maky je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:škoda vsakega tolarja ki ga je dal na kalosa, ker če bi meni dal 2mil za avto zrihtat bi avto bil zmagovalec ne pa novoletna jelka.
zdaj bom sicer rekel bedarijo tak da mi ne zamerit: audija od couragea in makyja sta lepa avta samo zato, ker je že standardni audi lep ne pa zato, ker bi se onadva ne vem kako potrudila. večje felne in pri makyju malo srebrnega kiča (ki mu sploh ne paše) gor pa se kreativnost že neha.
zanima me koliko je krojsl dal za barvanje Honde, ker je poštrihana katastrofano.
drugače pa sam koncept super, še posebej se mi dopadejo sedeži . od katerega avtomobila pa so?
drugače bi pa morali že na vhodu selekcijo delat kdo gre lahko not in kdo ne, ker eni avti niso za šov spljoh.
drugače pa super šov.
lp robi
j*** ga... tebi se zdi da so samo feltne, jaz ti pa povem da je na mojem avtu že za več kot 2mio robe. tudi odbijači niso glih serijski če si opazil
ne me narobe razumet. avta sta carska, samo manjka nekaj kar bi ju že od daleć ločilo od ostalih a4. dobro 2mil na tvojem gresta airraidu in felnam za drugo pa morem malo bolj podrobno slike pogledat

lp robi