Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Po maj 08, 2006 9:26 am

sj ni važn sm za v bodoče...nesramno je sam kar je blo je blo nimaš kaj..če pa moj avto ni primeren za na šov naj pa nekdo stoji na vhodu in me oz. nas obrača nazaj...
nisem fovš da je jaka zmagu k je bil itak naš favorit in itak vem da ibiza nima šans..ker na mojem avtu je miljon robe na drugih pa tut do 10mio...zakaj so mi pa v trbovlah ocenili avto in to z zelo veliko točk? kar dosti za prvič...pa nas je blo 80 prijavlenih avtov....pa je bil čas za vse avte...
tako kot sem že rekla ne gre se za nagrade in itak da ibiza ni in ne bo najlepša še dolgo ne in nisem fovš...grem na šov da uživam in da si oči spočinem na lepih avtih...
Zadnjič spremenil rumena ibiza, dne Po maj 08, 2006 9:36 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po maj 08, 2006 9:33 am

none je napisal/-a:
n3jc je napisal/-a:lahko bili malo dlje casa pri vsakem avtomobilo ne pa.... !!!!!!!!!!!!! :twisted:

Daj mi razloži to lepo prosim... ZAKAJ bi bil pri avtu, ki ima felne, šipe in fedre predelane, dalja časa - kaj bi s tem dosegel?

sicer nisem mel namena komentirat, sem pa tudi sam bil presenecen nad ocenjevanjem. Sam mogoce nimam najbolj vpadljivega avta, pa vendar je tako od zunaj kot znotraj vsaj malo predelan, pa se komisija ni zadržala pri avtu nič več kot...2 minuti ;) Pogledali niso niti notranjosti pa ceprav sem sedel v avtu :) Mene sicer to ne moti in ne mislim jokat ker se zavedam da konkurenca je premočna ampak sem stal polek tekmovalcev ki jih je to prizadelo in take tekmovalce gledam iz showa v show.

Objektivno gledano so zmagovalci korektno odnesli nagrade, mogoce sem bil presenecen da Uroseva Honda ni dobila kako od 15 nagrad, drugace pa overall so nagrade odnesli pravi avti. Beetle je itak klasa za sebe, ne samo zaradi tega kaj ma nareto ampak nacin kak je izdelan, brez napake, pohvale za tak avto.

Se mi pa zdi brezveze zdaj jokat ker spremenilo se itak ne bo nic, taki show je tezko izpeljat, tak da moj komentar na dogajanje je da je meni osebno ptuj se vedno en izmed najjacih showov, pa ceprav ga vcasih pokvarijo kake malenkosti (pijan pubec, letece veje ki so padale po avtih med vetrom...)

Keep it up, Tuning Freaks.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown Po maj 08, 2006 9:39 am

Prej sem zasledil post ko je nešče omenil, da so se ocenjevalci norca delali......jaz se tudi bi z nekaterih avtov. :lol:

Moj favorit: http://www.avtomobilizem.com/modules/carshow/car_detail.php?car_id=2772

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm Po maj 08, 2006 9:43 am

changer je napisal/-a:
CockroaC je napisal/-a:Itak se na vsakem šovu pljuva čez ocenjevanje ... pač enim ego pade ker njihov avto pač ni najlepši.

e, vidiš, to pa ni čist res. nihče ni pljuval čez trbovlje. zakaj? ker so bli sodniki taki, kot se sodobi in so prijazno in profesionalno obravnavali vse prijavljene tekmovalce. pa tam ni bla glavna nagrada tisoč evrov. če se že grejo, se naj grejo zares in korektno, če ne pa mejmo piknik.

Kukr jest vem, je v trbovljah en sodnik obležal na cesti pijan. En je bil pa sveto prepričan, da po hrvaško naplatak pomeni po slovensko nalepka. Ga je šokiralo, ko so mu tekmovalci razložili, da naplatak = feltna. :bonk

Kdor dela styling in tuning na svojem avtu zato, da bo zmagoval na showih, je zame zgrešil bistvo. Svoj avto rihtaš zato, da se boš ti z njim vozil, da bo tebi ušeč, da bo mel avto tisto, kar ti rabiš, hočeš. Če imaš podaljške odbijačev zatemnjene šipe in športni filter, bo nekdo, ki ga tuning scena zanima to pokapiral v 2 sekundah in ne v 2 minutah. Zdej če je pa avto prebarvan,spuščen, ima bodykit, ima custom predelave, kot naprimer bad-look, odstranjene znake, prestavljene tablice, zamenjane sedeže, volan, glavo motorja, avspuh, bremze, feltne, pol stvari v notranjosti, akustiko, računalnik itd. temu boš pa mogu posvetit 20 minut, pa verjetn bosta še vedno kej pozabla. In pri 80 avtomobilih, če so šli do vsazga avta, so zame že carji. :bow

Nahajate se v delu a.com, ki se imenuje "srečanja". Zame so avtoshowi predvsem srečanja, tekmovalni del je pač nekaj kar sodi zraven. Veliko bolj mi pomeni, da mi nekdo razloži kako je nekaj naredli, kakšni so bili problemi, kje je nabavil, kdo mu je pomagal, kakor pa mi nekdo razlaga kdo si zasluži 1. in kdo 2. mesto. Greš v kino al pa na pizzo in porabš tok keša, kukr za prijavnino na show, kjer lahko cel dan spoznavaš folk, ki ga zanimajo podobne stvari kot tebe, lahko si marsi kej ogledaš, predebatiraš, se kej zmeniš. Zato jest hodim na showe. Ne pa za pokalčke. :roll:
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 Po maj 08, 2006 10:21 am

changer je napisal/-a:
CockroaC je napisal/-a:Itak se na vsakem šovu pljuva čez ocenjevanje ... pač enim ego pade ker njihov avto pač ni najlepši.

e, vidiš, to pa ni čist res. nihče ni pljuval čez trbovlje. zakaj? ker so bli sodniki taki, kot se sodobi in so prijazno in profesionalno obravnavali vse prijavljene tekmovalce. pa tam ni bla glavna nagrada tisoč evrov. če se že grejo, se naj grejo zares in korektno, če ne pa mejmo piknik.

tam se ni noben kurčil, ker ni bilo obljubljenih 1000 eurov :? ... in ker smo prebivalci Slovenije tako veselo nevoščljivi vsakemu, ki ima karkoli, nam nikoli ne bo nič OK... in pa nekaterim pač ne pašejo krom dodatki na srebrn avto inp, nekomu je pa to uaaaau...

lp

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Po maj 08, 2006 10:36 am

to da pišete da je bv zdaj nekaj se tožiti in pisati ,ni res, naj se vidi da bo drugič lahko bolje.Motilo me je to da pri merjenju akustike bi lahko varnostnike kaj so imeli ,da bi ti lahko vsaj malo tam zraven bili in pazili da bi bil vmes prostor da bi se normalno lahko zapeljal na mesto merjenja, ne pa da si moral nabijati gase en čas da se je sploh kdo zmenil in se umaknil od obiskovalcev, pa še potem so te čudno gledali če se bi ali ne, to je res malo zgrešeno, pa prostora tam je bilo bolj malo za parkirati,pa še to šoder, da mi je avto zlezil do podna, nimamo vsi đipov , eni majo nizke avtomobile, če ne bi bilo kolegov sploh z mesta ne bi prišel ven .

Vsi vemo kako je bilo na stvari ,tako da zdaj naj se ne vlečejo vun organizatorji, kaj je bilo je bilo, naj drugič bolje izpeljejo vse.

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor Po maj 08, 2006 10:42 am

Čeprav se showa nisem udeležil bom še jaz pokomentiral...

Kot prvo čestitke organizatorjem za uspešno izveden show...za uspešno izvesti show je treba znati, ker če bi bilo tako enostavno bi se vsak kekec lahko tega lotil.
Kot drugo očitate jim, da se jim gre za denar...IN?...če se potrudiš, da ograniziraš srečanje in poskrbiš, da se bodo ljudje zabavali, je pravilno, da od tega tudi nekaj imaš. Konec koncu celotna entertainment industrija temelji na tem...sicer je pa vsak svoboden, da poiskusi pa bo videl po koliko so banane.
Kot tretje, ocenjevanje...če se spominjate pred leti se je očitalo organizatorjem da organizirajo show in potalajo sebi nagrade...to je odpravljeno ker je postala praksa da organizatorji v tekmovanju ne sodelujejo. Očitalo se je, da ne podelijo pravično nagrad in tudi to v tem primeru ne drži. Po mnenju nastopajočih je bila storjena samo ena velika napak in sicer snobiranje nekaterih tekmovalcev in njihovih vozil.

Če potegnemo črto se scena nadgrajuje na boljše, treba bo pa še porihtat določene aspekte glede odnosa in načina ocenjevanja.

P.S. zanimivo je spremljat take debate, ko ob začetku začutiš nek pozitiven feedback o showu nato pa se en potoži, pa drugi in na dvanajsti strani začutiš samo še slabo energijo, nejevoljo in prizadetost tekmovalcev, zagovarjanje s strani organizatorjev...skratka splošno bedo

Na koncu se postavi vprašanje:
Bi blo bolje, da Avtoshow Ptuj 2007 odpade?
Bi bili potem nekateri bolj srečni?

LP

G-4S

Napisal/-a G-4S Po maj 08, 2006 12:07 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

n3jc
Nov uporabnik

Napisal/-a n3jc Po maj 08, 2006 1:23 pm

ce pravite zakaj bi pri avto ki ima temne sipe,fedre in felgne bli vec ko 2 minuti,me zanima zakaj ste taj pri avtomobilo audi A4 lastnika courage (pimped) bli prav tako samo 2 minuti ceprav ima avto veliko vec kot pa samo to kar je zgoraj nasteto,in se bi lahko nastevali avtomobile pri katerih je bilo isto!!!??? :? :? :?

Moje mnenje pa je da bi se moralo nekaj narediti glede kategorij kajti Beetle je klasa za sebe in tako noben drug lastnik nima moznosti kaj dobiti ker avto je res narejen tako da ... vse pohvale lastniku res![/quote]

Uporabniški avatar
none
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a none Po maj 08, 2006 1:31 pm

n3jc je napisal/-a:ce pravite zakaj bi pri avto ki ima temne sipe,fedre in felgne bli vec ko 2 minuti,me zanima zakaj ste taj pri avtomobilo audi A4 lastnika courage (pimped) bli prav tako samo 2 minuti ceprav ima avto veliko vec kot pa samo to kar je zgoraj nasteto,in se bi lahko nastevali avtomobile pri katerih je bilo isto!!!??? :? :? :?

Jaz sem govoril samo o avtih, ki so MALO predelani - tam viseti dalj časa nima smisla! Glede A4 (in ostalih lepotcev) pa se strinjam, da se v 2 minutah ne da vse pogledati - če je to res tako bilo seveda.

Na vsakem show-u se naučiš nekaj novega in najdeš stvari, ki jih moraš izboljšat. Generalno gledano je show uspel in hvala vsem obiskovalcem in tekmovalcem, da ste se ga udeležili!

Uporabniški avatar
DognerDJ
Novinec

Napisal/-a DognerDJ Po maj 08, 2006 1:36 pm

Renault Megan 2 Ai Edition

n3jc
Nov uporabnik

Napisal/-a n3jc Po maj 08, 2006 1:46 pm

saj gre se za te avtomobile ki so bili predelani in so bili sodniki pri njih res samo 2 minuti tak da je izgledalo kot da je ze vse naprej doloceno!
drugace so bili pa res nekateri avtomobili taki ki ne sodijo na tak show!
pohvale organizatorju saj je bil show dobro organiziran le sodniki so malo pokvarili ta show,in na koncu smo malo predolgo cakali na razglasitev rezultatov! upajmo da se do naslednjega leta sodniki malo spremenijo!?

in kaj menite glede razlicnih kategorij??? :?

Uporabniški avatar
DognerDJ
Novinec

Napisal/-a DognerDJ Po maj 08, 2006 1:49 pm

robertos_664 je napisal/-a:
DognerDJ je napisal/-a:
CockroaC je napisal/-a:Če je kdo od mariborčanov za skupinski odhod iz pred bofa, naj mi pošlje pm al pa tu napiše not ... dobili bi se ob 13:10 pol pa v ketni do Ptuja.

Lahko pridem z renojem ? ;)

danes so servisi že zaprti, tak da bo težka :lol:

Nevem kakšno vezo ima servis z Avtošovom.

p.s.: Obstajajo sevisi , ki so odprti tudi v soboto :?
Renault Megan 2 Ai Edition

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po maj 08, 2006 1:59 pm

none je napisal/-a:
n3jc je napisal/-a:ce pravite zakaj bi pri avto ki ima temne sipe,fedre in felgne bli vec ko 2 minuti,me zanima zakaj ste taj pri avtomobilo audi A4 lastnika courage (pimped) bli prav tako samo 2 minuti ceprav ima avto veliko vec kot pa samo to kar je zgoraj nasteto,in se bi lahko nastevali avtomobile pri katerih je bilo isto!!!??? :? :? :?

Jaz sem govoril samo o avtih, ki so MALO predelani - tam viseti dalj časa nima smisla! Glede A4 (in ostalih lepotcev) pa se strinjam, da se v 2 minutah ne da vse pogledati - če je to res tako bilo seveda.

Na vsakem show-u se naučiš nekaj novega in najdeš stvari, ki jih moraš izboljšat. Generalno gledano je show uspel in hvala vsem obiskovalcem in tekmovalcem, da ste se ga udeležili!

Sej to ni panike, ded, i ves da se eni hodimo druzit, btk za rezultate heheh ;)

Samo sn ti malo zamero da nisi mogo en pir spit tja ne :P
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek Po maj 08, 2006 2:10 pm

meni osebno je lokacija bila kar vredu, sicer sem pustil avto notri ker ni kategorije najvišji :P

vsak avto ki je bil notri, je bil vreden spoštovanja in ogleda, ker so lastniki plačali zato da se oceni
nevem sicer zakaj enim sploh niso ocenili avtomobile?pa če tudi niso nekaj extra bi lahko saj pogledali 1min in dali kaki nasvet

tuning freaks drugo leto bo bojše(upam) in prosim da posekate tiste dreve ;)
Slika

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Po maj 08, 2006 3:03 pm

hmm... zanimive deabte mate vi tle :) sicer me ni blo tam (mi je žou) ampak a je blo res tko hudo? ne bom ponavlau mojga mišljenja k je itak že Ščurek vse povedal. pa sm mislu da se ne bom nikol strinjou z njem :oops:

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po maj 08, 2006 7:01 pm

eni ste pa res grozni :twisted:
Sem bil na parih showih z avtom pa ga niti ucas ni noben pogledal kaj sele kaj uprasal, mislim pelal sem ga z tem namenom da ga pokazem in ne da pol po forumih nabijam brezvezne poste o ocenjevanju in da jokam.

Usak show ima drugacno ocenjevanje, enim je tule usec enim drugje.
nikoli nebo tako da bi blo usem prav. zal.

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Po maj 08, 2006 8:14 pm

No, da še tudi sam malo pokomentiram avtošov. Najprej čestitke lastniku hrošča za dosežek, ker si ga je zaslužil. Potem bi se zahvalil tuning freaksom za povabilo in upam, da nam vrnejo obisk.
Zdaj pa gremo na pohvale in seveda graje. Vse kar bom povedal je iz mojega vidika, ker tudi sam nisem laik in tudi sam sem že organiziral šov in druge prireditve tako, da vem koliko je potrebno truda in časa, ki ga vedno primanjkuje.

Gremo najprj k grajam: tako kot so že ugotovili določeni kolegi tekmovalci je bilo tekmovanje oz. ocenjevanje vozil izpeljano površno. Tudi sam sem tekmoval in seveda opazoval ocenjevalce, ker vem kako morajo delati. Določenih vozil sploh niso pogledali, tako kot mojega nažalost in to z velikim naporom. Ko sem človeku hotel obrazložiti predelave se je obrnil vstran od mene - to je zelo grda navada. Točk za ocenjevanje je bilo premalo in nekatere so bile zelo smešne. Čistost avtomobila se lahko ocenjuje, če avtomobili stojijo na povsem enakovrednih prostorih z enako osvetlitvijo, to je mogoče le v halah, nikoli na prostem. Primer : črna barva je dosti bol občutljiva kot srebrna. Potem nekdo je omenil, da si ne moreš vzeti dovolj časa, za ocenjevanje vsakega vozila: čas si moraš vzeti. Vprašaj človeka kaj ima predelano, oceni in pojdi naprej. Še prej boš gotov, če ti sam pove kaj je bilo predelano na vozilu. Naprimer, kolegova tigra ni imela nobene kljuke ne na prtljažnih vratih ne na ostalih vratih. Vrata se odpirajo z daljincem, ampak za take stvari se treba vprašat, ker verjamite s tem je ogromno dela.
Zdaj pa na pohvale:
Show je bil izpeljal zelo lepo, bila je dobra glasba, organizacija same prireditve je bila super. Videti je bilo mogoče veliko in tako je tudi prav. Malo še izpilite vaše ocenjevalce, da bo Show pridobil še nekaj iz tega stališča.

Upam, da sprejmete kritike in da se vidimo na srečanju avto kluba VRZ. Nagrade ne bo 1000 EU, bojo pa druge lepe nagrade. Pri nas je tako kot lani povdarek na srečanju in igrah, bo pa tudi tekmovanje v staylingu, le če boste hoteli sodelovati.

LP
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Po maj 08, 2006 8:34 pm

jz sm popolni laik kar se teh tekmovanj tiče.
ampak upam pa si reč tole: kok se lahko postavla sodnike, ki ne razlikujejo stocka od predelanega in mu moreš pol vse razlagat, kot da je kaki mongo. a sodnik ne ve že v osnovi kakšen zgleda avto? In zej, če vidi predelavo, ki je v nebo vpijajoča, da bi še moja mama opazla pa je za njo vse kar je modre barve stoenka, rumene pa fičo res ni čudn, da se vsi lepijo na tisto kar bode v oči. tu ni treba mislt al kok?

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Po maj 08, 2006 8:42 pm

a kdo ve čigava je bla una honda k je bla čisto identična moji iste litke ista barva samo jaz nimam MS design podalškov :lol:
u glavnm zvedu sm da mam nekako dvojčka 8)
....
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov