Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
stailing
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a stailing To maj 19, 2009 1:24 pm

lily_C3 je napisal/-a:
Pollo je napisal/-a:meni sta rekla kontra...lahko pa mi predlagas spremembe za pravilnik...slikaj nam armaturo in prtlazni prostor prosim

Slike mojega pritlažnega prostora se nahajaju tu na netu čeprav so tudi ostali trije, ki so bili kot začetnik amater imeli še bolj predelan prtljažni prostor kot mi. Tekmovali smo tako rekoč prvič, ker v Ložu smo samo probali, kako je s tem in smo po našem menju še vedno začetniki.

Da ponovim še jaz tvoj citat na prizorišču: ˝začetniki so tisti, ki imajo malo predelan avto, se pravi prvi in zadnji odbijač, pragove, ter platišča, da imajo v nadaljevanju motivacijo nadaljne predelave vozila˝.

Če smo pa mi kot začetnik vložili malo več truda v avto, pa avtomatsko pademo kot amater se s tem ne strinjamo. Ne moremo se primerjati z ostalimi, ki so tekmovali kot amater (npr. Clio Camelon), ker je naš avto v primerjavi z njimi še premalo predelan.

Poglej si zmagovalni avto začetnik extreme, ki trdi da je premalo predelan za kategorijo amater:
http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... r_id=11330
Vglavnem lahko obračaš svoje stavke kolikor hočeš, zgodila se je krivica.

Jaz te ne razumem!!!Na net logu mi pišeš tak,na tej temi pa tak....Pa kaj je z tabo punca narobe????
Jaz te razumem,da ni pošteno,da si bila v amateru,ampak zakaj potem pri vsem h....mene vlečeš nekaj po komentarah itd.
Sodniki so prečekirali moj avto in so se odločili,da sem za v začetnika!!!Če se pa je pri tebi zgodila krivica,si pa imela še vedno čas,da bi se pritožila.A ne poznaš pravilnika??Meni se je tudi v teh letih doskrat zgodila krivica,pa j....ga!!Povej to sodnikom,bodo na naslednjem showu to rešli in je to to!!!Zakaj toliko krat pogrevati,ne razumem!!
Zdaj,je kar je,povedala si mnenje!Zdaj v sredo je sestanek,jim poveš kak je na situaciji in bo na naslednjem showu boljše.Tak,da mislim,da smo zaključli z to temo in da se raje še kake slike naložijo in,da se raje razpravlja o nadalnem!!
Scorpion tuning club

Uporabniški avatar
lily_C3
Nov uporabnik

Napisal/-a lily_C3 To maj 19, 2009 1:38 pm

ne ne bom več pogrevala svari.... zgodilo se je pač kar se je.... tko al tko sem obupala.... aja pa ne mečem tebe naprej, kr kukr sm ti napisala, po mojem mnenju spadava v isto kategorijo, pač če so se sodniki tko odločili so se.... nama pa še dost manjka da bi osvojila naziv amater, saj je dandanes konkurenca prevelika, mi2 sva pa komi na začetku.... brez zamere in lep pozdrav!

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Napisal/-a Senad To maj 19, 2009 1:42 pm

Mam eno vprašanje... na moj avto nemislim davat nikakvih body kitov spojlerov itd, ampak ga bom spustil, ker mi je pač lepše (in ne samo meni). To pomeni da ko pridem na tekmovanje, me bo sodnik vprašal (če me sploh bo): "a mate body kit", bom rekel "ne", in bom dobil nič točk???

pa za felne tut, ker mam serijske od audija 19 col nebom dobil tock, neki avtek tam polek pa bo mel 16 kao neki costum made, pa bo dobil tam 20 točk bonusa al kaj?

pa veš kaj naredim onemu ocenjevalcu, oni list mu u rit not nabijem, pa da ga nevidim blizu.

ker po tem takem, si lahko nekdo celi avto sestavi po pravilniku oz ocenjevalnem listu, costum felne 16, bla bla bla, in sploh ni vazno ce pase to gor na avto al ne, pa bo zmagal ... mislim res brezveze.

Če je odgovor na moje prvo zastavljeno vprašanje " DA ", potem tak nima smisla tekmovat, in sploh nebom tekmoval, ampak bom prišo z svojim avtom not, parkiro polek pimpeda pa mačeka, pa se bomo vsedli, raspalili roštilj in lepo pivo pili... raje to, kot pa da si delam sramoto, da me neki clio z bodykitom pa 16 itd, al pa kaj podobnega premaga ( nemislim nobenega cliota osebno ).
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan To maj 19, 2009 2:13 pm

Senad je napisal/-a:Če je odgovor na moje prvo zastavljeno vprašanje " DA ", potem tak nima smisla tekmovat, in sploh nebom tekmoval, ampak bom prišo z svojim avtom not, parkiro polek pimpeda pa mačeka, pa se bomo vsedli, raspalili roštilj in lepo pivo pili... raje to, kot pa da si delam sramoto, da me neki clio z bodykitom pa 16 itd, al pa kaj podobnega premaga ( nemislim nobenega cliota osebno ).

Da. Avto delaj raje zase, pa se ne obremenjevati z našimi showi (pokazat ga ševedno pripelji, samo brezveze se obremenjevat z točkam). :)
Slika

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Napisal/-a Senad To maj 19, 2009 2:15 pm

TITan je napisal/-a:
Senad je napisal/-a:Če je odgovor na moje prvo zastavljeno vprašanje " DA ", potem tak nima smisla tekmovat, in sploh nebom tekmoval, ampak bom prišo z svojim avtom not, parkiro polek pimpeda pa mačeka, pa se bomo vsedli, raspalili roštilj in lepo pivo pili... raje to, kot pa da si delam sramoto, da me neki clio z bodykitom pa 16 itd, al pa kaj podobnega premaga ( nemislim nobenega cliota osebno ).

Da. Avto delaj raje zase, pa se ne obremenjevati z našimi showi (pokazat ga ševedno pripelji, samo brezveze se obremenjevat z točkam). :)

Svaka čast!! raje čujem to, kot pa da se tam zivciram pa robantim na nekoga zaradi body kita primer.

Se vidimo, bom prišo pokazat.

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P To maj 19, 2009 2:46 pm

Ne vem kaj nej rečem. Zmeri bo tak, če boste vsi gledal na točkovanje pa vse te pizdarije. Pomembn je sodelovat ne p kdo je oz. bo zmagal. Na hitr še to: se vidi da z eno nogo silmo na balkan.

P.S.: pa brez zamere.

Lossy
Nov uporabnik

Napisal/-a Lossy To maj 19, 2009 5:54 pm

ženska (lastnica citroena c3- moder) teb s eprav vidi da se ti gre sam za pokale. avto pa tudi v začetnik klasi nebi dosegel pokala. vsaj ne tak kot je sedaj ker je premalo dodelan za 1x. mal se še posvetite notranjosti pol pa bodo že bolše uvrstitve.

sicer pa tudi mislim da si dobila 7.mesto kar pa tudi ni tako slabo za prvi show.

sam sicer nimam pripombe za show. meli smo se fajn (ker se nismo obremenjevali z pokali. bolši avto pač zmaga in če nimaš najbolšega moreš imeti vsaj potem motivacijo da svojega izbolšaš da bo nekoč tvoj najbolši)
državni prvak: amater extreme 2009

32 styling awords in 2009

Uporabniški avatar
lily_C3
Nov uporabnik

Napisal/-a lily_C3 To maj 19, 2009 6:55 pm

VAŽNO JE SODELOVATI NE PA ZMAGATI!!!!

To sem spoznala iz teh showov,tko da se v prihodnje ne bom obremenjevala (tut zdj se nisem, so se bl drugi, so me drugi psihirali za to in uno stvar tko da mene sploh nebi bilo na tem forumu, če ne bi poslušala drugih...)tko da fantje, v prihodnje če se srečamo, se skupaj zabavamo ne glede na razultate in uvrstitve! Al ga pijemo na srečo al pa na žalost.... bistvo je da se bo pilo ;) ;) JOKE!!!

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo To maj 19, 2009 7:33 pm

Senad je napisal/-a:Mam eno vprašanje... na moj avto nemislim davat nikakvih body kitov spojlerov itd, ampak ga bom spustil, ker mi je pač lepše (in ne samo meni). To pomeni da ko pridem na tekmovanje, me bo sodnik vprašal (če me sploh bo): "a mate body kit", bom rekel "ne", in bom dobil nič točk???

pa za felne tut, ker mam serijske od audija 19 col nebom dobil tock, neki avtek tam polek pa bo mel 16 kao neki costum made, pa bo dobil tam 20 točk bonusa al kaj?

pa veš kaj naredim onemu ocenjevalcu, oni list mu u rit not nabijem, pa da ga nevidim blizu.

ker po tem takem, si lahko nekdo celi avto sestavi po pravilniku oz ocenjevalnem listu, costum felne 16, bla bla bla, in sploh ni vazno ce pase to gor na avto al ne, pa bo zmagal ... mislim res brezveze.

Če je odgovor na moje prvo zastavljeno vprašanje " DA ", potem tak nima smisla tekmovat, in sploh nebom tekmoval, ampak bom prišo z svojim avtom not, parkiro polek pimpeda pa mačeka, pa se bomo vsedli, raspalili roštilj in lepo pivo pili... raje to, kot pa da si delam sramoto, da me neki clio z bodykitom pa 16 itd, al pa kaj podobnega premaga ( nemislim nobenega cliota osebno ).

nevem zakaj si tak feeling dobiu da tko sodmo..je več kategorij glih iz tega razloga, da z majhnimi predelavami osvojis dobro mesto(street zacetnik). Glede "body kit-a" še ne pomeni da bi dobil 0 točk, lahko da mas odstranjen letvice oz pobarvane oz bilokaj.Fora je v tem koliko je predelano in ne koliko si NAMETAL na avto, ker se ocenjuje tudi "tema" avta oz "stil". Do zdaj sem sklical sestanke prav zaradi tega,da bi naredili kaksno novo kategorijo oz kaj popravili, ker je namen pridobit cimveč različnih "stilov" takšnih in drugačnih. Žal mi je da gledaš na sam pravilnik kot nek "rižota list" ampak vedi (vsaj z moje strani" da bi Str čimbolje uspel in imel + predznak

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker To maj 19, 2009 8:21 pm

pol pa naredte kategorijo OEM look :lol:

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Napisal/-a Senad To maj 19, 2009 9:03 pm

Pollo je napisal/-a:
Senad je napisal/-a:Mam eno vprašanje... na moj avto nemislim davat nikakvih body kitov spojlerov itd, ampak ga bom spustil, ker mi je pač lepše (in ne samo meni). To pomeni da ko pridem na tekmovanje, me bo sodnik vprašal (če me sploh bo): "a mate body kit", bom rekel "ne", in bom dobil nič točk???

nevem zakaj si tak feeling dobiu da tko sodmo..je več kategorij glih iz tega razloga, da z majhnimi predelavami osvojis dobro mesto(street zacetnik). Glede "body kit-a" še ne pomeni da bi dobil 0 točk, lahko da mas odstranjen letvice oz pobarvane oz bilokaj.Fora je v tem koliko je predelano in ne koliko si NAMETAL na avto, ker se ocenjuje tudi "tema" avta oz "stil". Do zdaj sem sklical sestanke prav zaradi tega,da bi naredili kaksno novo kategorijo oz kaj popravili, ker je namen pridobit cimveč različnih "stilov" takšnih in drugačnih. Žal mi je da gledaš na sam pravilnik kot nek "rižota list" ampak vedi (vsaj z moje strani" da bi Str čimbolje uspel in imel + predznak

To je zelo težko vse skupaj, ker enemu sodniku bi blo všeč drugemu ne itd. bil sem na eni "tekmi oz showu" kot gledalec (bil sem na večih, ampak bom tega ispostavil), in sem stal polek ko so ocenjevali en avto, pogovor je bil tak:

Sodnik: Zdravo, lahko začnemo?
Lastnik: Zdravo, ok zacnimo.
Sodnik: Kake felne so to?
Lastnik: bla bla bla...
Sodnik: Mate neonke? ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Lastnik: Na podvozju jih nimam, v kuferamu pa imam.
Sodnik: Ok...

Mislim ej, mate ono mate ovo... takrat mi je blo prav bedno, kr sram me je blo, pa čeprav ni bil moj avto. ej človek je dobil 0 pik pač v eni kategoriji ker ni imel neonk spodaj?!?!? pa kaj so neonke kao nekaj opasnega? 200€ pa maš taki "lajtšou" pod avtom, da te srat stisne.
to za letvice je ze bolj logicno ko si zdaj napisal.

še zdaj sem mnenja da se avta nemore ocenjevat tak kot se to sedaj, list papirja pa točke pa to, pa sam en ocenjevalec.

bil sem tut na enem showu, kjer je polek ocenjevalca bil tudi elgato-maček, in sta skupaj ocenjevala, in je elgato točno vedel kam more pogledat v avtu, kaj je dobro narejeno kaj ni, če odstopa, "fuge" vse je pogledal in tak je prav...

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo To maj 19, 2009 9:17 pm

kaj je bilo lansko leto nevem, vem pa kako se je sedaj sodlo...za neonko ne bi dobil niti tocke(razen v primeru če je osvetlejen kaksne detail(panel, kaksna blenda..težko ti razlozim)
Ze sedaj sta bila na tekmi v vsaki klasi 2 sodnika, pri amaterjih bi mogla bit vsaj se 1 par zaradi samega stevila avtov.
še zdaj sem mnenja da se avta nemore ocenjevat tak kot se to sedaj, list papirja pa točke pa to, pa sam en ocenjevalec

zato pa sta bila letos 2 sestanka,da bi se izbrala ekipa sodnikov, ki bi čimbolj objektivno sodila.Letos je bil prvi show tako zastavljen(da se sodniki niso iskali po prireditvi) ampak smo se že na sestanku dogovorili kako pa kaj se sodi.Res je da so nekateri to delali prvič, samo kot pravim, čez showe bo bolje.Hočem pa povdarit,da se trudimo da bi vse speljali na "taprav" nivo, čez noč pa to ne gre.Verjemi,da se redkokdo najde, ki bi prevzel cel Str, ker je vsakič kregarija po showih in po showih, ko hočes lastniki ocenit "strogo" po pravilniku pa ti takoj reče "ocenita kokr hočeta itq je vse u kurcu" in se trudiš lastniku razložit zakaj je to tko in to tko..lahko bi samo ocenil šel in adijo.Z moje strani smo prvi show dobro speljali (razen moje podelitve, ki ni za nikamor) in se bomo še naprej probali izbolšat.Kot sem pa že večkrat povedal si pa vablen na kakšen sestanek oz. je dobrodošel kakšen nasvet glede ocenjevanja(konstruktiven)

G-4S

Napisal/-a G-4S To maj 19, 2009 9:40 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

ROADRUNNERIX
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ROADRUNNERIX To maj 19, 2009 9:49 pm

Jojojoj k tole vidm mi je prov ušeč da se ne grem več ker jest mislm da mate lahko še 100 sestankov pa 200 tekm pa miljon enih pravilnikov pa ne bo pomagal. Dokler se glave ne poštimajo nima smisla to je moje mnenje. Pejte raj na pir pa se mejte fajn na sončku kje z lubico pa prjatli ne pa da zabijate čas na parkiriščih pa se dolgočasite.
Hotu sm pomagat delal sm na tem vendar neuspešno !
Pravilnik bo pa treba najprej narest da se ga bo lahko bralo in sodilo po njem !

lp
Driving alive !

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Napisal/-a Senad To maj 19, 2009 9:53 pm

G-4S je napisal/-a:Ne eni mešat STR in morebitne druge showe. Po STR v prejšnjih sezonah nikoli nismo dali komu nič pik, če ni imle neonk na podvozju, saj neonke v nobeni kategoriji niso predstavljale samostojne postavke. Lahko si dal dodatno piko, vendar samo če so šle neonke v sklop celotne predelave oz. teme vozila, pa še to zgolj pri kategoriji extreme (vsaj kar se mojega sojenja tiče).

Kaj ko bi si eni malo bolj oz. sploh prebrali pravilnik preden komentirate. ;)

Nikjer nisem omenil tebe, tako da se ne počuti krivega...

če ne verjameš za neonke, vprašaj pimpeda, o njemu je bilo govora ko sem pisal za neonke... to je blo takrat ko ga je komaj dobil-kupil mogoče par mesecev, in sma bla na showu.

a zdaj si si pa že pa moram celi pravilnik prebrat da bom lahko debatiral o ocenjevanju? bi rekli južni bratje: malo sutra.

to kaj sem videl in se mi ni zdelo ok, sem pokomentiral. nikjer nisem omenjal imena ocenjevalca (razen mačeka sem pohvalil). po pravici povedano ne pričakujem nekih sprememb, ker dokler kolegi sodijo kolegom, bo vedno isto, ko pa bote skupaj spravili ekipo sodnikov, ki vejo na čem je stvar pol pa bo (vsaj jaz tako mislim).

Sicer še nisem tekmoval s svojim avtomobilom, tak da se niti nimam neke pravice kaj ekstra bunit. se mi pa nezdi fer da se nekdo pripelje iz mb na primorje na show ali obratno, z res dobrim avtom, pol pa zmaga nekdo ki ima slabše avto skupaj naret, ampak mu je pač sodnik kolega in mu je nabil točke.

G-4S

Napisal/-a G-4S To maj 19, 2009 10:16 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody To maj 19, 2009 10:25 pm

najprej se je treba naučit zgublat pol pa zmagovat :)
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Napisal/-a Senad To maj 19, 2009 11:45 pm

G-4S je napisal/-a:Se sploh nisem videl v tej zgodbi, tako da se nisem počutil krivega ;) . Samo pravim, da je STR pravilnik tak, da ne kasiraš nule zaradi neonk. Če pogledaš STR pravilnik boš videl, kako je sestavljen in kaj se točkuje.

Ne vem, če sem te prav zastopil, ampak ko je Matjež kupil audija, še ni bilo STR. Takrat je imel vsak organizator svoje kategorije, svoja pravila in svoje sodnike.

po pravici povedano tudi jaz mislim da takrat ni bilo teh pravilnikov ki so zdaj, pač povem da mi je blo smešno ko je oni tam rekel mate to mate ono...

upam da poštimajo to, da bodo ti showi kot je treba.

lahko noc.

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® Sr maj 20, 2009 8:09 am

Ja kriza ne pa kaj se bo zaklenla že ta tema in to nabijanje postov pa kregarijo,zmente se raje preko ZS :bonk
Aja pa dans je sestank zvečer pa lohk pridete da tam kako rečete ;)
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
Drey #24
Uporabnik

Kraj: Mars, The City Of Vipers

Napisal/-a Drey #24 Sr maj 20, 2009 10:18 pm

Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov