darkdog24 je napisal/-a:Andy je napisal/-a:Pa vi ste nenormalni, kak si lahko v komisiji če sploh ne poznaš razlike med stock avtom in predelanim? Ka pa body kit je pa uzela magla pa tak dalje....hjoj katastrofa...
Kaj je Andy kaj te pičkica srbi? On točno ve kaj sm hotu povedat, za tiste ki pa nerazumete pa sem hotu povedat, da je škoda, ki je bila razstavljena na dragu v Celju stock avto po motorju in po notranjosti.Zunaj je avto zelo lepo dodelan z relly bodykitom ampak to pa ostane na tem avtu vse.Tukaj gre predvsem za marketinško potezo avtohiše in ničesar drugega.Avto s 100% zatemnenimi stekli ni za vozit po cesti in za vsakdanjo uporabo. Če nebi imeli kej skrivat potem nebi stekla šli temnit 100%, tako pa je znotraj to obična škodica.S tem so si prihranili mnoga neodgovorjena vprašanja,posmehe, itd., dosegli pa tudi mnoge poz.komentarje,začudene poglede, zavist, željo po takem avtomobilu itd...
Povrh tega pa je celo avtomobil diezel.
Mislim pa da bi jaz po tolkih letih in po mojem vložku v svoje vozilo moral že vedet, ločit kaj je stock, kaj pa serijsko vozilo.A ne?
Tilen je napisal/-a:Kera klobasa...je tale "pogovor" obrodil kakšen sadež?Se vidimo v Grosuplju!
CAB DRIVER je napisal/-a:Najprej narod izbere najboljši avto, pol ga pa šimfa. No saj isto je v politiki. Najprej izberete LDS pa niste zadovoljni, pol izberete SDS pa niste zadovoljni, pa kaj bi sploh radi??
Zgodba se pa skos vrti okrog 2 ali 3 avtov, mislim da še niste sploh vseh ki so sodelovali omenili. Recimo Astra GSI z lambo doorsi je bla pa men recimo najbl všeč, sam tiste trikrake felge bi mogu dol dat pa ene lepe 17-ke pa bi bil avto špica, vi pa tega avta sploh niste omenili, pa svetlo modri Fiat Bravo, ki je stal zraven Kalosa je tudi prav simpatičen.
Me pa ena stvar zanima in upam da bom dobil odgovor. Ali vi avtostylerji rihtate avte zase al zato da ugaja publiki?? Če rihtate avto zase, pol vam mora biti popolnoma vseeno kaj si kdo misli o vašem jeklenem konjičku, važno je da boste vi zadovoljni z izgledom in ne publika. j**eš pokale, ki so namenjeni zmagovalcu. To se dobi pri vsakemu najboljšemu sosedu.
Pa še nekaj. 3.500 SIT za vstopnino ni nič v primerjavi z količino poliesterskih dodatkov, ki jih imate na avtu. Če ste vložili v styling recimo 200.000 SIT pol je vstopnina en majhen pljunek v morje. Važno je da vam ostane za cheesburger pri Štuku (Mb) ali pa za kebab na Trubarjevi (Lj.) ali pa za horseburger v Tivoliju (Lj.).
nanni je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:TOYOTA je napisal/-a:....sicer me ni bilo v Celju , ampak , glede na vaše komentarje je bilo dol že napol vojno stanje...hmmm
mislim , da ima vsak pravico izraziti svoje mnenje, če zraven doda kak argument in s tem podkrepi svojo izjavo......in ne zato, ker je pač kapljalo, pa babe so bile za en k...c, itd.,na šove hodimo predvsem zaradi LJUBEZNI do avtov in srečanj z isto mislečimi,vsaj jaz, to bi moral biti naš cilj , da vsi skupaj naredimo nekaj zato , da bodo šovi še boljši! , čeprav časi niso naklonjeni SHOW-om , oz. jih tako velika večina spljuva, mislim , da moramo počakati na šov v grosupljem in s tem dobiti celotno sliko TUNINGA v sloveniji, potem povlečemo črto in na podlagi tega spremenimo stvari ( v kolikor je to v naši moči ) na bolje za drugo leto...
100% pa je , da nikoli ne bo vsem vse všeč, zato smo pa najintelegentnejša bitja na obli...![]()
se vidimo v grosupljem
lp
če se hodimo samo družit zakaj pa pol vstopnina 3500 sit za avto ? dajmo se parkirat na en parking in se bomo družli.
gospod razočarani.
cel dan leti debata o zmagovalcu stylinga s fake stvarmi ki niso za nobeno rabo. Povej mi potem ti zakaj hodiš na styling če maš avto prbit in ventil montiran pa felgice gor?? a je to styling? Zgleda lep samo zato ker je avto nov!! dej te stvari na kak star avto.Noben se nebo obrnu za tabo. Ja sorry pokal ti pač ni bil v celju podarjen.Kalos je mel pač srečo da je dobu kak pokal, drugje ga verjetno ne bo. Ga boš pa ti naprimer.Prosim dejte se mal umirit, ker se mi zdi da je bil ves naš trud ZAMAN!!!
Courage,pa brez zamere!
Courage™ je napisal/-a:.........................................
3500 SIT ni nič v primerjavi s količino poliestra![]()
glej stari če si bil že na kakem avtoshowu kot razstavljalec ali tekmovalec, potem veš da si tukaj mimo vsekal. Če pa nisi bil pa se pozanimaj kaki so povprešni stroški enega tekmovalca da se pripelje na avtoshow.
CAB DRIVER je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:.........................................
3500 SIT ni nič v primerjavi s količino poliestra![]()
glej stari če si bil že na kakem avtoshowu kot razstavljalec ali tekmovalec, potem veš da si tukaj mimo vsekal. Če pa nisi bil pa se pozanimaj kaki so povprešni stroški enega tekmovalca da se pripelje na avtoshow.
Ne vem zakaj ta nasmešek????
Nekaj te bom vprašal Courage. A se ti na avtoshow pripelješ z veseljem ali pod prisilo???? Če se pripelješ z veseljem, pol so stroški zanemarljivi. Če pa se pripelješ pod prisilo si pa najdi sponzorja!!
Tekmoval še nisem, vendar tako kot sem ti zgoraj napisal, če delaš stvar z veseljem, pol so stroški zanemarljivi. Če bi delal avto za publiko, se v takšno stvar ne bi spuščal, oz. bi našel nekoga, ki bi podprl takšen projekt. Nekaj takega sem že jaz poskušal pred leti pa sem naletel na gluha ušesa.
Drugače bova pa naslednje leto v Begunjah lahko še debatirala o tuning in styling sceni. Mogoče se pa drug od drugega kaj naučiva.
LP Luka
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov