acid je napisal/-a:rumena ibiza je napisal/-a:ha..vi ste lahko srečni ste bili vsaj ocenjeni..do mene ni nihče prišel...noben sodnik...
rumena ibiza, do mene prav tako ni prišel noben sodnik, mogoče pa so tak rekli da je moj avto navaden, saj ima samo temna stekla, spredaj masko brez značke, lita platišča pa krom ogledalcase vidi da sva mela skup avte skoraj parkirane, zgleda da tisti konc jih ni zanimal
al pa moreš res met 10kil plastike gor nametane pa še kak tatoo pa tisoč neuporabnih stvari kot jih ma kalos da ga pogledajo, to je res sramotno pa 3k dat da še sodnik ne pride do tebe...
rumena ibiza je napisal/-a:acid je napisal/-a:rumena ibiza je napisal/-a:ha..vi ste lahko srečni ste bili vsaj ocenjeni..do mene ni nihče prišel...noben sodnik...
rumena ibiza, do mene prav tako ni prišel noben sodnik, mogoče pa so tak rekli da je moj avto navaden, saj ima samo temna stekla, spredaj masko brez značke, lita platišča pa krom ogledalcase vidi da sva mela skup avte skoraj parkirane, zgleda da tisti konc jih ni zanimal
al pa moreš res met 10kil plastike gor nametane pa še kak tatoo pa tisoč neuporabnih stvari kot jih ma kalos da ga pogledajo, to je res sramotno pa 3k dat da še sodnik ne pride do tebe...
ja čaki mal...smo plačal za styling tekmovanje? smo...in če je avto tam ma da se oceni..sj je biu caddy zravn naju..oz.vmes...če pa naju niso opazil...pol pa k!!c pa taki šov..sorry sej se mi ne gre za nagrade al pa karkol...sm to pa ni fer...
CockroaC je napisal/-a:Itak se na vsakem šovu pljuva čez ocenjevanje ... pač enim ego pade ker njihov avto pač ni najlepši.
xandrej je napisal/-a:Samo pluvanje skozi vedno po vsakem srečanju. Kaj sploh hodite tja če se pol samo pritožujete. To je Tuning in Styling show in resnici na ljubo 30% avtov ni bilo za tisto parkirišče... Nekateri avti lepi, lepo narejeni pa z okusom. Kaj češ. Ne se sekirat tisti ki ste to organizirali. Le tako naprej vsako leto se boste nekaj naučili in lepo vam gre. Svaka čast ker to organizirat, dobit denar, sponzorje, prostor itd itd ni kar tako.
torstorm je napisal/-a:xandrej je napisal/-a:Samo pluvanje skozi vedno po vsakem srečanju. Kaj sploh hodite tja če se pol samo pritožujete. To je Tuning in Styling show in resnici na ljubo 30% avtov ni bilo za tisto parkirišče... Nekateri avti lepi, lepo narejeni pa z okusom. Kaj češ. Ne se sekirat tisti ki ste to organizirali. Le tako naprej vsako leto se boste nekaj naučili in lepo vam gre. Svaka čast ker to organizirat, dobit denar, sponzorje, prostor itd itd ni kar tako.
seveda , če bi bil tvoj avto notri pa neocenjen oz. bi imel predelanega pa bi ti rekli da je serijski, bi ti bil zelo vesel, dal bi jim roko se lepo zahvalil, ....Človek kje ti živiš, potem pa ni čudno da se take stvari dogajajo, če za ocenjevalce gredo taki kot si ti.
Jaka, tvoj beetle pa je res dobro predelan, škoda da ga nisi postavil še na merjenje akustike...saj glede avtoakustike maš kar precej zanimivih stvari notri.
Lp
n3jc je napisal/-a:sodniki vsaka vam cast resCe ste imeli ze tako tezko nalogo ker je bilo veliko avtomobilov bi pa svoje delo zaceli prej delati saj so bile prijave za tekmovalce do 1 ure popoldne,tako da ste imeli veliko casa in ne se zdaj na to zgovarjet da ni blo dovolj casa ker ga je bilo na pretek in bi lahko bili malo dlje casa pri vsakem avtomobilo ne pa.... !!!!!!!!!!!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost