Vuso je napisal/-a:.ne more vam bit mal všeč.ali vam je hud k Blitni Spils ali pa grda kot Roseanne.
lp in upam da se naslenje leto kej vidmo
upam da nisi mislu resno blitni

Vuso je napisal/-a:.ne more vam bit mal všeč.ali vam je hud k Blitni Spils ali pa grda kot Roseanne.
lp in upam da se naslenje leto kej vidmo
Courage™ je napisal/-a:TOYOTA je napisal/-a:....sicer me ni bilo v Celju , ampak , glede na vaše komentarje je bilo dol že napol vojno stanje...hmmm
mislim , da ima vsak pravico izraziti svoje mnenje, če zraven doda kak argument in s tem podkrepi svojo izjavo......in ne zato, ker je pač kapljalo, pa babe so bile za en k...c, itd.,na šove hodimo predvsem zaradi LJUBEZNI do avtov in srečanj z isto mislečimi,vsaj jaz, to bi moral biti naš cilj , da vsi skupaj naredimo nekaj zato , da bodo šovi še boljši! , čeprav časi niso naklonjeni SHOW-om , oz. jih tako velika večina spljuva, mislim , da moramo počakati na šov v grosupljem in s tem dobiti celotno sliko TUNINGA v sloveniji, potem povlečemo črto in na podlagi tega spremenimo stvari ( v kolikor je to v naši moči ) na bolje za drugo leto...
100% pa je , da nikoli ne bo vsem vse všeč, zato smo pa najintelegentnejša bitja na obli...![]()
se vidimo v grosupljem
lp
če se hodimo samo družit zakaj pa pol vstopnina 3500 sit za avto ? dajmo se parkirat na en parking in se bomo družli.
nanni je napisal/-a:gospod razočarani.
cel dan leti debata o zmagovalcu stylinga s fake stvarmi ki niso za nobeno rabo. Povej mi potem ti zakaj hodiš na styling če maš avto prbit in ventil montiran pa felgice gor?? a je to styling? Zgleda lep samo zato ker je avto nov!!
AIRbrush je napisal/-a:Škoda res ker mora po vsakem srečanju do prepiranja prit na forumu.
BTW: ma kdo kej več podatkov o tejle simpatični RACING škodici?
To je bolj my kind of style pa to.
Andy je napisal/-a:Pa vi ste nenormalni, kak si lahko v komisiji če sploh ne poznaš razlike med stock avtom in predelanim? Ka pa body kit je pa uzela magla pa tak dalje....hjoj katastrofa...
Andy je napisal/-a:Pa vi ste nenormalni, kak si lahko v komisiji če sploh ne poznaš razlike med stock avtom in predelanim? Ka pa body kit je pa uzela magla pa tak dalje....hjoj katastrofa...
darkdog24 je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:darkdog24 je napisal/-a:Nevem če ste opazli ampak šp. zračni filter, ki ga ima zunaj pred odbijačem je imitacija intercoolerja in je zaprt s plexi steklom.Nezastopim kako je lahko filter zaprt spredaj, če pa mora luft dobivat da avto vleče.
moznosti sta dve da je zaprt cisto al pa delno
Ce tale kos sluzi res kot filter pol mora bit delno zaprt zaradi vode... zamisli si kak bi avto lepo papcal kapljice![]()
Ce pa je za okras pa je lahko zaprt
Od kdaj voda potuje v hrib?
DaDek je napisal/-a:darkdog24 je napisal/-a:pa jim tiča pokaž
povej mi nekaj.. si srečen?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost