Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback To avg 30, 2005 4:28 pm

Vuso je napisal/-a:.ne more vam bit mal všeč.ali vam je hud k Blitni Spils ali pa grda kot Roseanne.
lp in upam da se naslenje leto kej vidmo ;)

upam da nisi mislu resno blitni :)
Slika
Priponke
Britney-Spears.jpg
Zadnjič spremenil Fullback, dne To avg 30, 2005 7:38 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
DognerDJ
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a DognerDJ To avg 30, 2005 5:07 pm

Renault Megan 2 Ai Edition

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso To avg 30, 2005 5:28 pm

Aham aham tko je pol s to evrovizijo :oops: še dobro da nisem da www.lljubimevrovizjo.si ker pol bi me blo pa pošteno sram :P ja fullback kar se blitni tiče je pa tko.važn da je zvečer lepa pa da zjutri dolgo časa spi :Pa maš kšno kjer je roseanne huda p.s.zanč sem te vidu s polčijem(vsaj zdi se mi,bil je rdeč).lep avtek
No pa nazaj on topic.letos kalosa še nisem videl,spomnim se ga kakšen je bil lani.verjamem da se črnemu pesu in ostalim, ki vložijo ogromno truda v avto zamal zdi da vedno zmaga kalos.jaz osebno bi reku jebite se fantje in nebi več hodil po šovih.ampak, če daš ti "volilno pravico" publiki bi bilo čudno da bi zmagal kdo drug.koliko ljudi pa misliš da gleda ali je vse kvalitetno narejeno?koliko jih sploh ve da je tisto dejvu kalos in da ne gre nikamor?ne bom govoril o procentih, ker bom fallil še bolj kot sem s sestrami,ampak verjemite da jih je veliko.in ker tako bije ven pobere relativno veliko glasov.ostali glasovi se pa porazdelijo med ostale avtomobile, ki so v primerjavi s kalosom "povprečni".
govorim seveda z vidika povprečnega obiskovalca showa.zakaj pa komisija izbere tak avto za zmagovalca pa ne vem ker nisem komisija.mišamolk-sestre.press :P
no tko nekak jaz vidim vse skupaj ;)

Uporabniški avatar
nanni
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a nanni To avg 30, 2005 5:39 pm

Courage™ je napisal/-a:
TOYOTA je napisal/-a:....sicer me ni bilo v Celju , ampak , glede na vaše komentarje je bilo dol že napol vojno stanje...hmmm
mislim , da ima vsak pravico izraziti svoje mnenje, če zraven doda kak argument in s tem podkrepi svojo izjavo......in ne zato, ker je pač kapljalo, pa babe so bile za en k...c, itd.,na šove hodimo predvsem zaradi LJUBEZNI do avtov in srečanj z isto mislečimi,vsaj jaz, to bi moral biti naš cilj , da vsi skupaj naredimo nekaj zato , da bodo šovi še boljši! , čeprav časi niso naklonjeni SHOW-om , oz. jih tako velika večina spljuva, mislim , da moramo počakati na šov v grosupljem in s tem dobiti celotno sliko TUNINGA v sloveniji, potem povlečemo črto in na podlagi tega spremenimo stvari ( v kolikor je to v naši moči ) na bolje za drugo leto...
100% pa je , da nikoli ne bo vsem vse všeč, zato smo pa najintelegentnejša bitja na obli... ;)
se vidimo v grosupljem
lp

če se hodimo samo družit zakaj pa pol vstopnina 3500 sit za avto ? dajmo se parkirat na en parking in se bomo družli.

gospod razočarani.
cel dan leti debata o zmagovalcu stylinga s fake stvarmi ki niso za nobeno rabo. Povej mi potem ti zakaj hodiš na styling če maš avto prbit in ventil montiran pa felgice gor?? a je to styling? Zgleda lep samo zato ker je avto nov!! dej te stvari na kak star avto.Noben se nebo obrnu za tabo. Ja sorry pokal ti pač ni bil v celju podarjen.Kalos je mel pač srečo da je dobu kak pokal, drugje ga verjetno ne bo. Ga boš pa ti naprimer.Prosim dejte se mal umirit, ker se mi zdi da je bil ves naš trud ZAMAN!!!
Courage,pa brez zamere! :lol:

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To avg 30, 2005 6:33 pm

nanni je napisal/-a:gospod razočarani.
cel dan leti debata o zmagovalcu stylinga s fake stvarmi ki niso za nobeno rabo. Povej mi potem ti zakaj hodiš na styling če maš avto prbit in ventil montiran pa felgice gor?? a je to styling? Zgleda lep samo zato ker je avto nov!!

tastar a si ti videl kdaj kakega serijskega a4? kakor pišeš zgleda da ne... sploh če misliš da je na avtu drugega "samo" feltne pa blow off... ste bili pol res natančna komisija svaka vam čast... :roll: :roll: :roll: :roll: in pol se čudite da je toliko "pritožb"... :roll: :roll: :roll: sori sam z tole izjavo si pa tako mismo usekal da ni res... isto ko da bi rekel za nevem na primer od perota oranžno hondo da je drugačno samo to da je na oranžno poštrihana... pravi "poznavalci" ste pol vi...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm To avg 30, 2005 6:40 pm

Maky, sej lohk daš copy / paste iz une teme Vtisi - Ptuj . :twisted:
Pust človeka, če veš da ma prov, ti pa Courage se tle neki duvata s temi stock Audiji. :lol:
Da krepneš od smeha. :D

Doc_DJ: fajn galerija... vsaj ene normalne slikce. ;)
Dobr, da je vreme zdržu... jest sem bil na morju, pa je deževalo. Super, ne. :roll:
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To avg 30, 2005 6:48 pm

LOL, Lane, pejt naprej tunat, to kar si do zdj naredu je en skret :D Kičaaaaj!! ;)
Slika

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush To avg 30, 2005 7:24 pm

Škoda res ker mora po vsakem srečanju do prepiranja prit na forumu.

BTW: ma kdo kej več podatkov o tejle simpatični RACING škodici?

To je bolj my kind of style pa to.

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 To avg 30, 2005 7:27 pm

AIRbrush je napisal/-a:Škoda res ker mora po vsakem srečanju do prepiranja prit na forumu.

BTW: ma kdo kej več podatkov o tejle simpatični RACING škodici?

To je bolj my kind of style pa to.

Ta racing pkodica je čist stock avto.mogoče celo diezel, ker ma izpuh navzdol obrnjen.To je ubistvu reklama za avto hišo, žal nič drugega.Stekla so 100% zatemnjena tako da se noter nevidi NIČ no skoraj nič.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy To avg 30, 2005 7:43 pm

Pa vi ste nenormalni, kak si lahko v komisiji če sploh ne poznaš razlike med stock avtom in predelanim? Ka pa body kit je pa uzela magla pa tak dalje....hjoj katastrofa...

seicento
Novinec

Kraj: mb

Napisal/-a seicento To avg 30, 2005 8:03 pm

rezultati

Uporabniški avatar
georg
Novinec

Napisal/-a georg To avg 30, 2005 8:08 pm

jes še od drag race nisem nič ka čednoga zasledo :?
Slika

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush To avg 30, 2005 8:09 pm

Andy je napisal/-a:Pa vi ste nenormalni, kak si lahko v komisiji če sploh ne poznaš razlike med stock avtom in predelanim? Ka pa body kit je pa uzela magla pa tak dalje....hjoj katastrofa...

Pa ne ga takoj nap..... DarkDog - vem kaj si hotu povedat. Vse kar sem rabu vedet. Hvala.
Andy: men itak ni kej dosti do stylinga kar pa očitno DarkDog ve in mi je napisal tisto kar me je zanimalo.

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 To avg 30, 2005 8:23 pm

Andy je napisal/-a:Pa vi ste nenormalni, kak si lahko v komisiji če sploh ne poznaš razlike med stock avtom in predelanim? Ka pa body kit je pa uzela magla pa tak dalje....hjoj katastrofa...

Kaj je Andy kaj te pičkica srbi? On točno ve kaj sm hotu povedat, za tiste ki pa nerazumete pa sem hotu povedat, da je škoda, ki je bila razstavljena na dragu v Celju stock avto po motorju in po notranjosti.Zunaj je avto zelo lepo dodelan z relly bodykitom ampak to pa ostane na tem avtu vse.Tukaj gre predvsem za marketinško potezo avtohiše in ničesar drugega.Avto s 100% zatemnenimi stekli ni za vozit po cesti in za vsakdanjo uporabo. Če nebi imeli kej skrivat potem nebi stekla šli temnit 100%, tako pa je znotraj to obična škodica.S tem so si prihranili mnoga neodgovorjena vprašanja,posmehe, itd., dosegli pa tudi mnoge poz.komentarje,začudene poglede, zavist, željo po takem avtomobilu itd...
Povrh tega pa je celo avtomobil diezel.

Mislim pa da bi jaz po tolkih letih in po mojem vložku v svoje vozilo moral že vedet, ločit kaj je stock, kaj pa serijsko vozilo.A ne? ;)

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To avg 30, 2005 8:29 pm

darkdog24 je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:
darkdog24 je napisal/-a:Nevem če ste opazli ampak šp. zračni filter, ki ga ima zunaj pred odbijačem je imitacija intercoolerja in je zaprt s plexi steklom.Nezastopim kako je lahko filter zaprt spredaj, če pa mora luft dobivat da avto vleče.

moznosti sta dve da je zaprt cisto al pa delno :D
Ce tale kos sluzi res kot filter pol mora bit delno zaprt zaradi vode... zamisli si kak bi avto lepo papcal kapljice :lol:
Ce pa je za okras pa je lahko zaprt

Od kdaj voda potuje v hrib?

Filter se namoci z vodo, se peljes torej piha veter, torej tudi kapljice odnese skoz filter ali?

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 To avg 30, 2005 8:38 pm

Torej je azdeva neuporabna kokr smo ugotovili.ni mi pa jsano kok lahko avto potem vleče če nedobi nič lufta.No odkrili novga nebomo nič.Tist ko ne ve za kaj s egre je itak čist nor ko to vidi štrlet pred odbijačem, tist ko pa se malo bolje spozna na te zadeve, se pa zamisli in z nasmehom odpotuje naprej.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek To avg 30, 2005 8:39 pm

nič nimam proti kalosu... samo kaj za boga vidijo SKORAJ vsi na tem kalusu?

zame je to en kup odvečne plastike z plinskimi bombami, če slučajno komu na vasi zmanka plina da mu ga lahko hitro dostavijo z spejs šatlom...

nekaj me še zanima.. ve mogoče kdo kok je kaj vredna predelava na tem kalosu.. res me zanima...

sry, ampak to je samo moje mnenje.. vem da se bo kdo najdel in rekel pa naj pokažem svoj avto..

lp,

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 To avg 30, 2005 8:43 pm

pa jim tiča pokaž :D

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek To avg 30, 2005 8:54 pm

darkdog24 je napisal/-a:pa jim tiča pokaž :D

povej mi nekaj.. si srečen?

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 To avg 30, 2005 9:04 pm

DaDek je napisal/-a:
darkdog24 je napisal/-a:pa jim tiča pokaž :D

povej mi nekaj.. si srečen?

Zelo srečen, drugače pa povedal smo si vse glede draga v celju, potem smo zašli iz teme in začeli z B.Spears in itd.... ter začeli na koncu tud ircat, tako da bomo zaklenli vse to.

Prihaja Grosuplje, največje avtomobilsko dejanje pri nas in po Grosuplju se bo imelo ziher kaj za povedat o organizaciji,samem showu itd... tako da varčujmo z energijo ker čez 10 dni je spet akcija.

lp
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost