Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 To avg 30, 2005 9:35 pm

Mam idejo kako nekako ublažit nesrečne obraze na styling tekmovanju.

zmagovalci se določijo po 3 mestih.Ostali sodelujoči
pa dobijo priznanje,plaketo,diplomo kot spomin na ta dogodek in kot respekt, kljub temu da pač njihovo vozilo ni bilo med prvih 3.Tako se izkaže spoštovanje do samega lastnika vozila, izrazi se mu podpora za nadaljnje korake k predelavi vozila itd... S tem se bo vsak sprijaznu in si reku bil sem dober vendar ne najboljši.Pohvalili so me in to nekaj šteje.
Tako boste podzavestno vplivali na tekmovalčevo psiho in ne bo imel občutka da je smet na showu.

Dejte pokomentirat tole ampak sam to kar sem napisal pa da vidimo odziv.

Če bo kej drugega komentirano zaklenem!
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm To avg 30, 2005 9:38 pm

to sem že jaz pravil in mislil od samega začetka

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To avg 30, 2005 9:39 pm

malo cudno tole, kaj pa vem...

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe To avg 30, 2005 9:57 pm

darkdog: kalos ma sredaj na filtru plexi, zadaj pa je enako ko spredaj (režice) p nima gor plexija, in mu tudi od tam vleče luft :D
aja pa saj ne, da sem se metal pod avtom, ampak sem pač bil na našem šovu v Ptuju poleg merjenja glasnosti :D :D

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 To avg 30, 2005 9:59 pm

Me nezanima več Kalos, ampak dejte komentar na to kar sem naoisal zgoraj!
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr To avg 30, 2005 10:10 pm

Jaz sem prej nekaj napisal pa je cenzurirano, a se vam tudi dogaja :?: Moram bit tiho

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen To avg 30, 2005 10:21 pm

Kera klobasa...je tale "pogovor" obrodil kakšen sadež? ;) Se vidimo v Grosuplju! 8)
Slika

Uporabniški avatar
nanni
Novinec

Napisal/-a nanni To avg 30, 2005 10:45 pm

LP.
razložil vam bom rezultate:
celotno vozilo:
-1.daewoo
-2.bmw 850
-3.honda civic

(opozarjam; pokale je sponzoriral Hyundai,na podelitvi smo zvedli da samo en pokal! torej pobere samo prvi) :jao:

naj.zunanjost:
-1.daewoo
-2.honda
-3.audi

(ok,naša greška, da je spet kalos!!) :/:o:/

naj.prtljažnik:
-1.honda
-2.fiat
-3.honda

(sponzoriral Hyundai,tk da je isto kot zgoraj)

naj.motorni prostor:
-1.honda
-2.daewoo
-3.bmw

extreme:
-1.daewoo
-2.honda
-3.honda

(hyndai...)

naj.predstavitev:
-1.honda
-2.honda
-3.clio

najštevilčnejši klub:
-4 tuning team.

naj.sonorni efekt:
-1.Oražem 134.5 dB
-2.Bagara 132.9
-3.Jelen 129.5

naj.efekt šp. filtra: (informativno)
-1.Rojko,honda civic 138.5
-2.Krojsl,honda civic 135.3
-3.Ozvald,honda crx 134.4

to so uradni rezultati avtoshova celje.Tekmovalcem čestitamo in se jim obenem opravičujemo za neprijetnosti.
Pa vseeno HVALA za podporo in zaupanje... :-:o

Sebastjan

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy To avg 30, 2005 10:52 pm

darkdog24 je napisal/-a:
Andy je napisal/-a:Pa vi ste nenormalni, kak si lahko v komisiji če sploh ne poznaš razlike med stock avtom in predelanim? Ka pa body kit je pa uzela magla pa tak dalje....hjoj katastrofa...

Kaj je Andy kaj te pičkica srbi? On točno ve kaj sm hotu povedat, za tiste ki pa nerazumete pa sem hotu povedat, da je škoda, ki je bila razstavljena na dragu v Celju stock avto po motorju in po notranjosti.Zunaj je avto zelo lepo dodelan z relly bodykitom ampak to pa ostane na tem avtu vse.Tukaj gre predvsem za marketinško potezo avtohiše in ničesar drugega.Avto s 100% zatemnenimi stekli ni za vozit po cesti in za vsakdanjo uporabo. Če nebi imeli kej skrivat potem nebi stekla šli temnit 100%, tako pa je znotraj to obična škodica.S tem so si prihranili mnoga neodgovorjena vprašanja,posmehe, itd., dosegli pa tudi mnoge poz.komentarje,začudene poglede, zavist, željo po takem avtomobilu itd...
Povrh tega pa je celo avtomobil diezel.

Mislim pa da bi jaz po tolkih letih in po mojem vložku v svoje vozilo moral že vedet, ločit kaj je stock, kaj pa serijsko vozilo.A ne? ;)

Darkdog to ni letelo na tebe ampak na uporabnika nanni ki je mel tok čez Audia za povedat, tako da se ne raburjat prosim a velja?

Uporabniški avatar
Fluid
Uporabnik

Kraj: bled

Napisal/-a Fluid To avg 30, 2005 10:55 pm

Pa sej nevem zakaj se tolk sekirate glede tega styling tekmovanja al karkol že. Sej so še druge stvari v življenju, ki so pravtako prijetne. :D Pa tud, sej pomoje ne rihtate avta, zato da bi dobil na showih te pokale, ampak delate to iz lastnega veselja in se bolje počutite, skratka avto vam je všeč tak ali drugačen... :roll: Men bi recimo več pomenil, če bi me nekdo pohvalu pa da se mal podebatira in tko. Sej vem, da se vam zdi nepravično, da zmaga pač nekdo, ki ima na avtu vse kar se da na avto dat, pa še kej več, ampak tko je.

Sicer pa so meni všeč tista pomaranča civic, pol tisti črno-oranžn od tuning freaksa (nevem ker avto je, jebiga :P :oops: ) in pa courage's audi, čeprav mi tale nova maska prav nič ni všeč :P Ampak v celoti je zelo lep, vsi trije so mi.

LP pa upam da nism koga zmotil s postom.

Uporabniški avatar
nanni
Novinec

Napisal/-a nanni To avg 30, 2005 10:58 pm

SE OPRAVIČUJEM!!

Uporabniški avatar
prstko
Novinec

Napisal/-a prstko To avg 30, 2005 11:52 pm

Fluid je napisal/-a: tisti črno-oranžn od tuning freaksa (nevem ker avto je, jebiga :P :oops: )

.

to je bla honda crx :D :D :D
t aje bla men najlepš uštimana :D

lp
Slika

Uporabniški avatar
škoda
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a škoda Sr avg 31, 2005 7:20 am

Tilen je napisal/-a:Kera klobasa...je tale "pogovor" obrodil kakšen sadež? ;) Se vidimo v Grosuplju! 8)

A je teb ozvočenje urihtu VILI!!!!
SKODA TEAM SLOVENIJA
www.skoda-team.com

Uporabniški avatar
zazo
Moderator foruma

Napisal/-a zazo Sr avg 31, 2005 7:42 am

včasih sem takele zadeve bral na mobisuxu... in sem začel brat avtomobilizem... zdej pa vidim, da je mobisux postal mnogo bolj profesionalen in normalen kot so nekateri pubeci na tem forumu.

Dobro da imamo mi za dB Drag računalnik, ki meri rezultate, drugače bi se nas verjetno podobno vlačilo po forumih kot se vse ostale.

lp, zazo

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Napisal/-a Tilen Sr avg 31, 2005 7:45 am

škoda je napisal/-a:
Tilen je napisal/-a:Kera klobasa...je tale "pogovor" obrodil kakšen sadež? ;) Se vidimo v Grosuplju! 8)

A je teb ozvočenje urihtu VILI!!!!

Not by a long shot! Pri njemu sem samo en port vzel. :D Ozvočenje je custom, večino sam, pomagal pa mi je Croma_man. :pivo
Slika

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Napisal/-a croma_man Sr avg 31, 2005 8:17 am

ja zazo :D

ne bit tak zazo :D

pa metre menjavate zazo :D

pa men zmeri manj kaže zazo :D

faaaaaaaaak, še pr avtoakustiki manjka to pol pa res sam še metek v glavo.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr avg 31, 2005 8:36 am

CAB DRIVER je napisal/-a:Najprej narod izbere najboljši avto, pol ga pa šimfa. No saj isto je v politiki. Najprej izberete LDS pa niste zadovoljni, pol izberete SDS pa niste zadovoljni, pa kaj bi sploh radi??
Zgodba se pa skos vrti okrog 2 ali 3 avtov, mislim da še niste sploh vseh ki so sodelovali omenili. Recimo Astra GSI z lambo doorsi je bla pa men recimo najbl všeč, sam tiste trikrake felge bi mogu dol dat pa ene lepe 17-ke pa bi bil avto špica, vi pa tega avta sploh niste omenili, pa svetlo modri Fiat Bravo, ki je stal zraven Kalosa je tudi prav simpatičen.
Me pa ena stvar zanima in upam da bom dobil odgovor. Ali vi avtostylerji rihtate avte zase al zato da ugaja publiki?? Če rihtate avto zase, pol vam mora biti popolnoma vseeno kaj si kdo misli o vašem jeklenem konjičku, važno je da boste vi zadovoljni z izgledom in ne publika. j**eš pokale, ki so namenjeni zmagovalcu. To se dobi pri vsakemu najboljšemu sosedu.
Pa še nekaj. 3.500 SIT za vstopnino ni nič v primerjavi z količino poliesterskih dodatkov, ki jih imate na avtu. Če ste vložili v styling recimo 200.000 SIT pol je vstopnina en majhen pljunek v morje. Važno je da vam ostane za cheesburger pri Štuku (Mb) ali pa za kebab na Trubarjevi (Lj.) ali pa za horseburger v Tivoliju (Lj.).

sej bi ti napisal malo daljši post, ampak vidim da se vse kaj kdo napiše obrne na kalosa, pa čeprav s prvotnimi posti nima ta kalos veze.

3500 SIT ni nič v primerjavi s količino poliestra :)

glej stari če si bil že na kakem avtoshowu kot razstavljalec ali tekmovalec, potem veš da si tukaj mimo vsekal. Če pa nisi bil pa se pozanimaj kaki so povprešni stroški enega tekmovalca da se pripelje na avtoshow.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Sr avg 31, 2005 8:42 am

nanni je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:
TOYOTA je napisal/-a:....sicer me ni bilo v Celju , ampak , glede na vaše komentarje je bilo dol že napol vojno stanje...hmmm
mislim , da ima vsak pravico izraziti svoje mnenje, če zraven doda kak argument in s tem podkrepi svojo izjavo......in ne zato, ker je pač kapljalo, pa babe so bile za en k...c, itd.,na šove hodimo predvsem zaradi LJUBEZNI do avtov in srečanj z isto mislečimi,vsaj jaz, to bi moral biti naš cilj , da vsi skupaj naredimo nekaj zato , da bodo šovi še boljši! , čeprav časi niso naklonjeni SHOW-om , oz. jih tako velika večina spljuva, mislim , da moramo počakati na šov v grosupljem in s tem dobiti celotno sliko TUNINGA v sloveniji, potem povlečemo črto in na podlagi tega spremenimo stvari ( v kolikor je to v naši moči ) na bolje za drugo leto...
100% pa je , da nikoli ne bo vsem vse všeč, zato smo pa najintelegentnejša bitja na obli... ;)
se vidimo v grosupljem
lp

če se hodimo samo družit zakaj pa pol vstopnina 3500 sit za avto ? dajmo se parkirat na en parking in se bomo družli.

gospod razočarani.
cel dan leti debata o zmagovalcu stylinga s fake stvarmi ki niso za nobeno rabo. Povej mi potem ti zakaj hodiš na styling če maš avto prbit in ventil montiran pa felgice gor?? a je to styling? Zgleda lep samo zato ker je avto nov!! dej te stvari na kak star avto.Noben se nebo obrnu za tabo. Ja sorry pokal ti pač ni bil v celju podarjen.Kalos je mel pač srečo da je dobu kak pokal, drugje ga verjetno ne bo. Ga boš pa ti naprimer.Prosim dejte se mal umirit, ker se mi zdi da je bil ves naš trud ZAMAN!!!
Courage,pa brez zamere! :lol:

ok, vidim da je to hopeless case.

torej če te prav razumem je avto lep ker je nov. Odgovori mi samo eno stvar. A ti veš kako izgleda serijski Audi A4 ? Tukaj je jasen razlog zakaj lastniki malo bolj diskretno a vendar v celoti lepo predelanih vozil ne hodijo več na styling show. Ker itak niso nič predelali in ker itak nimajo tono plastike na avtu. Mene Celjski styling show več ne vidi.

Pa še nekaj. Najdi mi post v katerem piše da sem razočaran ker nisem dobil pokala. Razočaran sem nad organizacijo STYLINGA, nad tem da tekmovalci nismo vedli kdo je organizator, kdaj se ocenjuje, KAJ se ocenjuje, kdaj bojo rezultati, razočaran nad tem da je okoli 14 ure naprej hrana ki smo jo dobili na kupon bila mrzla, razočaran da ste toliko neprofesionalni da dopuščate kurjenje gum med razstavljenimi avtomobili.

Nikjer pa nism napisal da sem razočaran ker nisem dobil osmih pokalov.
Slika

CAB DRIVER
Novinec

Kraj: CELJE

Napisal/-a CAB DRIVER Sr avg 31, 2005 8:53 am

Courage™ je napisal/-a:.........................................

glej stari če si bil že na kakem avtoshowu kot razstavljalec ali tekmovalec, potem veš da si tukaj mimo vsekal. Če pa nisi bil pa se pozanimaj kaki so povprešni stroški enega tekmovalca da se pripelje na avtoshow.

Ne vem zakaj ta nasmešek????

Nekaj te bom vprašal Courage. A se ti na avtoshow pripelješ z veseljem ali pod prisilo???? Če se pripelješ z veseljem, pol so stroški zanemarljivi. Če pa se pripelješ pod prisilo si pa najdi sponzorja!!

Tekmoval še nisem, vendar tako kot sem ti zgoraj napisal, če delaš stvar z veseljem, pol so stroški zanemarljivi. Če bi delal avto za publiko, se v takšno stvar ne bi spuščal, oz. bi našel nekoga, ki bi podprl takšen projekt. Nekaj takega sem že jaz poskušal pred leti pa sem naletel na gluha ušesa.

Drugače bova pa naslednje leto v Begunjah lahko še debatirala o tuning in styling sceni. Mogoče se pa drug od drugega kaj naučiva.

LP Luka

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Sr avg 31, 2005 9:01 am

CAB DRIVER je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:.........................................

Ne vem zakaj ta nasmešek????

Nekaj te bom vprašal Courage. A se ti na avtoshow pripelješ z veseljem ali pod prisilo???? Če se pripelješ z veseljem, pol so stroški zanemarljivi. Če pa se pripelješ pod prisilo si pa najdi sponzorja!!

Tekmoval še nisem, vendar tako kot sem ti zgoraj napisal, če delaš stvar z veseljem, pol so stroški zanemarljivi. Če bi delal avto za publiko, se v takšno stvar ne bi spuščal, oz. bi našel nekoga, ki bi podprl takšen projekt. Nekaj takega sem že jaz poskušal pred leti pa sem naletel na gluha ušesa.

Drugače bova pa naslednje leto v Begunjah lahko še debatirala o tuning in styling sceni. Mogoče se pa drug od drugega kaj naučiva.

LP Luka

poglej, ti bom na kratko opisal.

greš na styling. kul. voziš plačaš cestnino bencin pranje avta. kul. prideš tja. plačaš vstopnino. Potem pa show zgleda nekako takole kot sem opisal v zgornjem postu.

A greš domov še vedno vesel ?
Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov