Drgač je blo pa kr fajn.

Aja king1, mal se mi je včeri mudil (sm bil že naprej zmenjen), tko da nisem šel z vami še na Trojane.

IcEm4n je napisal/-a:Ker b****r more met pa pozim šajbe dol spuščene?![]()
![]()
![]()
Drgač je blo pa kr fajn.Fajn turca na celjsko kočo
![]()
Aja king1, mal se mi je včeri mudil (sm bil že naprej zmenjen), tko da nisem šel z vami še na Trojane.
Patrik_A3 je napisal/-a:to je zato, če bi se kaj elektroniki sfuzlalo in bi se avto zakleno, da pride not skozi okno
speedfreak je napisal/-a:pa mraz je blo k pr norcih, važn sam da Celjani obvladamo vožnjo![]()
Sašo5, zakaj si tako hitro odšel?
sašo5 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:pa mraz je blo k pr norcih, važn sam da Celjani obvladamo vožnjo![]()
Sašo5, zakaj si tako hitro odšel?
počasi nazaj, se preoblečt in v nočno, lepo točno 17.55 sem bil na Obrežju.......drugače, pa super je bilo nove face videt in tudi eno "staro" (acid)
PS. drugače se mi pa tista Mihova ideja o partyu na vikendu, kr dopade
speedfreak je napisal/-a:..vidis da nism vsi celjani tak slabi
sašo5 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:..vidis da nism vsi celjani tak slabi
nikoli nisem to izjavil/napisal.......ljudje-tablice sta dva različna pojma.........sicer smo pa itak "zemljaci"štajerci press
...:::Team:::... je napisal/-a:mojega audija pa noben ni slikal![]()
prasci
sašo5 je napisal/-a:počasi nazaj, se preoblečt in v nočno, lepo točno 17.55 sem bil na Obrežju.......drugače, pa super je bilo nove face videt in tudi eno "staro" (acid)
...:::Team:::... je napisal/-a:mojega audija pa noben ni slikal![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost