Kegl je napisal/-a:king1 kako ti je pa to ratal da si vse kopiru #16 si pa spustu![]()
mihaing je napisal/-a:Pri adisu in meni zgleda tako kot da sva si rekla usodni DA![]()
![]()
![]()
pskoda je napisal/-a:
ps.: po napovedniku vremena zgleda, da ne bo rain meet![]()
![]()
mihaing je napisal/-a:Pri adisu in meni zgleda tako kot da sva si rekla usodni DA![]()
![]()
![]()
speedfreak je napisal/-a:to je zato ker on ne mara hyundaijev![]()
To ni res. Sem celo imel enega.![]()
drugače pa js vem kaj je kupu King, sem mu sam našel novi voz, tako da veste vsaj to, da zagotovo ni tsi
Kegl je napisal/-a:king1 kako ti je pa to ratal da si vse kopiru #16 si pa spustu![]()
PIKSNA007 je napisal/-a:Tokrat ns bo pa res velik aneheh tale domžalsko srečanje je res iz srečanja v srečanje večje
lepo lepo tole
Še dobr tedn pa se vidmo
LP
mihaing je napisal/-a:NE POZABITE:
smo se na zadnjem srečanju v Celju zmenili, da je naslednje srečanje ko bo malo bolj toplo pri meni na vikendu pri "Bloškem jezeru"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Še vedno računam na to. Ciljam nekje na konec Aprila. V glavnem bo fešta na kvadrat cel vikend. Za hrano, pijačo in spanje bo poskrbljeno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
King1 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:
ps.: po napovedniku vremena zgleda, da ne bo rain meet![]()
![]()
No no super duper. Upam, da res. Kaj zdej to pomeni da boš pripeljal malo konje na ogled![]()
Zdej bi pa res lahko že vedel. Ali ONA ne pusti??
![]()
![]()
![]()
lp
speedfreak je napisal/-a:to je zato ker on ne mara hyundaijev![]()
drugače pa js vem kaj je kupu King, sem mu sam našel novi voz, tako da veste vsaj to, da zagotovo ni tsi
![]()
![]()
King1 je napisal/-a:No da še malo popestrimo zadevo sva s @speedfreakom pripravila čisto majhno presenečenje za vse, ki se boste udeležili srečanja.![]()
Ni nič posebnega ampak nekaj, da si zapomnemo vse to dogajanje.
![]()
lp
mihaing je napisal/-a:NE POZABITE:
smo se na zadnjem srečanju v Celju zmenili, da je naslednje srečanje ko bo malo bolj toplo pri meni na vikendu pri "Bloškem jezeru"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Še vedno računam na to. Ciljam nekje na konec Aprila. V glavnem bo fešta na kvadrat cel vikend. Za hrano, pijačo in spanje bo poskrbljeno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Patrik_A3 je napisal/-a:grahovc, daj zaj se prikaži v domžalah
IcEm4n je napisal/-a:King1 je napisal/-a:No da še malo popestrimo zadevo sva s @speedfreakom pripravila čisto majhno presenečenje za vse, ki se boste udeležili srečanja.![]()
Ni nič posebnega ampak nekaj, da si zapomnemo vse to dogajanje.
![]()
lp
Za vsazga ena palačinka?![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov