lily_C3 je napisal/-a:Pollo je napisal/-a:meni sta rekla kontra...lahko pa mi predlagas spremembe za pravilnik...slikaj nam armaturo in prtlazni prostor prosim
Slike mojega pritlažnega prostora se nahajaju tu na netu čeprav so tudi ostali trije, ki so bili kot začetnik amater imeli še bolj predelan prtljažni prostor kot mi. Tekmovali smo tako rekoč prvič, ker v Ložu smo samo probali, kako je s tem in smo po našem menju še vedno začetniki.
Da ponovim še jaz tvoj citat na prizorišču: ˝začetniki so tisti, ki imajo malo predelan avto, se pravi prvi in zadnji odbijač, pragove, ter platišča, da imajo v nadaljevanju motivacijo nadaljne predelave vozila˝.
Če smo pa mi kot začetnik vložili malo več truda v avto, pa avtomatsko pademo kot amater se s tem ne strinjamo. Ne moremo se primerjati z ostalimi, ki so tekmovali kot amater (npr. Clio Camelon), ker je naš avto v primerjavi z njimi še premalo predelan.
Poglej si zmagovalni avto začetnik extreme, ki trdi da je premalo predelan za kategorijo amater:
http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... r_id=11330
Vglavnem lahko obračaš svoje stavke kolikor hočeš, zgodila se je krivica.
Jaz te ne razumem!!!Na net logu mi pišeš tak,na tej temi pa tak....Pa kaj je z tabo punca narobe????
Jaz te razumem,da ni pošteno,da si bila v amateru,ampak zakaj potem pri vsem h....mene vlečeš nekaj po komentarah itd.
Sodniki so prečekirali moj avto in so se odločili,da sem za v začetnika!!!Če se pa je pri tebi zgodila krivica,si pa imela še vedno čas,da bi se pritožila.A ne poznaš pravilnika??Meni se je tudi v teh letih doskrat zgodila krivica,pa j....ga!!Povej to sodnikom,bodo na naslednjem showu to rešli in je to to!!!Zakaj toliko krat pogrevati,ne razumem!!
Zdaj,je kar je,povedala si mnenje!Zdaj v sredo je sestanek,jim poveš kak je na situaciji in bo na naslednjem showu boljše.Tak,da mislim,da smo zaključli z to temo in da se raje še kake slike naložijo in,da se raje razpravlja o nadalnem!!