najbolj navešen avto.

lp robi

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Ne maj 08, 2005 8:29 pm

res je domov smo pihlni že ob 16.00.je kar daleč iz črnomlja prit na ptuj tko pa še pol smo šli na večerjo v celju......tko da je bla kar dolga tura včeraj....
moreš pa gledat da cesta celje-zidani most-sevnica-krško-novo mesto, ne vpliva glih blagodejno na moj prvi odbijač..... tko da je bla naša hitrost konstantna in po omejitvah.....

Uporabniški avatar
zlabon
Novinec

Napisal/-a zlabon Ne maj 08, 2005 8:30 pm

aja, hehe, važno potem da si cel odbijač dam pripelju :D

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Ne maj 08, 2005 8:41 pm

jah saj sm malo sm ga pošmirglal ampak nč večjega tko da.....je tko da se ne vidi no.drugča mi je bilo pa zelo fajn včeraj in vem da drugo leto spet pridem........
pa da se malo pohvalim........če bo vse po sreči bo drugo leto že notranjost in mašinka tko da ..........ahhh komaj čakam......sneg da ga spet razdremo.....

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne maj 08, 2005 8:42 pm

@robertos_664 : sej ni pene ;) jaz se ne sekiram... avto še kar ni tak kot jaz hočem tko da... bomo še zapravljal...

pol jepa en lažji projekt na vrsti...

clio od punce :twisted:
SlikaSlika

G-4S

Napisal/-a G-4S Ne maj 08, 2005 9:05 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
ghost rider
Novinec

Kraj: RS

Napisal/-a ghost rider Ne maj 08, 2005 9:08 pm

Je blo kr noro!!
Svaka čast unmo k ma pasata, pa unmo k ma A6, pa orange honda, pa crx, pa vectra. Sam mal več placa bi lahk blo. Kje pa je možn videt slike na netu, da vidm, če je moja mrcina tud gor slikana.

Čuj Maky, a to clio iz rogaške? :roll:

Uporabniški avatar
zlabon
Novinec

Napisal/-a zlabon Ne maj 08, 2005 9:12 pm

G-4S je napisal/-a:
zlabon je napisal/-a:aja, pa še glede makyevega airryda, res je neki special, po eni strani je bilo neupoštevanje nepravično, po drugi strani pa če malo pogledaš...maky, kolikokrat se voziš z avtom spuščenim v nulo? ubistvu je prov da se meri tistai še vozna višina (kar pomeni precej višje zaradi naših "odličnih" cest...). Tko da bi ga lohk majčken dvignu pa vseen zmagu :P

Ja sam to je tudi bolj tako. Ker če pogledaš tujino, se veliko avtomobilov pripelje na prikolcah. In tej majo ponavadi nastavljivo podvozje naštimano na najnižjo točko, vkolikor nimajo airride. A potem tudi tej ne bi smeli tekmovati? Torej bi tekmovali samo avti, ki so se pripeljali po cesti. Na GTT showu je bil v konkurenci tudi Seat, na katerega so na mestu prireditve našraufali podaljšek, ki se je dotikal tal :D

hja, po eni strani maš pa prov........mah pustmo to, kdor ve za kaj se gre pr makyevemu vzmetenju sigurn zelo ceni to in je zanga po svoje zmagovalec...sej tist pokal gor al pa dol, že sam airride je zmagovalen...

Uporabniški avatar
Boych
Novinec

Napisal/-a Boych Ne maj 08, 2005 9:22 pm

Da še jaz pristavim svoj lonček...

Sicer nevem zakaj pravite da je kalos zmagal? Dobil je pač zaslužen pokal v svoji kategoriji! Bilo je veliko kategorij, in za najbolj extremno vozilo je pač pokal dobil kalos, saj ni bilo niti enega drugaga avtomobila ki bi spadal v "EXTREME".

Glede Makyjevega vzmetenja, je bla težka odločitev vendar je težko primerjat nekoga ki se z avtom pripelje, in z nekom ki ima parkiranega, edina realna rešitev bi bilo meritev avtomobila, v takšni višini kot se je pripeljal. Sicer pa upamo da bo naslednjem showu več takšnih vzmetenj in takrat bomo lahko merili kdo bo najnižji, ko bo žlo za milimetre!

Lp Boych

Uporabniški avatar
Boych
Novinec

Napisal/-a Boych Ne maj 08, 2005 9:27 pm

Rezultati AvtoShow Ptuj 2005

Najlepša zunanjost:
1. mesto Matjaž Madenovič (Audi A4)
2. mesto Boris Makarovič (Audi A4)
3. mesto Andrej Maček (VW Polo)

Najlepša notranjost:
1. Peter Palandačič (Fiat Brava)
2. Oštir Gašper (Renault Clio)
3. Mih Seušek (Fiat Punto)

Najlepši motorni prostor:
• Andrej Maček (VW Polo)

Najlepši celoten tuning:
• Daniel Vitek (Fiat Bravo)

Najbolj extremno vozilo:
• Andrej Pišek (Daewoo Kalos)

Najglasnejši sonorni efekt:
• Uroš Benedičič (Hondra CRX targa)

Najnižje vozilo:
• Uroš Benedičič (Hondra CRX targa)

Najštevilčnejši klub
• Opel klub Murska sobota

Najlepši detajl:
• Igor Kovačič (Opel Calibra)

Glas Ljudstva:
• Andrej Pišek (Daewoo Kalos)
Zadnjič spremenil Boych, dne Ne maj 08, 2005 9:35 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe Ne maj 08, 2005 9:31 pm

hja pustimo tujino, pa slovenijo še za kake 3 leta pri miru :P ker v sloveniji niti približni ni tak ko v tujini :D

Glede Makijevega audija pa je tak zaradi časa nismo morali najnižji avtomobil izpeljati tako, da bi se vsak tekmovalec pripeljal do odra, lepo obrnil pa nazaj na svoje mesto dvomim, da bi se Makiy lahko pripeljal do odra z spuščenim avtomobilom, saj niti ne bi mogel prit iz svojega parkirnega prostora, kajti koliko sem gledal bi moral samo naprej voziti in nič ovinkati (kak bi potem avto obrnil?? nebi smel dvignit avto) drugič pa smo gledali glede na to s kako visokim avtom si se pripeljal s takim boš tekmoval (če bi prišel on z ibizo, pa bi spet podaljšek daval gor, ga tudi nebi upoštevali ;) ) Glede airrida pa se sploh ne more primerjat proti navadnim oz. sportnim amortizerjem + fedram ;)

Maky upam da nisi zameril, mogoče pa bo do drugega leta že več avtov z airridom in bomo lahko meli novo tekmovanje, kdo dvigne avto iz podna najvišje :D nevem no

hehe me je bojč prehitel
LP
Zadnjič spremenil BaSe, dne Ne maj 08, 2005 9:33 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

G-4S

Napisal/-a G-4S Ne maj 08, 2005 9:31 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Ne maj 08, 2005 9:33 pm

a ta brava je una k ima sprednji konec rdeč?
Slika

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Ne maj 08, 2005 9:39 pm

Za mene je show tuji bil zelo zanimiv. Bil sem zelo presenečen kam gre naša scena. Zelo se vse skupaj premika in je aktivno. Bilo je veliko lepih vozil pa nekaterih ne glih lepih pa kaj čemo tak to je.
Čestitam Matjažu za prvo mesto, prav tako makyu, ker sta audija res lepa na pogled. Glede samega ocenjevanja se bo še moralo marsikaj spremeniti ampak sčasoma bo. V kratkem prirejamo podoben show tudi mi iz kluba VRZ tu pri nas v Prlekiji in upam, da bomo ocenjevanje vozil še bolj dodelali. Tekmovalo se bo v večih kategorijah predvsem v staylingu, za dB drag še ne vemo. Smo pač mali novo-pečeni klub in si ne vem kakega luksuza lih ne moremo privoščiti. Treba je začeti z malimi stvarmi. Bo pa bol zabavne narave, ampak pustimo zdaj to...

V glavnem Tuning freaksi ste show odlično izpeljali in tudi videti je bilo marsi kaj. Drugo leto bomo spet prišli na Ptuj ampak, takrat še z večimi avtomobili, ker nam je letos zmanjkalo časa. ;)
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Uporabniški avatar
Boych
Novinec

Napisal/-a Boych Ne maj 08, 2005 9:45 pm

G-4S je napisal/-a:Uroš BENEDIČIČ je bolj prav :D

BTW... kakšen je bil naj detajl?

Hvala za popravek.

Naj detajl je bila poslikava na zadku avtomobila.

@m3: Brava ni imela rdečega sprednjega konca.

Lp

Uporabniški avatar
Torti
Novinec

Napisal/-a Torti Ne maj 08, 2005 10:14 pm

Čestitam za zelo dober šov in dobro organizacijo!!! Maky-ev in Courage™-ov avta...daleč najlepša.Oni Daewoo kvazi Chevi.... :ue Zakaj? Ne moreš tega narediti avtomobilu!!! Jaz ko sem ga vido sem mislo da je to najprej od A3M kaki show car(ker to so oni sposobni),potem pa sem blizu prišo pa sem vido da je to en sam INTERŠPAR tuning! Se opravičujem za moje mnenje,če je koga prizadelo!
TUNING FREAKS-i VAM PA VSAKA ČAST ZA USPELI ŠOV! :bow :bow :bow
Slika

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Ne maj 08, 2005 10:18 pm

evo se podpišem....lepo izpeljano

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm Ne maj 08, 2005 10:28 pm

Carski show, veliiiko ljudi, sicer ne toliko avtomobilov, ampak veliko ljudi pa vseeno. Mogoče je edino za obiskovalce bila mal kriza za parkirat. :?

Boych, k sva govorila za dimenzije gum... blo bi 205/40 R17. Na žalost ne 195. Sej sva se o 17kah pogovarjala, ne? (Tm pr Janiju, pa pr tvojmu avtu sva mal debatirala, če ti ni jasn, kateri sem jest zdej.) ;)

Jest sem že lani o Kalosu menil, da je gor preveč in da vsaj pol tega ni ne lepo ne funkcionalno. Se mi pa zdej dokaj dopade zadnji konec tega avta.
Za moje pojme je bila bolj ekstremna pomarančasta Honda, ampak ajde, vsak ma pač svoj mnenje. Respect tud lastniku rdečega Golfa in lastniku Pasata, morm pa priznat, da mi je bla rumena Fabia tud dokaj simpatična. :P
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a HONDEK Ne maj 08, 2005 10:30 pm

No pa še ena moja pripomba glede Kalosa. Če je že vložo tolko keša v avto pol vsaj nebi rabo met odzadaj tistega pleheca, da je zgledalo kot, da je zavorni disk. Pa zdi se mi da je full pretiravo glede tistih dveh flaš odznotraj.
Gasilec z srcem dušo in telesom =)

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Ne maj 08, 2005 10:31 pm

Ja kar gledam fotke je blo kar zanimivo, skoda da nisem mogu prit... Vidm da se usi ful pritozuejte cez kaolsa, za moje pojme je notranjost sicer res katastrofalna, pravtako zunaj tisti "intercooler" in zadaj tisti grozni nastavki, moram pa rec, da so mi odbijaci kar vsec, zadnji je eden lepsih kar sem jih vidu. Potem Audija sta cist povprecna za moje pojme, lepa ampak kot je ze negdo reku nic posebnega. Sploh me pri Courageu moti, sicer mi ni znano ampak glede na napisano, se mi zdi da je vecina delov na avtu bila gor ze ko ga je kupil. Jaz sem samo zasledil da je dav gor nove feltne... Potem so razni avti k dobr zgledajo, recimo oranzna honda (vsaj po slikah glede barve), crni passat se nekako, tista ornazno-crna crx, stilski je tut Mcoupejev megy... Ostalim pa vec ali manj vsakemu nekaj fali oz. je nekaj kiksnjeno.

Kar pa mene bega je, zakaj nikjer ne vidim zmage Twinga od Modrega DIrkaca?? Al ni nikjer tekmoval ali kako? Ta avto je edini k sega prek meja... Zelo okusen, izredna izdelava... Kaj ces boljsga? Tuning se ne vem al je, sm sm bral da pride Volvov 1.7T not... Spet zmaga na celi crti. Kar je pa meni najbl rispeckt, da kok jaz razumem tole branje na avtomobilizmu.com, je ta mudel Tomas Customs in da je vse naredu sam 8) ! Fantje to pa je neki, se jes sm ponosn da imamo pri nas tako unikatnega Twinga... Res zalostno, da ni kot sem prebral na seznamu, pobral nobene nagrade... Ce ni nikjer sodeloval se razumem, drugace pa slaba komisija!

LP
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov