Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Kemični
Novinec

Kraj: Brežice

Napisal/-a Kemični Po maj 08, 2006 8:54 pm

No da se še jst oglasim.
Sam show je bil kot vedno lepo organiziran in tut izpeljan. Čestitke tut jakatu za zmago. Ker sm tut sam neki delal po notranjosti s poliestrom, vem da je v njegovi notranjosti velik mescov dela. Tako da čestitke. :)
Glede avtoakustike. Ker sm tut sam sodeloval pri izpeljavi meritev ter odstalega (član Soundfactory teama) morm povedat, da se je stvar zavlekla, saj je bilo prijavljenih ogromno tekmovalcev. Morm pa rečt, da je bla tekma v bass race-u zlo zanimiva in napeta do zadnjih trenutkov. Glede komentarja o varnostnikih, ki bi vlekli ljudi stran. Zakaj? sej stvar je tam, da se pogleda in da folk vidi, kaj se sploh tam dogaja, začuti kak burp in tko naprej. Lahk bi pa res sami gledalci mal spremljali dogajanje in se ob koncu meritve tekmovalcu umaknili, da bi stvar potekala hitreje. Ja pa mogoč še nasvet tuning freaksom: Lokacija res ni bla glih dobra, saj so nekateri tekmovali tako v staylingu kot v avtoakustiki (dBDrag, bass race, street batle) in so se mogli vozt iz enga konca na drug (dost izgub pri času, nekateri sploh niso slišal da so na vrsti, pa še tist pesek tam ja). :? Mi je bla lanska "avtoakustična" lokacija bolj všeč.
Končno še moja ocena dogajanja. Škoda, da je blo tolk posla, saj si nism mogo gledat v celoti avtov. Je blo pa neki novosti, neki novih avtov. Moj favorit je bil sicer črno oranžen CRX (ne vem, čigav je :oops: ). Seveda pa je blo še velik drugih: Courageov audi, en oranžen twingo, seveda hrošč, tut tista dva golfa cabrio sta bla lepa... Pa zamudo sm tist bikewash (al kar sm že vido na slikah :lol: ). Hm bom mogo bit drugo leto bolj pozoren. 8)
Skratka, zanimiv show in upajmo da bo tko še naprej.
LP

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Kraj: Pivka

Napisal/-a tuscani Po maj 08, 2006 9:25 pm

Vse mi je blo v redu sam ko so ocenjevali bi lahko vsaj vprašali čigav je avto in kaj je predelano,če je predelan npr.motor pa je pokrov zaprt ali nekaj noter kar se skozi šipo ne vidi odzunaj pa ni videt nič posebnega.
Sicer je moj čist štok in sem ga pripeljal noter za promocijo kluba ne da bom dobil kako nagrado.Ko sem videl da stojijo sodniki pri avtu sem jim rekel da je odprt da lahko pogledajo notr pa so sam skoz šipo gledali pa ne vem če so skapirali da je moj.
Dve vprašanji pa mislim da si je zaslužil vsak ki je bil tam.
Meni bi blo čist dovolj.
Zadnjič spremenil tuscani, dne Po maj 08, 2006 9:28 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Customize your Korean http://www.TuscaniCustoms.com http://WWW.NEWTIBURON.COM

Uporabniški avatar
T1cK0
Uporabnik

Napisal/-a T1cK0 Po maj 08, 2006 9:26 pm

Neyo-Neyo je napisal/-a:a kdo ve čigava je bla una honda k je bla čisto identična moji iste litke ista barva samo jaz nimam MS design podalškov :lol:
u glavnm zvedu sm da mam nekako dvojčka 8)

mislš tole ? jz sicer ne vem od koga je sm je pa dost podobna tvoji
Slika
Slika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Po maj 08, 2006 9:40 pm

Ja felne ma iste big deal.
Slika

Uporabniški avatar
momo
Novinec

Kraj: SAVINJDSA DOLINA

Napisal/-a momo Po maj 08, 2006 11:23 pm

Ej ta honda mislim da je od enga tipa iz Šmartnega ob Paki če je to tist ko ga js poznam.... sam nevem ker ga bol redko vidim pa tko bo ta mesec 20tega v SG Vtec shov pa bo zihr tam pa stop do njega sej je vredu pop :)
Audi.... zakon!

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Napisal/-a PuBBeC To maj 09, 2006 12:09 am

ijojj no zarai tote plastike se kurčite ??? :D hehehe

čisto tak na izi pogledano je to slovenska faušija :) ne rečem, da smo vsi isti amapk vzamem povprečje :) vsak drugi post faušija :)

dobro kaj češ se zdaj na ocenjevalce nekaj spravljat, je blo pa je šlo, bo drugič bolš...
sicer ne vem no, kak je sistem amapk bi blo fajn, če bi vsak napisal kaj ima ppredelano in se na sklopu tega stylinga pregleda iz vseh strani in dodatne podrobnosti v avtomobilu...

sicer pa nevem no npr. Matjažev A4 je po celi SLO znan sploh na showih...
skoraj vsak ve kaj ima predelano in to, in verjetno se jim ni treba dovolj dobro ubadat z avtom ker tak vedo že v naprej kakšen je in to... hočem povedat bistvo... ne vem če me bo kdo razumel samo ne vem kak bi to razložil :)

torej pričakujejo ocenjevalci na vsakem showu dodatno predelavo ??? da bodo lahko primerno ocenili avto ? ker če pride enak avto na 10 tekmovanj ga na zadnjem tekmovanju sploh pogledali več ne bodo ??? hihi no upam da sem zdaj razložil :)

itaq pa Courage keep on avto je svetovn no :) ok betale mi je že too much vse pa tudi ne rabi bit predelano + tega ona modro-bela lantra pa ni šparala na spojlerih HAHA :D

to bo zaenkrat, bilo je pohvale vredno in pričakujem naslednje leto še večji obisk ter več udeležencev :)

BTW: monster avto si umij hehe :D sem pa poleg tvojega parkiral 2 unos in da trava hehe

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To maj 09, 2006 8:18 am

ok pubbec tole je pa daleč največja bedarija kar sm jih tule prebral...

a zdej če je nek avto več po šovih pomeni da je vedno isti??? pismo med šovi se da še kaj predelat ane... v vsakem primeru noben ne bo zvedel vseh predelav če bo površno gledal... tud vsak nima istega mnenja o avtu in zato je dobro da se pregleda predvsem napake. ne pa da se neko splošno mnenje vzame in je... to je pol jebiveter
kako boš zvedel kaj je novega predelanega če pa ne povprašaš oz. pogledaš?
SlikaSlika

changer
Novinec

Napisal/-a changer To maj 09, 2006 10:50 am

maky je napisal/-a:ok pubbec tole je pa daleč največja bedarija kar sm jih tule prebral...

a zdej če je nek avto več po šovih pomeni da je vedno isti??? pismo med šovi se da še kaj predelat ane... v vsakem primeru noben ne bo zvedel vseh predelav če bo površno gledal... tud vsak nima istega mnenja o avtu in zato je dobro da se pregleda predvsem napake. ne pa da se neko splošno mnenje vzame in je... to je pol jebiveter
kako boš zvedel kaj je novega predelanega če pa ne povprašaš oz. pogledaš?

podpišem

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy To maj 09, 2006 12:10 pm

Blo je super, spoznal smo neki folka.. uglavnem dobr :)

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 To maj 09, 2006 1:00 pm

zanimivo da se najbolj kurčijo ljutomerčani in prekmurci :lol: vas boli ha da nimate dobro predelanih avtov. ki so zaj tiste super ultra predelave ki ste ji htak obljubljali. nisem nič vido. pubeci bote še malo zrasti mogli. :lol:
malo samokritike enim nebi škodlo, oziroma vsaj polovici osebkov ki so imeli avte parkirane v notranjosti showa. norca delaš samo iz samega sebe ko tak avto not postaviš pol pa se še kurčiš zakaj nisi dobil nagrade in zakaj te ocenjevalec ni šmirglal 5%. :roll:
drugače pa super show, vsako leto boljši.

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek To maj 09, 2006 1:04 pm

me zanima kak bi se ti na to odzval da ti nekdo reče da imaš navaden avto,čeprav se takoj vidi da ni...
Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To maj 09, 2006 1:18 pm

Ni me blo gor, mi je kar žal :(

Kar se pa tiče komentarjev tule na forumu, me pa kar stiska na bruhanje :?

Sploh ne vem zakaj se nekateri ubadajo z tem ali jih je nekdo šmirglal ali ne. Že v osnovi se ve da nek avto z podaljški pragovi itd... na tekmovanju nima kaj iskati. Lepa gesta gor al dol. Če se na daleč vid da avto nima šans po kaki vidni uvrstitvi zakaj sploh posvečat pozornost temu vozilu in lastniku. Posledica tega je, da je manj časa za tiste avte ki se potegujejo za sam vrh. Takim bi se bilo treba maximalno posvetiti in gledat v vse detajle. Druge bi jaz razumel samo kot predstavitev avta obiskovalcem, da ga nekomu pokažeš, da si ga lahko nekdo ki ga zanima pogleda, več ne :roll:

tud jaz če bi šel gor bi dal avto not pa me boli patka al ga kak sodnik pogleda la ne.Sej že v samem začetku vem, da v kakem tekmovanju nimam kaj početi!

Think again.

Pa pohvale da ste to izpeljali. Očitno je blo dobr 8)
Slika

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench To maj 09, 2006 1:50 pm

Kemični je napisal/-a:No da se še jst oglasim.
Sam show je bil kot vedno lepo organiziran in tut izpeljan. Čestitke tut jakatu za zmago. Ker sm tut sam neki delal po notranjosti s poliestrom, vem da je v njegovi notranjosti velik mescov dela. Tako da čestitke. :)
Glede avtoakustike. Ker sm tut sam sodeloval pri izpeljavi meritev ter odstalega (član Soundfactory teama) morm povedat, da se je stvar zavlekla, saj je bilo prijavljenih ogromno tekmovalcev. Morm pa rečt, da je bla tekma v bass race-u zlo zanimiva in napeta do zadnjih trenutkov. Glede komentarja o varnostnikih, ki bi vlekli ljudi stran. Zakaj? sej stvar je tam, da se pogleda in da folk vidi, kaj se sploh tam dogaja, začuti kak burp in tko naprej. Lahk bi pa res sami gledalci mal spremljali dogajanje in se ob koncu meritve tekmovalcu umaknili, da bi stvar potekala hitreje. Ja pa mogoč še nasvet tuning freaksom: Lokacija res ni bla glih dobra, saj so nekateri tekmovali tako v staylingu kot v avtoakustiki (dBDrag, bass race, street batle) in so se mogli vozt iz enga konca na drug (dost izgub pri času, nekateri sploh niso slišal da so na vrsti, pa še tist pesek tam ja). :? Mi je bla lanska "avtoakustična" lokacija bolj všeč.
Končno še moja ocena dogajanja. Škoda, da je blo tolk posla, saj si nism mogo gledat v celoti avtov. Je blo pa neki novosti, neki novih avtov. Moj favorit je bil sicer črno oranžen CRX (ne vem, čigav je :oops: ). Seveda pa je blo še velik drugih: Courageov audi, en oranžen twingo, seveda hrošč, tut tista dva golfa cabrio sta bla lepa... Pa zamudo sm tist bikewash (al kar sm že vido na slikah :lol: ). Hm bom mogo bit drugo leto bolj pozoren. 8)
Skratka, zanimiv show in upajmo da bo tko še naprej.
LP

To si lepo povedal. Edino tisti del, da tekmovalci niso slišali kdaj so na vrsti je pa krivda v ozvočenju. Saj je bilo to tako slabo in ne kvaliteteno, da se zvok ni slišal 10 m od njih. Za drugič predlagam, da si omislite bolj kvalitetno ozvočenje.
Je pa tudi res da je bilo glavno ozvočenje zelo naglas, tako da krivda ni v celoti vaša-
Slika

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 To maj 09, 2006 1:59 pm

Napisal vam bom nekaj in se naj vsak malo zamisli.

Sem organizator kar nekaj showov v Sloveniji in še vedno eden glavnih pri organizaciji avtoshowa Grosuplje.
Ali nekateri veste da se je na vseh tuning showih in ostalih prireditvah zmanjšalo število PRIJAVLJENIH VOZIL in to pomeni da scena namesto da bi se razvijala se je ze lansko leto zacela podirati.
Vprasajte se zakaj, to pa zaradi tega ker ni nobene zadeve vec da je nebi skritizirali. Ali mislite da je organizator na Ptuju kaj zasluzil? Garantiram vam da če si je seštel ure ni bil plačan niti 100 sit na uro za njegovo delo.
Za poslastico pa nekateri na veliko pljuvajo čez avtomobile, vedite da vsak ki ima nekako zrihtan avto ,da je njemu vsec in da se je potrudil kolikor se lahko, potem pa na forumih vidi kako ga vsi pluvajo. Mislim da tak clovek naslednjič ne bo prisel na noben show.
In kaj smo s tem dosegli? To da smo izgubili se enega ki ga to zanima!!!!!

NAMESTO DA BI TUKAJ SPODBUJALI NAJ PRIDE CIM VEC VOZIL NA VSAK SHOW JIH PA ODVRAČATE OD TEGA!

LP JAKA

p|X|
Novinec

Napisal/-a p|X| To maj 09, 2006 2:10 pm

jaka čestitke za zmago, si si jo zaslužo,
vidim pa da si eden redkih ki še tukaj uporablja možgane
in se popolnoma strinjam s tabo.

lp

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar To maj 09, 2006 2:11 pm

Kot bi bral temo AvtoShow Tuning Freaks Ptuj 2005, ali pa 2004, ali pa Eurotuning Show 2005, ali pa kaj jaz vem katri show 2003.

Najprej je bilo jokanje, da so nagrade v Sloveniji premajhne, ko pa se je sedaj že 2. pojavila nagrada 1000€, pa samo še faušija vre iz vas. Je bilo prej, ko so bili pokali, veliko manj te nestrpne in foušljive tekmovalnosti. Eni bi očitno še ubijali ...

nejko307
Stalni uporabnik

Napisal/-a nejko307 To maj 09, 2006 3:02 pm

dls1 je napisal/-a:Napisal vam bom nekaj in se naj vsak malo zamisli.

Sem organizator kar nekaj showov v Sloveniji in še vedno eden glavnih pri organizaciji avtoshowa Grosuplje.
Ali nekateri veste da se je na vseh tuning showih in ostalih prireditvah zmanjšalo število PRIJAVLJENIH VOZIL in to pomeni da scena namesto da bi se razvijala se je ze lansko leto zacela podirati.
Vprasajte se zakaj, to pa zaradi tega ker ni nobene zadeve vec da je nebi skritizirali. Ali mislite da je organizator na Ptuju kaj zasluzil? Garantiram vam da če si je seštel ure ni bil plačan niti 100 sit na uro za njegovo delo.
Za poslastico pa nekateri na veliko pljuvajo čez avtomobile, vedite da vsak ki ima nekako zrihtan avto ,da je njemu vsec in da se je potrudil kolikor se lahko, potem pa na forumih vidi kako ga vsi pluvajo. Mislim da tak clovek naslednjič ne bo prisel na noben show.
In kaj smo s tem dosegli? To da smo izgubili se enega ki ga to zanima!!!!!

NAMESTO DA BI TUKAJ SPODBUJALI NAJ PRIDE CIM VEC VOZIL NA VSAK SHOW JIH PA ODVRAČATE OD TEGA!

LP JAKA

SE PODPIŠEM...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To maj 09, 2006 3:38 pm

Jaka čestitke za prvo nagrado.
Sicer me ni bilo na srečanju (eni pač delamo :() je pa tole ocenjevanje stylinga/tuninga predvsem za en k**ac.Jaka avto imaš spedenan v nulo in lahk rečem am respect sam vrjetno se strinjaš,da en "navaden" golf z enimi odbijači pač sploh ne more bit v tvoji senci kaj sploh,da bi ti bil konkurent.
Pri akustiki imajo to bolje spedenano tam je več razredov ker en sub pač nea more tekmovat z tremi subi enake moči :D
Tut pri stylingu bi lahko naredili razrede,ker drugače vrjem velik folka ne bo dajalo 3k za tekmovanje,če veš,da bojo na showu avtomobili kot je Beatle in razni Audiji ker en golf jim roko na srce ne more konkurirat in tle se zgubi precej tekmovalcev.
Kr neki folka sem slišal govorit ko smo se pogovarjeli ali gremo not ali ne,da so dejali "brezveze tak nimam nobene možnosti"
Zj mogoč narobe razmišljam sam po moje je tko.Tudi jst ne bom šel na noben show tekmovat,ker res nimam kaj za pokazat pa sploh nimam možnosti za tekmovat proti večini avtomobilov,ampak bom raje obdržu vstopnino v tem primeru 3k in raje dal kolegom za pijačo.Tko pač je :D.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 To maj 09, 2006 3:49 pm

obljubim da bo na avtoshowu grosuplje letos glasovanje potekalo zelo zanimivo, izvedel bom tudi razrede za tekmovalce.

Tako da vas vse pričakujemo in se bomo letos se posebej potrudili glede sojenja.

Lp Jaka

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ To maj 09, 2006 4:28 pm

upam da bo tokrat vreme lep...pa da bo muska k bo bol pasala h temu....(za grosuple misln)
Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov