Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Boych
Novinec

Napisal/-a Boych Ne maj 08, 2005 10:39 pm

Hvala še enkrat za vse pohvale! Naslednjič bo še boljše (če se sploh da 8) )

@mare9mm: se te spomnim ja. škoda da nimas gum zame ne. Pomarančasta honda pa ni morala biti izbrana za najbolj extremno vozilo, saj je last člana našega kluba. Člani našega kluba pa nismo tekmovali, prav tako vsi ostali avti ki so bili parkirani zraven honde pa tja proti vhodu!

@Sporty: Preberi odgovor ki sem ga napisal mare9mm, zakaj je bil izbran Kalos za najbolj extremno vozilo na showu.

Lp Boych

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Napisal/-a bravura Ne maj 08, 2005 10:45 pm

pohvala lastnici diferenciala....
Slika
;)
sicer pa je par avtomobilov zelo hudih !!!
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm Ne maj 08, 2005 11:28 pm

Boych, ups, sem pozabil, da člani organizatorjev ponavadi ne tekmujejo... my bad. ;)

Take debate, a je bolš kupit al narest, a si nekdo, ki plača, da dobi narejeno, bolj zasluži zmage, kot nekdo, ki sam doma speče spojler, so vedno sledile po showih. To je totalni primitivizem. Ocenjuje se izgled avtomobilov, nivo predelave, skladnost, itd. Ne pa kdo, kdaj, kje, komu, za kolko denarja... Čudn, da se še niste stepl, zarad tega, k "Ko sanje postanejo resničnost" ni nič dobil. :roll:

Ampak tako in tako niste nikoli vsi srečni. Men je blo fajn, vožnja gor je bila zabavna, organizacija je bila dobra, razen dejstva da u bistvu ni bilo nobenega programa...nič organiziranega se ni dogajalo, pač cel dan so se noter vozili avti in to je to. Aja, pa muska je bla mal prenaglas. K pol se ni slišal muske iz avtomobilov, pa pogovarjat se ni dal preveč dobr, pa še folk je mel občutek, da more več hrupa povzročat. :?
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po maj 09, 2005 7:13 am

Mare9mm je napisal/-a:Take debate, a je bolš kupit al narest, a si nekdo, ki plača, da dobi narejeno, bolj zasluži zmage, kot nekdo, ki sam doma speče spojler, so vedno sledile po showih. To je totalni primitivizem. Ocenjuje se izgled avtomobilov, nivo predelave, skladnost, itd. Ne pa kdo, kdaj, kje, komu, za kolko denarja... Čudn, da se še niste stepl, zarad tega, k "Ko sanje postanejo resničnost" ni nič dobil. :roll:

:?

podpis.

Sem samo čakal kdo bo vrgo kaj tak smešnega ven.

Aja pa da smo si nekaj na jasnem, moj Audi je bil s temi spojlerji pripeljan že iz trgovine, potemtakem ga je prejšnji lastnik tudi samo "kupil".

Ne me basat no.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po maj 09, 2005 7:31 am

samo za info... lahko lane potrdi da se avto pelje. tudi iz boksa bi prišel sam bi me čakal par minut.

@ghostrider: iz rogaške ja...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Po maj 09, 2005 7:38 am

maky:

tudi če bi ga dvignil na tisti minimum s katerim lahko tudi kolesa obračaš bi bil še vedno najnižji avto tam. Sicer pa, počakaj da si še kdo ubode zadevo (jaz :P ) pa bomo tekmovali pa da vidimo če bojo več avtov diskvalificirali. :):):)

drugače pa 100 ljudi 100 okusov. Tudi darkdogov clio je bil tam, pa ni odnesel nobene nagrade, pa se nad tem noben ne pritožuje. Čeprav si je po mojem mnenju to zaslužil ;)
Slika

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm Po maj 09, 2005 7:55 am

Itak.
Sej DarkDogu smo Gasovci že lan pokazal spoštovanje za njegov trud in delo vloženo v Cliota. :bow

Aja, mene sicer ni blo več na podelitvi, sam če je tretje mesto za zunanjost dobil star oranžen polo, pol ga morte zdej tle čist raz*fu!kat, k ta ga je tud kupu, že tazga predelanga. Sploh pa tisti, k se vam gre tok za te pokalčke, pa ste jezni, k ful uložite svojga truda, pa sami delate na avtu, lahko si tud pokalček sami kupte, pa sami ploščico nardite, pa boste sami seb cool. Men bi blo bl važn, da je kdo do mene pršu, pa kej uprašu glede avta, al pa povedu da mu je to ali ono ušeč, ne pa da domov nesem en kičast okrasek. :roll:
Slika

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Po maj 09, 2005 8:03 am

Mare9mm je napisal/-a:Itak.
Sej DarkDogu smo Gasovci že lan pokazal spoštovanje za njegov trud in delo vloženo v Cliota. :bow

Aja, mene sicer ni blo več na podelitvi, sam če je tretje mesto za zunanjost dobil star oranžen polo, pol ga morte zdej tle čist raz*fu!kat, k ta ga je tud kupu, že tazga predelanga. Sploh pa tisti, k se vam gre tok za te pokalčke, pa ste jezni, k ful uložite svojga truda, pa sami delate na avtu, lahko si tud pokalček sami kupte, pa sami ploščico nardite, pa boste sami seb cool. Men bi blo bl važn, da je kdo do mene pršu, pa kej uprašu glede avta, al pa povedu da mu je to ali ono ušeč, ne pa da domov nesem en kičast okrasek. :roll:

WORD!

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm Po maj 09, 2005 8:20 am

Ohoho, Habibi, kdaj bo pa Megane wide body + 19inch Tekno Wheels za pogledat?

Aja, še neki sem se spomnu iz showa. Najbolš mi je blo, k je Courage dal na avto une 3 liste o tem kakšen je bil avto, in kako je napredoval po predelavah, pa pride en ata mim, zagrab ta sredn list in ga odnese. :clapclap

En komentar na folk... dva sta me pohodila, en se je direkt vame zaletu. Sej štekam, da so hudi avti, ampak dej, glej kam hodš. :/:o:/ Eni so bli tok zasanjani, pa itak obvezno, da so mi ful pred fotkič skakal. :noro Aja, pa fantje :jy , k slikate na showih, neki mi še ni jasn...zakaj za boga prideš na avtoshow in pol hodiš za vsako žensko in ji slikaš zadnjico? Razumem, da se poslika natakarice, lastnice avtomobilov in seveda hostese, ker so le te zato tam, ampak dejte se mal skulirat s temi ritami. :roll: Predstavlite si, da bi bejbe hodile okol in vas ves čas slikale v mednožje. :bonk Počakal bi na une hostese, pa uni dve od Red-Bula ste mel tam, pa še bi se jih najdl, k bi se vam z veseljem nastavle :atensn , vi pa kr v hordah za vsako odzadi skakat. Get a life... al pa wife. :tomidelej:
Slika

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Po maj 09, 2005 8:24 am

@Mare9mm: :clapclap :clapclap na kito mi grejo primetivnezi ki pridejo na show in fotkajo rite od obiskovalk!! sej se pogleda in to, ne pa da fotkas ko budala pol pa na net zmeces vse!!!

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Po maj 09, 2005 8:24 am

hehe...

bolj ko berem, več je negativizma.

Men je blo kar fredi, čuj... :D

Največja graja z moje strani: PREGLASNA MUSKA!!! Ma to se čist po vsakem šovu pove, pa se zmer znova muska nabija do fula, da se sploh ne da pogovarjat!!! Aja, izbor muske je bil pa carski! SAMO NE TAKO NAGLAS!

Pa da še malo pokomentiram ocenjevanje: mogoče bi se lahko malo bolj organizirali... pa šli v skupini skoz avtomobile.

Še komentar na slovenske predelave:
Žal ljudje, ki jih te stvari zanimajo in so predvsem 18 - 22 stari... gledajo vse preveč površno. V tujini se cenijo predelave, ki se jih mogoče ne vidi tolk, pa so tolk bolj kvalitetno narjene... Meni bi se prou fajn zdel, če bi nekdo reku (tako kot pravte za Makyja) "Kwa je pa na tem avtu sploh predelanga?!" Pa, a je kdo opazu, da je mel Darkdog vegaste odbijače? Ne? Ker jih ni mel. Jih je mel pa marsikater drug avto. pa ne bom kazal s prstom. vsi zase veste kaj pa kako.
Glede kalosa... Je Extrem. To je pa tudi vse. Upam, da Habić kmalu pride mal pokazat, da bo kej konkurence. Ker samo pri konkurenci res vidiš, kolk je avto res hud.

Evo, pa sem se olajšal... :D

Lep pozdrav, pa se vidimo v MS.

Pero
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Po maj 09, 2005 8:44 am

Mare9mm je napisal/-a:
Aja, še neki sem se spomnu iz showa. Najbolš mi je blo, k je Courage dal na avto une 3 liste o tem kakšen je bil avto, in kako je napredoval po predelavah, pa pride en ata mim, zagrab ta sredn list in ga odnese. :clapclap

dobro da me ni blo tam, ker bi ga preko kepe.

p!zda nardim tri liste, kak je avto napredoval po letih, vse kaki kit, kake felne, vse skratka in pride en pes mimo pa mi drapne list na katerem je blo v bistvu vse gor. in pol mene folk valda ker ni glavnega lista sprašuje če avto prodajam??

Mislim, p!zda daj vprašaj nebi blo problem dat lista al pa si prepiši kaj dol ne pa kr trgat z avta stvari...
Slika

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Po maj 09, 2005 8:47 am

ja model je mislu da je to pac reklama, ko daje folk reklame za brisalec, potem pa lahko uzames ce rabis....je pac vzel in sedaj doma gleda kaj bo nabavu :P :P

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm Po maj 09, 2005 8:53 am

Hehehe, Pa mislm, da ti ga je res pod nosom dol spulu, če se ne motm, si clo na sovoznikovem sedežu sedel, pa neki notr isku u avtu. :P

Dgreat, ni tok negativizma glede showa, razen preglasne muske in pa tega, da bi Maky moral 2x 1. mesto domov nest (sorry, Courage, ampak sej se po mojem strinjaš), ne pa 1x 2. mesto. U bistvu se spet plete debata glede vseh drugih možnih stvari. Nas bojo freaksi zbrcal, pa modi bojo zaklenl temo. Skratka, mogoče je blo mal površno ocenjevanje, pa mogoče je blo mal preveč zmedenga folka, ampak, bil je pa prvi letošnji show in kot tak si zasluži samo respect. Še enkrat pohvala Freaksom. :tomidelej:
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Po maj 09, 2005 8:57 am

Mare9mm je napisal/-a:Hehehe, Pa mislm, da ti ga je res pod nosom dol spulu, če se ne motm, si clo na sovoznikovem sedežu sedel, pa neki notr isku u avtu. :P

Dgreat, ni tok negativizma glede showa, razen preglasne muske in pa tega, da bi Maky moral 2x 1. mesto domov nest (sorry, Courage, ampak sej se po mojem strinjaš), ne pa 1x 2. mesto. U bistvu se spet plete debata glede vseh drugih možnih stvari. Nas bojo freaksi zbrcal, pa modi bojo zaklenl temo. Skratka, mogoče je blo mal površno ocenjevanje, pa mogoče je blo mal preveč zmedenga folka, ampak, bil je pa prvi letošnji show in kot tak si zasluži samo respect. Še enkrat pohvala Freaksom. :tomidelej:

torej je to moglo bit TAKOJ ko sem liste napocal gor.

ja sej glede makyja itak da se strinjam. Sem že napisal v zgornjem postu. Maky mogoče ena pripomba. A si razmišljal da bi nabavil krom letvice okoli šip ? To je po moje edina stvar ki manjka temu tvojmu lepotcu !
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po maj 09, 2005 8:57 am

Mare9mm je napisal/-a: Še enkrat pohvala Freaksom. :tomidelej:

no to sem jaz še pozabil povedat tko da se pridružujem pohvalam...

aja še ena mala kritika: programa oz. dogajanja ni blo glih baš....se je rahlo vleklo :-P
SlikaSlika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po maj 09, 2005 8:59 am

Courage™ je napisal/-a:[ A si razmišljal da bi nabavil krom letvice okoli šip ? To je po moje edina stvar ki manjka temu tvojmu lepotcu !

veš da sem... sam originalne pridejo cca 160k (je treba še zadnjo stransko šipo menjat) tolk se mi pa ne zdijo vredne.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Po maj 09, 2005 9:01 am

ne me je!bat!!! :shock: :shock:

fak, to pa je res tu mač... aja hvala ti za table gas tuninga hehe, so me freaksi začeli nadirat zakaj sem šel v Gas tuning team :)
Slika

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po maj 09, 2005 9:35 am

Pohvala freaksom dobro je vse blo organizirano samo muzika je bla PREglasna ... se nismo bli na kakem partyu :)

Uporabniški avatar
deo
Novinec

Napisal/-a deo Po maj 09, 2005 9:37 am

Čestitke Courageu in Makyju tudi z moje strani :clapclap , zasluženo! (Maky še si bi zaslužil sicer kaj več!) ... in pa seveda organizatorjem za izvedbo! Pridružujem se pa tudi tistim, ki menite, da je bila muzika preglasna, sploh nevem, kak ste tisti vzdržali, ki ste imeli avte parkirane zraven zvočnikov :huh: !?

:pop:

LP!
Slika Slika ... seems fetishe !?
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost