Evo fantje še moja malenkost mnenj...
Radi bi povedala, da nobena stvar, človek... na svetu ni POPOLNA!
Vsi težko sprejemamo kritike, ker rajše sprejmemo pohvale, ampak največkrat
so kritike dobrodošle, da se da potem po kritikah stvari popravjo!
Morm rečt, da smo imeli dela več kot ogromno, sam GZ se je začel pripravljati najmanj 5 dni prej, vse ostalo pa kot je rekel že Jaka se je pripravljalo najmanj 6 mesecev!In ravno zaradi takih stvari mi ni jasno zakaj mormo slovenci skor ZMERI pokazat svojo "najlepšo" plat, ki je seveda foušija, samo pluvanje...Človek se potrudi nekej narest in eni morjo bit tok primitivni, da brez kakršnega koli pomisleka udrihajo po njem kolikor je bilo le možno!A je mogoče kdorkoli od tistih, ki ste na hitro preračunali, koliko naj bi dal Jaka od kart v žep res pomislil, koliko je bila reklama,GZ, ljudje,ki so delali, tuji sodniki...Je kdo pomislil koliko ur svojega časa je on vložil v to prireditev...Res me razžalosti ko berem take stvari in to za nekoga, ki je v Sloveniji vsaj kar se avtoakustične scene tiče nekako človek, ki vse to poskuša dvigovati, peljati naprej in ne spravljat na podn tko kot kakšni drugi?!
Sam program je biu kar dolsti poln,dogajalo se je veliko, kar pa se tiče avtov je pa tko, da ga je lahko pokazal vsak, ki ga je želel, tuning avtov pa mogoče v nedeljo res ni bilo veliko saj jih je veliko odšlo domov v sobot zvečer po podelitvi in zaključku sezone STR!Sej men je vseen kaj se bo pisalo,jst lahko samo pohvalm, ker pač vem koliko je bila vloženega dela in truda!
VSTOP in IZSTOP je pa tud nekako tkole ne..Res mogoče je bl kura.c, d ste mel nekateri sranja,ampak morte pomislt, d če varnostniki ne bi bli strogi, ker pač štempilk ni blo, bi lahko nekdo šel ven in dal karto nekomu drugemu...in veste kako se ta stvar potem odvija,tko da po moje ni bla tle glih hrana v igri!
To sm vam samo hotla povedat, ker se mi ne zdi prou, da nekateri pišejo neumnosti,
drugi pa kritike, ki bodo mogoče v naslednji šov prinesle popravila za le te!
lp nina