none je napisal/-a:n3jc je napisal/-a:lahko bili malo dlje casa pri vsakem avtomobilo ne pa.... !!!!!!!!!!!!!
Daj mi razloži to lepo prosim... ZAKAJ bi bil pri avtu, ki ima felne, šipe in fedre predelane, dalja časa - kaj bi s tem dosegel?
changer je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:Itak se na vsakem šovu pljuva čez ocenjevanje ... pač enim ego pade ker njihov avto pač ni najlepši.
e, vidiš, to pa ni čist res. nihče ni pljuval čez trbovlje. zakaj? ker so bli sodniki taki, kot se sodobi in so prijazno in profesionalno obravnavali vse prijavljene tekmovalce. pa tam ni bla glavna nagrada tisoč evrov. če se že grejo, se naj grejo zares in korektno, če ne pa mejmo piknik.
changer je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:Itak se na vsakem šovu pljuva čez ocenjevanje ... pač enim ego pade ker njihov avto pač ni najlepši.
e, vidiš, to pa ni čist res. nihče ni pljuval čez trbovlje. zakaj? ker so bli sodniki taki, kot se sodobi in so prijazno in profesionalno obravnavali vse prijavljene tekmovalce. pa tam ni bla glavna nagrada tisoč evrov. če se že grejo, se naj grejo zares in korektno, če ne pa mejmo piknik.
n3jc je napisal/-a:ce pravite zakaj bi pri avto ki ima temne sipe,fedre in felgne bli vec ko 2 minuti,me zanima zakaj ste taj pri avtomobilo audi A4 lastnika courage (pimped) bli prav tako samo 2 minuti ceprav ima avto veliko vec kot pa samo to kar je zgoraj nasteto,in se bi lahko nastevali avtomobile pri katerih je bilo isto!!!???![]()
![]()
robertos_664 je napisal/-a:DognerDJ je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:Če je kdo od mariborčanov za skupinski odhod iz pred bofa, naj mi pošlje pm al pa tu napiše not ... dobili bi se ob 13:10 pol pa v ketni do Ptuja.
Lahko pridem z renojem ?
danes so servisi že zaprti, tak da bo težka
none je napisal/-a:n3jc je napisal/-a:ce pravite zakaj bi pri avto ki ima temne sipe,fedre in felgne bli vec ko 2 minuti,me zanima zakaj ste taj pri avtomobilo audi A4 lastnika courage (pimped) bli prav tako samo 2 minuti ceprav ima avto veliko vec kot pa samo to kar je zgoraj nasteto,in se bi lahko nastevali avtomobile pri katerih je bilo isto!!!???![]()
![]()
Jaz sem govoril samo o avtih, ki so MALO predelani - tam viseti dalj časa nima smisla! Glede A4 (in ostalih lepotcev) pa se strinjam, da se v 2 minutah ne da vse pogledati - če je to res tako bilo seveda.
Na vsakem show-u se naučiš nekaj novega in najdeš stvari, ki jih moraš izboljšat. Generalno gledano je show uspel in hvala vsem obiskovalcem in tekmovalcem, da ste se ga udeležili!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov