_furby_ je napisal/-a:
sem si obljubu da pridem pod vsakim pogojem
pskoda je napisal/-a:Jaz že držim pesti 100 na uro in
BoneS je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Jaz že držim pesti 100 na uro in
js tut
King1 je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Jaz že držim pesti 100 na uro in
js tut
![]()
![]()
![]()
![]()
lp
speedfreak je napisal/-a:Kaj zdej a gremo tajerci in ostali skupaj dol, lepo po pameti po AC, maximalnih 80 kmh na levem pasu, da ne bomo izstopali preveč?
pskoda je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Kaj zdej a gremo tajerci in ostali skupaj dol, lepo po pameti po AC, maximalnih 80 kmh na levem pasu, da ne bomo izstopali preveč?
![]()
Lahko bi se dobil na Barju, bencinska postaja na desni strani, če gledaš proti Kopru
mihaing je napisal/-a:@speedy, verjamem da je pri fordih problem Ti bomo kupili nove dadidaske
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
speedfreak je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Kaj zdej a gremo tajerci in ostali skupaj dol, lepo po pameti po AC, maximalnih 80 kmh na levem pasu, da ne bomo izstopali preveč?
![]()
Lahko bi se dobil na Barju, bencinska postaja na desni strani, če gledaš proti Kopru
lahko bi se....sam mal se mi zdi škoda ploščic za vas cvičkarje in žabarje
King1 je napisal/-a:Za vse, ki se boste pridružili v Ljubljani je zbor ob 16.00 na petrolu barje proti primorski. Če koga kaj zanima naj me vpraša kar v temi ali pa pokliče.![]()
Miha mi smo dogovorjeni tako, da okoli deset do štirih ti poberemo torbe in počasi pičimo.
lp
speedfreak je napisal/-a:
pa je tole srečanje varno za opel fahrerje? da jim sol avtov ne razžre?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost