Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
51M3K
Novinec

Napisal/-a 51M3K Ne maj 07, 2006 11:08 pm

Ma kdo kaki video?

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Ne maj 07, 2006 11:13 pm

acid je napisal/-a:
rumena ibiza je napisal/-a:ha..vi ste lahko srečni ste bili vsaj ocenjeni..do mene ni nihče prišel...noben sodnik...

rumena ibiza, do mene prav tako ni prišel noben sodnik, mogoče pa so tak rekli da je moj avto navaden, saj ima samo temna stekla, spredaj masko brez značke, lita platišča pa krom ogledalca :roll: se vidi da sva mela skup avte skoraj parkirane, zgleda da tisti konc jih ni zanimal :? al pa moreš res met 10kil plastike gor nametane pa še kak tatoo pa tisoč neuporabnih stvari kot jih ma kalos da ga pogledajo, to je res sramotno pa 3k dat da še sodnik ne pride do tebe...

ja čaki mal...smo plačal za styling tekmovanje? smo...in če je avto tam ma da se oceni..sj je biu caddy zravn naju..oz.vmes...če pa naju niso opazil...pol pa k!!c pa taki šov..sorry sej se mi ne gre za nagrade al pa karkol...sm to pa ni fer...

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Ne maj 07, 2006 11:25 pm

men je blo kr kul, mislim da je bil zmagovalec pravi, kar sem že sam predvideval ko sem si ogledal vse prisotne avtomobile na srečanju. Predalava v pravem pomenu besede. Čestitke

G-4S

Napisal/-a G-4S Po maj 08, 2006 12:20 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Pro2Type
Stalni uporabnik

Kraj: Povsod me je dost!

Napisal/-a Pro2Type Po maj 08, 2006 6:12 am

Kakšne teške debate :P

Bundek
Nov uporabnik

Napisal/-a Bundek Po maj 08, 2006 7:29 am

Ja samo zdaj če gledamo objektivno (torej ne za ta show konkretno), se ne moreš vsakemu avtu v detajle spustit, ker takoj vidiš, da ni toliko predeln, da bi lahko prišel v izbor za nagrade. Čas je pa zelo dragocen, ker avtov je veliko.

Odlično dragi moj. Potem pa naj naredijo prijavnino po številu dodatkov na avtu. Potem bo nekdo verjetno plačal 1000 SIT, drugi pa verjetno 6000 SIT, ker ma nekaj stvari več. Zdi se mi pravično, če plačamo vsi isto, da si tudi vsi zaslužimo korekten odnos, verjetno imam prav. Če je pa kdo dal 3000 SIT, da bi bil tam samo zato, da bi pihnil na dušo organizatorju, pa nisem prepričan.

Pa nevem, zakaj noben od ocenjevalcev ne odpiše.

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Po maj 08, 2006 7:42 am

rumena ibiza je napisal/-a:
acid je napisal/-a:
rumena ibiza je napisal/-a:ha..vi ste lahko srečni ste bili vsaj ocenjeni..do mene ni nihče prišel...noben sodnik...

rumena ibiza, do mene prav tako ni prišel noben sodnik, mogoče pa so tak rekli da je moj avto navaden, saj ima samo temna stekla, spredaj masko brez značke, lita platišča pa krom ogledalca :roll: se vidi da sva mela skup avte skoraj parkirane, zgleda da tisti konc jih ni zanimal :? al pa moreš res met 10kil plastike gor nametane pa še kak tatoo pa tisoč neuporabnih stvari kot jih ma kalos da ga pogledajo, to je res sramotno pa 3k dat da še sodnik ne pride do tebe...

ja čaki mal...smo plačal za styling tekmovanje? smo...in če je avto tam ma da se oceni..sj je biu caddy zravn naju..oz.vmes...če pa naju niso opazil...pol pa k!!c pa taki šov..sorry sej se mi ne gre za nagrade al pa karkol...sm to pa ni fer...

Seveda sva plačala, ma men se tud ne gre za nič drugega, da se mamo fajn pa da se družimo, ampak gre za nek princip, če je neko tekmovanje pa če se tekmuje v stylingu, da se vsak avto pogleda pa realno oceni, pa mogoče pove ka bi se še lahko spremenilo na njem kakšni nasveti......
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Po maj 08, 2006 7:49 am

Itak se na vsakem šovu pljuva čez ocenjevanje ... pač enim ego pade ker njihov avto pač ni najlepši.
Slika

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Po maj 08, 2006 7:50 am

Samo pluvanje skozi vedno po vsakem srečanju. Kaj sploh hodite tja če se pol samo pritožujete. To je Tuning in Styling show in resnici na ljubo 30% avtov ni bilo za tisto parkirišče... Nekateri avti lepi, lepo narejeni pa z okusom. Kaj češ. Ne se sekirat tisti ki ste to organizirali. Le tako naprej vsako leto se boste nekaj naučili in lepo vam gre. Svaka čast ker to organizirat, dobit denar, sponzorje, prostor itd itd ni kar tako.

changer
Novinec

Napisal/-a changer Po maj 08, 2006 8:03 am

CockroaC je napisal/-a:Itak se na vsakem šovu pljuva čez ocenjevanje ... pač enim ego pade ker njihov avto pač ni najlepši.

e, vidiš, to pa ni čist res. nihče ni pljuval čez trbovlje. zakaj? ker so bli sodniki taki, kot se sodobi in so prijazno in profesionalno obravnavali vse prijavljene tekmovalce. pa tam ni bla glavna nagrada tisoč evrov. če se že grejo, se naj grejo zares in korektno, če ne pa mejmo piknik.

Uporabniški avatar
none
Novinec

Napisal/-a none Po maj 08, 2006 8:03 am

Če imaš avto le malo predelan (felne, fedre, šipe, mogoče še kaj) je logično, da bo komislija pri tebi samo 2minuti, saj lahko v tem času vse pogleda. Morate vedeti, da je na prizorišču tekmovalo okoli 80 avtomobilov, torej za komisijo veliko dela. Časa pa tudi ni neomejeno...

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Po maj 08, 2006 8:04 am

xandrej je napisal/-a:Samo pluvanje skozi vedno po vsakem srečanju. Kaj sploh hodite tja če se pol samo pritožujete. To je Tuning in Styling show in resnici na ljubo 30% avtov ni bilo za tisto parkirišče... Nekateri avti lepi, lepo narejeni pa z okusom. Kaj češ. Ne se sekirat tisti ki ste to organizirali. Le tako naprej vsako leto se boste nekaj naučili in lepo vam gre. Svaka čast ker to organizirat, dobit denar, sponzorje, prostor itd itd ni kar tako.

seveda , če bi bil tvoj avto notri pa neocenjen oz. bi imel predelanega pa bi ti rekli da je serijski, bi ti bil zelo vesel, dal bi jim roko se lepo zahvalil, ....Človek kje ti živiš, potem pa ni čudno da se take stvari dogajajo, če za ocenjevalce gredo taki kot si ti.

Jaka, tvoj beetle pa je res dobro predelan, škoda da ga nisi postavil še na merjenje akustike...saj glede avtoakustike maš kar precej zanimivih stvari notri.

Lp

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar Po maj 08, 2006 8:05 am

CockroaC je napisal/-a:Itak se na vsakem šovu pljuva čez ocenjevanje ... pač enim ego pade ker njihov avto pač ni najlepši.

In vedno se pritožujejo tisti, ki bolj spadajo v eno posebno temo na mobisux forumu, kot pa na sodobna styling tekmovanja. :EE

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Po maj 08, 2006 8:08 am

Če nebi mel avta ki je vreden ocenjevanja, ga jaz sploh nebi not postavljal ... ker je zadeva show ne pa parkplac z malo dražjo parkirnino.
Slika

Matrix
Novinec

Napisal/-a Matrix Po maj 08, 2006 8:20 am

LOL, trije isti beboti si pišejo ena in iste stvari in jokajo, kako nišče ni posvetil pozornosti njihovemu plehu. Se ne morete nikjer drugje dokazat, kot s svojo kanto?

:?

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Po maj 08, 2006 8:25 am

torstorm je napisal/-a:
xandrej je napisal/-a:Samo pluvanje skozi vedno po vsakem srečanju. Kaj sploh hodite tja če se pol samo pritožujete. To je Tuning in Styling show in resnici na ljubo 30% avtov ni bilo za tisto parkirišče... Nekateri avti lepi, lepo narejeni pa z okusom. Kaj češ. Ne se sekirat tisti ki ste to organizirali. Le tako naprej vsako leto se boste nekaj naučili in lepo vam gre. Svaka čast ker to organizirat, dobit denar, sponzorje, prostor itd itd ni kar tako.

seveda , če bi bil tvoj avto notri pa neocenjen oz. bi imel predelanega pa bi ti rekli da je serijski, bi ti bil zelo vesel, dal bi jim roko se lepo zahvalil, ....Človek kje ti živiš, potem pa ni čudno da se take stvari dogajajo, če za ocenjevalce gredo taki kot si ti.

Jaka, tvoj beetle pa je res dobro predelan, škoda da ga nisi postavil še na merjenje akustike...saj glede avtoakustike maš kar precej zanimivih stvari notri.

Lp

Imam dovolj samokritike, tak, da nebi kr tak postavil avto na tako stvar...

;)

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas Po maj 08, 2006 8:53 am

pa tota pomaranca je itak za falus, zato samo grem not ko kolega z punco pritiska ki mu tam dela. sn jima povedal da je toti lokal taki shit, je ze gdo sedel notri na stolah ??? pa kaj si nor to niso stoli

trdo ko beton, pa se noge nemres na stoli met ker so tak cesko nareti.
pri pomaranci se gre samo za denar, na pijaci se vec zasluzi kak na avtah, vleklo se je v 3pm. DJ je samo pravil uuuuuuuuuu kaksne lepi avti kaksna lepa dekleta, da bi mu so gobec strl, kje je bil VALE ?

vsekakor to ni lokacija za avtoshow, vsaj tak kak je blo zdaj organizirano ne.

da avtov niso ocenli kot treba pa se tak ni za cudit ce malo poznas pomaranca + tuning friks folk.

BTW kak pa je blo z tem SMS glasovanjem ???
Zadnjič spremenil mistervegas, dne Po maj 08, 2006 8:58 am, skupaj popravljeno 1 krat.

n3jc
Nov uporabnik

Napisal/-a n3jc Po maj 08, 2006 8:54 am

sodniki vsaka vam cast res :bonk Ce ste imeli ze tako tezko nalogo ker je bilo veliko avtomobilov bi pa svoje delo zaceli prej delati saj so bile prijave za tekmovalce do 1 ure popoldne,tako da ste imeli veliko casa in ne se zdaj na to zgovarjet da ni blo dovolj casa ker ga je bilo na pretek in bi lahko bili malo dlje casa pri vsakem avtomobilo ne pa.... !!!!!!!!!!!!! :twisted:

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas Po maj 08, 2006 8:59 am

n3jc je napisal/-a:sodniki vsaka vam cast res :bonk Ce ste imeli ze tako tezko nalogo ker je bilo veliko avtomobilov bi pa svoje delo zaceli prej delati saj so bile prijave za tekmovalce do 1 ure popoldne,tako da ste imeli veliko casa in ne se zdaj na to zgovarjet da ni blo dovolj casa ker ga je bilo na pretek in bi lahko bili malo dlje casa pri vsakem avtomobilo ne pa.... !!!!!!!!!!!!! :twisted:

cajta ni promet v blagajni je bol vazn

itak ce sde ne motim so se avto okoli 15 16ih prihajali in sli noter to me je cudlo ce je kao do 13 samo prijava bla
plastik kalos je funny ja, celo leto ga ni na cestah videt,

Uporabniški avatar
none
Novinec

Napisal/-a none Po maj 08, 2006 9:21 am

n3jc je napisal/-a:lahko bili malo dlje casa pri vsakem avtomobilo ne pa.... !!!!!!!!!!!!! :twisted:

Daj mi razloži to lepo prosim... ZAKAJ bi bil pri avtu, ki ima felne, šipe in fedre predelane, dalja časa - kaj bi s tem dosegel?
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost