Srečanja avtomobilskih navdušencev...

DojceMan
Nov uporabnik

Napisal/-a DojceMan Po sep 10, 2007 9:21 pm

Polooo je napisal/-a:Slicker vsak ma svoj okus...da se pa sekiraš da je mau folka gledal "dojc" avte pa res ne razumem,a pedanas avto da bo tep hud al pa da bo folk prtegnu?

Spet se oglaša taprav, dobr da si imeu parkiranga spodej v garaži da ni kvaril zunanjega prostora :twisted: :lol:

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Po sep 10, 2007 9:21 pm

Polooo je napisal/-a:Slicker vsak ma svoj okus...da se pa sekiraš da je mau folka gledal "dojc" avte pa res ne razumem,a pedanas avto da bo tep hud al pa da bo folk prtegnu?

stari boli me kdo pogleda moj avto pa kdo ga ne. vem da ni za na šov, ampak sem šu notr ker me veže pogodba da sm šu. jz sm samo napisal da še zmeri pozornost vzbujajo rižote. pa sodniki še zmer ne vejo kam bi dal kak avto. npr. od sokčeviča seicento nikakor ne spada v extreme kategorijo i basta.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Po sep 10, 2007 9:36 pm

Ja dobro se vrjamem da ste se eni dogovorili skocim samo po baterije v avto variante, pa ste sli nazaj not .. samo nas pa je blo 8 al kolko, in bi se vrjetno po kosilu se vrnili na kako pivo ali dve, ker pac to ni blo mozno smo pac sli domov ...
Slika

DojceMan
Nov uporabnik

Napisal/-a DojceMan Po sep 10, 2007 9:44 pm

CockroaC je napisal/-a:Ja dobro se vrjamem da ste se eni dogovorili skocim samo po baterije v avto variante, pa ste sli nazaj not .. samo nas pa je blo 8 al kolko, in bi se vrjetno po kosilu se vrnili na kako pivo ali dve, ker pac to ni blo mozno smo pac sli domov ...

točno tako, tole je biu velik minus, upam da se v prihoodnosdti kej tacga nebo dogajalo. Še nemorš jt u miru na kosiu jao kot da bi biu v zaporu. Mislm le od koga ideja je bla tko podla.

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Po sep 10, 2007 9:47 pm

Bo mogoce nam vedel povedat Seles, cigava ideja, da si kao v restu tam noter :)
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po sep 10, 2007 9:52 pm

kaj se bunite, si pač celi dan lepinje žrl :lol: bo že boljše, važno da so ble dobre hostese na showu, je... hrano :twisted:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ Po sep 10, 2007 9:53 pm

:P nisem lepinj žrl :lol:

Smo šli kar lepo v mehiško na konkretne porcije :twisted: Ne govori o hostesah, še danes jih sanjam :oops: :lol:

Uporabniški avatar
krizo
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a krizo To sep 11, 2007 8:30 am

slike clio storie :?:
netehničen tip :)
Slika

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 To sep 11, 2007 8:34 am

Avto je končan in se lastnik že vozi.

Slike pridejo ta teden, kajti bo narejeno slikanje vozila

Lp Jaka
Slika

Marcos
Novinec

Napisal/-a Marcos To sep 11, 2007 10:46 am

Lumpy_ je napisal/-a:Bo mogoce nam vedel povedat Seles, cigava ideja, da si kao v restu tam noter :)

Če se kao to smatra, kot sejem potem nemoreš kar tako hodit not in ven... Saj ste že gotovo bili na kakšnih sejmih! Večinoma je vsepovsod tak, da ko enkrat zapustiš prizorišče je gotovo! Podobno velja tudi za druge stvari, podal sem pač primer sejma... Najboljša rešitev bi bile zapestnice, ampak to še dodatno poveča stroške... Če stane ena zapestnica 0,2 € je to pri 20.000 ljudeh, 4000 € (Slab bivši milijonček) Takrat nebi bilo recimo kreganja...

Itak pa je bilo notri za vse poskrbljeno, tak da tistih 8 ur pa ni bilo problem potrpet! Odvisno pač od redarjev, nekateri te je pustil za 5 min, nekateri pač ne...

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Napisal/-a Pavel_P To sep 11, 2007 11:01 am

No, če daš 5€, potem tistih 0.2 ni ne vem kaj.

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo To sep 11, 2007 11:05 am

DojceMan je napisal/-a:

Spet se oglaša taprav, dobr da si imeu parkiranga spodej v garaži da ni kvaril zunanjega prostora :twisted: :lol:

zgleda si meu spet šanso,da mi to osebno poveš.....

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man To sep 11, 2007 11:43 am

dobr to da nisi smel it ven je res hecno, ponavad maš na drag raceih vsaj kako štempiljko al pa kej podobnega.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ To sep 11, 2007 11:54 am

Nevem, jaz ne smatram avtoshowa kot sejem. Pa ok ajd dobro, potrpiš za tisto hrano, kaj pa drugi primeri, npr da se hočeš oblečt ker te je zazeblo ali pa slečt, pa kot je že napisala ena uporabnica, nabaviš felne...kaj jih boš vlačil po celem showu s sabo? Raje bi jih v avto vrgo, pa pol prostih rok lazil po šovu dalje. Zato pa sem raje bek gledal ko so mi tiščali vse možne letake, ker jih ne mislim cel popoldan po rokah vlačit, v avto pa jih nisem mogel vrečt.

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR To sep 11, 2007 12:08 pm

Zgleda da ste bli vsi prvič na sejmu-zaprtem showu al kako??
Ne vem če obstaja priredtev-sejem na GR kjer greš lahko vn itd... Pa nej bo to pohištveni oz ne vem ker sejem oz prireditev..

Katalogi: al jih ne jemat al pa mejte prej v glavi da mate vrečko, ruzak s sabo..

Če kupiš feltne-btw ne vem kje so mel kkšn skladišče :lol: (itak se zmeniš in pridš čez tedn do prodajalca) ne vidm razloga da se z prodajalcem zmeniš in ti on spravi zadevo vn.. Itak pa fizično nisi mogel naložit 4felg pa jih vn nest, če je blo raztavljeno po ena feltna določenega modela (lahko da sm kej spregledal)

Kar je pa tečno da pač zadeva je tolk "majhna" (a precej večja kot lani-več hal) da hitr vse skos daš (ura vrh glave)..

V tujini (bologna) lahk več ur lazš naokol (z 10krat več prospektov) in nimaš niti cajta pomislt da bi šel umes ven-kar itak ne moreš.. Vendar smo pač v slo in taka prireditev že prostorsko ni možna itd..

Glede stroškov in vsega. Ne treba se delat boge itd, ker take zadeve kot je bila ta prireditev se gredo delat z namenom da se nekaj denarja vn potegne.
In to podpiram, normalno že vložiš svoj cajt trud itd morš tut nekaj zaslužit..

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ To sep 11, 2007 12:50 pm

Če je letelo to s stroški na mene, nevem kje si prebral da sem se bogega delal.
Tak ko vsi ostali sem dal za parkplac €2.50 + €5 vstopnine. Pa nikjer na forumu nisem jamral glede tega.

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a alesi To sep 11, 2007 12:55 pm

dls1 je napisal/-a:tuning styling sceno spremljam od samega začetka posebno letos sem opazil in prisluhnil mnogim, da bi bilo potrebno narediti na showih tudi samo zbor brez ocenjevanja, kajti nekateri želijo svoja vozila predstaviti in ne tekmovati.

Zato smo sedaj uvedli tudi styling show na katerem se vozila ne bodo ocenjevala in bodo na ogled obiskovalcem.

Vsem, ki bi pa radi da se vozila oceni se pa seveda pripravlja veliki STR Tuning finale , kateri je že vsem znan pravilnik. Posebno za Ljubljano smo pripravili velike pokale iin nagrade tako, da bodo vsi tekmoavalci prijetno presenečeni nad sobotnim tuning showom.

Lep pozdrav!
Jaka

Vse lepo in prav morem reči da je bil prav prijeten vikend v Ljubljani,show na Evropski ravni ,me je pa zmotilo nekaj,ZAKAJ zaboga obljubljate da bodo tekmovalci presenečeni nad showom in da bojo veliki pokali in nagrade.

Ja bili so večji pokali kot na prejšnih showih ,samo nagrad pa NI bilo, ne za tekmo kot tudi ne za državne prvake,tuki bi pa reku da so bili lahko tekmovalci PRESENEČENI!!!
Tu pa lahko ločimo Evropske od Slovenskih.

Upam da Jaka kej pove na to temo.....
Slika
Toj pač vse kar sem imel za danes!

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR To sep 11, 2007 1:05 pm

Lumpy_ je napisal/-a:Če je letelo to s stroški na mene, nevem kje si prebral da sem se bogega delal.
Tak ko vsi ostali sem dal za parkplac €2.50 + €5 vstopnine. Pa nikjer na forumu nisem jamral glede tega.

Glede na to da tega nisi napisal, ne more to nate letet 8) Priznam sm len in se mi ne da vsega posebej replicirat

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej To sep 11, 2007 1:48 pm

Kaj dobijo državni prvaki v EMMI? Pokal in to je vse al kaj? Ne vem sprašujem... :?:

Uporabniški avatar
krizo
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a krizo To sep 11, 2007 3:36 pm

v soboto še na šovu, v ponedeljek na amzs-ju

Slika
netehničen tip :)
Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost